Για να αποδώσουν καλύτερα στη μάχη τύπε;
Οχι για το δάχτυλο της σκανδάλης. Του βάζει και σώς να γλιστράει.
Για να αποδώσουν καλύτερα στη μάχη τύπε;
Μέχρι μνι από την δικιά μου εμπειρία δεν φτάνουν...βαριούνται φαίνεται....τα άλλα πλέον συνήθως ναι,εκτός αν είναι παλιάς κοπής.
Τα ρούχα που φοράνε μερικές πραγματικά αναρωτιέμαι από πού τα ψωνίζουν(κάτι πανιά)...δεν τα βλέπω σε βιτρίνες,υπάρχουν άραγε τίποτα καταστήματα ενδυμάτων του ΚΚΕ...
Πάντως σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι καλύτερα από τα χρόνια σου...αν κ τότε έχω ακούσει πως ήτανε οι πιο αλανιάρες κ αυτές που δίναν πάντα κώλο.
λες να'ναι κνίτισσα;;;σα τη λουκρητια το ερμαφροδιτο δηλαδη.
λες να'ναι κνίτισσα;;;
Ρε μαλάκα δεν έχεις διαβάσει που έχει δηλώσει πως έχει 19 χρόνια σχέσησυνδιαζει και τα δυο φυλα των αναρχοαπλυτων. κακοντυμενη και ασεξουαλ.
Ρε μαλάκα δεν έχεις διαβάσει που έχει δηλώσει πως έχει 19 χρόνια σχέσησκύλο...
Ρε μαλάκα δεν έχεις διαβάσει που έχει δηλώσει πως έχει 19 χρόνια σχέσησκύλο...
Η αληθεια ειναι οτι την πιο αθυροστομη, αντρακι, την ειδα στην φατσα μιας κνιτισας απο το μαθηματικο.Μέχρι μνι από την δικιά μου εμπειρία δεν φτάνουν...βαριούνται φαίνεται....τα άλλα πλέον συνήθως ναι,εκτός αν είναι παλιάς κοπής.
Τα ρούχα που φοράνε μερικές πραγματικά αναρωτιέμαι από πού τα ψωνίζουν(κάτι πανιά)...δεν τα βλέπω σε βιτρίνες,υπάρχουν άραγε τίποτα καταστήματα ενδυμάτων του ΚΚΕ...
Πάντως σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι καλύτερα από τα χρόνια σου...αν κ τότε έχω ακούσει πως ήτανε οι πιο αλανιάρες κ αυτές που δίναν πάντα κώλο.
Δεν διαδίδω ανακρίβεις,απλά βλέπω μπροστά...να μην τα έχουν άλλα 9 χρόνια;;;Μη διαδίδεις ανακρίβειες. Δέκα έχει πει.
Μαλάκα γαμησέ τα.....νταλικιέρηδες...αν κ έχω γνωρίσει κ 1-2 που δεν ήταν κνίτισσες κ ήταν έτσι(στα πλαίσια του είμαστε τυπάκια,άνετες κ κουλ όπως οι άντρες)Η αληθεια ειναι οτι την πιο αθυροστομη, αντρακι, την ειδα στην φατσα μιας κνιτισας απο το μαθηματικο.
Μιλαμε ο μπαμπης ο σουγιας ηταν αδελφη μπροστα της.
Σε μια φαση ενω καπνιζαμε με μια παρεα και πιναμε καφε, μαζεψε και εριξε μια πρασινα ροχαλα, και ειχαμε μεινει κοκαλο και 2 λεπτα και δεν ξεραμε τι να πουμε.
Το λιγότερο.....τέτοιο θηλυκό δεν το αφήνεις εύκολα.
ΑΡχίζω να συλλέγω κ αρχειοθετώ τα ποστ σου,ΤΕΛΟΣ.ε ναι υπαρχει ενας βαθμος δυσκολιας. οπως οταν βγαινεις απο τουαλετα μαγαζιου και σερνεις μαζι το κομματι κωλοχαρτο που πατησες και κολλησε στη σολα.
ε ναι υπαρχει ενας βαθμος δυσκολιας. οπως οταν βγαινεις απο τουαλετα μαγαζιου και σερνεις μαζι το κομματι κωλοχαρτο που πατησες και κολλησε στη σολα.
Μέχρι μνι από την δικιά μου εμπειρία δεν φτάνουν...βαριούνται φαίνεται....τα άλλα πλέον συνήθως ναι,εκτός αν είναι παλιάς κοπής.
Τί λες ρε μαλάκα,το κόμμα πλέον είναι α.ε. και κόσμο απολύει..και την Κανέλη έχει μαζί του.Η αλήθεια είναι πως δεν είχε παρε - δώσε με δαύτες....θυμαμαι κάτι μπαζα της ΕΣΟΦ που εφερναν την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.... :S Και κώλο να έδιναν εγω δεν θα τον επερνα πάντως....
Η βελτιωση που βλέπεις δεν θεωρείται πρόβλημα για το κόμμα? Μπορεί μια ΚΝιτισα να βάλει αρωμα channel5 για παράδειγμα? αυτό δεν είναι λόγος για διαγραφή από το κόμμα?
Μπορεί μια ΚΝιτισα να βάλει αρωμα channel5 για παράδειγμα? αυτό δεν είναι λόγος για διαγραφή από το κόμμα?
ΑΡχίζω να συλλέγω κ αρχειοθετώ τα ποστ σου,ΤΕΛΟΣ.
δυσκολα βαζεις. ποιος απο αυτους θα αναγνωρισει τη μυρωδια?
Το χω πάθει ξέρω....με τσίχλα δε είναι ακόμα χειρότερο γιατί δεν έχεις την δυνατότητα να πατήσει με το άλλο...βγαλμενα απο τη ζωη. εχω τυχει να χαζευω το σκηνικο. οταν το αντιληφθει, να τιναζει το ποδι, τιποτα. να παταει με το αλλο και να κολλαει στο αλλο.