Νέα

Στόχος κακοήθους επίθεσης ο Αρκάς, «πάγωσε» τη σελίδα του στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Παράθεση από: CLOSER822 στις σήμερα στις 15:38
ρε τυπε ο μαλακας 64 τοτε εδωμεσα που κανει τρολοτριπλοβαρδιες ,θα επρεπε να εχει κανει πλαστικη μουρης ,απο αυτα που εχει ακουσει.....

...........και γραφει ο ξυδης......
[size=30pt]Δεν ξέρω για ποιον λες[/size] αλλά το πως αντιδρά ο καθένας στη λεκτική/ψυχολογική βία που δέχεται, είναι δικό του θέμα. Επειδή κάποιος μπορεί να μη 'μασάει' δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να είναι και ο κανόνας. Κάποιοι μπορεί να έχουν άλλη ψυχολογία, να είμαι περισσότερο ευαίσθητοι ή λιγότεροι εξοικειωμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές.

Το θέμα δεν είναι να δούμε την υπερβολή στην αντίδραση του Αρκά, αλλά να καταλάβουμε ότι το πράγμα έχει ξεφύγει πλέον.

-ξυδαρε εισαι τιτανας αγορι μου.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τελικα τι επιθεση εγινε?τα σχολια τι λεγανε? η ναχαμε να λεγαμε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ φιλος ήσουν ευχαριστημενος απο τη ΝΕΡΙΤ?στον λογαριασμο του ρευματος το τελος ανεβηκε 50% με το που εκλεισε η ΕΡΤ,και τι βλεπαμε;το BBCamaras????Επίσης θυμασαι το φορολογικό καθεστώς στο οποίο υπαγεται το MEGA,o ANT1 και λοιποι επιχειρηματιες... 0%

μπα ??? από πότε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Παράθεση από: CLOSER822 στις σήμερα στις 15:38
ρε τυπε ο μαλακας 64 τοτε εδωμεσα που κανει τρολοτριπλοβαρδιες ,θα επρεπε να εχει κανει πλαστικη μουρης ,απο αυτα που εχει ακουσει.....

...........και γραφει ο ξυδης......
[size=30pt]Δεν ξέρω για ποιον λες[/size] αλλά το πως αντιδρά ο καθένας στη λεκτική/ψυχολογική βία που δέχεται, είναι δικό του θέμα. Επειδή κάποιος μπορεί να μη 'μασάει' δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να είναι και ο κανόνας. Κάποιοι μπορεί να έχουν άλλη ψυχολογία, να είμαι περισσότερο ευαίσθητοι ή λιγότεροι εξοικειωμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές.

Το θέμα δεν είναι να δούμε την υπερβολή στην αντίδραση του Αρκά, αλλά να καταλάβουμε ότι το πράγμα έχει ξεφύγει πλέον.

-ξυδαρε εισαι τιτανας αγορι μου.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιος είναι ο μαλάκας64? έναν jhonny64 βλέπω να σχολιάζει αλλά δεν έχω παρακολουθήσει, ούτε ξέρω για ποιο λόγο τσακώνεστε και ούτε με αφορά.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ποιος είναι ο μαλάκας64? έναν jhonny64 βλέπω να σχολιάζει αλλά δεν έχω παρακολουθήσει, ούτε ξέρω για ποιο λόγο τσακώνεστε και ούτε με αφορά.
not-sure-if-im-dumb-or-if-i-juste-dont-know-wtf-youre-talking-ab.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχαχ γελοιοι ειμαστε......παραμονη της ισως πιο κρισιμης στιγμης της συγχρονης ιστοριας μας καθομαστε και αναλυουμε πουτσες που γραφει ο καθε στοκος στο ιντερνετ...
χαχαχαχααχαχα αλλα ξεχασα το πε το ιντερνετ αρα

OP
OP
JohnC

JohnC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Κριτικές
17
Like
475
Πόντοι
290
Ενταξει τα σχολια περι Βορειας Κορεας μονο σαν τρολια μπορουν να αντιμετωπισθουν προς το παρον, ομως η πραγματικοτητα παραμενει η ιδια.
Οποιος ασκησει κριτικη η απλα κανει πλακα με τους ηρωικους και ατρομητους ηγετες μας της νεας εποχης, ειναι αυτοματα πρακτορας των δανειστων.

Λες και δεν υπαρχει η περιπτωση η κριτικη να ασκειται γιατι οι τυποι που διαπραγματευονται για χαρη μας δειχνουν τοσο ικανοι και πειστικοι οσο ο Τσακας οταν δουλευε στο deal με την εξαγορα του ΠΑΟ απο τους εμιρηδες.

Καπως ετσι την πατησε και ο Πορτοκαλογλου με τους αντιμνημονιακους χωροφυλακες .

Τελος παντων, κατα τη γνωμη μου τα δυο σκιτσα του Αρκα παρακατω σχολιαζουν πολυ πετυχημενα την σημερινη κατασταση.

Συνημμένα

• Arkas3.jpg
    Arkas3.jpg
    236,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Arkas6.jpg
    Arkas6.jpg
    110,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
:2funny:
Για "στοχοποιηση απο την Αριστερα" και "φιμωση" εκανε λογο ο εκπροσωπος τυπου της ΝΔ!!! Μαλακα, τελικα αρχιζω να θελω να πετυχει ο Τσιπρας πιο πολυ για να γευομαι τα πεντανοστιμα δακρυα των δεξιων παρα για να μην παιρνω 150 ευρω μισθο αυριο! :rockon: Delicious λεμε!!!

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Εγώ έχω να σχολιάσω ότι είναι γελοίο αν όχι εξοργιργιστικό να "υπερασπίζονται" τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ σκιτσογράφο Αρκά ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι,Mega,Skai και λοιπά φασισταριά.Τώρα τον ανακάλυψαν,κάλιο αργά παρά ποτέ αλλά να διαβάσουν όλο το έργο του για να ανακαλύψουν ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα απ'αυτούς που του επιτέθηκαν χυδαία απόψε.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ έχω να σχολιάσω ότι είναι γελοίο αν όχι εξοργιργιστικό να "υπερασπίζονται" τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ σκιτσογράφο Αρκά ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι,Mega,Skai και λοιπά φασισισταριά.Τώρα τον ανακάλυψαν,κάλιο αργά παρά ποτέ αλλά να διαβάσουν όλο το έργο του για να ανακαλύψουν ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα απ'αυτούς που του επιτέθηκαν χυδαία απόψε.
ετσι...μια πουτανα υποκρισια ειμαστε οι κωλοελληνες

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ έχω να σχολιάσω ότι είναι γελοίο αν όχι εξοργιργιστικό να "υπερασπίζονται" τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ σκιτσογράφο Αρκά ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι,Mega,Skai και λοιπά φασισισταριά.Τώρα τον ανακάλυψαν,κάλιο αργά παρά ποτέ αλλά να διαβάσουν όλο το έργο του για να ανακαλύψουν ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα απ'αυτούς που του επιτέθηκαν χυδαία απόψε.

Σωστός  ;)

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
καταθετω αποψη μου δε σκοπευω να συζητησω (μια και μοναδικη στα «πολιτικα».. ειναι που μυριζει το αιμα απ'την εισοδο.. )

ασχολουμαι με τον αρκα απτα τελη 80 και εχω οτι εχει βγαλει σε εντυπο, σε καρτες, στο εψιλον τοτε κλπ.κλπ.

-1 για τον αρκα. οποιος ασχολειται με τα πιτουρα, τον τρωνε οι κοτες. ποτε αλλοτε δεν τον θυμαμαι να ασχολειται με πολιτικη, αμεσα (περιστασιακα μπορει αλλα αλμπουμ δεν εχει βγαλει). αλλα ουτε να βγαζει 4-5 εκδοσεις τον χρονο, οπως κανει τελευταια - με οχι νεο υλικο. κλασικα (ταχα) αδημοσιευτα κλπ - για τα πελατακια..  ;)

η ελευθερια λογου ειναι αδιαπραγματευτη παντα (προς αποφυγη παρεξηγησεων)

γενικως πολυ προβοκατσια ενθεν και ενθεν  :(  ψυχραιμια μαγκες..

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Εσύ φιλος ήσουν ευχαριστημενος απο τη ΝΕΡΙΤ?στον λογαριασμο του ρευματος το τελος ανεβηκε 50% με το που εκλεισε η ΕΡΤ,και τι βλεπαμε;το BBCamaras????Επίσης θυμασαι το φορολογικό καθεστώς στο οποίο υπαγεται το MEGA,o ANT1 και λοιποι επιχειρηματιες... 0%
Απάντηση στην ερωτηση εαν οι απολυμενοι της ΕΡΤ επεστρεψαν τις αποζημιωσεις που ειχαν παρει, μιας και τους επαναπροσελαβαν τωρα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ παρει ακομη...

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/11/epikindyna-nera-3.jpg[/img[/URL]]

άρκά, εσύ είσαι ο κορνήλιος;  :huh:  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom