Επισκέπτης
ειμαι υποστηρικτης του θεωρηματος του λακη...
+1 ωξω μπαζολες ελεινιδες που κρινουν κιολλας την ομορφια των αλλων γυναικων που βαζουμε φωτο κατα καιρους
ειμαι υποστηρικτης του θεωρηματος του λακη...
+1 ωξω μπαζολες ελεινιδες που κρινουν κιολλας την ομορφια των αλλων γυναικων που βαζουμε φωτο κατα καιρους
γενικα τυπε?ειμαι υποστηρικτης του θεωρηματος του λακη...
Αυτό το θέμα το άνοιξε ακροδεξιός χρυσαυγήτης πατριωτόφιλος...να σου θυμίσω,αν τυχόιν δε το γνωρίζεις.
Κατά τα άλλα εγώ φυσική έδωσα το '75.....σας έχω όλους ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σμπουτσομ ρε φιλε θα τον παντρευτω?
Ε όχι ρε.....αλλά το να υποστηρίζουμε άτομα,που έχουν πολιτικές απόψεις του κώλου....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ με αυτά που λέει....δε πρέπει να τον υποστηρίξεις μόνο και μόνο γι'αυτό το λόγο
και οι αριστερές και οι δεξιες αποψεις για μενα το ιδιο του κώλου ειναι, και σιγα μη ζηταω πιστοποιητικό φρονημάτων καθε φορα που θα κανω +1 σε ενα φορουμ και ειδικα σε ενα φορουμ για μπουρδελα!
το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα τυπε μου ο εχθρος μας ειναι οι μπαζολες ελεινιδες![]()
Βασικά για τον πούτσο απόψεις είναι αυτές των πατριωτόγκαβλων,που γκαβλώνουν με εθνικούς ύμνους και γραίκικες σημαίες....και αυτοί που θεωρούν τους Έλληνες ως "Άρια φυλή" (χρυσαυγήτες)
Οι Ελληνίδες πάλι.....διαφέρουν η μία από την άλλη....αν η άλλη είναι πατριώτισσα,τόσο πιο για τον πούτσο θα'ναι...από μία άλλη.....κτλ,κτλ
Έτσι πάει
ρε μαριε του παρκου σταματα να πατροναρεις τους χρηστες γιατι θα ξεχασω τη συμφωνια και θα το κανω βραδια προβολης αποψε.
Το αρχείο σου είναι OLD AS SHIT.
Οπότε τι το βάλεις τι δε το βάλεις...είναι παλιό....
ζητω ο λακηςΡε το μαλακοκαυλι το λακι κι αλλο θρεντακι ανοιξε για τις γυναικες του μπου......Μαλλον καποια τον χυλοπιτιασε κ το φυσαει κ δεν κρυωνει δεν εξηγειται διαφορετικα τετοιο κολλημα......
Ρε το μαλακοκαυλι το λακι κι αλλο θρεντακι ανοιξε για τις γυναικες του μπου......Μαλλον καποια τον χυλοπιτιασε κ το φυσαει κ δεν κρυωνει δεν εξηγειται διαφορετικα τετοιο κολλημα......
γιατι ρε? καπνισες πολλα τσιγαρα και βαρυνε η τσιριχτη σου?
Ρε τον μπούστη,2/2βουλωστο
![]()
κλαψε στο κοσμοΡε ουστ παλιοφασιστακι.....![]()
![]()
![]()
κλαψε στο κοσμο![]()
Ρε το μαλακοκαυλι το λακι κι αλλο θρεντακι ανοιξε για τις γυναικες του μπου......Μαλλον καποια τον χυλοπιτιασε κ το φυσαει κ δεν κρυωνει δεν εξηγειται διαφορετικα τετοιο κολλημα......
καπου αλλου μπαινεις εσυΜε μπερδεψες με τη λουκριτια ρε...Εγω δεν μπαινω στο κοσμο.....![]()
![]()
![]()