babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αυτή τη φορά δούλεψες για μένα με τα 2 x που έπαιξες και βγήκα κερδισμένοςε οχι και ολοι
Αυτή τη φορά δούλεψες για μένα με τα 2 x που έπαιξες και βγήκα κερδισμένοςε οχι και ολοι
Ο μεγαλυτερος εχθρος μας.. ειναι ο πανικος.Χαλαρωσε, δεν ηρθε το τελος του κοσμου!!..Οτι κανεις να το κανεις με σκεψη.. και με λιγα λεφτα!! Για να ειναι η σκεψη σου με παθος και γνωση..Τα πολλα λεφτα στο πονταρισμα.. ευτυχως η δυστυχος.. επηρεαζουν την γνωση.. Με αποτελεσμα να οδηγουμαστε μονο απο το παθος.. και να ειμαστε στα τυφλα.. ΥΓ..Τα μεγαλυτερα κερδη τα εχω δει με λιγα λεφτα..Την μεγαλυτερη χασουρα την εχω δει σε παρανομο μονο αποδεκτο 50000 ευρω..Το στοιχημα ειναι ενα παιχνιδι.. που δινουμε λεφτα που χρειαζομαστε!! για να παρουμε λεφτα που δεν <χρειαζομαστε>..δωστε κανενα ψιλο και σε μενα ρε τοτε
σκεφτομαι να κανω αλλο λογαριασμο και να παιζω τα αντιθετα λετε να πιασει
Στα παρανομα(οχι στο ιντερνετ.Αλλα εξω.. στην ζωη!!) σου δινουν ενα περιθωριο 1ας εβδομαδας να πληρωσεις..Αν δεν πληρωσεις ερχονται και σε ψαχνουν.(ολοι πληρωνουν)Αν δεν πληρωσεις.. οι μπραβοι θα σε κανουν κοσκινο (εχω δει ατομο.. να τρεχει σαν τον κεντερι.. να ξεφυγει απο τους φουσκοτους) ..Αν κερδισεις.. ερχονται και στα δινουν στο χερι.. μετρητα στα μετρανε ενα ενα..Φιλοι μου εχουν παιξει στο παρανομο(προσωπικα ποτε)Στο παραναμο παιζουν μονα αποδεκτα και 2αδες οι μεγαλο παικτες..Οι αποδωσεις ειναι παντα καλυτερες απο του ΟΠΑΠ..Ειναι ολα μονα αποδεκτα.. το οριο εξαρτατε απο τον παικτη..Ο παικτης που εχω δει να βαζει τα περισοτερα.. ειναι 50000 ευρω.. και φυσικα τα εχασε .Ειναι κατεστραμενος αυτος τωρα..Παλια ηταν ευκαταστατος εως πλουσιος..ΥΓ..Μιλαω για τους μεγαλους παρανομους μπουκ..Οχι αυτους της γειτονιας που αν κερδισεις σε πληρωνουν μεχρι ενα οριο 5 η 10000 ευρω..χρηστο καποια στιγμη πρεπει να ριξεις αναλυση οσο γινεται βεβαια απο ιντερνετ για το τι ακριβως ειναι τα παρανομα και τι παιζεται εκει
σωστος αν και η moneybookers κραταει ποσοστοΕπειδή μιλάγατε πριν για το αν οι τράπεζες θα απαγορεύσουν τις συναλλαγές με τις στοιχηματικές εταιρίες...που είναι το πρόβλημα? μπορείτε να κατα θέσετε χρήματα μέσω του paypal(όσες το δέχονται) ή μέσω του moneybookers(όλες το δέχονται)...έτσι στις συναλλαγές θα φαίνεται moneybookers ή paypal πχ και οχι bet365 ή betfair και δεν υπάρχει καμια τράπεζα που να απαγορεύσει τις συναλλαγές με το paypal ή το moneybookers ;)
μα καλα με τι σκεπτικο ριχνει καποιος 50 χιλιαρικα σε ενα ματσΣτα παρανομα(οχι στο ιντερνετ.Αλλα εξω.. στην ζωη!!) σου δινουν ενα περιθωριο 1ας εβδομαδας να πληρωσεις..Αν δεν πληρωσεις ερχονται και σε ψαχνουν.(ολοι πληρωνουν)Αν δεν πληρωσεις.. οι μπραβοι θα σε κανουν κοσκινο (εχω δει ατομο.. να τρεχει σαν τον κεντερι.. να ξεφυγει απο τους φουσκοτους) ..Αν κερδισεις.. ερχονται και στα δινουν στο χερι.. μετρητα στα μετρανε ενα ενα..Φιλοι μου εχουν παιξει στο παρανομο(προσωπικα ποτε)Στο παραναμο παιζουν μονα αποδεκτα και 2αδες οι μεγαλο παικτες..Οι αποδωσεις ειναι παντα καλυτερες απο του ΟΠΑΠ..Ειναι ολα μονα αποδεκτα.. το οριο εξαρτατε απο τον παικτη..Ο παικτης που εχω δει να βαζει τα περισοτερα.. ειναι 50000 ευρω.. και φυσικα τα εχασε .Ειναι κατεστραμενος αυτος τωρα..Παλια ηταν ευκαταστατος εως πλουσιος..
με το σκεπτικό του κέρδους...η αρρώστια του τζόγου...μα καλα με τι σκεπτικο ριχνει καποιος 50 χιλιαρικα σε ενα ματσ
και με τι σκεπτικο ενας μπουκ το δεχεται για πονταρισμα ?
απορω και με τους 2
Μαν αλλοι πεζουν εκατομμυρια ευρω στο καζινο και αυτοκτονουν..Τα 50000 ευρω(σε πειραξαν? ) τα δεχονται οι Μπουκ που ειναι < Μαφια>.. δεν ειναι οι μπουκ της γειτονιας..Δεν παιζεις για την πλακα εκει..Και ουτε κανεις με αυτους χαβαλε οτι δεν θα πληρωσεις..Εκει μαν αν δεν πληρωσεις θα σε βρουν χομενο σε χαντακι..Για τετοιους μπουκ λεωμα καλα με τι σκεπτικο ριχνει καποιος 50 χιλιαρικα σε ενα ματσ
και με τι σκεπτικο ενας μπουκ το δεχεται για πονταρισμα ?
απορω και με τους 2
Και ομως υπαρχουν.. Και που εισαι ακομα..Εδω ειχε κανει ο αλλος παρανομο μπουκαδικο ..ακριβως πανω απο ενα πρακτορειο του οπαπ.. ειχε ενοικιασει ακριβως το.. απο πανω διαμερισμα.. απο το πρακτορειο του οπαπ.με το σκεπτικό του κέρδους...η αρρώστια του τζόγου...
η ερώτησή μου όμως είναι άλλη...
τα τελευταία χρόνια υπάρχουν άτομα που παίζουν παράνομο;;; ποιός ο λόγος;;;
ναί... για αυτόν που δέχεται το στοίχημα,(τον μπουκ),το καταλαβαίνω...για τον παίκτη όμως να μπεί σε τέτοιο ''παιχνίδι'' όμως;;;Και ομως υπαρχουν.. Και που εισαι ακομα..Εδω ειχε κανει ο αλλος παρανομο μπουκαδικο ..ακριβως πανω απο ενα πρακτορειο του οπαπ.. ειχε ενοικιασει ακριβως το.. απο πανω διαμερισμα.. απο το πρακτορειο του οπαπ.
για λέγε...κύπελο ελλάδας?εγω παντως μιας και το φερε η κουβεντα εχω αποφασισει να χωσω οσο περισσοτερα κατοσταρικα μπορω σε ενα ματσ που δεν θα γινει ακομη εχει πολυ καιρο μπροστα του αλλα απο τωρα βρωμισε ;)
θα τα πουμε και τοτε βεβαια
Ειναι η γλυκα της παρανομιας.. που νιωθει ο παικτης..Και αυτο τον εξιταρει ακομα περισσοτερο Και παιζει εκει..Προσωπικα.. και πολλα λεφτα να ειχα.. δεν θα επαιζα ποτε σε παρανομο.Φιλοι μου και καλα παιδια εχουν παιξει εκει πολλες φορες ειναι και οτι σε μια εβδομαδα εχεις διορια να τα πληρωσεις αν χασεις..Αλλα δεν εχω δει ουτε εναν να μη πληρωνει..Εκει ειτε παιξεις.. και δεν εχεις να πληρωσεις θα τα βρεις τα λεφτα θες δεν θες..έχω κανά δίωρο που μελετώ το καινούργιο κουπόνι...
πολύ έως πάρα πολύ ενδιαφέρον...
πολλά τα λάθη του οπαπ...θα κοκκινήσει το κουπόνι...ναί... για αυτόν που δέχεται το στοίχημα,(τον μπουκ),το καταλαβαίνω...για τον παίκτη όμως να μπεί σε τέτοιο ''παιχνίδι'' όμως;;;