Νέα

Στο νοσοκομείο η Μέρκελ μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι αρχιμιζαδόροι του πλανήτη οι σκατογερμαναραδες  :jerking:

κακο ψοφο να χουνε ...

Επισκέπτης
Tα έξοδα νοσηλείας, σεβαστέ γέροντα, θα τα καλύψει ο Τραμουντάνας, από τα μισθά του, 6500Χ16+μπόνους  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

:2funny: :2funny: :2funny:

η μερκελ ζητησε να νοσηλευτει σε ελληνικο δημοσιο νοσοκομειο δειχνοντας ετσι την εμπιστοσυνη της στον ελληνα υπουργο υγειας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι αρχιμιζαδόροι του πλανήτη οι σκατογερμαναραδες  :jerking:

κακο ψοφο να χουνε ...
γερμανοι ειπαμε ειναι τυπε....οχι μαλακες....στον ελληνα μιζες θα διναν.....τι θα διναν για να παρουν τα εργα και τις προμηθειες;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ντοκ.. βλεπω έκανες γαργαρα τα περί σχεδίων Μαρσαλ κλπ... και τωρα μου το παίζεις περισσότερο μαλάκας και από την κουρτίνα του περσόνα

Στα περί σχεδίου Μάρσαλ αναφέρθηκα στην συμπεριφορά του Γερμανού απέναντι στον Αμερικάνο που του έστησε ξανά τη χώρα του όρθια.
Και ξεχνάς και κάτι βέβαια. Πως εμείς, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι κλπ είματε ΣΥΜΜΑΧΟΙ με τις ΗΠΑ. Ο Γερμανός ήταν ο κατ' εξοχήν αντίπαλος! ;)
Εσύ φανταζεσαι πως αν οι Γερμανοί καταλάμβαναν την Αγγλία π.χ. θα της έδιναν λεφτά για να ορθοποδήσει οικονομικά; Μια ζωή "υπόδουλη" οικονομικά θα την είχαν!

Τώρα την αυτοκριτική για τις δικές μας ανοησίες του τύπου "Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών!" την έχω κάνει προ πολλού!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
γερμανοι ειπαμε ειναι τυπε....οχι μαλακες....στον ελληνα μιζες θα διναν.....τι θα διναν για να παρουν τα εργα και τις προμηθειες;

Όπου υπήρχε δουλειά παγκοσμίως τα χωνανε απ οτι φαινεται...

σε μας κατι παραπάνω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

σε μας κατι παραπάνω.
μαλακες ηταν.....εγω μια πουτανα να κανει καλα τσιμπουκια θα πεταγα διπλα στον καθε υποψηφιο να λαδωθει.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στα περί σχεδίου Μάρσαλ αναφέρθηκα στην συμπεριφορά του Γερμανού απέναντι στον Αμερικάνο που του έστησε ξανά τη χώρα του όρθια.
Και ξεχνάς και κάτι βέβαια. Πως εμείς, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι κλπ είματε ΣΥΜΜΑΧΟΙ με τις ΗΠΑ. Ο Γερμανός ήταν ο κατ' εξοχήν αντίπαλος! ;)
Εσύ φανταζεσαι πως αν οι Γερμανοί καταλάμβαναν την Αγγλία π.χ. θα της έδιναν λεφτά για να ορθοποδήσει οικονομικά; Μια ζωή "υπόδουλη" οικονομικά θα την είχαν!

Τώρα την αυτοκριτική για τις δικές μας ανοησίες του τύπου "Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών!" την έχω κάνει προ πολλού!

και η Ιταλία αντίπαλος ήταν αλλα πηρε το κομμάτι της.. ακόμη και  Ελβετία πηρε 50 μυρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

σε μας κατι παραπάνω.

Kαι στη Νιγηρία έδωσαν πολύ χοντρές μίζες γιατί κι'εκεί κάτω είναι τρομεροί μιζαδόροι....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
και η Ιταλία αντίπαλος ήταν αλλα πηρε το κομμάτι της.. ακόμη και  Ελβετία πηρε 50 μυρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Ιταλία είχε συνθηκολογήσει αλο το 1943. Αντίθετα οι Γερμανοί συνέχιζαν της θηριωδίες τους ακόμα και σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ αιχμαλώτους πολέμου, λίγο πριν τα Αμερικανικά στρατεύματα φτάσουν στα στρατόπεδα αιχμαλώτων όπου τους εξόντωναν με 18 ώρες την ημέρα δουλειά και 400 θερμίδες τροφή. Σε έναν πόλεμο που φαινόταν ολοκάθαρα πως τον ΕΧΑΝΑΝ!!
Αν ΑΥΤΟ δεν είναι αναίτια και ανόητη θηριωδία δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να είναι.

Οι σημερινοί παιδιά και εγγόνια εκείνων είναι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σε μας κατι παραπάνω.

και μεις το καναμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε μάλιστα και με την κάλυψη του νόμου... όλες οι εξαγωγικές επιχειρήσεις δικαιούνται να εκπτίπτουν ως δαπανες ποσοστό 2% της αξίας των εξαγωγών χωρίς παραστατικα.... αυτά μέχρι το 2003 που ο νόμος καταργηθηκε

αααα ναι και για τους μαλάκες που νομιζουν οτι οι Γερμανικές επιχειρήσεις πιαστηκανε από τους Ελληνες και λοιπές παπαριές.. ο αντίστοιχος νόμος στην Γερμανία καταργηθηκε το 1999 και βγηκαν στην γερμανικη σέντρα για τα λαδώματα από το 1999 και μετά..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η Ιταλία είχε συνθηκολογήσει αλο το 1943. Αντίθετα οι Γερμανοί συνέχιζαν της θηριωδίες τους ακόμα και σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ αιχμαλώτους πολέμου, λίγο πριν τα Αμερικανικά στρατεύματα φτάσουν στα στρατόπεδα αιχμαλώτων όπου τους εξόντωναν με 18 ώρες την ημέρα δουλειά και 400 θερμίδες τροφή. Σε έναν πόλεμο που φαινόταν ολοκάθαρα πως τον ΕΧΑΝΑΝ!!
Αν ΑΥΤΟ δεν είναι αναίτια και ανόητη θηριωδία δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να είναι.

Οι σημερινοί παιδιά και εγκόνια εκείνων είναι...

γιαυτό στην Γερμανία τους αντίστοιχους χρυσαύγουλους που γλυκοκοιτάς και τα νάματα τους μας αναφέρεις (οικογενειακές ευθύνες κλπ) τους έχουνε στην σεντρα και στην παρανομία

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
γιαυτό στην Γερμανία τους αντίστοιχους χρυσαύγουλους που γλυκοκοιτάς και τα νάματα τους μας αναφέρεις (οικογενειακές ευθύνες κλπ) τους έχουνε στην σεντρα και στην παρανομία

Ναι, αλλά να διαλέξεις αν γλυκοκοιτάζω τον Σύριζα ή την Χ.Α.!
Ίσως βέβαια και το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα και του Άκη επειδή θεώρησα υπερβολική και περίπου υπαγορευόμενη από το "λαοδικείο" του όχλου την ποινή της Βίκυς Σταμάτη.

Την γνώμη μου θα την λέω στον οποιονδήποτε μαλάκα, ότι και νά 'ναι αυτός!
Κι όποιο κόμμα έχω ψηφίσει δεν νομίζω πως του χρωστάω να το ξαναψηφίσω! Αντιθέτως αυτό μου χρωστάει για την εμπιστοσύνη που του είχα δείξει. ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Τι επαθαν οι γερμανοι φετος ???? Τους ευχηθηκε ο Μητσοτακης χρονια πολλα  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι, αλλά να διαλέξεις αν γλυκοκοιτάζω τον Σύριζα ή την Χ.Α.!
Ίσως βέβαια και το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα και του Άκη επειδή θεώρησα υπερβολική και περίπου υπαγορευόμενη από το "λαοδικείο" του όχλου την ποινή της Βίκυς Σταμάτη.

Την γνώμη μου θα την λέω στον οποιονδήποτε μαλάκα, ότι και νά 'ναι αυτός!
Κι όποιο κόμμα έχω ψηφίσει δεν νομίζω πως του χρωστάω να το ξαναψηφίσω! Αντιθέτως αυτό μου χρωστάει για την εμπιστοσύνη που του είχα δείξει. ;)

εγω μιλάω για τα περί οικογενειακής ευθύνης...

τα άλλα με αφήνουν αδιαφορο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom