Νέα

Στο σκαμνί παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα, και επιχειρηματίες για κοκα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
Περιμένουμε να ασχοληθούν στα πρωινά και μεσημεριανά πάνελ με τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν στο #κολωνάκι αλλά τίποτα. Να δείτε που συχνάζουν μόνο στα Εξάρχεια αυτοί οι χορηγοί θετικής ενέργειας και κουτσομπολιού.
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
63.956
Like
22.732
Πόντοι
5.506
τα παιδια των λαμογιων εχουν εστιατοριο με τη μαμα τους και γενικα τα παιδια των λαμογιων μπαινουν στις επιχειρησεις τους
αυτοι ειναι και οι πιο αχρηστοι ανθρωποι σε ολο το κοσμο

Καλά που έχει η κοινωνία εσένα, το χρήσιμο μαλάκα του bou.com.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
Τώρα στις γιορτές ψωνίζουμε από Κολωνάκι!!! Όχι να μας πουν και πλέμπα..


24131317_10155040827555841_5286172303496223318_n.jpg
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
Ο ΣΕΦ ΤΟΥ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...

24294123_371085879963517_4287640784814550521_n.jpg
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Θέμης Γεωργαντάς: "Δεν ήμουν στο κύκλωμα της κοκαΐνης - Εκανα..." - Εγγραφα "φωτιά" της υπόθεσης

-«Δεν ήξερα καν τη δραστηριότητα του επιχειρηματία» δηλώνει ο παρουσιαστής
- Απειλεί με αγωγές μέσω επιστολής του ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
-  Όλο το κλητήριο θέσπισμα για την πολύκροτη υπόθεση...


Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στο ΑΤ Αμαρουσίου ο γνωστός παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς, για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκαθάρισε ότι ουδεμία σχέση έχει με το καρτέλ. «Ήμουν ετερρόρυθμο μέλος της επιχείρησης Lili Shou και δεν γνώριζα τίποτα για τις δραστηριότητες του βασικού επιχειρηματία», φέρεται να δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μετέβη στο αστυνομικό τμήμα παρουσία του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος - εκδότης της εφημερίδας φιλοξένησε το επίμαχο δημοσίευμα αναζητείται.
Νωρίτερα, σε επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ξεκαθάρισε και αυτός από την πλευρά του ότι δεν έχει καμία σχέση με το καρτέλ του Κολωνακίου και πως η αναφορά του ονόματος είναι απλή συνωνυμία.

Στην επιστολή του, που έστειλε στα media η πληρεξούσιος δικηγόρος του Ειρήνη Λιοφάγου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισημαίνει:

Με την  παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα  έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου.

Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε  επιχειρηματικά με τον κύριο Β. Σ.  και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία. Ειδικότερα ουδεμία σχέση έχω τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου με τις επιχειρήσεις “LILI SHU”, που εδρεύει στο Κολωνάκι και “HAMA” που εδρεύει στη Γλυφάδα, ούτε όμως και με οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση μετέχει ο κύριος Β. Σ..

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι  θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου  από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.


στεφανε δευρο  εξω  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
 

ΚΙΡΚΕΓΚΩΡ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Μηνύματα
21
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι οτι στο χωρο αυτο ολοι πινουν κοκα, επομενως ως συντεχνια αλληλοκαλυπτονται και επαγγελματικα δεν εχουν συνεπειες. Μετα ο κοσμος που αποθεωνει και αναδυκνυει τετοια ζωαδια κατα βαθος θελει να κανει την "ζωαρα" ολων αυτων, δηλαδη κοκες, βιζιτες, παρτουζες, να βγει στη τηλεοραση κοκ.
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Να και το Κατερινάκι! :babycry:


Κατερίνα Καινούργιου:
Εξώδικο για το κύκλωμα κοκαΐνης


Νομικές διαδικασίες με εξώδικο κινεί η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα για το κύκλωμα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου της Αρχοντούλας Παπαναγιώτου, που εκπροσωπεί την γνωστή παρουσιάστρια, η Κατερίνα Καινούργιου ζητά να μην γίνεται οποιαδήποτε χρήση φωτογραφίας της σε θέματα που αφορούν το κύκλωμα κοκαΐνης.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της ίδιας με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον οποίο επίσης εμπλέκουν δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας  παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ.
Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις.
Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”.

Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

 

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Μηνύματα
389
Like
23
Πόντοι
1
Respect στον Στέφανο.. Τους ξεμπροστιαζει όλους
 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.910
Κριτικές
3
Like
1.598
Πόντοι
216
οι περισσοτεροι μπαγιατεμένοι/ξεχασμένοι εκει φτιαξαν μια βιτινα στο κολωνακι να πηγαινουν τα βλαχακια να ψωνιζουν την κοκο τους!
χαρα στην ειδηση!
αν δεν μπουν στο κολπο, θα πεινασουν, αν δεν θελουν να κανουν βίζιτες, μαλλον.

Αμα μπει κανενας μεσα, εμενα να με χεσετε.
θα βαλει τις μεγαλες πλατες ο αλ τσιπριρι νιουζ, όπως θα χει κανει πολλες φορες, φανταζομαι.
'Ασε τα παιδια' για τους ψυχικιωτες μπαχαλακηδες οι βουλευτες, 'ασε τα παιδια' ο προπαγανδιστης/βλαχογκεμπελς της δεκαρας, τι να γινει, τιποτα!
Θα παει ο τσιπρας το βραδακι στον διονυσο στην βιλλα του, κι όλα καλα-κι εσεις καθιστε κει να χαιρεστε, ζωαδια!
 

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Μηνύματα
666
Κριτικές
12
Like
1.246
Πόντοι
376
Θα τους κάνουν τα τρία δυο
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
Μόλις αναφέρθηκε ως έκτακτο στο skai tv.
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε σπίτι πολυτελείας στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Βάρκιζα ανακαλύφθηκαν.
Συνελήφθη ένας αλλοδαπός.
η είδηση δεν έχει εμφανισθεί ακόμα στο διαδίκτυο.
Πολύ πράμα τώρα τελευταία.

:shit: :shit: :shit:

Updated

Εκατόν τριάντα πέντε κιλά κοκαΐνης, εντόπισε η δίωξη ναρκωτικών, μετά από ευρεία επιχείρηση τις πρώτες πρωινές ώρες, σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.
Συνελήφθη ένας αλλοδαπός, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν 12.000 ευρώ.







 

Συνημμένα

  • logo.jpg
    logo.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom