Επισκέπτης
Οτι εισαι ειτε γκαβο απο το πολυ Excel,ειτε μεθυσμενο.A, ξεκινήσατε ήδη να στέλνετε κόσμο στα νησιά με κριτήρια τα πολιτικά φρονήματα των προγόνων τους;
Μωρ' τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει...
Οτι εισαι ειτε γκαβο απο το πολυ Excel,ειτε μεθυσμενο.A, ξεκινήσατε ήδη να στέλνετε κόσμο στα νησιά με κριτήρια τα πολιτικά φρονήματα των προγόνων τους;
Μωρ' τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει...
Οτι εισαι ειτε γκαβο απο το πολυ Excel,ειτε μεθυσμενο.
Το πιο ωραιο ειναι το επετειακο αβαταρι...σαν εξαχρονο που κουναει σημαιακι σε σχολικη γιορτη.Να τα "πιάνει" όλα με την πρώτη ρε παιδί μου..
Να τα "πιάνει" όλα με την πρώτη ρε παιδί μου..
Το πιο ωραιο ειναι το επετειακο αβαταρι...σαν εξαχρονο που κουναει σημαιακι σε σχολικη γιορτη.
Τί λέει Φπούλη,πάλι στην καρπαζιά σε έχουνε;;;Το έπιασα μωρε κυρίζι.
Απλά ήθελα να αγκιτάρω τον υπερμύ. Δεν τσίμπησε, τέλος.
Το έπιασα μωρε κυρίζι.
Απλά ήθελα να αγκιτάρω τον υπερμύ. Δεν τσίμπησε, τέλος.
Ξέρεις αυτό που ρωτάω το Βολτ να βοηθήκεις;
Το πιο ωραιο ειναι το επετειακο αβαταρι...σαν εξαχρονο που κουναει σημαιακι σε σχολικη γιορτη.
Ξέρεις αυτό που ρωτάω το Βολτ να βοηθήκεις;
Νομίζω ότι κάτι γίνεται αν χρησιμοποίησεις field για να κάνεις update
ΦΠ έλα τσίμπα αβατάρι ωραίο:Πες ότι σου κακοφάνηκε ότι μετά από μήνες δεν έχω αβατάρι απάντηση σε δικό σου...
Μια μετείχα στην έρευνα για το ακρομεσοδεκσό DNA, μια μετείχα στον Ιερό σου Αγώνα, μια έβαζα τη λύση σου για το Μαλάκα Λαό (είχες βάλει ένα άρμα μάχης, αυτό που πιστεύεις δηλαδή). Έ, άσε να μπει και τίποτε άλλο...
Το κελί αλλάζει. Ο αριθμός που περιέχεται σε αυτό ο οποίος υπάρχει και σε 5-6 μεριές διάσπαρτα μέσα σε κείμενο σε όλο το ρηπορτ. Σε μια μερία να ξεχάσεις να ενημερώσεις...
Ο πίνακας όμως είναι πίνακας word. Κρίθηκε σκόπιμο να μην συνδεθεί από το excel που βρίσκονται τα data. Άρα άμα μου αλλάξει το excel, εγώ ενημερώνω manually το word..
Άμα τυχόν μπορείς να βοηθήσεις στείλε πμ.
Μην χαλάμε και το λαμπρό πεδίο δόξης του νατσοπόντικα...
ΦΠ έλα τσίμπα αβατάρι ωραίο:
και πάψε να στηρίζεις έναν εθνικισμό που δεν οδηγεί πουθενά. ;)
Και πού να δεις όταν διαλυθεί η Βουλή τι θα βάλω...
Οι εθνικές εορτές(25 Μαρτίου κ 28 Οκτωμβρίου) κατά την γνώμη σου τί είναι δηλαδή εκτός από εθνικισμός κ η χαρά του ματάκια;;;Πότε στήριξα μωρή ντιλντοζητιάνα εξευτελισμένη ΕΓΩ εθνικισμο;
Πότε ήμουν ΕΓΩ υπερ πολέμων, αδιαλλαξίας, αλλαγής συνόρων, φυλετικής καθαρότητας και λοιπών ανοησιών;
ΟΥΞΟΥ ΛΕΜΕ!
Φουστανέλα με γαλάζια κρόσια.τι θα βάλεις ορέ?
Ο ευκολότερος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι με bookmark και cross-reference.
Ανάλογα με το version του Word που χρησιμοποιείς:
Insert -> Bookmark
Δίνεις στο bookmark ένα όνομα, πχ: αριθμός_post_στο_bou.
Μετά: insert-> cross-reference.
Από το reference type drop-down list διαλέγεις bookmark. Μετά επιλέγεις το όνομα που έχεις δώσει στο bookmark. Και μετά από Insert reference to: drop-down list επιλέγεις bookmark text.
Ανανέωση των cross-reference δεν γίνεται αυτόματα αλλά μόνον όταν σώζεις ή κάνεις εκτύπωση.
τι θα βάλεις ορέ?