Νέα

Στην Κοζάνη το πρώτο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 894
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μέχρι μνι από την δικιά μου εμπειρία δεν φτάνουν...βαριούνται φαίνεται....τα άλλα πλέον συνήθως ναι,εκτός αν είναι παλιάς κοπής. :cheesy:

Τα ρούχα που φοράνε μερικές πραγματικά αναρωτιέμαι από πού τα ψωνίζουν(κάτι πανιά)...δεν τα βλέπω σε βιτρίνες,υπάρχουν άραγε τίποτα καταστήματα ενδυμάτων του ΚΚΕ... :think:

Πάντως σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι καλύτερα από τα χρόνια σου...αν κ τότε έχω ακούσει πως ήτανε οι πιο αλανιάρες κ αυτές που δίναν πάντα κώλο. :birdman:

σα τη λουκρητια το ερμαφροδιτο δηλαδη.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μέχρι μνι από την δικιά μου εμπειρία δεν φτάνουν...βαριούνται φαίνεται....τα άλλα πλέον συνήθως ναι,εκτός αν είναι παλιάς κοπής. :cheesy:

Τα ρούχα που φοράνε μερικές πραγματικά αναρωτιέμαι από πού τα ψωνίζουν(κάτι πανιά)...δεν τα βλέπω σε βιτρίνες,υπάρχουν άραγε τίποτα καταστήματα ενδυμάτων του ΚΚΕ... :think:

Πάντως σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι καλύτερα από τα χρόνια σου...αν κ τότε έχω ακούσει πως ήτανε οι πιο αλανιάρες κ αυτές που δίναν πάντα κώλο. :birdman:
Η αληθεια ειναι οτι την πιο αθυροστομη, αντρακι, την ειδα στην φατσα μιας κνιτισας απο το μαθηματικο.
Μιλαμε ο μπαμπης ο σουγιας ηταν αδελφη μπροστα της.
Σε μια φαση ενω καπνιζαμε με μια παρεα και πιναμε καφε, μαζεψε και εριξε μια πρασινα ροχαλα, και ειχαμε μεινει κοκαλο και 2 λεπτα και δεν ξεραμε τι να πουμε.  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μη διαδίδεις ανακρίβειες. Δέκα έχει πει.
Δεν διαδίδω ανακρίβεις,απλά βλέπω μπροστά...να μην τα έχουν άλλα 9 χρόνια;;; :birdman:

Το λιγότερο.....τέτοιο θηλυκό δεν το αφήνεις εύκολα. :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η αληθεια ειναι οτι την πιο αθυροστομη, αντρακι, την ειδα στην φατσα μιας κνιτισας απο το μαθηματικο.
Μιλαμε ο μπαμπης ο σουγιας ηταν αδελφη μπροστα της.
Σε μια φαση ενω καπνιζαμε με μια παρεα και πιναμε καφε, μαζεψε και εριξε μια πρασινα ροχαλα, και ειχαμε μεινει κοκαλο και 2 λεπτα και δεν ξεραμε τι να πουμε.  :2funny:
Μαλάκα γαμησέ τα.....νταλικιέρηδες...αν κ έχω γνωρίσει κ 1-2 που δεν ήταν κνίτισσες κ ήταν έτσι(στα πλαίσια του είμαστε τυπάκια,άνετες κ κουλ όπως οι άντρες) :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το λιγότερο.....τέτοιο θηλυκό δεν το αφήνεις εύκολα. :birdman:

ε ναι υπαρχει ενας βαθμος δυσκολιας. οπως οταν βγαινεις απο τουαλετα μαγαζιου και σερνεις μαζι το κομματι κωλοχαρτο που πατησες και κολλησε στη σολα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ε ναι υπαρχει ενας βαθμος δυσκολιας. οπως οταν βγαινεις απο τουαλετα μαγαζιου και σερνεις μαζι το κομματι κωλοχαρτο που πατησες και κολλησε στη σολα.
ΑΡχίζω να συλλέγω κ αρχειοθετώ τα ποστ σου,ΤΕΛΟΣ. :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Η αλήθεια είναι πως δεν είχε παρε - δώσε με δαύτες....θυμαμαι κάτι μπαζα της ΕΣΟΦ που εφερναν την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.... :S  Και κώλο να έδιναν εγω δεν θα τον επερνα πάντως.... :2funny:

Η βελτιωση που βλέπεις δεν θεωρείται πρόβλημα για το κόμμα?  Μπορεί μια ΚΝιτισα να βάλει αρωμα channel5 για παράδειγμα? αυτό δεν είναι λόγος για διαγραφή από το κόμμα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η αλήθεια είναι πως δεν είχε παρε - δώσε με δαύτες....θυμαμαι κάτι μπαζα της ΕΣΟΦ που εφερναν την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.... :S  Και κώλο να έδιναν εγω δεν θα τον επερνα πάντως.... :2funny:

Η βελτιωση που βλέπεις δεν θεωρείται πρόβλημα για το κόμμα?  Μπορεί μια ΚΝιτισα να βάλει αρωμα channel5 για παράδειγμα? αυτό δεν είναι λόγος για διαγραφή από το κόμμα?

Τί λες ρε μαλάκα,το κόμμα πλέον είναι α.ε. και κόσμο απολύει..και την Κανέλη έχει μαζί του. :2funny: :2funny: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Μπορεί μια ΚΝιτισα να βάλει αρωμα channel5 για παράδειγμα? αυτό δεν είναι λόγος για διαγραφή από το κόμμα?

δυσκολα βαζεις. ποιος απο αυτους θα αναγνωρισει τη μυρωδια?

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Το σανέλ νάμπερ φάιβ είναι για σκατόγριες. Βρωμάει σπιρτοκολόνιες που βάζουν οι γέροι για αφτερσέιβ :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΑΡχίζω να συλλέγω κ αρχειοθετώ τα ποστ σου,ΤΕΛΟΣ. :2funny: :2funny: :2funny:

βγαλμενα απο τη ζωη. εχω τυχει να χαζευω το σκηνικο. οταν το αντιληφθει, να τιναζει το ποδι, τιποτα. να παταει με το αλλο και να κολλαει στο αλλο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δυσκολα βαζεις. ποιος απο αυτους θα αναγνωρισει τη μυρωδια?
kaneli.jpg

Πώς το κόβεις μπορεί ή όχι;;;; :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βγαλμενα απο τη ζωη. εχω τυχει να χαζευω το σκηνικο. οταν το αντιληφθει, να τιναζει το ποδι, τιποτα. να παταει με το αλλο και να κολλαει στο αλλο.
Το χω πάθει ξέρω....με τσίχλα δε είναι ακόμα χειρότερο γιατί δεν έχεις την δυνατότητα να πατήσει με το άλλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom