Νέα

Στην Κοζάνη το πρώτο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 894
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε εκει που πεθαινε πρεπει να της εβαλε λιγο δαχτυλο
ετσι για να παει χαρουμενη :grin:

και το αλλο το πουστακι ο τουρκος φιλακι ηθελε. ολοι φιλι θελανε απο τον παπαγαμια παντα ο ανδρισμος εχει σουξε τυπε. η ταινια διδασκει δυνατα λεμε  :rockon:

Επισκέπτης
τυπε ειπες το πιο δυνατο νοημα της ταινιας. και γω φτιαχτηκα αγρια που του ειπε η ξεκωλιαρα "μεινε να με γαμησεις δε θα το μαθει κανεις" και της γυρισε τον κωλο του και εφυγε  

Είδες οι πατριώτες στρατόκαβλοι εθνικιστές ;;;;;;;
Τους παρακαλάνε οι γκόμενες!
Κι αυτοί τις φτύνουν.

Ενώ τα κουμμούνια, παρακαλάνε τις γκόμενες
κι αυτές προτιμούν να πεθάνουν πέφτοντας στον ασβέστη
παρά να πάνε με αναρχικους και μπολσεβίκους.

Βέβαια αυτό έχει τα καλά του.
Ξεκαβλώνουν οι μαυριδεροί κωλομπαράδες στις κωλοτρυπίδες των αναρχικών & μπολσεβίκων
και είναι ήρεμοι ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κι αυτοί τις φτύνουν.

Ξεκαβλώνουν οι μαυριδεροί κωλομπαράδες στις κωλοτρυπίδες των αναρχικών & μπολσεβίκων
και είναι ήρεμοι ...
Απορία:

Οι αναρχικές κ μπολσεβίκες με ποιους πάνε;;;; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κι αυτοί τις φτύνουν.

και είναι ήρεμοι ...

τυπε το κομμουνι θα ξεχναγε και μαχη και ταμπουρια για να κατσει να γαμησει. ποτε θα του ξανατυχει? αλλα βεβαια μιλαμε για μια φανταστικη ιστορια, γιατι ποια θα παρακαλαγε κομμουνι να τη γαμησει  :uglystupid:

Επισκέπτης
Απορία2:
Υπάρχει θρεντ για την Επανάσταση του 1821;
Αν όχι γιατί δεν ανοίγει;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κι αυτοί τις φτύνουν.

και είναι ήρεμοι ...

:2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
με τα πακια. στερουνται απο γαμιαδες κατηγοριας οπως στερουνται και το σαπουνι.
Έχεις την εντύπωση δηλαδή ότι οι αναρχικοί κ μπολσεβίκοι το τιμάνε ιδιαίτερα το σαπούνι,περισσότερο από τα πάκια(που δεν το έχουν κιόλας πάντα);;; :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχεις την εντύπωση δηλαδή ότι οι αναρχικοί κ μπολσεβίκοι το τιμάνε ιδιαίτερα το σαπούνι,περισσότερο από τα πάκια(που δεν το έχουν κιόλας πάντα);;; :2funny:

αυτοι ειναι ασεξουαλ. χυνουν μονο διαβαζοντας μανιφεστα, δεν ασχολουνται με τις ηδονες της σαρκας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτοι ειναι ασεξουαλ. χυνουν μονο διαβαζοντας μανιφεστα, δεν ασχολουνται με τις ηδονες της σαρκας.
Μαλάκα αυτό που λες είναι αλήθεια.... :2funny: :2funny: δεν ξέρω γιατί συμβαίνει,αλλά πραγματικά όσοι είναι πραγματικοί κνίτες κ όχι γιαλαντζί-ιμιτασιόν σαν εμένα έχουν γενειαδα,γυαλιά κ το μανιφέστο ή τον ριζοσπάστη συνέχεια μαζί τους. :2funny: :2funny: :2funny:

Οι γκόμενες πάντως έχουν φτιάξει αλήθεια,πολλές,όχι όλες. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άρε έκτορ με έκανες κ γέλασα...πρέπει να σε πάρω σε καμιά ομιλία της Αλέκας ή της Κάνελη σε κλειστό χώρο να δεις ιδρωμένη μασχάλη κ την μπλουζά να έχει κολλήσει πάνω. :dancing:

Ξερατό λέμε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι με φοβεριζεις τοσο αισχρα? ξερω καποιο μυστικο που πρεπει να ομολογησω?  :birdman:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μαλάκα αυτό που λες είναι αλήθεια.... :2funny: :2funny: δεν ξέρω γιατί συμβαίνει,αλλά πραγματικά όσοι είναι πραγματικοί κνίτες κ όχι γιαλαντζί-ιμιτασιόν σαν εμένα έχουν γενειαδα,γυαλιά κ το μανιφέστο ή τον ριζοσπάστη συνέχεια μαζί τους. :2funny: :2funny: :2funny:

Οι γκόμενες πάντως έχουν φτιάξει αλήθεια,πολλές,όχι όλες. :grin:

Βρε pz εσυ που τα ξέρεις τα πραγματα από μέσα, οι ΚΝτισες ξυρίζουν μουνι, μασχάλες και πόδια?  :think:

Πάντως όταν εγω ήμουν φοιτητης είχαν τα περισσότερα μπάζα στη ΚΝΕ....Αλήθεια τα ρούχα σας τα μοιραζει το κόμμα με κουπόνια??? :think:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Βρε pz εσυ που τα ξέρεις τα πραγματα από μέσα, οι ΚΝτισες ξυρίζουν μουνι, μασχάλες και πόδια?  :think:

Πάντως όταν εγω ήμουν φοιτητης είχαν τα περισσότερα μπάζα στη ΚΝΕ....Αλήθεια τα ρούχα σας τα μοιραζει το κόμμα με κουπόνια??? :think:

Του 72 γέννημα είσαι? Έτσι εξηγούνται πολλά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Μέχρι μνι από την δικιά μου εμπειρία δεν φτάνουν...βαριούνται φαίνεται....τα άλλα πλέον συνήθως ναι,εκτός αν είναι παλιάς κοπής. :cheesy:

Τα ρούχα που φοράνε μερικές πραγματικά αναρωτιέμαι από πού τα ψωνίζουν(κάτι πανιά)...δεν τα βλέπω σε βιτρίνες,υπάρχουν άραγε τίποτα καταστήματα ενδυμάτων του ΚΚΕ... :think:

Πάντως σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι καλύτερα από τα χρόνια σου...αν κ τότε έχω ακούσει πως ήτανε οι πιο αλανιάρες κ αυτές που δίναν πάντα κώλο. :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom