Νέα

Στο νοσοκομείο η Μέρκελ μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Βρε έξυπνε από ΑΥΤΕΣ ακριβώς τις πολυεθνικές αντλεί τα φορολογικά του έσοδα το Γερμανικό Δημόσιο και το παίζει μάγκας και "γαμάω".
Κι ο κάθε όντως αγράμματος Γερμαναράς που έχει μάθει μόνο να κάνει μια δουλειά και να μην λέει όχι (ακριβώς ΑΥΤΟ που επικαλέστηκαν ΟΛΟΙ οι εγληματίες πολέμου κατώτεροι σε βαθμό μετά το ΒΠΠ!) πάλι από αυτές τις εταιρείες παίρνει το μισθό του! Και του λένε τα ταμπλόιντ της χώρας του πως μας δίνει λεφτά και το πιστεύει, ενώ εμείς (σαν μαλάκες βέβαια) του είχαμε δώσει δουλειά!
Με λεφτά που δανειστήκαμε εμείς για να τα δώσουμε σ' αυτούς, (αφού έδωσαν την μίζα του 1,5%) και τώρα αφού μας τα πήραν για άχρηστα ή υπερκοστολογημένα προιόντα, δεν έχουμε να πληρώσουμε το χρέος μας και έρχονται να μας το δανείσουν πάλι!

Ακόμα και το PSI έγινε όχι όποτε θα το θέλαμε εμείς, αλλα όποτε το θέλησε η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, δηλαδή όταν οι Γαλλογερμανικές τράπεζες είχαν "ξεφορτωθεί" το μεγαλύτερο μέρος των "τοξικών" τους ομολόγων, κυρίως προς τηην ΕΚΤ στην οποία τώρα τα χρωστάμε στο 100% της ονομαστικής τους αξίας.
ΠΟΙΟΣ "προστάτευσε" τις τράπεζές του λοιπόν; ;)

Για τις πολυεθνικές έχω ήδη απαντήσει αλλά φαίνεται δεν καταλαβαίνεις...πρόβλημά σου...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
και κάτι ακόμη.. αντε και βάλαμε καμμια διακοσαρια πολιτικούς στην στενή.. τους πηραμε και απο 3-4 ακίνητα κατα μεσο όρο και απ 300.000 σε καταθέσεις. τι έγινε σωθηκαμε ??? ξεπληρωσαμε τα δανεικά ??

Δηλαδή καμιά 100 μύρια στο περίπου με συντηρητικές εκτιμήσεις. Δεν το λες και άσχημα. Όταν μάλιστα η φθηνή ΔΕΗ τις δύσκολες μέρες υπολογίζεται να έχει κόστος 40...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
να ψοφήσει γίνεται :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Φυσικά,γιατί αλλιώς η Ελλάδα θα μπορούσε να "πατήσει τη σκανδάλη με στάση πληρωμών" και να διαλύσει όλη την ευρωζώνη ! Για μαλάκες ψάχνεις ??  Τα ρατσιστικά σου σχόλια για τους Γερμανούς μου είναι τελείως αδιάφορα...πήγαινε να τα πεις στους Τσιπροκαμμένους αυτά...

Το ρατσιστικό ποιό είναι; Το πως είναι αγράμματοι ή το πως έκαναν άπειρα εγκλήματα πολέμου στο ΒΠΠ, συχνά δε και άνευ λόγου απλώς για την ευχαρίστησή τους.

Για ρώτα κανένα που έχει ξενοδοχείο τί χώρας πελάτες προτιμάει! Γερμανούς ή Αμερικάνους;
Αυτοί που τους ζούνε καθημερινά, κάτι περισσότερο ξέρουν...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φάε καμιά φασολάδα να μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια ρε ξεφτίλα σώγαμπρε. Και μετά πήγαινε να κλαφτείς σαν τον πορδόπαπο στο φιλαράκι σου, τον γιαλαντζί κομουνιστή.
Παλιολιγούρη φτωχομπινέ.

χαχαχαχαχαχα

και παλιολιγούρης και φτψωχομπινές.

τι να σου κλάσω ρε πούστρα. Μπας και τα βλέπεις;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το ρατσιστικό ποιό είναι; Το πως είναι αγράμματοι ή το πως έκαναν άπειρα εγκλήματα πολέμου στο ΒΠΠ, συχνά δε και άνευ λόγου απλώς για την ευχαρίστησή τους.

Για ρώτα κανένα που έχει ξενοδοχείο τί χώρας πελάτες προτιμάει! Γερμανούς ή Αμερικάνους;

Αστους .....
Πλησιάζει η ώρα τους......

3η και φαρμακερή θα είναι.

Σύμπνοια να υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ακόμα ελληνική αξιοπρέπεια και τα άλλα θα έρθουν αργά, ή γρήγορα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Kαι μιλάνε οι Έλληνες οι μορφωμένοι,ε ???? Ε,ρε πούστη μου τι άλλο θ'ακούσουμε !!!  :2funny: :2funny:

Το συμπέρασμα είναι πως ο κωλογερμαναράς, αφού αιματοκύλησε δυο φορές την Ευρώπη...

Κι΄αυτό καθόλου ρατσιστικό,ε ?  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Για άσε τα πολιτικά τώρα και πες μου τι κάνει εκείνη η φίλη σου η καλλιτέχνης που δουλεύει σε στούντιο ?? Το κάνει ακόμα ??

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Kαι μιλάνε οι Έλληνες οι μορφωμένοι,ε ???? Ε,ρε πούστη μου τι άλλο θ'ακούσουμε !!!  :2funny: :2funny:

Το συμπέρασμα είναι πως ο κωλογερμαναράς, αφού αιματοκύλησε δυο φορές την Ευρώπη,

Κι΄αυτό καθόλου ρατσιστικό,ε ?  :2funny:

Ρατσισμός είναι η αλήθεια;

Προσωπικά δεν εχω τίποτα με το σύγχρονο απλό γερμανό Αλλη ράτσα άλλη κουλτούρα. Δε με πειράζει δεν τον πειράζω. Με τον Ελληνα όμως που έχεις τις αποψεις σου μας χωρίζει άβυσσος.

Κυρίως γιατί δεν σέβεται την καταγωγή του.

Αμα σε άκουγε Γερμανός να μιλας ετσι για την Ελλάδα και τους ελληνες θα έπεφτε απο τα σύννεφα. Κυρίως γιατί δεν μπορεί να διαννοηθεί πώς γίνεται ένας πολίτης μιας χώρας να είναι με το μέρος μιας άλλης ανεξαρτήτως του ποιός εχει δίκιο ή άδικο.

Αυτή είναι μια ειδοποιός διαφορά των 2 λαών. Γι αυτό και κυρίως μας έχουν οι Γερμανοί στην απαξία. Γιατί θεωρούν αδιανόητη την εν γένει στάση μας απέναντι στον ίδιο μας το λαό και τη χώρα μας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ντοκ.. βλεπω έκανες γαργαρα τα περί σχεδίων Μαρσαλ κλπ... και τωρα μου το παίζεις περισσότερο μαλάκας και από την κουρτίνα του περσόνα

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εγω θεωρω οτι προτεραιότητα είναι να γεμίσουμε το τσουκαλι...

εγω παλι θεωρω πως και τα δυο θα πρεπει να γινουν ταυτοχρονα. αν δεν αποδοθει συντομα δικαιοσυνη το τσουκαλι δεν προκειται να γεμισει διοτι παντα θα το αδειαζουν καποιοι χωρις φοβο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μα δεν είπα τίποτα κατά της Ελλάδας εγώ,κατά των πολιτικών είπα...αν εννοείς για το θέμα της χρυσής αυγής εκεί πράγματι δεν αναιρώ ότι είναι τυπικό νεοελληνικό καραγκιοζιλίκι μιας μερίδας του λαού μας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω παλι θεωρω πως και τα δυο θα πρεπει να γινουν ταυτοχρονα. αν δεν αποδοθει συντομα δικαιοσυνη το τσουκαλι δεν προκειται να γεμισει διοτι παντα θα το αδειαζουν καποιοι χωρις φοβο.

εγω εδώ είπα τις προτεραιότητες μου
μαζι σου... το αίσθημα δικαιοσύνης δεν τρώγεται όμως ούτε βοηθά να γεμίσει το τσουκάλι....

έχω πολλές φορές πεί τα εξής....

1) το λαθος στο μνημόνιο είναι ότι επιτρέψαμε να μας το επιβαλλουν  αντί να το έχουμε επιβαλλει ΜΟΝΟΙ μας με πολιτική και κοινωνική συναινεση

2) λέμε οτι οι πολιτικοί που κυβερνάνε και που μας φέρανε σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορούνε να μας βγάλουνε από αυτην... και όμως δεν βλεπω και κάτι το καινούργιο να ανατέλλει στο πολιτικο σκηνικό (θα με συχωρέσεις αλλά τα βλαμμένα της ΧΑ ή τα πασοκικά υβρίδια του ΣΥΡΙΖΑ ή τα απροσάρμοστα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν τα θεωρώ καινούργια)

3) στην Ελλάδα πρέπει να τρέξουν παράλληλα έργα

α. Οικονομικό συμμάζεμα
β. Οικονομικη και παραγωγικη αναδιάθρωση
γ. Αλλαγή δομών,τρόπου λειτουργίας και βελτιστοποίηση ελεγκτικών μηχανισμων
δ. Καθαρση και τιμωρία

το (Α) ξεκαθάρισε συμμαζευτήκαμε , το (δ) και να αργήσει λίγο δεν βλαφτει ετσι και αλλιως χωρις ουσιαστικο όφελος είναι

και για να τις επαναλαβω....

(Α)-(Γ)-(Β)-(Δ)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μα δεν είπα τίποτα κατά της Ελλάδας εγώ,κατά των πολιτικών είπα...αν εννοείς για το θέμα της χρυσής αυγής εκεί πράγματι δεν αναιρώ ότι είναι τυπικό νεοελληνικό καραγκιοζιλίκι μιας μερίδας του λαού μας...

αααααααααααααααααααααααααααα

εντάξει τότε.

Αρα συμφωνείς ότι αυτούς εκμεταλλεύονται και οι γερμανοί έτσι;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
αααααααααααααααααααααααααααα

εντάξει τότε.

Αρα συμφωνείς ότι αυτούς εκμεταλλεύονται και οι γερμανοί έτσι;

Όχι και τόσο γιατί αν ήταν Γερμανόδουλοι δεν θα καλλιεργούσαν τον αντιγερμανισμό στην Ελλάδα...γιατί οι ίδιοι οι πολιτικοί τον καλλιεργούν κυρίως μέσω των δημοσιογράφων που ελέγχουν...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όχι και τόσο γιατί αν ήταν Γερμανόδουλοι δεν θα καλλιεργούσαν τον αντιγερμανισμό στην Ελλάδα...γιατί οι ίδιοι οι πολιτικοί τον καλλιεργούν κυρίως μέσω των δημοσιογράφων που ελέγχουν...
συγγνώμη τώρα αγαπητότατε

χρειάζεται δημοσιογραφία για να τα βάλει ο έλληνας σήμερα με το γερμανό;

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
η μερκελ ζητησε να νοσηλευτει σε ελληνικο δημοσιο νοσοκομειο δειχνοντας ετσι την εμπιστοσυνη της στον ελληνα υπουργο υγειας

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
συγγνώμη τώρα αγαπητότατε

χρειάζεται δημοσιογραφία για να τα βάλει ο έλληνας σήμερα με το γερμανό;

Φυσικά,αφού αυτοί λένε στον λαό ότι για το πρόβλημά μας φταίει η Γερμανία και η Μέρκελ !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom