Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
+1 ωξω μπαζολες ελεινιδες που κρινουν κιολλας την ομορφια των αλλων γυναικων που βαζουμε φωτο κατα καιρους

Αυτό το θέμα το άνοιξε ακροδεξιός χρυσαυγήτης πατριωτόφιλος...να σου θυμίσω,αν τυχόιν δε το γνωρίζεις.

Κατά τα άλλα εγώ φυσική έδωσα το '75.....σας έχω όλους ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thefinge:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα το άνοιξε ακροδεξιός χρυσαυγήτης πατριωτόφιλος...να σου θυμίσω,αν τυχόιν δε το γνωρίζεις.

Κατά τα άλλα εγώ φυσική έδωσα το '75.....σας έχω όλους ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thefinge:

σμπουτσομ ρε φιλε θα τον παντρευτω?

Επισκέπτης
σμπουτσομ ρε φιλε θα τον παντρευτω?

Ε όχι ρε.....αλλά το να υποστηρίζουμε άτομα,που έχουν πολιτικές απόψεις του κώλου....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ με αυτά που λέει....δε πρέπει να τον υποστηρίξεις μόνο και μόνο γι'αυτό το λόγο

Επισκέπτης
Ε όχι ρε.....αλλά το να υποστηρίζουμε άτομα,που έχουν πολιτικές απόψεις του κώλου....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ με αυτά που λέει....δε πρέπει να τον υποστηρίξεις μόνο και μόνο γι'αυτό το λόγο

και οι αριστερές και οι δεξιες αποψεις για μενα το ιδιο του κώλου ειναι, και σιγα μη ζηταω πιστοποιητικό φρονημάτων καθε φορα που θα κανω +1 σε ενα φορουμ και ειδικα σε ενα φορουμ για μπουρδελα!

το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα τυπε μου ο εχθρος μας ειναι οι μπαζολες ελεινιδες :grin:

Επισκέπτης
και οι αριστερές και οι δεξιες αποψεις για μενα το ιδιο του κώλου ειναι, και σιγα μη ζηταω πιστοποιητικό φρονημάτων καθε φορα που θα κανω +1 σε ενα φορουμ και ειδικα σε ενα φορουμ για μπουρδελα!

το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα τυπε μου ο εχθρος μας ειναι οι μπαζολες ελεινιδες :grin:

Βασικά για τον πούτσο απόψεις είναι αυτές των πατριωτόγκαβλων,που γκαβλώνουν με εθνικούς ύμνους και γραίκικες σημαίες....και αυτοί που θεωρούν τους Έλληνες ως "Άρια φυλή" (χρυσαυγήτες)

Οι Ελληνίδες πάλι.....διαφέρουν η μία από την άλλη....αν η άλλη είναι πατριώτισσα,τόσο πιο για τον πούτσο θα'ναι...από μία άλλη.....κτλ,κτλ

Έτσι πάει

Επισκέπτης
Φιλε κατι δε παει καλα με εσενα αλλα δε θα τσακωθουμε κολλας αν ειναι να συμφωνήσω να παμε παρακατω γιατι σκοπος μου ειναι να θαβω  ΟΛΕΣ τις ελεινιδες αριστερομουνες ή δεξιομουνες ολες μπαζολες ειναι μονο για χυσιμο στη μαπα κανουν :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βασικά για τον πούτσο απόψεις είναι αυτές των πατριωτόγκαβλων,που γκαβλώνουν με εθνικούς ύμνους και γραίκικες σημαίες....και αυτοί που θεωρούν τους Έλληνες ως "Άρια φυλή" (χρυσαυγήτες)

Οι Ελληνίδες πάλι.....διαφέρουν η μία από την άλλη....αν η άλλη είναι πατριώτισσα,τόσο πιο για τον πούτσο θα'ναι...από μία άλλη.....κτλ,κτλ

Έτσι πάει

ρε μαριε του παρκου σταματα να πατροναρεις τους χρηστες γιατι θα ξεχασω τη συμφωνια και θα το κανω βραδια προβολης αποψε.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε το μαλακοκαυλι το λακι κι αλλο θρεντακι ανοιξε για τις γυναικες του μπου......Μαλλον καποια τον χυλοπιτιασε κ το φυσαει κ δεν κρυωνει δεν εξηγειται διαφορετικα τετοιο κολλημα......

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ρε το μαλακοκαυλι το λακι κι αλλο θρεντακι ανοιξε για τις γυναικες του μπου......Μαλλον καποια τον χυλοπιτιασε κ το φυσαει κ δεν κρυωνει δεν εξηγειται διαφορετικα τετοιο κολλημα......
ζητω ο λακης :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

βουλωστο

tumblr_ly8m7gHiO61qb5p8v.gif

Επισκέπτης

Και όχι μόνο από δω........ ;-)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom