Όχι. Γενικά για το σούσι μιλάω. Δεν τρώγεται.
Και όμως.
Το ωμό ψάρι (υπό προϋποθέσεις) δεν είναι κακό.
Τώρα το σούσι ειδικά, δεν είναι ακριβώς ωμό ψάρι. Είναι μίγμα διαφόρων πραγμάτων (ρύζια, χόρτα, κλπ) και "παρουσιασμένο" (το λίγο ψάρι που βάζουν στις "δημιουργίες" τους) έτσι ώστε να είναι "οπτικώς ελκυστικό".
Για μένα όλα αυτά είναι δήθεν, για να τα πουλάνε 25 και 50 ευρώ τη μερίδα, αλλά το ωμό ψάρι (που έχω φάει και κάνοντας ψαροντούφεκο 5 ώρες και με έκοψε η πείνα) δεν είναι κακό. Και τα μαριναρισμένα όλα, ωμά είναι.
Και χταπόδι ωμό (ζωντανό) έχω φάει.