apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Κρίμα....πάντως δεν είναι ο μόνος που έχει δεχθεί απειλές εδώ μέσα... :S
Κρίμα....πάντως δεν είναι ο μόνος που έχει δεχθεί απειλές εδώ μέσα... :S
εγω παντως τον θαυμαζα που προσπαθουσε να μιλησει και να εξηγησει σοβαρα τα οσα πιστευε στην παπιαΚαθολου κριμα.
Επεφτε παρα πολυς ο Ισιος σαν συνομιλητης σε μερικους.
Ο Str81977.ρε ... επειδή εγώ έχω πάρει απουσίες κάποιες διαστήματα παλιότερα εδώ μέσα επί μακρόν ....
εξηγάτε τα ψευδώνυμα ....
Ποιός είναι ο ίσιος ;;;;;
ακόμη δεν ξέρω ποιός ήταν ο Λίλας ή Λιλάς ....
To εντυπωσιακο τύπε ειναι, οτι οσο πιο νηφαλιος και σωστος στο λογο του ειναι καποιος, τοσο εξοργιζει τους μαγκες του πληκτρολογιου.εγω παντως τον θαυμαζα που προσπαθουσε να μιλησει και να εξηγησει σοβαρα τα οσα πιστευε στην παπια
χαρας το κουραγιο του
του το ειχα πει κιολας
To εντυπωσιακο τύπε ειναι, οτι οσο πιο νηφαλιος και σωστος στο λογο του ειναι καποιος, τοσο εξοργιζει τους μαγκες του πληκτρολογιου.
Καθολου κριμα.
Επεφτε παρα πολυς ο Ισιος σαν συνομιλητης σε μερικους.
To εντυπωσιακο τύπε ειναι, οτι οσο πιο νηφαλιος και σωστος στο λογο του ειναι καποιος, τοσο εξοργιζει τους μαγκες του πληκτρολογιου.
εγω παντως τον θαυμαζα που προσπαθουσε να μιλησει και να εξηγησει σοβαρα τα οσα πιστευε στην παπια
χαρας το κουραγιο του
του το ειχα πει κιολας
αφου ειναι κλινικη περιπτωση ρε τυπε
Ο Παπιας ειναι μορφή !
Πορνορεπόρτερ στα μασατζίδικα ,
και αριστερός στο Σύριζα !
Πως συνυπάρχουν αυτά που είναι αντιφατικά ?
που και που τον αφηνουν να μπαινει στο νετ εκει στο ιδρυμα
μετα εχει κλισμα για να στρωσει χαρακτηρα
και φυσικα τρωει και τα βολτακια του που και που
πραγματικα...εγω παντως τον θαυμαζα που προσπαθουσε να μιλησει και να εξηγησει σοβαρα τα οσα πιστευε στην παπια
χαρας το κουραγιο του
του το ειχα πει κιολας
που και που τον αφηνουν να μπαινει στο νετ εκει στο ιδρυμα
μετα εχει κλισμα για να στρωσει χαρακτηρα
και φυσικα τρωει και τα βολτακια του που και που
πολύ πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ την διαταραγμένη πάπια φέθρυ λίγο καιρό προτού φάει το μπαν να έχει λυσσάξει και να τον απειλεί ευθέως ότι θα ψάξει να τον βρει, ότι ξέρει το μικρό του όνομα (που του το είχε πει ο ίδιος μέσω πμ) και θα τσεκάρει στους καταλόγους μελών του συλλόγου του για να δει ποιός είναι, ότι θα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που είχε πει ότι οι γονείς του ήταν ινστρούχτορες (διαστρέβλωση παράθεσης) και άλλα τέτοια όμορφαΟ ίσιος φαντασιώνεται διωγμούς & απειλές σε βάρος του.
Αν αυτό τον κάνει να αισθάνεται σημαντικός, εγώ πάω πάσο.
Αυτό και τέλος από μένα και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί του όπως μου ζήτησε μέσω τρίτου.
Live your myth in μπουρδέλα τελεία κομ..
Στα πελε μας,και ουτε θα λυσουμε τα ψυχολογικα του καθενος εδω μεσα.
Αμα αρχισω και παραθετω και εγω ΑΞΕΧΑΣΤΑ ποσταρισματα απο κατι στεκες,κατι τραμουντανες και σια θα φτιαξω ενα σεντονι νααααααα,με το συμπαθειο.πολύ πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ την διαταραγμένη πάπια φέθρυ λίγο καιρό προτού φάει το μπαν να έχει λυσσάξει και να τον απειλεί ευθέως ότι θα ψάξει να τον βρει, ότι ξέρει το μικρό του όνομα (που του το είχε πει ο ίδιος μέσω πμ) και θα τσεκάρει στους καταλόγους μελών του συλλόγου του για να δει ποιός είναι, ότι θα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που είχε πει ότι οι γονείς του ήταν ινστρούχτορες (διαστρέβλωση παράθεσης) και άλλα τέτοια όμορφα
Αμα αρχισω και παραθετω και εγω ΑΞΕΧΑΣΤΑ ποσταρισματα απο κατι στεκες,κατι τραμουντανες και σια θα φτιαξω ενα σεντονι νααααααα,με το συμπαθειο.