Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καλά τώρα το'μαθες;;; Το'χει πει εδώ και αιώνες.......εδώ τα κάνει μπάνιο,που ως γνωστόν οι γάτες σιχαίνονται το νερό....
Τι εχει πει δλδ?????
Καλά τώρα το'μαθες;;; Το'χει πει εδώ και αιώνες.......εδώ τα κάνει μπάνιο,που ως γνωστόν οι γάτες σιχαίνονται το νερό....
εκτος απο τα παρκα ,που αλλου κυκλοφορεις αβραμη?Μπα πάντα κουμπωμένος μέχρι πάνω...
ναι τυπε
για πες καυτες λεπτομερειες να τον βγαλουμε εγω μαζι με το λαγουδακι ξυριζεσαι και στα μπουτακια?Μπαρμπα-απόλυτε.....τα γυαλάκια σου της πρεσβυωπίας τα φόρεσες;;;
Το ξυρισμένος παντού που το'δες;;; κοίτα τρίχα στα χέρια του που έχει ο φίλος σου ο τριάντης...και αν ισχύει ότι είναι πούστης,τότε είναι αυτό που είπα πριν ότι άτριχος = πούστης,δεν υφίσταται
αβραμη μην τους αφηνεις να σε λενε πουστη.να τους πεις να σε λενε γκει ειναι πιο σικ.πηγες φανταρος ρε η δεν εφτασε ακομη η σειρα σου?Μπαρμπα-απόλυτε.....τα γυαλάκια σου της πρεσβυωπίας τα φόρεσες;;;
Το ξυρισμένος παντού που το'δες;;; κοίτα τρίχα στα χέρια του που έχει ο φίλος σου ο τριάντης...και αν ισχύει ότι είναι πούστης,τότε είναι αυτό που είπα πριν ότι άτριχος = πούστης,δεν υφίσταται
εκτος απο τα παρκα ,που αλλου κυκλοφορεις αβραμη?
ετοιμος ειμαι να χυσω για παρτυ του...παρε τηλεφωνο τον σφερδεκλο να χυσει και αυτοςγια πες καυτες λεπτομερειες να τον βγαλουμε εγω μαζι με το λαγουδακι ξυριζεσαι και στα μπουτακια?
αβραμη μην τους αφηνεις να σε λενε πουστη.να τους πεις να σε λενε γκει ειναι πιο σικ.πηγες φανταρος ρε η δεν εφτασε ακομη η σειρα σου?
θες να τον τυπε?εκτος απο τα παρκα ,που αλλου κυκλοφορεις αβραμη?
να χυσουμε ταυτοχρονα ε?ετοιμος ειμαι να χυσω για παρτυ του...παρε τηλεφωνο τον σφερδεκλο να χυσει και αυτος
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑθες να τον τυπε?
περιμενε την σειρα σου
τωρα τον φερμαρει ο λαγουδακης
λαγουδακη τελικα ειχε σκοπο να παρει την θεση του λιλα ετσι?σε βλεπω εχεις αγριες διαθεσεις...ετοιμος ειμαι να χυσω για παρτυ του...παρε τηλεφωνο τον σφερδεκλο να χυσει και αυτος
θες να τον τυπε?
περιμενε την σειρα σου
τωρα τον φερμαρει ο λαγουδακης
και που εχω;...δεν με θελει γιατι ειμαι μεγαλος λεειλαγουδακη τελικα ειχε σκοπο να παρει την θεση του λιλα ετσι?σε βλεπω εχεις αγριες διαθεσεις...
μαζι με τον σφε ομως,να μας πει που τον πηρε τηλεφωνονα χυσουμε ταυτοχρονα ε?
τυπε αμα μπει ο λακης θα εχουμε νυχτα αποψε
τον αποπηρες και εσυ...δοκιμασε να ακουσεις μαζι του new order.ισως αλλαξει σταση και μετα πεσει στην αγκαλια σου...και που εχω;...δεν με θελει γιατι ειμαι μεγαλος λεει
ρε το λαγουδακια...
μας βγηκε μπερμπαντης !
και βογκουσε τυπε?μαζι με τον σφε ομως,να μας πει που τον πηρε τηλεφωνο
Ρε....Μου χει φαει ολα τ αγκομενακια.....δεν μπορω να σταυρωσω κωλαρακι ουτε ζωγραφιστο με αυτον εδω μεσα..... >