Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον μαντσεστερ 1,73
μιλαν 1,40
σελτικ 1,57
και αν θελεται και λιγο ρισκο
βαζεται και λιλ με 2,75
τα 3 πρωτα σχεδον αχαστα αποδοση 3,08

εντιτ και τα 4 μαζι 10 αποδοση
εναλλακτικα βγαζεται την σελτικ και βαζεται λιλ
με τριξη 5 ευρω επι 4 στοιχηματα
αν ερθουν ολα 88 ευρω κερδος :sunglasses:
Αξίζει το 1,73 της Μάνστεστερ που είναι πρώτη για 3 μόλις βαθμούς?...

Για τη Μπαρτσελόνα αύριο ίσως το μόνο που αξίζει είναι το 1,57 που δίνει η bet365 στη μέθοδο πρόκρισης για την Μπαρτσελόνα στα 90 λεπτά...και πάλι δύσκολο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Για τη Μπαρτσελόνα αύριο ίσως το μόνο που αξίζει είναι το 1,57 που δίνει η bet365 στη μέθοδο πρόκρισης για την Μπαρτσελόνα στα 90 λεπτά...και πάλι δύσκολο
:priest: :priest: :priest:
οποτε παιχτε αρσεναλ
ιντερ
ρειντζερς
και λυων η ρεν  :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
dr lecter γαμω τη μαρσειγ γαμω.... :headbang: :headbang:
εβγαζα τα σπασμενα μηνα και με τη γαμωομαδα μπηκα αρκετα μεσα....
τον εβλεπα τον αγωνα.....τραγικη η μαρσειγ...
στο πρωτο ημηχρονο επρεπε να ειναι 0-3!αφου δεν εγινε 0-3 και στο δευτερο ισοφαριζει η μαρσειγ (1 φαση ενα γκολ) λεω ενταξει εστω χ!παπαρια!στο 2ο ημιχρονο μια φαση εκανε η λιλ στο 91 και εβαλε γκο με αυτο τον μυτογκα που ειχε μπει 5 λεπτα πριν τον frau τον αρχιδα!
κριμα ηταν στο 90 και εκανα χαρουλες για τα 1800 που θα επαιρνα αλλα  :helpplea: :helpplea:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

φιλε η μαντσεστερ πολυ πιθανο να μην ειναι 3  ποντους μπορστα αλλ ισοβαθμοι με αρσεναλ!εχει ενα παιχνιδι λιγοτερο η αρσεναλ!η αρσενα φαινεται να εχει λιγο πιο ευκολα προγραμμα και εχει την μαν γιου στην εδρα της!αλλα δεν ειναι εμπιστοσυνης αυτη η λοοζερς!εγω θα επαιζα οποια απο της δυο δε θα συνεχισει στο τσου λου

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Διεξαγεται μια ενδιαφερουσα κουβεντα στο φορουμ της matchmoney για το πως βλεπει κανεις το στοιχημα, προσωπικα παραθετω μια κουβεντα που μ αρεσε πολυ και δυστυχως γινεται "ευαγγελιο" απο πολλους γκουρου του στοιχηματος σε διαφορα σαιτ:

Παραθεση:

Το να γράψω 'η Λιλ λογικά θα βρει τρόπο να κερδίσει' μπορώ να σου ορκιστώ σε ό,τι έχω ιερότερο πως δεν θα το γράψω ποτέ.

Είναι πολύ εύκολο να το γράψω και θα με απάλλασσε από το να σκέφτομαι 50 διαφορετικά πράγματα. Αμολάς ένα "λογικά" και ξεμπερδεύεις. Ε και αν δεν κερδίσει η Λιλ, τι να κάνουμε ; Δεν λειτούργησε η λογική... Θα μπορούσα να το κάνω σε όλα τα φαβορί, δεν ξέρεις τι ωραία ιδέα μου δίνεις και πόσο εύκολα θα μπορούσα να ξεπετάω τα δια ταύτα μου σε χρόνο dt. Μέχρι που ζητάω από την εφημερίδα να γράφω και όλα τα δια ταύτα αν θέλουν τα παιδιά )).

Λοιπόν, αποκλείεται να το κάνω, πιστεύω πως θα κοροϊδεύω τον κόσμο. Είναι πρόβλημα της Λιλ αν θα βρει τρόπο να κερδίσει, δεν μ' ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να την 'εκπροσωπήσω' και να πω πως 'λογικά θα βρει τον τρόπο να κερδίσει'. Εχει ακριβοπληρωμένους παίκτες, ας κουνήσουν τον ποπό τους, μην τα κάνουμε όλα εμείς.
Ασε που αυτό το ‘λογικά θα βρει τον τρόπο’ σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως θα κερδίσει κιόλας. Λες και ξέρω αν θα κερδίσει η Λιλ και το κάθε χωριό. Δεν ξέρω την τύφλα μου αν θα κερδίσουν. Και το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να παρασύρω έστω και έναν άνθρωπο.

....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα ... δεν ξερω γιασας αλλα το 1.9 στο g/g της μπαρτσα το θεωρω πολυ ... μια ψιλη το εβαλα ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Barcelona-Arsenal = over 3,5 goals
Sahtar-Roma      = over 2,5 goals

Αυτα βλεπω για τα αποψινα ματσακια του τσουλου... στην bet365 βγαζουν καπου 3,1 αποδοση  ;)

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ρε λέτε να κάνει κανα θαύμα η Άρσεναλ και να μας κουφάνει όλους :rolleyes: ... εννοείτε ότι η απόδοση 1.25 και 1.30 είναι για γέλια..λες και η Άρσεναλ δεν υπάρχει σαν ομάδα...δηλαδή αν έπαιζε με καμιά Σαχτάρ, πόσο θα έδεινε..1.05? ο άσσος πάντως δεν φορτώθηκε τόσο πολύ...στην bet365 που είδα ανέβηκε κι όλας ελάχιστα από 1.28 στο 1.30

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
88 τοις εκατο ο ασσος εχει φορτωθει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παιζω κυριακη οπαπ πανιωνιο-λαρισσα τενεριφη το τελευταιο το μπουλο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παντως σκεφτομαι οτι η ασεναλ δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παντως σκεφτομαι οτι η ασεναλ δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα
εγω λεω οτι με το οβερακι ειμαστε σιγουροι... αν βαλει γκολ η αρσεναλ θα φαει κιολας. Για μενα ολα ειναι πιθανα και οι δυο ομαδες θα τα δωσουν ολα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εγω λεω οτι με το οβερακι ειμαστε σιγουροι... αν βαλει γκολ η αρσεναλ θα φαει κιολας. Για μενα ολα ειναι πιθανα και οι δυο ομαδες θα τα δωσουν ολα...
ακριβες σκορ 2-1  :sunglasses:
και στην παρατα ολα στην μπαρτσα :sunglasses:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ακριβες σκορ 2-1  :sunglasses:
και στην παρατα ολα στην μπαρτσα :sunglasses:
εγω λεω οτι η μπαρτσα θα τους καθαρησει με ενα 2-0 στο 1ο ημιχρονο και θα βαλει και το 3-0 στο δευτερο... η αρσεναλ θα μειωσει προς το τελος οποτε 3-1... αλλα κραταω και μια πισινη γιατι αν γινει το τσαφ και προηγηθει η αρσεναλ τοτε θα εχουμε γκρινιες...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εγω λεω οτι η μπαρτσα θα τους καθαρησει με ενα 2-0 στο 1ο ημιχρονο και θα βαλει και το 3-0 στο δευτερο... η αρσεναλ θα μειωσει προς το τελος οποτε 3-1... αλλα κραταω και μια πισινη γιατι αν γινει το τσαφ και προηγηθει η αρσεναλ τοτε θα εχουμε γκρινιες...
λειτον οριεντ καρφωτο εκει ειναι τα λεφτα :sunglasses:
το τσουλου για μεζεδακια ειναι :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom