Νέα

Στο νοσοκομείο η Μέρκελ μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
ρε γερμανοτσολιά απο που να ξεκινήσω;
απο τα υποβρύχια που γέρνουν ;

απο τα λεοπαρντ που τα πληρώσαμε τριπλα;

απο το C4I που δε δούλεψε ποτέ;

απο τις υπερτιμολογήσεις των ψηφιακών κυκλωμάτων;

απο το σκάνδαλο εξαγοράς του ΟΤΕ;

απο τους Φόρους που χρωστάνε ακόμα στο ΑΙΑ και τις τρύπες στο ταβάνι που έσταζε τον πρώτο μήνα;

ρε μαλάκες στην Ελλάδα γεννηθήκατε εσείς;

Πουσαι ρε Κολοκοτρώνη να κόψεις κάνα κωλαράκι γαμώ την καταγωγή μου γαμώ.

Σήμερα συμφωνούμε υπερβολικά κι αρχίζω ν' ανυσηχώ πως κάποιος από τους δύο μας είναι άρρωστος! :cheesy:

Μην ψάχνεσαι, εγώ είμαι γριπιασμένος και βαριανασαίνω. :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το "παρελθόν" είναι 60 χρόνια μόλις πριν! Και αν η Γερμανία δεν έπαιρνε τη βοήθεια του σχεδίου Μάρσαλ αλλά αναγκαζόταν να πληρώνει και πολεμικές αποζημιώσεις θα ήταν τώρα στο επίπεδο της Ουκρανίας.

Το συμπέρασμα είναι πως ο κωλογερμαναράς, αφού αιματοκύλησε δυο φορές την Ευρώπη, να παίρνει βοήθεια όποτε χρειάστηκε το δέχτηκε! Αν είναι να δώσει τίποτα "ΔΑΝΕΙΚΑ" θα σου βγάλει την ψυχή και θα θέλει να του κάνεις και τσιμπούκια!

Κι όταν οι ΔΙΚΕΣ του εταιρείες μιζάρουν όλον τον πλανήτη κατηγορεί τους άλλους για "διεφθαρμένους". Ως εάν ανήθικο και παράνομο είναι μόνο να παίρνεις μίζες κι όχι και να δίνεις για να σου δώσουν πολλαπλάσια χρήματα για δουλειές που δεν θα τελειώσεις ποτέ! Κάτι υποβρύχια καλή ώρα! Και όχι μόνον...

Το ψωμί αλήθεια γιατί θα έκανε 3.000 δρχ; Στη Γερμανία φιάχνεται κι αυτό;

Εδώ σε θέλω όμως ντοκ. Τα "σκάνδαλα" των γερμανικών εταιρειών δεν τα βγάλανε στην φόρα οι παθούσες χώρες αλλα η ίδια ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οποτε μάλλον δίκιο έχει να κατηγορεί τους άλλους για διεφθαρμενους..

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ρε γερμανοτσολιά απο που να ξεκινήσω;
απο τα υποβρύχια που γέρνουν ;

απο τα λεοπαρντ που τα πληρώσαμε τριπλα;

απο το C4I που δε δούλεψε ποτέ;

απο τις υπερτιμολογήσεις των ψηφιακών κυκλωμάτων;

απο το σκάνδαλο εξαγοράς του ΟΤΕ;

απο τους Φόρους που χρωστάνε ακόμα στο ΑΙΑ και τις τρύπες στο ταβάνι που έσταζε τον πρώτο μήνα;

ρε μαλάκες στην Ελλάδα γεννηθήκατε εσείς;

Πουσαι ρε Κολοκοτρώνη να κόψεις κάνα κωλαράκι γαμώ την καταγωγή μου γαμώ.

Καλά εσύ είσαι τελείως μαλάκας...δεν αντέχεις σε διάλογο..καληνύχτα

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λιγάκι από το θέμα... :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ φίλε μου ζεις ακόμα με το παρελθόν και τα φαντάσματα του πολέμου και δεν έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος προχώρησε.Ξεκόλα λίγο γιατί διακρίνω αρτηριοσκλήρωση...
Αν διαλυόταν η ευρωζώνη και γύριζες στη δραχμή πόσο έχεις την εντύπωση ότι θα έπαιρνες το ψωμί ??
Για τις μίζες έχω ήδη απαντήσει πιο πάνω.Αυτές τις μίζες τις έδιναν πολυεθνικές για να παίρνουν δουλειές και όχι το Γερμανικό κράτος...

ααααααααααααα τώρα κατάλαβα. ΟΙ πολυεθνικές δεν φορολογούνται στο γερμανικό κράτος ούτε μεταφέρουν τα κέρδη τους στη Γερμανία.

Γερμανοτσολιά είμαι διατεθειμένος να πληρώοσουμε όλα τα δανεικά αρκεί όλες οι γερμανικές πολυεθνικές να επιστρέψουν όλα τα χρήματα που πήραν απο τα εργα που δεν τελειώσαν ποτέ ή ήταν πλήρης αποτυχία.

Αλλά με κάτι γαμιόλια σαν και σας υπογράψαμε και το συμβιβαστικό νόμο με τα γερμανοκαριολια της ζίμενς και μάλιστα θα μας κάνουν και επενδύσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Μας κοροιδεύουν δλδλ και ψιλό γαζί......

Αλλά πού θα πάει. Θα γυρίσει κι ο τροχός.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα συμφωνούμε υπερβολικά κι αρχίζω ν' ανυσηχώ πως κάποιος από τους δύο μας είναι άρρωστος! :cheesy:

Μην ψάχνεσαι, εγώ είμαι γριπιασμένος και βαριανασαίνω. :)

Μας κλέψαν το γάιδαρο μας ζητούν και το σαμάρι τα γαιδούρια τα ξεσαμάρωτα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μεσα ειμαστε.....Απλα οι Γερμανοι πολιτικοι πανε απο ...πεσιμο
Οι δικοι μαs θα πανε απο...χεσιμο  :grin:
οταν ξερω ατομα που θεωρουν οτι ο γιωργακης ηταν ο καλυτερος πρωθυπουργος της 20ετιας ειμαστε αξιοι της μοιρασ μας

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.402
Πόντοι
6.515
Καλύτερα να το πάθαινε κανά εγχώριο λαμόγιο, αλλά αυτοί είναι τεμπέληδες σιγά μην παν να κάνουν σκι

:rockon:

αυτοι είναι μονο για χασαποταβέρνες και μπουζούκια τυπε

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ααααααααααααα τώρα κατάλαβα. ΟΙ πολυεθνικές δεν φορολογούνται στο γερμανικό κράτος ούτε μεταφέρουν τα κέρδη τους στη Γερμανία.

Γερμανοτσολιά είμαι διατεθειμένος να πληρώοσουμε όλα τα δανεικά αρκεί όλες οι γερμανικές πολυεθνικές να επιστρέψουν όλα τα χρήματα που πήραν απο τα εργα που δεν τελειώσαν ποτέ ή ήταν πλήρης αποτυχία.

Αλλά με κάτι γαμιόλια σαν και σας υπογράψαμε και το συμβιβαστικό νόμο με τα γερμανοκαριολια της ζίμενς και μάλιστα θα μας κάνουν και επενδύσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Ρε πλάκα μας κάνεις τώρα ?? Ποιός υπέγραψε όλες τις συμβάσεις ? Μήπως οι κυβερνήσεις μας ?? Δεν έχεις καταλάβει ότι μετά την απομάκρυνση απ'το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται ?? Απο που κι'ως που να στα δώσει πίσω το Γερμανικό κράτος ?? Και μήπως το κράτος της Γερμανίας έβαζε τις πολυεθνικές να λαδώνουν ?? Απλά αυτοί όταν πάνε σε διεφθαρμένες χώρες λαδώνουν για να παίρνουν δουλειές ! Τόσο περίεργο σου φαίνεται ?? Άντε μάθετε να σκέφτεστε ρε Ελληναράδες !

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σκάσε ρε γαμημένε σώγαμπρε, κυπραίικε όνε, πουτανάκι του Χριστόφια. Άντε γλείψε τον πεθερό σου να σου δώσει κάνα πενηντάρι μπας και πηδήξεις κάνα ρουμανάκι από αυτά που παίρνεις μάτι και σου τρέχουν τα σάλια.

πασόκε σου απάντησα σε προηγούμενη ανάρτηση.

να κάνεις το σταυρό σου να είσαι τυχερός να μην ανταμωθούμε. Από αλλον το περιμένες και απο αλλού θα σου ρθει.  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Αλλά με κάτι γαμιόλια σαν και σας υπλγράψαεμ και το συμβιβαστικό νόμο με τα γερμανοκαριολια τηε ζίμενς και μάλιστα θα μας κάνουν και επενδύσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

ενω με κάτι νουμερε καμμένα με τις δικές σου ιδέες ακόμη το μετρό θα ήταν 5-6 στάσεις πίσω ,αν δεν είχε σταματήσει να λειτουργεί λόγω έλλειψης συντήρησης και αναλλακτικών του συστήματος σηματοδότησης και ελέγχου (προμηθευτής και integrator SIEMENS) και η Αθήνα δεν θα είχε φανάρια κυκλοφοριας....

όσο για την Siemens το πολυ πολύ να αποχωρούσε από την  Ελληνική αγορά και να μένανε καμμιά πενηνταριά αξονικοι και μαγνητικοί στα μουσεία...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε πλάκα μας κάνεις τώρα ?? Ποιός υπέγραψε όλες τις συμβάσεις ? Μήπως οι κυβερνήσεις μας ?? Δεν έχεις καταλάβει ότι μετά την απομάκρυνση απ'το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται ?? Απο που κι'ως που να στα δώσει πίσω το Γερμανικό κράτος ?? Και μήπως το κράτος της Γερμανίας έβαζε τις πολυεθνικές να λαδώνουν ?? Απλά αυτοί όταν πάνε σε διεφθαρμένες χώρες λαδώνουν για να παίρνουν δουλειές ! Τόσο περίεργο σου φαίνεται ?? Άντε μάθετε να σκέφτεστε ρε Ελληναράδες !

Αααααααααα δεν τις έβαζε το γερμανικό κράτος.... Στον Χριστοφοράκο ποιός έδωσε ασυλία ρε ΑΘΛΙΕ γερμανοτσολιά;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αααααααααα δεν τις έβαζε το γερμανικό κράτος.... Στον Χριστοφοράκο ποιός έδωσε ασυλία ρε ΑΘΛΙΕ γερμανοτσολιά;

Αυτοί που τον άφησαν να το σκάσει στη Γερμανία αγαπητέ κάφρε !!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Εσύ φίλε μου ζεις ακόμα με το παρελθόν και τα φαντάσματα του πολέμου και δεν έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος προχώρησε.Ξεκόλα λίγο γιατί διακρίνω αρτηριοσκλήρωση...
Αν διαλυόταν η ευρωζώνη και γύριζες στη δραχμή πόσο έχεις την εντύπωση ότι θα έπαιρνες το ψωμί ??
Για τις μίζες έχω ήδη απαντήσει πιο πάνω.Αυτές τις μίζες τις έδιναν πολυεθνικές για να παίρνουν δουλειές και όχι το Γερμανικό κράτος...

Βρε έξυπνε από ΑΥΤΕΣ ακριβώς τις πολυεθνικές αντλεί τα φορολογικά του έσοδα το Γερμανικό Δημόσιο και το παίζει μάγκας και "γαμάω".
Κι ο κάθε όντως αγράμματος Γερμαναράς που έχει μάθει μόνο να κάνει μια δουλειά και να μην λέει όχι (ακριβώς ΑΥΤΟ που επικαλέστηκαν ΟΛΟΙ οι εγληματίες πολέμου κατώτεροι σε βαθμό μετά το ΒΠΠ!) πάλι από αυτές τις εταιρείες παίρνει το μισθό του! Και του λένε τα ταμπλόιντ της χώρας του πως μας δίνει λεφτά και το πιστεύει, ενώ εμείς (σαν μαλάκες βέβαια) του είχαμε δώσει δουλειά!
Με λεφτά που δανειστήκαμε εμείς για να τα δώσουμε σ' αυτούς, (αφού έδωσαν την μίζα του 1,5%) και τώρα αφού μας τα πήραν για άχρηστα ή υπερκοστολογημένα προιόντα, δεν έχουμε να πληρώσουμε το χρέος μας και έρχονται να μας το δανείσουν πάλι!

Ακόμα και το PSI έγινε όχι όποτε θα το θέλαμε εμείς, αλλα όποτε το θέλησε η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, δηλαδή όταν οι Γαλλογερμανικές τράπεζες είχαν "ξεφορτωθεί" το μεγαλύτερο μέρος των "τοξικών" τους ομολόγων, κυρίως προς τηην ΕΚΤ στην οποία τώρα τα χρωστάμε στο 100% της ονομαστικής τους αξίας.
ΠΟΙΟΣ "προστάτευσε" τις τράπεζές του λοιπόν; ;)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Βρε έξυπνε από ΑΥΤΕΣ ακριβώς τις πολυεθνικές αντλεί τα φορολογικά του έσορα το Γερμανικό Δημόσιο και το παίζει μάγκας και "γαμάω".
Κι ο κάθε όντως αγράμματος Γερμαναράς που έχει μάθει μόνο να κάνει μια δουλειά και να μην λέει όχι (ακριβώς ΑΥΤΟ που επικαλέστηκαν ΟΛΟΙ οι εγληματίες πολέμου κατώτεροι σε βαθμό μετά το ΒΠΠ!) πάλι από αυτές τις εταιρείες παίρνει το μισθό του!
Με λεφτά που δανειστήκαμε εμείς για να τα δώσουμε σ' αυτούς, (αφού έδωσαν την μίζα του 1,5%) και τώρα αφού μας τα πήραν για άχρηστα ή υπερκοστολογημένα προιόντα, δεν έχουμε να πληρώσουμε το χρέος μας και έρχονται να μας το δανείσουν πάλι!

Ακόμα και το PSI έγινε όχι όποτε θα το θέλαμε εμείς, αλλα όποτε το θέλησε η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, δηλαδή όταν οι Γαλλογερμανικές τράπεζες είχαν "ξεφορτωθεί" το μεγαλύτερο μέρος των "τοξικών" τους ομολόγων, κυρίως προς τηην ΕΚΤ στην οποία τώρα τα χρωστάμε στο 100% της ονομαστικής τους αξίας.
ΠΟΙΟΣ "προστάτευσε" τις τράπεζές του λοιπόν; ;)

Φυσικά,γιατί αλλιώς η Ελλάδα θα μπορούσε να "πατήσει τη σκανδάλη με στάση πληρωμών" και να διαλύσει όλη την ευρωζώνη ! Για μαλάκες ψάχνεις ??  Τα ρατσιστικά σου σχόλια για τους Γερμανούς μου είναι τελείως αδιάφορα...πήγαινε να τα πεις στους Τσιπροκαμμένους αυτά...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
είπα εγω ότι δεν πρέπει να απονεμηθει δικαιοσύνη???
που το διάβασες αυτο ???
αλλά το να εχουμε την εντυπωση ότι τα πάντα θα λυθουν ΜΟΝΟ με την απονομη δικαιοσύνης είναι μεγιστη μαλακία..
οταν προβαλεις το τσουκαλι καθε φορα που γινεται κουβεντα για απονομη δικαιοσυνης ειναι τυχαιο δηλαδη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom