Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Με το στράπον στον κώλο του νέο123;

Δε μου λες αληθεύει ότι στο 1 κωλομέρι έχει κάνει τατουάζ τον σιδηρού σταυρό και στο άλλο τη σβάστιγκα;
αβραμη τι εγινε ? :sunglasses:γυρισες στον ευατο σου? :sunglasses:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με το στράπον στον κώλο του νέο123;

Δε μου λες αληθεύει ότι στο 1 κωλομέρι έχει κάνει τατουάζ τον σιδηρού σταυρό και στο άλλο τη σβάστιγκα;

Εσυ τι δουλεια εχεις με τον κωλο του ρε????    :think:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Προσωπικά δεν με ενοχλεί η παρουσία των γυναικών του φόρουμ παραμόνο όταν σχολιάζουν αρνητικά και λένε ακραιότητες για άλλες μουνάρες διάσημες ή όχι των οποίων οι φωτογραφίες ποστάρονται.. Τότε ομολογώ είναι εκνευριστικό.. Από την άλλη όλες οι γυναίκες λίγο πολύ το κάνουν αυτό..
Σχετικά με την εμφάνιση τους σίγουρα δεν είναι τα κομμάτια που βλέπεις έξω και τρελένεσαι, αλλά το ότι έχουν κόλλημα με το φόρουμ δεν σημαίνει ότι είναι και εκτρώματα..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ποιον εαυτό μου ρε;;; Απλά τώρα είμαι με το μέρος της ρυθμ αν αληθεύει ότι σε γαμάει....κάτι φαρ-ράιτ ατοματάκια σαν εσένα θέλουν ξύλο
γτ ρε τυπε  :'( και εχασα ενα υποστηρικτη μου :'(

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ποιον εαυτό μου ρε;;; Απλά τώρα είμαι με το μέρος της ρυθμ αν αληθεύει ότι σε γαμάει....κάτι φαρ-ράιτ ατοματάκια σαν εσένα θέλουν ξύλο

Τελικα τα θρεντακια του μαλακολακι μας ενωνουν.....χαχαχαχαχαχαα.....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αβραμη σας ενωνει ο κοινος εχθρος αλλα εσυ εισαι πουστης οχι γκομενα :uglystupid: :birdman:

Επισκέπτης
αβραμη σας ενωνει ο κοινος εχθρος αλλα εσυ εισαι πουστης οχι γκομενα :uglystupid: :birdman:

Πούστης εγώ;;;;;;;

Χα χα χα χα χα

Ρε μαλάκα ούτε 1 φορά στη ζωή μου δεν έχω πατήσει σε gay bar,ούτε έχω πάει σε τραβελοπιάτσα...τι γκέι και μαλακίες μου λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom