Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μπα πάντα κουμπωμένος μέχρι πάνω...

Καλά τώρα το'μαθες;;; Το'χει πει εδώ και αιώνες.......εδώ τα κάνει μπάνιο,που ως γνωστόν οι γάτες σιχαίνονται το νερό....
εκτος απο τα παρκα ,που αλλου κυκλοφορεις αβραμη? :sunglasses:

Επισκέπτης

Μπαρμπα-απόλυτε.....τα γυαλάκια σου της πρεσβυωπίας τα φόρεσες;;;

Το ξυρισμένος παντού που το'δες;;; κοίτα τρίχα στα χέρια του που έχει ο φίλος σου ο τριάντης...και αν ισχύει ότι είναι πούστης,τότε είναι αυτό που είπα πριν ότι άτριχος = πούστης,δεν υφίσταται

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

Το ξυρισμένος παντού που το'δες;;; κοίτα τρίχα στα χέρια του που έχει ο φίλος σου ο τριάντης...και αν ισχύει ότι είναι πούστης,τότε είναι αυτό που είπα πριν ότι άτριχος = πούστης,δεν υφίσταται
για πες καυτες λεπτομερειες να τον βγαλουμε εγω μαζι με το λαγουδακι :sunglasses:ξυριζεσαι και στα μπουτακια? :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

αβραμη μην τους αφηνεις να σε λενε πουστη.να τους πεις να σε λενε γκει ειναι πιο σικ.πηγες φανταρος ρε η δεν εφτασε ακομη η σειρα σου?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
για πες καυτες λεπτομερειες να τον βγαλουμε εγω μαζι με το λαγουδακι :sunglasses:ξυριζεσαι και στα μπουτακια? :sunglasses:
ετοιμος ειμαι να χυσω για παρτυ του...παρε τηλεφωνο τον σφερδεκλο να χυσει και αυτος

Επισκέπτης
αβραμη μην τους αφηνεις να σε λενε πουστη.να τους πεις να σε λενε γκει ειναι πιο σικ.πηγες φανταρος ρε η δεν εφτασε ακομη η σειρα σου?

Γκέι,πούστης,αδερφή,κτλ,κτλ είναι το ίδιο,μη κολάς σε ονόματα.

Κατά τα άλλα ο στρατός μόνο άντρα δε σε κάνει...μαθαίνεις να γλύφεις το κοντάρι του γραίκικου πανιού και τις αρβύλες του λοχία σου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• lagudakisavramis1.jpg
    lagudakisavramis1.jpg
    109,9 KB · Εμφανίσεις: 34

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
θες να τον  :fuck2: τυπε?
περιμενε την σειρα σου
τωρα τον φερμαρει ο λαγουδακης :grin:
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ετοιμος ειμαι να χυσω για παρτυ του...παρε τηλεφωνο τον σφερδεκλο να χυσει και αυτος
λαγουδακη τελικα ειχε σκοπο να παρει την θεση του λιλα ετσι?σε βλεπω εχεις αγριες διαθεσεις... :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε το λαγουδακια...

μας βγηκε μπερμπαντης !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε....Μου χει φαει ολα τ αγκομενακια.....δεν μπορω να σταυρωσω κωλαρακι ουτε ζωγραφιστο με αυτον εδω μεσα.....     >:(

ατιμο λαγουδακι τυπισσα.
Βαλε τον κυνηγο να τον κυνηγησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom