apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Λες ρε τύπε;;;Λες να ξανα προσχωρήσουμε στο μεγάλο τούρκικο έθνος;;;τυπε το βλεπουμε γιατι μπορει να αλλαξει η ιστορια
τυπε ειδες για να την κλασει?
μεχρι και την ζωη της εδωσε για τον φλεσσα
πουτανες
αν της ειχε ριξει δεν θα ετρεχε πισω του δικε μουΛες να της έριξε κανέναν στα μουλωχτά;
τυπε η επανασταση θελει θυσιεςακομα και στον ψοφο φιλι θελει. εδω εχουμε μαχη και η ξαναμμενη το μουνι της
Αυτή τώρα μην σου πω που θα σε έγραφε για καθαρά ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Είναι και στα κόκκινα η χαντις, θα την περασε για την παπαρήγα και θα καυλωσε....
Πάντως τύπε θα την ξεκώλιαζα, για καθαρά ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!
αν της ειχε ριξει δεν θα ετρεχε πισω του δικε μου
θα ειχε ικανοποιησει τον βρωμερο εγωισμο της
αν της ειχε ριξει δεν θα ετρεχε πισω του δικε μου
θα ειχε ικανοποιησει τον βρωμερο εγωισμο της
τυπε εκει που πεθαινε πρεπει να της εβαλε λιγο δαχτυλοΟύτε μια δεν πρόλαβε να χαρεί ο Παπαφλέσσας τύπε; :S
τυπε εκει που πεθαινε πρεπει να της εβαλε λιγο δαχτυλο
ετσι για να παει χαρουμενη
Δεν σεβεσαι τους εθνικους μας ηρωας κουμμουνι?τυπε εκει που πεθαινε πρεπει να της εβαλε λιγο δαχτυλο
ετσι για να παει χαρουμενη
Ρε μαλάκα άλλαξες φωτογραφία προφίλ κ τρόμαξα να σε γνωρίσω,αναρωτιόμουν ποιος μαλάκας είσαι.
Είσαι άρρωστος τύπε.
γιατι τυπε τι ειπα?Δεν σεβεσαι τους εθνικους μας ηρωας κουμμουνι?
Πρεπει να ενημερωθει ο Λακης.
Ρε μαλάκα άλλαξες φωτογραφία προφίλ κ τρόμαξα να σε γνωρίσω,αναρωτιόμουν ποιος μαλάκας είσαι.
Σήμερα είναι αφύσικο αν δεν προηγηθεί επιταγή ή μετρητό.γιατι τυπε τι ειπα?
λιγο δαχτυλο της εβαλε πριν την μαχη
φυσιολογικο εκεινη την εποχη
Τρελά...το ονειρό μου είναι να γίνω κάποτε έτσι.Γούσταρες το χοντρό αγόρι μωρή λουλού;
οταν λεω εγω οτι οι πιρφοροι καταστρεψαν την ελλαδα τυπεΣήμερα είναι αφύσικο αν δεν προηγηθεί επιταγή ή μετρητό.