Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο, η λενα δεν έφυγε, ήταν κάτω απο το τραπέζι και έκανε πιπες - δεν ειναι άλλωστε η πρώτη φορά που την τσιμπουκωνουν και οι τέσσερις με αυτο το τροπο. Άντε στην σοφατισαν πάλι.

Τι λες ;μα πως ειναι δυνατον να πιστευεις κατι τετοιο; ειναι δυνατον η γυναικα μου τοση ωρα να ηταν κατω απ το τραπεζι και να μην το καταλαβαινα; σιγουρα θα το καταλαβαινα.και η γυναικα μου δεν θα εκανε ποτε πιπες στα γουρουνια και μαλιστα κατω απ το τραπεζι ,και επειδη η ταβερνα ειχε κοσμο δεν θα μπορουσαν ουτε να την αναγκασουν να μπει κατω απ το τραπεζι με το ζορι γιατι θα την εβλεπε ο κοσμος που καθοταν στα αλλα τραπεζια.
η γυναικα μου δεν ηταν κατω απ το τραπεζι ειχε φυγει νωριτερα απο εμενα γιατι δεν αντεχε αλλο να βλεπει τα γουρουνια να την κοιτανε προστυχα και επιμονα στα στηθη της.
αφου οταν την πηρα τηλεφωνο ηταν στην παραλια και εκανε μια βολτα.
και τι εννοεις δεν ειναι η πρωτη φορα που την τσιμπουκωνουν με αυτον τον τροπο;

η γυναικα μου ειναι ηθικη γυναικα πως ειναι δυνατον να πιστευεις οτι θα εκανε κατι τετοιο;πως σκεφτικες αυτο το σεναριο;αυτο ειναι επιοστημονικη φαντασια,τι σε εκανε να το σκεφτεις αυτο;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Τι λες ;μα πως ειναι δυνατον να πιστευεις κατι τετοιο; ειναι δυνατον η γυναικα μου τοση ωρα να ηταν κατω απ το τραπεζι και να μην το καταλαβαινα; σιγουρα θα το καταλαβαινα.και η γυναικα μου δεν θα εκανε ποτε πιπες στα γουρουνια και μαλιστα κατω απ το τραπεζι ,και επειδη η ταβερνα ειχε κοσμο δεν θα μπορουσαν ουτε να την αναγκασουν να μπει κατω απ το τραπεζι με το ζορι γιατι θα την εβλεπε ο κοσμος που καθοταν στα αλλα τραπεζια.

η γυναικα μου ειναι ηθικη γυναικα πως ειναι δυνατον να πιστευεις οτι θα εκανε κατι τετοιο;πως σκευτικες αυτο το σεναριο;αυτο ειναι επιοστημονικη φαντασια,τι σε εκανε να το σκεφτεις αυτο;

Φόραγε εκείνη την ημέρα σωμόν κάλτσες  (που ήταν το σύνθημα) και η σύζυγός σας μπερδέυτηκε, τον πέρασε για γουρούνι και τον πήρε στο στόμα της.  

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φόραγε εκείνη την ημέρα σωμόν κάλτσες  (που ήταν το σύνθημα) και η σύζυγός σας μπερδέυτηκε, τον πέρασε για γουρούνι και τον πήρε στο στόμα της.  

ποιος φοραγε σομον καλτσες;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σίγουρα μπουκωμένη ήταν, το θέμα είναι με πόσες πούτσες μια, δυο ,τρείς , δεκατρείς ???
Ποίος να ξέρει άραγε....

δεν ηταν μπουκωμενη με πουτσες η γυναικα μου  αλλα με φαγητο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
ποιος φοραγε σομον καλτσες;

Ο κ. Κοντρα βίντσι (τυχαία) και τα γουρούνια (επι τούτου).

Καλύτερο παντως από το ποροηγούμενο συνθηματικό, που ήταν τα καφέ παπούτσια. Η κακομοίρα η Λένα τσιμπούκωσε το μισό μαγαζί ώσπου να βρεί το σωστό τραπέζι που κάθονταν τα γουρούνια.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο κ. Κοντρα βίντσι (τυχαία) και τα γουρούνια (επι τούτου).

Καλύτερο παντως από το ποροηγούμενο συνθηματικό, που ήταν τα καφέ παπούτσια. Η κακομοίρα η Λένα τσιμπούκωσε το μισό μαγαζί ώσπου να βρεί το σωστό τραπέζι που κάθονταν τα γουρούνια.

η γυναικα μου ποτε δεν θα τσιμπουκωνε ουτε τα γουρουνια ουτε κανεναν αλλον

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
αυτος ακομα την γυναικα του ψαχνει :2funny: :2funny: :2funny:?μπορει να την εχουν στειλει ειδικη αποστολη  και να ξεμπουκωνει και τζιχαντ για να μαθει τα επομενα σχεδια τους.

η γυναικα μου δεν θα τσιμπουκωνε ποτε αλλον αντρα εκτος απο εμενα

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καριόλα Λένα με ξεζούμισες πάλι..τι πουτσάρα που σου έριξα πάλι

Πανούλη πάλι για δουλειές πήγες μου είπε..χαχαχα
Την ξέσκισα της έδωσα το κωλάντερο στο χέρι πάλι

Επισκέπτης
Καλως ηλθες στο forum...
Τωρα ειχα διαβασει πριν καιρο την αρχη του θεματος, που να ψαχνω τωρα, χμ πως μας ξετρυπωσες?
Κριτικη (εμπεριστατωμενη και καυλωμενη) θα κανεις κοπο να φτιαξεις?

η γυναικα μου ποτε δεν θα τσιμπουκωνε ουτε τα γουρουνια ουτε κανεναν αλλον
Τυπε, πυρφορος ειμαι, αλλα μη γραφεις τετοια, γιατι θα αυτοκτονησω και το κριμα στο λαιμο σου.
Αντι να βγεις να τους σπασεις τα μουτρα (παρε κι ενισχυσεις αφου δε μπορεις) καθεσαι εδω μεσα και γραφεις, γραφεις, γραφεις...

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0

ρε μάκη γίγαντα !σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες
,γιατί μας γράφεις εμάς τη νεολαία ; οι γνώσεις σου πάνω στα θέματα αυτά με τις γκόμενες μας είναι πολύ χρήσιμες.
για πες μας λοιπόν πως κατάλαβες εσύ και οι φίλοι σου οτι όταν χουφτώνατε τη λένα στην  ταβέρνα  αυτή μετά απο κάποια στιγμή άρχισε να γουστάρει που τη χουφτώνατε; μιλάω για το σκηνικό στο κάμπινγκ που ο φάνης ήταν τουαλέτα και εσείς βρήκατε ευκαιρία και αρχίσατε να χουφτώνεται τη λενα ,και θυμάμαι ότι μου είπες ότι όταν τη χουφτώνατε από κάποια στιγμή και μετά η λένα άρχισε να γουστάρει τα χουφτώματα που της κάνατε .δεν μου είπες όμως πως κατάλαβες ότι η λένα γούσταρε ;έκανε κάτι ;αντέδρασε κάπως;τι έκανε και καταλάβατε ότι γούσταρε;ή μήπως δεν έκανε τίποτα και απλά εσύ το πιστεύεις απο μόνος σου οτι γούσταρε;
πες μας ρε δάσκαλε μην ντρέπεσαι ,δώσε τη γνώση στο λαό ,πες μας μπάς και μάθουμε και εμείς τίποτα και καταφέρουμε να ρίξουμε καμιά γκόμενα

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Γιατί ρε φίλε δεν απαντάς στην ερώτηση μου;