Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
η μερκελ ζητησε να νοσηλευτει σε ελληνικο δημοσιο νοσοκομειο δειχνοντας ετσι την εμπιστοσυνη της στον ελληνα υπουργο υγειας
η μερκελ ζητησε να νοσηλευτει σε ελληνικο δημοσιο νοσοκομειο δειχνοντας ετσι την εμπιστοσυνη της στον ελληνα υπουργο υγειας
Μαζοχα ειναι να πληρωσει και 25 ευρω καπελοη μερκελ ζητησε να νοσηλευτει σε ελληνικο δημοσιο νοσοκομειο δειχνοντας ετσι την εμπιστοσυνη της στον ελληνα υπουργο υγειας
Μαζοχα ειναι να πληρωσει και 25 ευρω καπελο
γερμανοι ειπαμε ειναι τυπε....οχι μαλακες....στον ελληνα μιζες θα διναν.....τι θα διναν για να παρουν τα εργα και τις προμηθειες;Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι αρχιμιζαδόροι του πλανήτη οι σκατογερμαναραδες
κακο ψοφο να χουνε ...
ας κάτσει Γερμανία να πληρωσει παραπάνω.Μαζοχα ειναι να πληρωσει και 25 ευρω καπελο
ντοκ.. βλεπω έκανες γαργαρα τα περί σχεδίων Μαρσαλ κλπ... και τωρα μου το παίζεις περισσότερο μαλάκας και από την κουρτίνα του περσόνα
γερμανοι ειπαμε ειναι τυπε....οχι μαλακες....στον ελληνα μιζες θα διναν.....τι θα διναν για να παρουν τα εργα και τις προμηθειες;
Όπου υπήρχε δουλειά παγκοσμίως τα χωνανε απ οτι φαινεται...
σε μας κατι παραπάνω.
μαλακες ηταν.....εγω μια πουτανα να κανει καλα τσιμπουκια θα πεταγα διπλα στον καθε υποψηφιο να λαδωθει.....Όπου υπήρχε δουλειά παγκοσμίως τα χωνανε απ οτι φαινεται...
σε μας κατι παραπάνω.
Στα περί σχεδίου Μάρσαλ αναφέρθηκα στην συμπεριφορά του Γερμανού απέναντι στον Αμερικάνο που του έστησε ξανά τη χώρα του όρθια.
Και ξεχνάς και κάτι βέβαια. Πως εμείς, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι κλπ είματε ΣΥΜΜΑΧΟΙ με τις ΗΠΑ. Ο Γερμανός ήταν ο κατ' εξοχήν αντίπαλος! ;)
Εσύ φανταζεσαι πως αν οι Γερμανοί καταλάμβαναν την Αγγλία π.χ. θα της έδιναν λεφτά για να ορθοποδήσει οικονομικά; Μια ζωή "υπόδουλη" οικονομικά θα την είχαν!
Τώρα την αυτοκριτική για τις δικές μας ανοησίες του τύπου "Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών!" την έχω κάνει προ πολλού!
σε μας κατι παραπάνω.
και η Ιταλία αντίπαλος ήταν αλλα πηρε το κομμάτι της.. ακόμη και Ελβετία πηρε 50 μυρια
σε μας κατι παραπάνω.
Η Ιταλία είχε συνθηκολογήσει αλο το 1943. Αντίθετα οι Γερμανοί συνέχιζαν της θηριωδίες τους ακόμα και σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ αιχμαλώτους πολέμου, λίγο πριν τα Αμερικανικά στρατεύματα φτάσουν στα στρατόπεδα αιχμαλώτων όπου τους εξόντωναν με 18 ώρες την ημέρα δουλειά και 400 θερμίδες τροφή. Σε έναν πόλεμο που φαινόταν ολοκάθαρα πως τον ΕΧΑΝΑΝ!!
Αν ΑΥΤΟ δεν είναι αναίτια και ανόητη θηριωδία δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να είναι.
Οι σημερινοί παιδιά και εγκόνια εκείνων είναι...
γιαυτό στην Γερμανία τους αντίστοιχους χρυσαύγουλους που γλυκοκοιτάς και τα νάματα τους μας αναφέρεις (οικογενειακές ευθύνες κλπ) τους έχουνε στην σεντρα και στην παρανομία
Ναι, αλλά να διαλέξεις αν γλυκοκοιτάζω τον Σύριζα ή την Χ.Α.!
Ίσως βέβαια και το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα και του Άκη επειδή θεώρησα υπερβολική και περίπου υπαγορευόμενη από το "λαοδικείο" του όχλου την ποινή της Βίκυς Σταμάτη.
Την γνώμη μου θα την λέω στον οποιονδήποτε μαλάκα, ότι και νά 'ναι αυτός!
Κι όποιο κόμμα έχω ψηφίσει δεν νομίζω πως του χρωστάω να το ξαναψηφίσω! Αντιθέτως αυτό μου χρωστάει για την εμπιστοσύνη που του είχα δείξει. ;)
Σωπα ρε!απο που το συμπερανες?τυπε κατι μου λεει πως δεν την πολυσυμπαθεις.