Νέα

Στόχος κακοήθους επίθεσης ο Αρκάς, «πάγωσε» τη σελίδα του στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Να τον συλλαβουνε και να οδηγηθει με βια οπως ειπε και η κωνσταντοπουλου για τον στουρναρα μπροστα της για να δωσει εξηγησεις

επισης να αποσυρθουν και να απαγορευτουν ολα τα βιβλια του γερμανοτσολια

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Νομίζω δεν έχει να κάνει με τρολάρισμα. Ηταν καθαρή επίθεση με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς για όσους δεν στηρίζουν ή έστω τολμούν να κάνουν χιούμορ με τη νέα κυβέρνηση. Τι σημαίνει 'καλώσήρθατε στο ίντερνετ'; Επειδή έχει ξεχυθεί κάθε λογής ορκ και έχει πλημμυρίσει η σαπίλα, σημαίνει ότι πρέπει όλοι να είναι ανεκτικοί σε χυδαίες επιθέσεις και να μην αντιδρούν; Είναι πολύ λογικό κάποιος που δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια, να αηδιάσει.
Καλωσηρθατε στο ιντερνετ σημαινει αυτο ακριβως που γραφω. Τι καθαρη επιθεση και μαλακιες ακουω? Του χακεψε κανεις τη σελιδα να του ανεβασει διαφορα κλπ? Του βρηκε κανεις το σπιτι του διαχειριστη να τον τραμπουκισει με αυτην την πληροφορια? 5 καφροι θα φτιαξαν απο 10 λογαριασμους και του το κανανε καλοκαιρινο. Ε, και? Γιναμε Βορεια Κορεα ή χουντα απο αυτο? :jerking: Καθε δευτερολεπτο γινονται τετοια στο ιντερνετ. Νομιζω οτι πολλοι ψαχνετε απεγνωσμενα να κανετε οχι την τριχα, το μοριο τριχιά

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ας αναφερει καποιος τους δεξιους και τον παστιτσιο για να προχωρησει η κουβεντα(τα μπινελικια δλδ) :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Καλωσηρθατε στο ιντερνετ σημαινει αυτο ακριβως που γραφω. Τι καθαρη επιθεση και μαλακιες ακουω? Του χακεψε κανεις τη σελιδα να του ανεβασει διαφορα κλπ? Του βρηκε κανεις το σπιτι του διαχειριστη να τον τραμπουκισει με αυτην την πληροφορια? 5 καφροι θα φτιαξαν απο 10 λογαριασμους και του το κανανε καλοκαιρινο. Ε, και? Γιναμε Βορεια Κορεα ή χουντα απο αυτο? :jerking: Καθε δευτερολεπτο γινονται τετοια στο ιντερνετ. Νομιζω οτι πολλοι ψαχνετε απεγνωσμενα να κανετε οχι την τριχα, το μοριο τριχιά

Σου είπα εγώ για βόρεια κορέα ή χούντα; Σου λέω ότι δέχτηκε τραμούκισμα και λεκτική βία και επειδή προφανώς δεν ήθελε να μπει καν στο τριπάκι της αντιπαράθεσης ή έστω της απάντησης, επέλεξε να μην ξαναγράψει. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αν θεωρείς ότι αυτό που γίνεται στο ίντερνετ δεν είναι βία ή επειδή γίνεται συνέχεια πρέπει να την λουζόμαστε και να μην αντιδράμε, είσαι λάθος.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ναι, δεν ειδες ποση καταστολη, χημικα και σπασμενα κεφαλια φαγανε οι μπουληδες του Μενουμε Ελλαδα? Μιλαμε για μακελειο!!

Τι σχέση έχει τώρα αυτό; Γιατί να χτυπηθεί μια πορεία που όχι μόνο δεν είχε συγκρουσιακό χαρακτήρα αλλά παίζει και να ήταν η πιο ειρηνική-φλώρικη που θυμάμαι.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Για παραδειγμα οι διαφοροι παπαγαλοι και λοιπα πτηνα θα μπορουσαν, αντι να ανεμιζουν τα σουτιεν τους σε διαμαρτυρια και αντισταση κατα της χουντας, να στειλουν στο διαχειριστη του Αρκα το παρακατω.

[video]http://www.emoderation.com/step-by-step-guide-to-moderating-comments-on-facebook-timeline/[/video]

Ελπιζω μονο να γνωριζει αγγλικα γιατι με τετοια ανικανοτητα που επεδειξε, αμφιβαλλω. Αν ηταν ανικανοτητα, οπως αναφεραμε παραπανω.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Γιατι τα λεει ω φωτοδότα?
Τί γιατί; Γιατί έχω πέσει θύμα της προπαγάνδας των μέσων μαζικής αποβλάκωσης (συνεργάτες των δανειστών/τρόικα εσωτερικού) και δεν είμαι κάτοχος της εξ αποκαλύψεως αλήθειας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
...Ο αρκας κατεβασε τη σελιδα του λοιπον,δηλαδη αυτοφιμωθηκε .....γιατι εγραψε στο προφιλ του ο "λακης 33" απειλες και μπινελικια.......ρε πλακα μας κανετε...ΠΟΙΟΣ δεν ξερει οτι στο διαδικτυο παιζει το μεγαλυτερο χασομερι και ψωλοβροντηγμα εβερ....δηλαδη αν ο τυπος διαβαζε ποστ του ματζεστικ τι θα εκανε την επομενη μερα....??? ασε ρε αρκα τις αρλουμπες....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ και ασε την τρολια και συ....

anemodarmenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
2
Πόντοι
0
ειμαι λιγο καιρο εδω αλλα πρεπει να δωσω συγχαρητηρια στο site! ειναι απο τα πιο ελευθεριακα ελληνικα site! απιθανα θεματα, αιματηρο χιουμορ, ανελεητο τρολαρισμα, συζητηση επι παντος επιστητου , μπραβο παιδια ( οι αναγνωστες και τσαταροντες συμπεριλαμβανωμενοι) το διασκεδαζω αφανταστα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Τί γιατί; Γιατί έχω πέσει θύμα της προπαγάνδας των μέσων μαζικής αποβλάκωσης (συνεργάτες των δανειστών/τρόικα εσωτερικού) και δεν είμαι κάτοχος της εξ αποκαλύψεως αλήθειας.
πλακα πλακα παντως τα μεσα μαζικης εξημερωσης στη μπουκα σε εχουν...απο οτι εχω κοζαρει..προφανως τους χαλας το γλυκο,δεν ταιριαζεις στην αισθητικη τους ,δε σε γουσταρει το αφεντικο τους ,ειναι αναδρομα τα αστρα σας...φανταζομαι κατι θα εχεις καταλαβει!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σου είπα εγώ για βόρεια κορέα ή χούντα; Σου λέω ότι δέχτηκε τραμούκισμα και λεκτική βία και επειδή προφανώς δεν ήθελε να μπει καν στο τριπάκι της αντιπαράθεσης ή έστω της απάντησης, επέλεξε να μην ξαναγράψει. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αν θεωρείς ότι αυτό που γίνεται στο ίντερνετ δεν είναι βία ή επειδή γίνεται συνέχεια πρέπει να την λουζόμαστε και να μην αντιδράμε, είσαι λάθος.
Λοιπον για να τελειωνουμε. Μια απο τις μεγαλυτερες επαναστασεις και προσφορες του ιντερνετ, μαζι και χερι-χερι με την παγκοσμιοποιηση της πληροφοριας/ενημερωσης/μορφωσης, ειναι η ανωνυμια. Η οποια προστατευει εκατονταδες εκατομμυρια ή και δισεκατομμυρια ανθρωπους παγκοσμιως, καταπιεσμενους απο τις κυβερνησεις τους. Και εναντιον της οποιας δαπανωνται δεκαδες δισεκατομμυρια δολλαρια/λιρες/ευρω το χρονο απο μυστικες υπηρεσιες παγκοσμιως. Αποδεικνυοντας ετσι και αντικειμενικα ποσο πολυτιμη για "τους απο κατω" και ποσο αγκαθι για "τους απο πανω" ειναι.

Τωρα, καποιοι καφροι το εκμεταλλευτηκαν αυτο για να βρισουν καποιον προφανως τεχνολογικα αναλφαβητο που δε μπορει ουτε να κανει moderation στη σελιδα του. Κατακριτεο γενικα, αλλα ε και? Την επομενη φορα θα ξερει να διαγραφει/φιλτραρει τα σχολια. Χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι λεω εγω.

Ειπαμε το μοριο το κανατε τριχιά και δεν καταλαβαινω γιατι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ειμαι λιγο καιρο εδω αλλα πρεπει να δωσω συγχαρητηρια στο site! ειναι απο τα πιο ελευθεριακα ελληνικα site! απιθανα θεματα, αιματηρο χιουμορ, ανελεητο τρολαρισμα, συζητηση επι παντος επιστητου , μπραβο παιδια ( οι αναγνωστες και τσαταροντες συμπεριλαμβανωμενοι) το διασκεδαζω αφανταστα!
... με μια φραση....το μπου ειναι μαγικο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ρε τυπε ο μαλακας 64 τοτε εδωμεσα που κανει τρολοτριπλοβαρδιες ,θα επρεπε να εχει κανει πλαστικη μουρης ,απο αυτα που εχει ακουσει.....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Ντάξει επανήλθε η σελίδα. Τσακωνόμαστε σε άλλο thread τώρα..  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μπορεί να παραφουσκώθηκε το θέμα, αλλά μην αμφιβάλλει κανείς ότι τα όπλα του κομμουνισμού για να ενισχύσει τη θέση του είναι ίδια με τα όπλα του φασισμού: λογοκρισία, προπαγάνδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom