baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
Παω να παιξω τη χαβρη 0-0, την Αουκσβουρκ Χ στο ημιχρονο... παει και η μπεσικτας την εκαψες,ουτε γιουροπα λιγκ δεν θα βγει
Παω να παιξω τη χαβρη 0-0, την Αουκσβουρκ Χ στο ημιχρονο... παει και η μπεσικτας την εκαψες,ουτε γιουροπα λιγκ δεν θα βγει
Τελικα την αεκ δεν την ακουμπησες χτες ε? αναστηθηκε η ομαδα!!!
νομιζεις αλλα δεν ηθελα να σας πικρανω αλλα να ειστε καλα μονο εσεις και η μαρσειγ με πληρωσατε χθεςΤελικα την αεκ δεν την ακουμπησες χτες ε? αναστηθηκε η ομαδα!!!
πολυ καλα τα λες εγω την αλλη τριαδα που θελω να παιξω ειναιγια να δουμε τι εχουμε σημερις :
μιλαν - ναπολι : το ματς ειναι για 2.1+ . το βλεπω 1.80 , αρα το αφηνω στην ησυχια του ... νταξει η μιλαν εχει προβαδισμα , αλλα οχι 1.80 ... one more thing : η ναπολι εχει κερδισει 2 παιχνιδια στην τελευταια φαση ... θα ειμαι με την ναπολι , αλλα στοιχηματικα θα απεχω ...
μαλαγα - αλμερια : η μαλαγα δεν εχει κερδισει εδω και 7 αγωνιστικες μεσα εξω . εντος εχει μονο 2 νικες ( σχετικα προσφατα ομως τον δεκεμβρη ) . εχει απουσιες , εχει το αγχος , πιεση και το ματς ειναι τοπικο ντερμπι . η αλμερια εκτος εχει 2 νικες ( προσφατα εχει 4 ηττες σερι ) , αλλα παιζει καλη μπαλιτσα , ενω εχει προσφατα 2 νικες ( εντος ) . απουσιες οχι κατι ιδιαιτερο , αντιθετα επιστρεφει ενας καλος μεσος ... σουμα : ειναι αυτο παιχνιδι για 1.90 - 1.95 ? δεν νομιζω ... κατα την γνωμη μου ειναι 2.10+ ... ελα ομως που ψιλοβλεπω αλμερια ... το 4.00+ ειναι value bet σενα , στα ματια μου ισορροπημενο παιχνιδι ... αρα περιμενω μεχρι το βραδυ να φορτωθει η μαλαγα να πεσει η αποδοση κιαλλο και να ριξω μια ψιλη στο διπλο με καλυψη στο Χ ...
εγω ναι
δωσε μου και μια ματσεστερ αμα μπορεις απο εκει που παιζεις
α και κατι ακυρο
εγω τη μιλαν που συζηταγατε πριν δεν θα τη κοντραρα
επομενη αγωνιστικη παιζει με τη γιουβεντους θα κανει τα παντα για να κερδισει σημερα ωστε ακομη και αν στραβοπατησει την αλλη βδομαδα να μη χασει το τιτλο
1.44 στην bet365...1.45 σε betoto,bwin...εγω ναι
δωσε μου και μια ματσεστερ αμα μπορεις απο εκει που παιζεις
α και κατι ακυρο
εγω τη μιλαν που συζηταγατε πριν δεν θα τη κοντραρα
επομενη αγωνιστικη παιζει με τη γιουβεντους θα κανει τα παντα για να κερδισει σημερα ωστε ακομη και αν στραβοπατησει την αλλη βδομαδα να μη χασει το τιτλο
παει η στοουκ... για 0-3 την βλεπωπολυ καλα τα λες εγω την αλλη τριαδα που θελω να παιξω ειναι
μιλαν
μαλαγα
στοουκ
αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι να παιξω συστημα 23 με ασσους
η να παιξω με χ
ειναι δυσκολα παιχνιδια ολα
και το χ μοιαζει πολυ πιθανο εκτος της στοουκ που την εχω για ασσο καρφωτο
πολυ δυσκολο το ματσ καλυτερα μακρια!οβερ μαλαγα οβερ μπραγκα και ασσο την αουγκσμπουργκ για σημερα και χαλαρα μαγκες!δεν ξερω φιλε ρικ εγω αυτο το εχω στη κατηγορια παιχνιδιων που δεν μπορω να προβλεψω
μπορει να ριξει κανα 3μπαλο η μιλαν
μπορει να φαει και ενα γκολ και να μη μπορει να το γυρισει
ολα ειναι πιθανα
παει η στοουκ... για 0-3 την βλεπω
απο ημιχρονο κιολας
υποψιαζομε οτι πηγε και εχωσε στο διπλο της αεκ οταν εγινε το 0-2... στα καπακια πεναλτι και κοκκινη αλλα ευτηχως γλιτωσαμε τα χειροτερα
Αλλαξε αβαταρ και βαλε τον Μητσοτο και ασε τα ψοφια