Μεγάλη πουτανάρα..έχουμε και μεις τον τρόπο μας βέβαια σε συνδυασμό με τις μεγάλες μας ψωλές που είναι σίγουρη επιτυχία.. Ασε τον πανούλη τον φουκαρά τι λέει.. Αυτός είναι φτυσμένος απο τη φύση..
Διάβασα και την τελευταία συνάντηση σας με τον φάνη και τη λένα ,ξανά σε ταβέρνα ,εκεί τι ακριβώς έγινε;ο φάνης λέει οτι η λένα σας παράτησε και έφυγε βόλτα στην παραλία ,κάτσε θα σου στείλω τι έγραψε ο φάνης σε περίπτωση που δεν το έχεις διαβάσει .διαβασέτο όποτε έχεις χρόνο και απάντησέ μου για το τι έγινε στ αλήθεια έκεινη τη μέρα γιατι αν περιμένουμε απο τον φάνη να μάθουμε όλη την αλήθεια σωθήκαμε.
Αυτό που έγραψε ο φάνης τελευταία ως τελευταία φορά που τους συναντήσατε πριν ένα μήνα περίπου είναι το εξής:
<< Πριν μερικες μερες πριν χαλασει ο καιρος οταν ειχε κανει κανα δυο καλες μερες το Σεπτεμβρη η λενα μου ειπε οτι ηθελε να παμε για καμια μερα καμια βολτα σε καποιο μερος με θαλασσα γιατι φετος δεν πηγαμε πουθενα και την πεθημησε ,εγω συμφωνησα μαζι της και χαρηκα γιατι την ειδα πιο ευδιαθετη μετα απο πολυ καιρο ,ομως με παρακαλεσε να μην ερθουν και οι μπραβοι μαζι μας. εγω ομως της ειπα πως αυτο δεν γινετε γιατι ειναι για την ασφαλεια μας,
τοτε αυτη μου ειπε οτι δεν κινδυνευουμε απο τιποτα ,και εγω τις ειπα οτι κινδυνευουμε και ιδιαιτερα αυτη και δεν γινετε να παμε χωρις προστασια γιατι το υποσχεθηκα σε αυτην και στον εαυτο μου οτι δεν θα επιτρεψω ποτε ξανα να παθει κακο η γυναικα μου. διαφωνησαμε εντονα για πολυ ωρα και η λενα προσπαθουσε να με μεταπησει αλλα τιποτα εγω ημουν σταθερος στην αποψη μου που ηταν και η σωστη,και τελικα η λενα το δεχτηκε.Ετσι πηγαμε παραλια για μια μερα δηλαδη για μια διανυκτερευση,και οπως καθομασταν στην παραλια οι μπραβοι ηταν σε μια αποσταση λιγων μετρων ,μετα απο πολυ ωρα η λενα ειπε οτι πηνασε αλλα δεν ηθελε να παμε καπου να φαμε σε μαγαζι ηθελε να φαμε εδω στην παραλια και της ειπα να παμε να παρουμε και ν α ξανα ερθουμε αλλα αυτη βαριοταν να ερθει και μου ειπε να στειλουμε τους μπραβους να φερουν φαγητο ,εγω φυσικα εστειλα τον εναν μονο για να ειναι ο ενας εδω αν γινει τιποτα και εμφανηστουν παλι απ το πουθενα τα γουρουνια,αφου εφυγε ο ενας μετα απο λιγη ωρα ο αλλος μπραβος δεχτηκε ενα τηλεφωνημα απ τον αλλον μπραβο οτι κατι εγινε με την αστυνομια και επρεπε να παει ο αλλος να τον ξεμπλεξει και εκεινος μας ειπε να μεινουμε εδω και θα επιστρεψει αμεσως και εφυγε πολυ βιαστικος λεγωντας μας οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και να μην τρομαζουμε ,αφου εφυγε εμεις κατσαμε στην παραλια αλλα εγω ειχα ανησυχησει πολυ ομως η λενα με καθησυχασε και μου ειπε οτι δεν θα ειναι τιποτα για να το λεει και ο αλλος και ετσι κατσαμε παλι χαλαροι και χαζευαμε τη θαλασσα, σε καποια φαση μετα απο λιγη ωρα ηρθαν κατι τυποι και εκατσαν διπλα μας χωρις να ρωτησουν!εντελως ξεκαρφωτα και ξαφνικα, και αφου μας συστηθηκαν και αρχισαν να μας μιλανε να μας ρωτουν απο που ειμαστε κλπ, μετα απο λιγο αρχισαν να ενοχλουν τη λενα! λεγωντας της προστυχα κοπλημεντα οπως της εκαναν τα γουρουνια και υπονοουμα για το ποσο ωραια ποδια εχει και το πως γινετε μια γυναικα να εχει τοσο καταπληκτικο μπουστο χωρις να εχει κανει πλαστικη και να εχει βαλει συληκονη και τετοια .εγω τρελαθηκα δεν περιμενα αμεσως μολις φυγουν οι μπραβοι να γινει κατι τετοιο και σκεφτηκα γαμωτο ουτε μια στιγμη για λιγο δεν μπορουμε να χαλαρωσουμε!τοτε θυμωσα και τους ειπα- λοιπον κοιταξτε επειδη αρχισατε να γινεστε πολυ ενοχλητικοι φυγετε οσο πιο γρηγορα μπορειτε απο δω και αφηστε ησυχη τη γυναικα μου γιατι σε λιγο θα ερθουν οι δυo σωματοφυλακες που εχω και δεν θα χαρουν καθολου που θα σας δουν εδω και θα φατε πολυ ξυλο ! ,τοτε ο ενας μου ειπε
- χα χα τι λες ρε φλωρακο θα φοβηθουμε τα μαντροσκυλα σου;τι μας περασες για τιποτα φλωρακους σαν εσενα; και ποια γυναικα σου ενοχλουμε;σιγα μην ειναι γυναικκα σου αυτη η μουναρα!καμια τετοια γυναικα δεν θα παντρευοταν τετοιο χλεχλε ,φιλεναδες ειστε σιγουρα,αλλωστε δεν την ενοχλουμε, γνωσριζωμαστε !
-τοτε η λενα πεταχτηκε και ειπε -οχι αντρας μου ειναι και με ενοχλητε παρα πολυ !γι αυτο φυγετε αμεσως γιατι θα φωναξω την αστυνομια!
και εγω συμπληρωσα -και η αστυνομια θα ειναι το λιγοτερο για εσας αν μπλεξετε μαζι μας .και ο ενας μου απαντησε με θρασσος
-Σιγα ρε μαλακα τι εισαι νονος της νυχτας; εσυ για παγοτατζης μοιαζεις!και αρχισαν να γελανε! και μετα απο λιγο αρχησαν να χουφτωνουν τη λενα , και τοτε εγω τους ορμησα να τους δειρω, αλλα με εριξαν κατω με λιγες γροθιες στη κοιλια,η λενα φωναζε βοηθεια .
τοτε ηρθαν καποιοι και αρχισαν να δερνουν τους τυπους (στην αρχη νομιζα ηταν οι μπραβοι) και τους εδιωξαν γρηγορα ενω δεν φαινονταν δυνατοι, ηταν και χοντρομπαλαδες οταν ειδα καλυτερα,οταν μπορεσα να σηκωθω και δεν πονουσα ειδα οτι ηταν τα γουρουνια! και τα τεσσερα ! ενω στην αρχη νομιζα πως ηταν οι μπραβοι και χαρηκα γιατι λεω θα μα γλιτωσουν . και μετα αναρωτηθηκα που ειναι τοση ωρα οι μπραβοι; μετα πηγα να διωξω τα γουρουνια,αλλα η λενα ειπε οτι μας εσωσαν τη ζωη .αρχισαν να μιλανε για ωρα και μετα φυγαμε ολοι μαζι απ την παραλια,το βραδυ πηγαμε σε μια ταβερνα που η λενα ειχε δει οταν ερχομασταν και της ειχε αρεσει πολυ απ οτι μου ειπε,εγω δεν ηθελα να παμε σε ταβερνα προτιμουσα της ειπα να φαμε στο εστιατοριο του ξενοδοχειου που ηταν πιο κυριλε και θα ειχε σιγουρα καλυτερο φαγητο και μετα θα πηγαινα με στο δωματιο μας να χαλαρωσουμε μιας και περασαμε μια πολυ τρομαχτικη μερα,αυτη ομως μου ειπε-σιγα ρε πανο πολυ ευκολα τρομαζεις !αφου δεν παθαμε τιποτα ειμαστε πολυ τυχεροι ,να ναι καλα ο κυριος μακης και οι φιλοι του που μας εσωσαν για αλλη μια φορα!
και εγω της ειπα-καλα ρε λενα μετα απ οσα σου εκαναν και που υπεφερες και πονουσες εξαιτιας τους λες ακομα οτι μας εσωσαν;
-τι μου εκαναν και γιατι υπεφερα ;τι λες;παλι αρχισες τις παρανοικες ζηλιες σου;πας καλα; ο κυριος μακης και οι φιλοι του ποτε δεν με ενοχλησαν ουτε καν με ακουμπησαν ποσες φορες θα στο πω;σταματα επιτελους να βλεπεις πραγματα που δεν υπαρχουν γιατι με πνιγεις με τις ψευδαισθησεις σου και νιωθω οτι με εχεις φυλακησμενη και αυτη τη φορα αν συνεχησεις ετσι θα σε χωρισω .
τοτε εγω σταματησα να της πηγαινω κοντρα ,γιατι καταλαβα ποσο ταραγμενη ηταν σημερα και ηταν λογικο να μην ηθελε να θυμηθει τις παλιες απαισιες στιγμες που υπεφερε απ τα γουρουνια.εν τω μεταξυ επερνα τηλεφωνο μετα τους μπραβους και μονο ο ενας σηκωσε το τηλεφωνο και μου ειπε οτι προεκυψε προβλημα με την αστυν ομια και θα χρειαστει να λυψουν για μερες και εγω του ειπα οτι πρεπει οπωσδηποτε να μου φερει αντικαταστατες τουλαχιστον τεσσερις αλλα αυτος μου ειπε οτι δεν γινετε ,αλλα θα προσπαθησει μηπως βρει κατι.τελικα βρηκε μονο εναν και ηρθε μαζι μας προς την ταβερνα .
αλλα η λενα αρχισε να γκρινιαζει και να μου λεει οτι θα γινουμε ρεζιλι με τον μπραβο ,και οτι δεν μπορει να τρωει και να εχει καποιον πανω απ το κεφαλι της.και ετσι εγω του ειπα να κατσει εξω απ την ταβερνα και να χει το νου του αν του πω εγω να ερθει μεσα στο μαγαζι να βοηθησει αν εμφανηστουν τα γουρουνια η οι αλλοι δυο στην παραλια και αρχισουν να μας ενοχλουν.οταν φτασαμε στην ταβερνα δυστηχως τα γουρουνια ηταν εκει , δυστηχως για αλλη μια φορα και λεω στη λενα
-παμε να φυγουμε λενα! ειναι εδω οι αλλοι παμε οπου αλλου θελεις εκτος απο δω και εκανα να φυγω
εκεινη ομως μου ειπε-σοβαρεψου επιτελους και σταματα τις παραλογες ζηλιες και ψευδαισθησεις ειπα !αν θες να φυγεις πηγαινε εγω θα κατσω ,βαρεθηκα τις ψευδαισθησεις σου.
και αφου εκατσε σε ενα τραπεζι αναγκαστηκα να την ακολουθησω αφου κατσαμε μετα απο λιγο δυστηχως ηρθαν στο τραπεζι μας τα γουρουνια ,εγω τους εδιωχνα η λενα με εβρισε και μου ειπε να σταματησω γιατι μας εσωσαν.
η ωρα περνουσε η λενα ξαφνικα ειπε
-ουφφφ ζεσταθηκα παρα πολυ!
και φορουσε ενα μπλουζακι τιραντα που μπροστα ειχε κουμπια μικρα και εκρυβε το στηθος της ,και τοτε ξεκουμποσε ενα κουμπι και φανηκαν λιγο τα στηθη της και αρχισε να κανει λιγο αερα πανω στα στηθη της και στο λαιμο με το χερι της, και τοτε τα βλεματα των γουρουνιων καρφωθηκαν στα στηθη της γυναικας μου ,την κατσαδιασα
λεγωντας της στ αυτη-τι κανεις ;κουμπωσε παλι το κουμπι σου δεν βλεπεις τα γουρουνια πως σε κοιτανεκαι τους τρεχουν τα σαλια!
αλλα δεν με ακουσε, μου ειπε στο αυτη κι αυτη
-αμαν ρα πανο το εχεις παρακανει με την ζηλια σου βλεπεις παντου φαντασματα ενω δεν υπαρχουν ,οι ανθρωποι δεν με κοιτανε καθολου εσυ το φανταζεσαι απ την παρανοικη και υπερβολικη ζηλιασου . τι θελεις να κανω;να σκασω εγω απ τη ζεστη επειδη εσυ ζηλευεις παρανο΄ί΄κα;και στο κατω κατω ενα κουμπι ανοιξα μονο δεν φαινεται το στηθος μου καθολου ,που να ανοιγα και τα αλλα τρια κουμπια!λοιπον ,καθε φορα που θα μου κανεις σκηνη ζηλειας σημερα εδω θα ξεκουμπωνω και απο ενα κουμπι απ την μπλουζα μου !καταλαβες;γι αυτο σταμα τις παρανοιες και ασε με να φαω το φαγητο μου με την ησυχια μου!
και της ειπα- καλα καλα σταματαω συγγνωμη ειμαι λιγο υπερβολικος.
και μετα σκεφτικα οτι αν τα ξεκουμπωνε και τα τεσσερα θα φαινονταν τα στηθη της ολοκληρα σαν να μη φοραει μπλουζα ,και με το σουτιεν που φοραει θα φαινοταν και το μισω στηθος . μετα σε καποια φαση ενω τρωγαμε και πιναμε ο μακης το γουρουνι σηκωθηκε και πηγε μεσα στο μαγαζι και αργησε να γυρισει .και οταν γυρισε ειπε-καλα ε κανονισα να μας φερουν σπεσιαλ επιδορπιο !αυτο το κερναω εγω!
ειπε το γουρουνι και εριξε μια πεινασμενη και ξεληγωμενη ματια στα στηθη της λενας και φαινοταν ακριβως σαν ενας ταλαιπωρος μεσωκοπος λυγουρης που ειχε να κανει σεξ παραπολλα χρονια ισως και δεκαετιες.εγω νευριασα που το ειδα αυτο αλλα δεν το συνεχησε και ετσι δεν ειπα τιποτα αλλιως θα φωναζα τον μπραβο,αν εκανε καμια προστυχια στη λενα η αν την ακουμπουσε.
μετα απο ωρα ηρθε ενα γκαρσονι και μου ειπε αν γινετε να πληρωσουμε τωρα το λογαριασμο ,εγω πληρωσα και το γκαρσονι ειπε θα εφερνε γλυκο ,μετα απο λιγο με φωναζει να παω μεσα για καποιο λογο και επεμενε,ετσι πηγα και μου εδειξε το πενηνταρικο που του εδωσα και μου ειπε οτι ηταν πλαστο γιατι το τσεκαρε ,εγω του ειπα κανει λαθος και πως αυτο δεν ειναι το πενηνταρικο που του εδωσα αλλα αλλο ,αλλα εκεινος επεμενε πως ειναι αυτο,τοτε αναγκαστηκα και του εδωσα ενα αλλο μετα απο ωρα τσακωμου,και εφυγα .βγαινοντας εξω ειδα πως η λενα ελειπε ,ρωτησα τα γουρουνια αν πηγε τουαλετα και μου ειπαν οτι εφυγε γιατι ηταν πολυ κουρασμενη,εγω παραξενευτικα με αυτο και την πηρα τηλεφωνο αλλα δεν απαντουσε ,δεν το σηκωνε,ετσι περιμενα πεντε λεπτα και μετα πηγα να φυγω και γω ,αλλα σκευτικα πρωτα να παω να δω στην τουαλετα μηπως ειναι η λενα εκει, και τα γουρουνια μου λενε ψεματα για να φυγω και να ερθει η λενα απ την τουαλετα και να νομιζει οτι εφυγα και την παρατησα στα γουρουνια,ετσι πηγα εψαξα στις γυναικιες τουαλετες αλλα τιποτα! δεν ηταν εκει,τα γουρουνια ελεγαν αληθεια τελικα ,και ετσι εφυγα και γω χωρις να χαιρετησω φυσικα τα γουρουνια, που εν το μεταξυ ειχαν αραξει σαν παλιογεροι στις καρεκλες τους και βογκουσαν ποτε ο ενας ποτε ο αλλος λεγωντας οτι σκασανε απ το πολυ φαι και ,οντως οι κοιλιες τους ακουμπουσαν στο τραπεζι ,αλλα ηταν ανυμποροι να κανουν λιγο πισω τις καρεκλες τους να μπορουν να κατσουν ανετα,γιατι φαγανε σαν τα μοσχαρια μεχρι σκασμου και τωρα δεν μπορουσαν να κουνηθουν ,εφυγα χαρουμενος που το φαι τους βγηκε ξυνο και παρηγκελναν σοδες απ τα γκαρσονια για να χωνεψουνε.εγω στο δρομο ξανα πηρα τη λενα τηλεφωνο αλλα τιποτα δεν το σηκωνε.οταν εφτασα σπιτι ειδα οτι προς μεγαλη μου εκπλξη η λενα δεν ηταν εκει και τοτε τρελαθηκα ανησυχησα και δεν ηξερα που να την ψαξω.πηρα τηλεφωνο αλλη μια φορα δεν το σηκωσε ,ξαναπηρα μετα απο λιγο και επιτελους ευτυχως το σηκωσε ,μου ειπε οτι ειναι στην παραλια πηγε μια βολτα να χωνεψει γιατι την πηραξε λιγο το φαγητο.της ειπα να μου πει που κοντα να ερθω ,αλλα δεν ηθελε μου ειπε οτι σε λιγο θα γυρισει οποτε τζαμπα θα ερθω ,της ειπα δεν πηραζει ασ συναντηθουμε εξω ,αλλα μου το εκλεισε λεγωντας μου οτι ερχετε ,και δεν μου ειπε σε ποιο σημειο της παραλιας ηταν,εγω περιμενα να ερθει καθυσηχασμενος που μιλησαμε στο τηλεφωνο ,αλλα ακομα ανησυχουσα λιγο, τετοια ωρα που πηγε μονη της εξω,περιμενα ομως γιατι μου ειπε οτι δεν ειναι μακρια και οτι σε λιγο θα γυρισει και επισης χαιρομουν που η λενα απομακρυνθηκε απο τα γουρουνια και μαλιστα εφυγε και πιο νωρις απο μενα για να γλιτωσει απ τις γουρουνοφατσες τους .
περιμενα ομως περιμενα αλλα τιποτα,δεν ερχοταν η γυναικα μου και ειχε περασει μια ωρα περιπου .τοτε την ξαναπηρα τηλεφωνο και αργησε να το σηκωσει,τελικα το σηκωσε αλλα δεν καταλαβαινα τι ελεγε σαν να ηταν μπουκωμενη ,τι ρωτησα
-τι λες αγαπη μου δεν καταλαβαινω δεν ακουγεσαι καθαρα .
και μου απαντησε-Ελα πανο τι θελεις παλι;τρωω και ημουν μπουκωμενη οταν με πηρες τηλεφωνο γι αυτο δεν με ακουγες καλα, πεινασα με τη βολτα που εκανα στη θαλασσα και πηρα κατι πολυ πιο καλο και υγειηνο να φαω γιατι το φαγητο στην ταβερνα ηταν χαλια και δεν εφαγα σχεδον καθολου,
σταματα ομως επιτελους να με ρωτας συνεχεια καθε τρεις και λιγο ποτε θα ερθω και γιατι αργησα !δεν ειμαι φυλακισμενη!δεν καταλαβαινεις;γινεσε πολυ καταπιεστικος που δεν με αφηνεις να κανω ρουπι μονη μου.πρεπει να μου εχεις εμπιστοσυνη.
και γω της ειπα-τι να κανω ;αφου σ αγαπαω και σε θελω σαν τρελος!
και μου απαντησε-Ελα μην ανησυχεις θα ερθω σε λιγο,μμμμμτττττσσσσσσσ!
και μου εστειλε λιγα ρουφηχτα φιλακια απ το τηλεφωνο ! και εγω αναπεδωσα και τι ρωτησα
-μ αγαπας;
και μου ειπε αυτη - αχ πολυ αγορι μου! μμμμ αχ παρα πολυ!
και μου τα ειπε αυτα πολυ ναζιαρικα και με πολυ παθιασμενη φωνη ! και αφου μου εστειλε ξανα λιγα πολυ ρουφηχτα φιλακια απ το τηλεφωνο μου το εκλεισε ,πριν προλαβω να τις τα ανταποδωσω.
,μετα απ αυτο ειπα ωραια πολυ καιρο εχω να την ακουσω τοσο ορεξατη ,οταν γυρισει θα γινει χαμος σκεφτικα ,θα την βαλω κατω και θα τις αλλαξω τα φωτα.
θα την κανω να αναστεναξει δυνατα!
περιμενα κανα μισαωρο και τελικα ηρθε επιτελους και κατευθιαν πηγε στο μπανιο πριν προλαβω να την πιασω να την αγκαλιασω και να την ριξω στο κρεβατι.μετα απο λιγο βγηκε ,αλλαξε και ξαπλωσε ,τοτε ορμησα πανω της!ημουν πολυ καυλωμενος και με ειχε καυλωσει πολυ και το ποσο θερμη και καυλωμενη ηταν οταν μου μιλουσε στο τηλεφωνο πριν. το σωμα της γυαλιζε απ την κρεμα που βαζει και εγω αρχησα να τη χουφτωνω παντου, και της λεω -αγαπη μου γιατι εβαλες τοσο κρεμα;αφου ξερεις οτι εισαι κουκλα ετσι κι αλλιως κι οτι σ αγαπαω σαν τρελος!τι τις θελεις τις κρεμες δεν γινετε να ομορφηνεις περισσοτερο. και αυτη με εσπρωχνε λεγωντας μου
- Σταματα πια !ειμαι πολυ κουρασμενη και θελω να κοιμηθω!σταματα επιτελους να μου φερεσαι τοσο αγαρμπα και προστυχα σαν να ειμαι πορνη!δεν ειμαι δουλα σου να με κανεις οτι θελεις και οποτε θελεις!εχω και εγω δικαιωμα να ειμαι πτωμα στην κουραση και να μην θελω μια φορα να κανω σεξ, δεν ειναι υποχρεωτικο επειδη θελει ο αντρας να θελει και η γυναικα ,πρεπει να θελουν και οι δυο.
και τελικα δεν μου εκατσε ,και τι ρωτησα -γιατι δεν κανεις ενα μπανακι ο ιδρωτας σου κολαει πολυ ασε που θα ξεκουραστης κιολας θα ανανεωθεις με το μπανιο!
και μου ειπε-ωχουυ ρε πανο !σου ειπα οτι ειμαι πολυ κουρασμενη, πτωμα στην κουραση ! θα κανω αυριο μπανιο, αλλα δεν ειναι απ τον ιδρωτα που κολαω γιατι δεν ιδρωσα πολυ ,ειναι μια καινουρια ενυδατικη κρεμα ,ενα γαλακτωμα που βαζω τωρα τελευταια και βλεπω οτι μου κανει πολυ καλο στην επιδερμιδα μου, την κανει πιο νεανικη και καθαρη ,αλλα μεχρι να απορροφηθει κολαει πολυ και μυριζει εντονα,και θα κανει ωρες να απορροφιθει και ετσι τη βαζω μονο πριν κοιμηθω ,γι αυτο να κοιμηθεις και εσυ γιατι σημερα δεν εχω ορεξη ,ειμαι πολυ κουρασμενη.
και εγω τη ρωτησα αποριμενος εντονα- καλα αφου εσυ στο τηλεφωνο που μιλουσαμε πριν ερθεις ησουνα πολυ ορεξατη και ακουγωσουν πολυ καυλωμενη και ξαναμενη ,τι επαθες τωρα;
-τι λες παλι ρε πανο;ποτε ημουν εγω ξαναμενη; οτι θες ακους μου φαινεται. αλλα και να ημουν δεν εχω δικαιωμα εγω να μου περασει και να θελω να κοιμηθω;
-το εχεις
-επιτελους το καταλαβες!καληνυχτα!
-καληνυχτα.
και αφου κοιμηθηκαμε την αλλη μερα σηκωθηκαμε και φυγαμε ,επιστρεψαμε στο σπιτι μας.ενω ο μπραβος που μου εστειλαν οι αλλοι εξαφανηστηκε κι αυτος την αλλη μερα το πρωι ,ενω το βραδυ ηταν σε διπλανο δωματιο μηπως ερθουν επισκεψη τα γουρουνια να τους διωξει.την αλλη μερα ομως δεν σηκωνε το τηλεφωνο ενω του εκανα πανω απο πεντε κλησεις.και ακομα δεν τον βρηκα ουτε αυτων ,ουτε τους αλλους μπραβους που ειχαν μπλεξιματα εκεινη τη μερα και εφυγαν ξαφνικα.
Παρεπιπτοντως ηθελα να συμπληρωσω κατι πολυ σημαντικο,οτι εκεινο το βραδυ στο ξενοδοχειο με τη λενα που δεν μου εκατσε, δεν την πιεσα περισσοτερο και δεν επεμενα να κανουμε σεξ αν και ειχαμε πολλες μερες να κανουμε ,γιατι σεβαστηκα την κατασταση της,ηταν λογικο να μην εχει ορεξη αφου και παλι σημερα κινδυνευσε να βιαστει απο καποια αλλα καθαρματα αυτη τη φορα ,και ειναι λογικο να εχει ψυχολογικες μεταπτωσεις δηλαδη μια να θελει να το κανουμε και μια να μην θελει ,και ευτυχως που ημουν μαζι της συνεχεια και ηταν κι ο μπραβος εξω απ το μαγαζι αλλιως θα κινδυνευε να βιαστει ισως ξανα απ τα γουρουνια ,αλλα ευτυχως αυτη τη φορα δεν την αγγιξαν ,αλλα και μονο που ηρθε παλι προσωπο με προσωπο με τα γουρουνια τους βιαστες της ειναι απολυτα λογικο να σκεφτηκε στο μυαλο της ολες αυτες τις φριχτες στιγμες που περασε εξαιτιας τους ,και να θυμηθηκε ολον αυτον τον πονο και τον τρομο που ενιωθε οταν την παρενοχλουσαν ,αρα ειναι κα απολυτα λογικο και φυσιολογικο να μην θελει και να μην εχει ορεξη να κανει σεξ ουτε και μαζι μου που ξερει οτι την αγαπαω και με αγαπαει κι αυτη,ομως αν καναμε σεξ μπορει να θυμοταν τις στιγμες που τη βιαζαν και να ξαναζουσε τον εφιαλτη ,γι αυτο δεν ηθελε να κανουμε σεξ ετσι δεν ειναι; εσεις τι λετε; >>