pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και επί της διαδικασίας και επί της θεματολογίας...βορειοκορεατίζεις το ξέρεις;;;Επί της διαδικασιας?
Και επί της διαδικασίας και επί της θεματολογίας...βορειοκορεατίζεις το ξέρεις;;;Επί της διαδικασιας?
πες τα ρε Σεράπης!
εμεις που συνέχεια "γυρνάμε" & "πηδάμε" δεν μας μένει χρόνος για τετοιους προβληματισμούς!
Οταν εσυ πας σε ενα σπιτι φιλοξενουμενος, τους κανεις κριτικη γιατι βαψανε τον τοιχο με ενα συγκεκριμενο χρωμα?Και επί της διαδικασίας και επί της θεματολογίας...βορειοκορεατίζεις το ξέρεις;;;
fixedΕγώ εδώ δεν προσφέρω καθόλουστο βασικό θέμα του site.
Θα πηγαινες στα σχετικα θρεντ και θα εβρισκες αυτο που ηθελες.Κοίταξε, πλάκα-πλάκα έχει δίκιο ο τύπος.
Εγώ εδώ δεν προσφέρω καθόλου στο βασικό θέμα του site. Άμα τυχόν ήθελα να ενημερωθώ για αυτό και προσπαθούσα να βρω τα σχετικά νήματα με το κυάλι διότι οι από εδώ σφαζόμαστε με νατσοπόντικες, σουασιξοσκασκάδες και λοιπές τρομοκρατικές δυνάμεις θα είχα ένα μικρό προβληματάκι...
Πάντως εγώ τους έχω επανειλημμένως ευχαριστήσει που δε μας γαμωπαναγιάζουν καθημερινώς.
Έχω κάθε δικαιώμα κ ελευθερία πάντως να το κάνω...και αυτοί αν δεν τους αρέσει να με σουτάρουνε.Οταν εσυ πας σε ενα σπιτι φιλοξενουμενος, τους κανεις κριτικη γιατι βαψανε τον τοιχο με ενα συγκεκριμενο χρωμα?
Πολιτική πάντως το playboy δεν έχει.Το σάιτ ουσιαστικα ειναι ενα σάιτ αφιερωμενο στον αντρα.
Κι αυτο σημαινει ΜΠΑΛΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΣΕΞ, και ολα οσα αφορούν τον αντρα.
Οπως και στο playboy, κανενας δεν διανοηθηκε να διαναρτυρηθει επειδη εχει και αθλητικα.
Το δικαιωμα προφανως δεν το εχεις. Αλλιως δεν θα νομιμοποιουντο να σε πεταξουν εξω.Έχω κάθε δικαιώμα κ ελευθερία πάντως να το κάνω...και αυτοί αν δεν τους αρέσει να με σουτάρουνε.
Βορειοκορεάτη.
Το εχεις αγορασει ποτέ?Πολιτική πάντως το playboy δεν έχει.
δεν θα κρεμάσει σημαία... το σεντόνι με τα αίματα θα κρεμάσει (από τον ανασκολοπισμό που θα του κάνουνε)
Το εχεις αγορασει ποτέ?
Ναι,μια φορά,είχε τράπουλα δώρο,ήταν πρωτοχρονιά θυμάμαι...Το εχεις αγορασει ποτέ?
Πάντως ο παπατρολλ πόσταρε τη σημαία που θα βάλει αύριο.
Για δείξε τη μια κι εδώ παπατρολλ να αγαλλιάσει η ψυχή του τραμουντάνα
Είναι όμως περιοδικό για αυνάνες σαν εσένα.Όχι, δεν είναι περιοδικό για gay
Εισαι καταπληκτικος μας ελειπε ο παλιατσος του παρτυ και η 3η αισθηση σου σε
καθοδηγησε στο παρτυ μας.
Τωρα απολαυσε το κουρουνα.
δεν θα κρεμάσει σημαία... το σεντόνι με τα αίματα θα κρεμάσει (από τον ανασκολοπισμό που θα του κάνουνε)
καλως την,κανονισες με την φιλεναδα σου να ανεβει πανω να λιωσετε στο 69 κ μετα να πατε απο Σκοπια μερια να μπουκωθειτε κ απο γυφτοσκοπιανους?
... ήταν πρωτοχρονιά θυμάμαι που πρωτογνώρισα τον έρωτα. Μετά πήγα στο σπίτι του καλλίτερού μου φίλου να μοιραστώ την εμπειρία αυτή μαζί του.
-"Κάθισε" μου είπε.
-"Δεν μπορώ", του αποκρίθηκα...
Mεγάλη φαντασία ή μεγάλη γνώση άραγε...Τα τονισμένα, δικά μου
Πολιτική πάντως το playboy δεν έχει.
Για την σύγχρονη εποχή μιλάω,του 21 αιώνα.Καλά, τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Είναι περίφημη η συνέντευξη του Φιδέλ στο Αμερικάνικο Playboy εν έτη 1967 και στον Ray Bradbury παρακαλώ: