Νέα

Στο στριπτιτζάδικο με την κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cam_xristos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες επειδή είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση με την δικιά μου ποιο στριπτητζάδικο προτείνετε για κάτι τέτοιο; Ή να έχει και άντρες πάνω στην πίστα.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Να υποθεσουμε οτι δεν ειναι καμια γκρινιαρα και ζηλιαρα και οτι τα εχετε καλα μεταξυ σας, εαν εδω υπαρχει αμφιβολια αστο, τσαμπα τα λεφτα.
Πρωτα βγειτε καπου αλλου για φαγητο/ποτο εαν εχει περασει καλα, πατε σε στριπ.  Και οχι πολυ μακρυα απο το στριπ γιατι στην διαδρομη μπορει να νυσταξει και να χαθει η φαση.
Θα προτεινα καποιο απο τα μεγαλα για μερικους λογους.
1. δειχνουν πιο κλασατα και πιο πολυ σε κλαμπ και δεν εχουν την εικονα του παρακμιακου κολομπομπαρου με τους πιρφορους.
2. υπαρχει show το οποιο μπορειτε να σχολιασετε. Ειχα λιωσει στο γελιο οταν ειδα τους κυνηγους μουνοφαντασματων,
3. υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να υπαρχουν και αλλες γυναικες η παρεες οποτε να μην νομιζει οτι ειναι μονη της
4. υπαρχουν και αντρες στριπερ, οπτε μπορει να παρει και αυτη χορο ενω εσυ θα χορευεις με καμια ρουσλανα. (συνηθως αυτοι που κανουν στριπ επειδη ειναι φουσκωτοι δεν αρεσουν στις πιο πολλες)
5. θα σου προτεινα να μην παρεις κατευθειαν χορο, αλλα ποτο να ξεκινησει το μπαλαμουτι στο τραπεζι
6. ασε αυτην να διαλεξει οπια της αρεσει, θα σου προτεινα να ειναι καποια που φαινεται ομιλιτικη/ εχει ορεξη για χαβαλε κουβεντα
7. Εαν η κοπελα σου ειναι εντυπωσιακη θα της την πεφτουν οι κολομπαρουδες σε αυτην και θα σε εχουν κλασμενο εσενα (trust me).

Εχω παει πολλες φορες, ακομα και ετσι υπαρχει πολυ καβλαντα, θα συμφωνησω με οσα ωραια ειπε ο καλικατζαρος, αλλα το καλο με το στριπ ειναι οτι επειδη ειναι πληρωμενα και παιχνιδι και το ξερουν ολοι σε αντιθεση με τα παιχνδια εκτος με φιλες της δεν υπαρχει καμια αμφιβολια στο να υπαρχουν παρεξηγησεις

Ειναι safe και ανωδυνο πειραμαμα. Εαν δεις και οτι δεν γουσταρει, δεν χρειαζεται να την πιεζεις,παρτο πανω σου και πες ενταξει μωρε βαρετα ειναι αλλιως το περιμενα αλλιως μου ειπανε οι φιλοι μου κτλ...

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Ε αν είναι έτσι παιδιά, ορμάτε, με τις ευλογίες μου. Αν και χίλιες φορές καλύτερα κάτι πιο πριβέ. Ειδικά τα στριπτητζάδικα είναι θάνατος, τέρμα ντεκαβλέ.

Σκεφτήκαμε τα αρνητικά του strip και σε πρώτη φάση σκεφτόμαστε κάτι όντως πιο prive, σαν ξενοδοχείο ας πούμε... Θα δείξει...

+10000000!!!!

Ετσι ειναι τα πραγματα για καθε μορφη πληρωμενου ερωτα. Οπου στις σχεσεις των ανθρωπων μεσολαβει χρημα το συναισθημα και η αληθεια βγαινουν απο το παραθυρο!!!! Αυτα τα μερη ειναι καλα μονο για τους νεαρους που θελουν να γιατρεψουν την περιεργεια για το γυναικειο φυλο. Μετα αμα τα συνεχισεις.......δε βγαινει σε καλο! Η σωστη συνεχεια ειναι ο ερωτας (ο πραγματικος αυτη τη φορα), η σχεση και ο γαμος. :orchestra:

Τύπε,
αρραβωνιασμένοι είμαστε  ;)

Satir0s

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2015
Like
342
Πόντοι
21
εμενα δεν μου φαινεται πολυ safe κατασταση να της πας σε στριπτηζαδικο με ολα τα κατακαθια που δεν ξερουν τι θα πει σεβασμος

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
εμενα δεν μου φαινεται πολυ safe κατασταση να της πας σε στριπτηζαδικο με ολα τα κατακαθια που δεν ξερουν τι θα πει σεβασμος
Ασφαλέστατο είναι έχω δεί πολλές φορές ζευγάρια σε στρίπ. Το μόνο πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίσει είναι τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων τίποτε άλλο.

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Γι αυτούς τους λόγους σκεφτόμαστε κάτι πιο prive όπως είπα παραπάνω γιατί στην τελική μπορεί να ξενερώσουμε...

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Γι αυτούς τους λόγους σκεφτόμαστε κάτι πιο prive όπως είπα παραπάνω γιατί στην τελική μπορεί να ξενερώσουμε...
Θα σου δώσω μια συμβουλή. Πρίν πληρώσετε για χορό η prive, κεράστε πρώτα ένα ποτό την κοπέλα για να δείτε άν υπάρχει χημεία... Μην πάρετε την πρώτη που θα σας έρθει.  ;) Διαλέξτε μια κοπέλα που γουστάρει τέτοια παιχνίδια αλλιώς θα κλαίτε τα λεφτά σας.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτος στο αβαταρ ποιος ειναι

μετα απο αυτην την ερωτηση πρεπει να σου απαγορεψουν να γραφεις εδω
εσυ τι ταινιες εβλεπες κατι για νονο,ο σημαδεμενος εχεις ακουστα

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Θα σου δώσω μια συμβουλή. Πρίν πληρώσετε για χορό η prive, κεράστε πρώτα ένα ποτό την κοπέλα για να δείτε άν υπάρχει χημεία... Μην πάρετε την πρώτη που θα σας έρθει.  ;) Διαλέξτε μια κοπέλα που γουστάρει τέτοια παιχνίδια αλλιώς θα κλαίτε τα λεφτά σας.

Έχεις ένα point, σωστός

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Στο στριπτιζαδικο με την κοπελα σου καλυτερα μην πας..μπορει να στην πειραξουν τιποτα μεθυσμενοι..εκτος κι αν την γραφεις στα @@ σου

Τοσα χρονια πηγαινω με τους φιλους μου (η και μονη) στα στριπτιζαδικα και δεν με πειραξε ποτε κανεις εκτος απο τις γαμημενες καθαριστριες που για καποιο ανεξηγητο λογο με μισουν (τους γραφω στα παλια γοβακια μου, εννοειται).

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τοσα χρονια πηγαινω με τους φιλους μου (η και μονη) στα στριπτιζαδικα και δεν με πειραξε ποτε κανεις εκτος απο τις γαμημενες καθαριστριες που για καποιο ανεξηγητο λογο με μισουν (τους γραφω στα παλια γοβακια μου, εννοειται).

παράξενο πλάσμα είσαι εσύ ...  :)

Επισκέπτης

μην τους δινεις σημασια απλα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

...γιατί ρε τύπε φαντάζεσαι μια γυναίκα να κάθεται σ'ένα τραπεζάκι να τρίβει το αιδοίο της όταν βλέπει τα κορίτσια να χορεύουν
να λέει στο γκαρσόνι "ψψψψψψιιιιιτ  για φέρε μου αυτό το μουνάκι στο τραπέζι να καυλαντίσω" ...να έρχεται το μουνάκι , να το καυλαντίζει
να του πιάνει τα βυζιά και να δαχτυλιάζει το μουνί του ?

εεεε δεν είναι και πολύ νορμάλ

εκτός και αν οι ωοθήκες βγάζουν τεστοστερόνη ή δεν εκκρίνονται ....τεσπα ας μην το πάω στα ιατρικά ...καταλαβαίνεις το σκεπτικό

Επισκέπτης
...γιατί ρε τύπε φαντάζεσαι μια γυναίκα να κάθεται σ'ένα τραπεζάκι να τρίβει το αιδοίο της όταν βλέπει τα κορίτσια να χορεύουν
να λέει στο γκαρσόνι "ψψψψψψιιιιιτ  για φέρε μου αυτό το μουνάκι στο τραπέζι να καυλαντίσω" ...να έρχεται το μουνάκι , να το καυλαντίζει
να του πιάνει τα βυζιά και να δαχτυλιάζει το μουνί του ?

εεεε δεν είναι και πολύ νορμάλ

εκτός και αν οι ωοθήκες βγάζουν τεστοστερόνη ή δεν εκκρίνονται ....τεσπα ας μην το πάω στα ιατρικά ...καταλαβαίνεις το σκεπτικό

το καταλαβαινω απολυτα.
ενταξει,δεν ειναι συνηθισμενο,αλλα μπορει να την βρισκει.που ξερεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom