fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φλωρε στην πηδηξαν την γυναικα και δεν το καταλαβες
Η λενα αγαπαει οσους την πηδανε. Οχι εσενα φλωρε
Tι λες ρε ποτε μου την πηδηξαν;
Φλωρε στην πηδηξαν την γυναικα και δεν το καταλαβες
Η λενα αγαπαει οσους την πηδανε. Οχι εσενα φλωρε
Πανο, η λενα δεν έφυγε, ήταν κάτω απο το τραπέζι και έκανε πιπες - δεν ειναι άλλωστε η πρώτη φορά που την τσιμπουκωνουν και οι τέσσερις με αυτο το τροπο. Άντε στην σοφατισαν πάλι.
Τι λες ;μα πως ειναι δυνατον να πιστευεις κατι τετοιο; ειναι δυνατον η γυναικα μου τοση ωρα να ηταν κατω απ το τραπεζι και να μην το καταλαβαινα; σιγουρα θα το καταλαβαινα.και η γυναικα μου δεν θα εκανε ποτε πιπες στα γουρουνια και μαλιστα κατω απ το τραπεζι ,και επειδη η ταβερνα ειχε κοσμο δεν θα μπορουσαν ουτε να την αναγκασουν να μπει κατω απ το τραπεζι με το ζορι γιατι θα την εβλεπε ο κοσμος που καθοταν στα αλλα τραπεζια.
η γυναικα μου ειναι ηθικη γυναικα πως ειναι δυνατον να πιστευεις οτι θα εκανε κατι τετοιο;πως σκευτικες αυτο το σεναριο;αυτο ειναι επιοστημονικη φαντασια,τι σε εκανε να το σκεφτεις αυτο;
Φόραγε εκείνη την ημέρα σωμόν κάλτσες (που ήταν το σύνθημα) και η σύζυγός σας μπερδέυτηκε, τον πέρασε για γουρούνι και τον πήρε στο στόμα της.
Σίγουρα μπουκωμένη ήταν, το θέμα είναι με πόσες πούτσες μια, δυο ,τρείς , δεκατρείς ???
Ποίος να ξέρει άραγε....
ποιος φοραγε σομον καλτσες;
Ο κ. Κοντρα βίντσι (τυχαία) και τα γουρούνια (επι τούτου).
Καλύτερο παντως από το ποροηγούμενο συνθηματικό, που ήταν τα καφέ παπούτσια. Η κακομοίρα η Λένα τσιμπούκωσε το μισό μαγαζί ώσπου να βρεί το σωστό τραπέζι που κάθονταν τα γουρούνια.
αυτος ακομα την γυναικα του ψαχνει ?μπορει να την εχουν στειλει ειδικη αποστολη και να ξεμπουκωνει και τζιχαντ για να μαθει τα επομενα σχεδια τους.
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πειςη γυναικα μου δεν θα τσιμπουκωνε ποτε αλλον αντρα εκτος απο εμενα
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις
Σιγα μην εχεις γυναικα εσυ΄!!!κι ομως η γυναικα μου ειναι ηθικη γυναικα
Τυπε, πυρφορος ειμαι, αλλα μη γραφεις τετοια, γιατι θα αυτοκτονησω και το κριμα στο λαιμο σου.η γυναικα μου ποτε δεν θα τσιμπουκωνε ουτε τα γουρουνια ουτε κανεναν αλλον
Καριόλα Λένα με ξεζούμισες πάλι..τι πουτσάρα που σου έριξα πάλι
Πανούλη πάλι για δουλειές πήγες μου είπε..χαχαχα
Την ξέσκισα της έδωσα το κωλάντερο στο χέρι πάλι
Καριόλα Λένα με ξεζούμισες πάλι..τι πουτσάρα που σου έριξα πάλι
Πανούλη πάλι για δουλειές πήγες μου είπε..χαχαχα
Την ξέσκισα της έδωσα το κωλάντερο στο χέρι πάλι
δεν ηταν μπουκωμενη με πουτσες η γυναικα μου αλλα με φαγητο
Αν περιμενεις να σου απαντησει, σφυρα μου...Γιατί ρε φίλε δεν απαντάς στην ερώτηση μου;
Αν περιμενεις να σου απαντησει, σφυρα μου...