You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στίβος - Κλασικός αθλητισμός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 218
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μιας και ασχολούμουν στο πολύ μακρινό παρελθόν των παιδικών μου χρόνων και μιας και είναι επίκαιρος ο στίβος τώρα με το Παγκόσμιο, να πω κι εγώ δυο πράγματα. Τον τελευταίο καιρό τα Παγκόσμια και οι Ολυμπιακοί δεν είχαν και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολούθησα διεξοδικώς. Αυτό το παγκόσμιο που το έχω παρακολουθήσει, έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.
Πέρα από τον Μπολτ και το 100άρι που κρίθηκε με αγωνία μετά από πολύ καιρό, υπήρχαν κι άλλες ωραίες στιγμές. Αυτός ο απίστευτος δεκαθλητής Ίτον που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, η πιτσιρίκα η Σκίπερς που έκανε ένα φοβερό διακοσάρι και κέρδισε στα τελευταία 3-4 βήματα, τα εμπόδια με την έκπληξη από τον Ρώσσο, ο Αμερικανός τριπλουνίστας, με την 2η καλύτερη επίδοση μετά τον Έντουαρντς και επιτέλους λίγη σοβαρότητα κι όχι τα γνωστά καραγκιοζιλίκια των αθλητών(κυρίως Αμερικάνων και Τζαμαϊκανών), πολύ ενδιαφέρουσες κούρσες στις μεγάλες αποστάσεις, φοβερό τελικό στο ύψος γυναικών.
Από ελληνικής πλευράς η πλήρης ξηρασία, πέραν της Κυριακοπούλου, όπως συμβαίνει βέβαια τα τελευταία χρόνια μετά το σκάνδαλο Κεντέρη-Θάνου και της ομάδας άρσης βαρών. Αυτό είναι ένα κομμάτι που με θλίβει στον παγκόσμιο στίβο, γι' αυτό και απείχα και δεν παρακολουθούσα τόσα χρόνια. Αυτά τα ντοπαρίσματα και οι υπεράνθρωποι χρόνοι. Πολύ πιθανόν να έβγαιναν οι ίδιοι αθλητές στις πρώτες θέσεις, αλλά σίγουρα όχι με αυτές τις επιδόσεις χωρίς τα φαρμακάκια τους.
Πέρα από τον Μπολτ και το 100άρι που κρίθηκε με αγωνία μετά από πολύ καιρό, υπήρχαν κι άλλες ωραίες στιγμές. Αυτός ο απίστευτος δεκαθλητής Ίτον που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, η πιτσιρίκα η Σκίπερς που έκανε ένα φοβερό διακοσάρι και κέρδισε στα τελευταία 3-4 βήματα, τα εμπόδια με την έκπληξη από τον Ρώσσο, ο Αμερικανός τριπλουνίστας, με την 2η καλύτερη επίδοση μετά τον Έντουαρντς και επιτέλους λίγη σοβαρότητα κι όχι τα γνωστά καραγκιοζιλίκια των αθλητών(κυρίως Αμερικάνων και Τζαμαϊκανών), πολύ ενδιαφέρουσες κούρσες στις μεγάλες αποστάσεις, φοβερό τελικό στο ύψος γυναικών.
Από ελληνικής πλευράς η πλήρης ξηρασία, πέραν της Κυριακοπούλου, όπως συμβαίνει βέβαια τα τελευταία χρόνια μετά το σκάνδαλο Κεντέρη-Θάνου και της ομάδας άρσης βαρών. Αυτό είναι ένα κομμάτι που με θλίβει στον παγκόσμιο στίβο, γι' αυτό και απείχα και δεν παρακολουθούσα τόσα χρόνια. Αυτά τα ντοπαρίσματα και οι υπεράνθρωποι χρόνοι. Πολύ πιθανόν να έβγαιναν οι ίδιοι αθλητές στις πρώτες θέσεις, αλλά σίγουρα όχι με αυτές τις επιδόσεις χωρίς τα φαρμακάκια τους.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 5.006
ολοι παιρνουν ντοπα ρε τυπε...λες δηλαδη ο 8ος στο παγκοσμιο να μην ειναι ντοπαρισμενος???Αυτό είναι ένα κομμάτι που με θλίβει στον παγκόσμιο στίβο, γι' αυτό και απείχα και δεν παρακολουθούσα τόσα χρόνια. Αυτά τα ντοπαρίσματα και οι υπεράνθρωποι χρόνοι. Πολύ πιθανόν να έβγαιναν οι ίδιοι αθλητές στις πρώτες θέσεις, αλλά σίγουρα όχι με αυτές τις επιδόσεις χωρίς τα φαρμακάκια τους.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 606
εγω χωρις ιστορια απο ντοπα παντως ειμαι καμμενο χαρτιολοι παιρνουν ντοπα ρε τυπε...λες δηλαδη ο 8ος στο παγκοσμιο να μην ειναι ντοπαρισμενος???
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
Τωρα στο παγκοσμιο πρωταθλημα αγωνιζεται στο μηκος η Κλισινα
[youtube=700,500]NTD4QYx-HhA[/youtube]
[youtube=700,500]c9KzQUzbrzk[/youtube]
Επισκέπτης
υπαρχει και νημα για την νταρια , κοριτσαρος
Επισκέπτης
Επίδειξη δύναμης απ’ τον Μπολτ και την παρέα του (video)
Μιας και ασχολούμουν στο πολύ μακρινό παρελθόν των παιδικών μου χρόνων και μιας και είναι επίκαιρος ο στίβος τώρα με το Παγκόσμιο, να πω κι εγώ δυο πράγματα. Τον τελευταίο καιρό τα Παγκόσμια και οι Ολυμπιακοί δεν είχαν και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολούθησα διεξοδικώς. Αυτό το παγκόσμιο που το έχω παρακολουθήσει, έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.
Συμφωνω,μονο με ντοπα χωρις ταλεντο και προπονηση δεν γινεσαι πρωταθλητης..
Τα Αμερικανάκια στην σκυταλοδρομία 4Χ100,πάλι μαντάρα τα κάνανε............
Και ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν χρυσό γιατί μέχρι την τελευταία αλλαγή ήταν αισθητά πρώτοι. Διαχρονικά απαράδεκτες αλλαγές και στους άντρες και στις γυναίκες.
Και ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν χρυσό γιατί μέχρι την τελευταία αλλαγή ήταν αισθητά πρώτοι. Διαχρονικά απαράδεκτες αλλαγές και στους άντρες και στις γυναίκες.
H τελευταία μέρα στο Παγκόσμιο επιφύλασσε ορισμένες πολύ ωραίες στιγμές. Και το ακόντιο των γυναικών κρίθηκε στην τελευταία κυριολεκτικά βολή και το ύψος των ανδρών σε μπαράζ και οι κούρσες, στο τελευταίο βήμα. Μεγάλη κούρσα στις σκυτάλες από την Φέλιξ την Αμερικανίδα, αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση για μένα ήταν ο Κενυάτης που κέρδισε το 1500άρι. Στα τελευταία 200 μέτρα πέρασε δέκα άτομα!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως είδε κάνα λιοντάρι να τον κηνυγάει?????
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.092
- Πόντοι
- 22.266
παβτως οι αφριανοι τα σαρωαν και ενώ εμει οι ευρωπαιοι πατωσαμε!!φαινεται ότι τα τελευταια χρνια μονο καταναλώνουμε και τρωμε!!!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πρώτη η Κένυα στην κατάταξη στον πίνακα μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου με 7 χρυσά,6 αργυρά και 3 χάλκινα.
Η Κένυα της φτώχειας (με τον ελάχιστο μισθό ενός κλητήρα στο Ναιρόμπι να φτάνει τα 94 ευρώ) αλλά και της ντόπας...
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
νταξει ,τοσο απλο δεν είναι...Κανόνας: Όποιος κάνει πρωταθλητισμό αναγκαστικά μπαίνει στο τρυπάκι της ντόπας... αλλιώς ξέχνα το. 1+1 = 2 Τόσο απλά.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Τελευταία τροποποίηση:
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
WADA: 'Ανακλήθηκε η πιστοποίηση του Εργαστηρίου στην Αθήνα, δεν αναγνωρίζονται οι έλεγχοι ντόπινγκ'
Την ανάκληση της πιστοποίησης του Εργαστηρίου της Αθήνας ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/8) η WADA.
www.sport24.gr
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.092
- Πόντοι
- 22.266
Την.εβγαλε;;;φίλε βγάλε σε παρακαλώ αυτή τη φώτο από το μπουρδέλα.
με ότι σκοπό και να μπήκε, δε λέω κακό, είναι ανήλικα κοριτσάκια και φαίνονται οι φάτσες τους
τώρα που μπορείς γιατι μετά θα κλειδώσει
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.092
- Πόντοι
- 22.266
Αλλά εγώ δεν πρόλαβα να δω