cam_xristos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες επειδή είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση με την δικιά μου ποιο στριπτητζάδικο προτείνετε για κάτι τέτοιο; Ή να έχει και άντρες πάνω στην πίστα.
Ε αν είναι έτσι παιδιά, ορμάτε, με τις ευλογίες μου. Αν και χίλιες φορές καλύτερα κάτι πιο πριβέ. Ειδικά τα στριπτητζάδικα είναι θάνατος, τέρμα ντεκαβλέ.
+10000000!!!!
Ετσι ειναι τα πραγματα για καθε μορφη πληρωμενου ερωτα. Οπου στις σχεσεις των ανθρωπων μεσολαβει χρημα το συναισθημα και η αληθεια βγαινουν απο το παραθυρο!!!! Αυτα τα μερη ειναι καλα μονο για τους νεαρους που θελουν να γιατρεψουν την περιεργεια για το γυναικειο φυλο. Μετα αμα τα συνεχισεις.......δε βγαινει σε καλο! Η σωστη συνεχεια ειναι ο ερωτας (ο πραγματικος αυτη τη φορα), η σχεση και ο γαμος.
Ασφαλέστατο είναι έχω δεί πολλές φορές ζευγάρια σε στρίπ. Το μόνο πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίσει είναι τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων τίποτε άλλο.εμενα δεν μου φαινεται πολυ safe κατασταση να της πας σε στριπτηζαδικο με ολα τα κατακαθια που δεν ξερουν τι θα πει σεβασμος
Θα σου δώσω μια συμβουλή. Πρίν πληρώσετε για χορό η prive, κεράστε πρώτα ένα ποτό την κοπέλα για να δείτε άν υπάρχει χημεία... Μην πάρετε την πρώτη που θα σας έρθει. ;) Διαλέξτε μια κοπέλα που γουστάρει τέτοια παιχνίδια αλλιώς θα κλαίτε τα λεφτά σας.Γι αυτούς τους λόγους σκεφτόμαστε κάτι πιο prive όπως είπα παραπάνω γιατί στην τελική μπορεί να ξενερώσουμε...
Al Pacinoαυτος στο αβαταρ ποιος ειναι
αυτος στο αβαταρ ποιος ειναι
αυτος στο αβαταρ ποιος ειναι
σε ποια ταινια
ρετιρε εκμεκ παγωτο μεν κ δεν τα εχεις ακουστα εσυ
Θα σου δώσω μια συμβουλή. Πρίν πληρώσετε για χορό η prive, κεράστε πρώτα ένα ποτό την κοπέλα για να δείτε άν υπάρχει χημεία... Μην πάρετε την πρώτη που θα σας έρθει. ;) Διαλέξτε μια κοπέλα που γουστάρει τέτοια παιχνίδια αλλιώς θα κλαίτε τα λεφτά σας.
Στο στριπτιζαδικο με την κοπελα σου καλυτερα μην πας..μπορει να στην πειραξουν τιποτα μεθυσμενοι..εκτος κι αν την γραφεις στα @@ σου
Τοσα χρονια πηγαινω με τους φιλους μου (η και μονη) στα στριπτιζαδικα και δεν με πειραξε ποτε κανεις εκτος απο τις γαμημενες καθαριστριες που για καποιο ανεξηγητο λογο με μισουν (τους γραφω στα παλια γοβακια μου, εννοειται).
Τοσα χρονια πηγαινω με τους φιλους μου (η και μονη) στα στριπτιζαδικα και δεν με πειραξε ποτε κανεις εκτος απο τις γαμημενες καθαριστριες που για καποιο ανεξηγητο λογο με μισουν (τους γραφω στα παλια γοβακια μου, εννοειται).
παράξενο πλάσμα είσαι εσύ ...
γιατι ρε τυπε?
...γιατί ρε τύπε φαντάζεσαι μια γυναίκα να κάθεται σ'ένα τραπεζάκι να τρίβει το αιδοίο της όταν βλέπει τα κορίτσια να χορεύουν
να λέει στο γκαρσόνι "ψψψψψψιιιιιτ για φέρε μου αυτό το μουνάκι στο τραπέζι να καυλαντίσω" ...να έρχεται το μουνάκι , να το καυλαντίζει
να του πιάνει τα βυζιά και να δαχτυλιάζει το μουνί του ?
εεεε δεν είναι και πολύ νορμάλ
εκτός και αν οι ωοθήκες βγάζουν τεστοστερόνη ή δεν εκκρίνονται ....τεσπα ας μην το πάω στα ιατρικά ...καταλαβαίνεις το σκεπτικό