Νέα

Στην Κοζάνη το πρώτο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 894
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να τα "πιάνει" όλα με την πρώτη ρε παιδί μου..

Το έπιασα μωρε κυρίζι.

Απλά ήθελα να αγκιτάρω τον υπερμύ. Δεν τσίμπησε, τέλος.

Ξέρεις αυτό που ρωτάω το Βολτ να βοηθήκεις;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το πιο ωραιο ειναι το επετειακο αβαταρι...σαν εξαχρονο που κουναει σημαιακι σε σχολικη γιορτη. :jerking:

Πες ότι σου κακοφάνηκε ότι μετά από μήνες δεν έχω αβατάρι απάντηση σε δικό σου...  :grin:

Μια μετείχα στην έρευνα για το ακρομεσοδεκσό DNA, μια μετείχα στον Ιερό σου Αγώνα καιγοντας τόπους εργασίας, μια έβαζα τη λύση σου για το Μαλάκα Λαό (είχες βάλει ένα άρμα μάχης, αυτό που πιστεύεις ως λύση δηλαδή). Έ, άσε να μπει και τίποτε άλλο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πες ότι σου κακοφάνηκε ότι μετά από μήνες δεν έχω αβατάρι απάντηση σε δικό σου...  :grin:

Μια μετείχα στην έρευνα για το ακρομεσοδεκσό DNA, μια μετείχα στον Ιερό σου Αγώνα, μια έβαζα τη λύση σου για το Μαλάκα Λαό (είχες βάλει ένα άρμα μάχης, αυτό που πιστεύεις δηλαδή). Έ, άσε να μπει και τίποτε άλλο...
ΦΠ έλα τσίμπα αβατάρι ωραίο:

izmir20gazeteciler20amplem1.jpg

και πάψε να στηρίζεις έναν εθνικισμό που δεν οδηγεί πουθενά. ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το κελί αλλάζει. Ο αριθμός που περιέχεται σε αυτό ο οποίος υπάρχει και σε 5-6 μεριές διάσπαρτα μέσα σε κείμενο σε όλο το ρηπορτ. Σε μια μερία να ξεχάσεις να ενημερώσεις...

Ο πίνακας όμως είναι πίνακας word. Κρίθηκε σκόπιμο να μην συνδεθεί από το excel που βρίσκονται τα data. Άρα άμα μου αλλάξει το excel, εγώ ενημερώνω manually το word..

Άμα τυχόν μπορείς να βοηθήσεις στείλε πμ.

Μην χαλάμε και το λαμπρό πεδίο δόξης του νατσοπόντικα...

Ο ευκολότερος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι με bookmark και cross-reference.

Ανάλογα με το version του Word που χρησιμοποιείς:

Insert -> Bookmark

Δίνεις στο bookmark ένα όνομα, πχ: αριθμός_post_στο_bou.

Μετά: insert-> cross-reference.

Από το reference type drop-down list διαλέγεις bookmark. Μετά επιλέγεις το όνομα που έχεις δώσει στο bookmark. Και μετά από Insert reference to: drop-down list επιλέγεις bookmark text.

Ανανέωση των cross-reference δεν γίνεται αυτόματα αλλά μόνον όταν σώζεις ή κάνεις εκτύπωση.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΦΠ έλα τσίμπα αβατάρι ωραίο:

izmir20gazeteciler20amplem1.jpg

και πάψε να στηρίζεις έναν εθνικισμό που δεν οδηγεί πουθενά. ;)

Πότε στήριξα μωρή ντιλντοζητιάνα εξευτελισμένη ΕΓΩ εθνικισμο;

Πότε ήμουν ΕΓΩ υπερ πολέμων, αδιαλλαξίας, αλλαγής συνόρων, φυλετικής καθαρότητας και λοιπών ανοησιών;

ΟΥΞΟΥ ΛΕΜΕ!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πότε στήριξα μωρή ντιλντοζητιάνα εξευτελισμένη ΕΓΩ εθνικισμο;

Πότε ήμουν ΕΓΩ υπερ πολέμων, αδιαλλαξίας, αλλαγής συνόρων, φυλετικής καθαρότητας και λοιπών ανοησιών;

ΟΥΞΟΥ ΛΕΜΕ!
Οι εθνικές εορτές(25 Μαρτίου κ 28 Οκτωμβρίου) κατά την γνώμη σου τί είναι δηλαδή εκτός από εθνικισμός κ η χαρά του ματάκια;;;

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εγω θα ελεγα στης καισαριανης τον τοιχο που λεει και ο τερζουλης..... ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο ευκολότερος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι με bookmark και cross-reference.

Ανάλογα με το version του Word που χρησιμοποιείς:

Insert -> Bookmark

Δίνεις στο bookmark ένα όνομα, πχ: αριθμός_post_στο_bou.

Μετά: insert-> cross-reference.

Από το reference type drop-down list διαλέγεις bookmark. Μετά επιλέγεις το όνομα που έχεις δώσει στο bookmark. Και μετά από Insert reference to: drop-down list επιλέγεις bookmark text.

Ανανέωση των cross-reference δεν γίνεται αυτόματα αλλά μόνον όταν σώζεις ή κάνεις εκτύπωση.

Ευχαριστώ πολύ!

Αυτό που θυμάμαι εγώ στη σχολή (πέρασαν κιόλα 13 χρόνια ρεεεεεεεεε) γινόταν σχεδόν ταυτόχρονα. Πληκτρολογούσες κάτι κάπου και σε άλλο σημείο που είχες ορίσει γινόταν σχεδόν ταυτόχρονα η εισαγωγή/διόρθωση των δεδομένων με μικρο time lapse...

Σπάω το κεφάλι μου να το θυμηθώ αλλά ήταν σε έκδοση 1997 με menus και όχι στην 2007 που χρησιμοποιώ με τα ribbons. Θα το δω και θα σου πω.

Παρεμπιπτόντως, είμαι excel-άς. Όποιος θέλει βοήθεια σε formulas ή οτιδήποτε έχει να κάνει με excel, κτλ, μου λέει. Πιθανότατα να μπορώ να βοηθήσω.

ΥΓ: Βολτ, εάν δουλέψει you are saving my ass

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom