Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ναι,αμα ειναι η Ellen DeGeneres.το καταλαβαινω απολυτα.
ενταξει,δεν ειναι συνηθισμενο,αλλα μπορει να την βρισκει.που ξερεις.....
Ναι,αμα ειναι η Ellen DeGeneres.το καταλαβαινω απολυτα.
ενταξει,δεν ειναι συνηθισμενο,αλλα μπορει να την βρισκει.που ξερεις.....
...γιατί ρε τύπε φαντάζεσαι μια γυναίκα να κάθεται σ'ένα τραπεζάκι να τρίβει το αιδοίο της όταν βλέπει τα κορίτσια να χορεύουν
να λέει στο γκαρσόνι "ψψψψψψιιιιιτ για φέρε μου αυτό το μουνάκι στο τραπέζι να καυλαντίσω" ...να έρχεται το μουνάκι , να το καυλαντίζει
να του πιάνει τα βυζιά και να δαχτυλιάζει το μουνί του ?
εεεε δεν είναι και πολύ νορμάλ
εκτός και αν οι ωοθήκες βγάζουν τεστοστερόνη ή δεν εκκρίνονται ....τεσπα ας μην το πάω στα ιατρικά ...καταλαβαίνεις το σκεπτικό
Ετσι κανουν οι χαζοι αντρες. Προσεξε - οχι ολοι, μονο οι χαζοι αντρες. Εγω εχω δικο μου τροπο με τις κοπελες, πολυ πιο περιπλοκο, ομορφο και καθολου χυδαιο. Οταν μου αρεσει καποια, αλλα δεν ερχεται απο μονη της (συνηθως ερχονται, αργα η γρηγορα, εστω απο περιεργεια), απλα λεω στον σερβιτορο οτι θελω να παρω χορο με την ταδε κοπελα. Και ο, τι θελω, μπορω και γουσταρω να κανω μαζι της, γινεται - καμια φορα οι αλλοι μπορουν να βλεπουν, καμια φορα οχι. Ομως, νταλικιερης δεν ειμαι, οποτε ξεχνα ο, τι εβγαλες απο το δικο σου περιεργο μυαλο.
Ναι,αμα ειναι η Ellen DeGeneres.
Καμια σχεση δεν εχω με αυτη την κοντοκουρεμενη μπουτς. Αλλα η γυναικα της ειναι μουναρα, μην ξεχναμε.
Οταν εχετε περιορισμενα μυαλα, μην τα σκορπιζετε σε ολο τον κοσμο. Οι γυναικες, αν δεν ειναι κομπλεξαρες, μπορουν να απολαυσουν την ομορφια και καυλα αλλων γυναικων. Μονο αυτα τα δυο πραγματα, χωρις να θελουν να τις κανουν φιλες, γκομενες κλπ κλπ, οπως οι βλαμενοι πυρφοροι του σαιτ, χαχαχα!
Καμια σχεση δεν εχω με αυτη την κοντοκουρεμενη μπουτς. Αλλα η γυναικα της ειναι μουναρα, μην ξεχναμε.
Οταν εχετε περιορισμενα μυαλα, μην τα σκορπιζετε σε ολο τον κοσμο. Οι γυναικες, αν δεν ειναι κομπλεξαρες, μπορουν να απολαυσουν την ομορφια και καυλα αλλων γυναικων. Μονο αυτα τα δυο πραγματα, χωρις να θελουν να τις κανουν φιλες, γκομενες κλπ κλπ, οπως οι βλαμενοι πυρφοροι του σαιτ, χαχαχα!
Καμια σχεση δεν εχω με αυτη την κοντοκουρεμενη μπουτς.
Ellen Degenerate
Η γυναικα της ποια ειναι?
ωραια γυναικα εχει παντωςΠορσια δε Ροσσυ, ηθοποιος
ωραια γυναικα εχει παντως
Ετσι κανουν οι χαζοι αντρες. Προσεξε - οχι ολοι, μονο οι χαζοι αντρες. Εγω εχω δικο μου τροπο με τις κοπελες, πολυ πιο περιπλοκο, ομορφο και καθολου χυδαιο. Οταν μου αρεσει καποια, αλλα δεν ερχεται απο μονη της (συνηθως ερχονται, αργα η γρηγορα, εστω απο περιεργεια), απλα λεω στον σερβιτορο οτι θελω να παρω χορο με την ταδε κοπελα. Και ο, τι θελω, μπορω και γουσταρω να κανω μαζι της, γινεται - καμια φορα οι αλλοι μπορουν να βλεπουν, καμια φορα οχι. Ομως, νταλικιερης δεν ειμαι, οποτε ξεχνα ο, τι εβγαλες απο το δικο σου περιεργο μυαλο.
δεν το χω δει για να σου πω την μαυρη αληθεια μου,εχεις να προτεινεις να δουμε τπτ?Που να τη δεις δεκα χρονια πριν, μου εκοβε την ανασα στην Ally McBeal (χαζοσειρα για γκομενες, αλλα τοτε ειχε πολυ πλακα).
δεν το χω δει για να σου πω την μαυρη αληθεια μου,εχεις να προτεινεις να δουμε τπτ?
sonia επειδή δεν μπορώ να περιμένω να απαντήσεις πρέπει να φύγω...
θέλω επίσης να μου πείς αν (θεωρητικά) θα σε ευφόριζε το ενδεχόμενο να παρεβρεθείς με μια άλλη γυναίκα ?