Νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος που πιστευει οτι ολα ειναι αψογα στην λειτουργια των καζινο σε μια Ελλαδα που τα παντα λειτουργουν αψογα δεν υπαρχει διαφθορα δεν υπαρχουν λαδωματα μιζες ρουσφετια και το χρημα ρεει αφθονο.Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος που να πιστευει οτι ολα στα καζινο λειτουργουν αψογαΠαντου οι πιθανοτητες ειναι σε βαρος του παικτη,ομως ο μεγαλυτερος του εχθρος ειναι η διαρκεια,το καζινο θελει τον παικτη κολλημενο στο τραπεζι,
αυτο ειναι το μονο "στησιμο" που μπορω να δεχτω,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στημενα καζινο στην Ελλαδα ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ρε φιλε ειναι διακιωμα σου να πιστευεις ο,τιδηποτε,εγω σου λεω τι εζησα και απο μεσα και απο εξω.Θα σου συνιστουσα απλα να απεχεις απο τα καζινο και να βρεις αλλα σπορ,ειλικρινα το να παθιαζεσαι με κατι που το θεωρεις στημενο ειναι αρρωστο και δεν θα σε οδηγησει σε καλα μονοπατια,απο κει και περα σεβομαι την γνωμη σου και δεν αντιδικω,απλα γελαω με οσα γραφεις...Νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος που πιστευει οτι ολα ειναι αψογα στην λειτουργια των καζινο σε μια Ελλαδα που τα παντα λειτουργουν αψογα δεν υπαρχει διαφθορα δεν υπαρχουν λαδωματα μιζες ρουσφετια και το χρημα ρεει αφθονο.Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος που να πιστευει οτι ολα στα καζινο λειτουργουν αψογα
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
δεν εχω δικο μου καζινο παντωςΤι εννοεις με το "σας" και το "μας" παικτη?
συμφωνω με τον kuro ο τζογος ειναι βαθυ και βρωμικο ποταμι
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κανεις δεν ειπε οτι ο τζογος ειναι καλο πραγμα παικτη,αλλο ηταν το θεμα μας,γενικα οτι το κανεις στην υπερβολη του βλαπτει...δεν εχω δικο μου καζινο παντως
συμφωνω με τον kuro ο τζογος ειναι βαθυ και βρωμικο ποταμι
Αυτο με τα καλα μονοπατια ακουγεται σαν ΑΠΕΙΛΗ και να ξερεις οτι το να εκτοκσευεις απειλες εστω και απο εδω ειναι κατι το οποιο αμα θελησω μπορεις να διωκτης για κακουργημα (ελπιζω να το ανασκευασεις) οσο για το αν απεχω βεβαιως και απεχω εδω και ενα χρονο και κατι και δεν παθιαζομαι απλα εκφραζω μια αποψη για κατι που πιστευω οπως και οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα εκτος αν απαγορευεται σε καποιον να εκφρασει μια αποψη ειδικα οταν εχει να κανει με τα καζινο.Οσον αφορα το οτι γελας με αυτα που γραφω εχεις καθε δικαιωμα να γελας αλλα καποιος αλλος μπορει να κλεει.Ετσι ειναι η ζωη αλλοι γελανε και αλλοι κλενε μακαρι να ανηκεις στους πρωτουςΡε φιλε ειναι διακιωμα σου να πιστευεις ο,τιδηποτε,εγω σου λεω τι εζησα και απο μεσα και απο εξω.Θα σου συνιστουσα απλα να απεχεις απο τα καζινο και να βρεις αλλα σπορ,ειλικρινα το να παθιαζεσαι με κατι που το θεωρεις στημενο ειναι αρρωστο και δεν θα σε οδηγησει σε καλα μονοπατια,απο κει και περα σεβομαι την γνωμη σου και δεν αντιδικω,απλα γελαω με οσα γραφεις...
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
παν μετρον αριστον ολα τα πραγματα στην υπερβολη βλαπτουνΚανεις δεν ειπε οτι ο τζογος ειναι καλο πραγμα παικτη,αλλο ηταν το θεμα μας,γενικα οτι το κανεις στην υπερβολη του βλαπτει...
ελεος ρε μαν δεν σε απειλησε , συμβουλη σου εδωσεΑυτο με τα καλα μονοπατια ακουγεται σαν ΑΠΕΙΛΗ και να ξερεις οτι το να εκτοκσευεις απειλες εστω και απο εδω ειναι κατι το οποιο αμα θελησω μπορεις να διωκτης για κακουργημα (ελπιζω να το ανασκευασεις) οσο για το αν απεχω βεβαιως και απεχω εδω και ενα χρονο και κατι και δεν παθιαζομαι απλα εκφραζω μια αποψη για κατι που πιστευω οπως και οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα εκτος αν απαγορευεται σε καποιον να εκφρασει μια αποψη ειδικα οταν εχει να κανει με τα καζινο.Οσον αφορα το οτι γελας με αυτα που γραφω εχεις καθε δικαιωμα να γελας αλλα καποιος αλλος μπορει να κλεει.Ετσι ειναι η ζωη αλλοι γελανε και αλλοι κλενε μακαρι να ανηκεις στους πρωτους
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εισαι χαζος η τον παριστανεις?που την ειδες την απειλη,για σενα μιλησα μπας και συνελθεις.Μιλας για στημενα καζινο κτλ,θεωρητικα,ανοιξες ολοκληρο θρεντ να κλαφτεις,αντι απλα να το κοψεις αν σε χαλαει και να κανεις κατι αλλο?Οκ,αν θελεις μπορω να συμφωνησω μαζι σου τοτε και να πω οτι ολα ειναι στημενα,στηνεται το μπλακ τζακ,η ρουλεττα,η ποκα,το καζινο δεν θελει πελατες και ρισκαρει να στηνει τα παιχνιδια.Οποτε,ως συμπερασμα,δεν ξαναπαμε ποτε στο καζινο και σταματαμε την κλαψα.Νοιωθεις καλυτερα τωρα?Αυτο με τα καλα μονοπατια ακουγεται σαν ΑΠΕΙΛΗ και να ξερεις οτι το να εκτοκσευεις απειλες εστω και απο εδω ειναι κατι το οποιο αμα θελησω μπορεις να διωκτης για κακουργημα (ελπιζω να το ανασκευασεις) οσο για το αν απεχω βεβαιως και απεχω εδω και ενα χρονο και κατι και δεν παθιαζομαι απλα εκφραζω μια αποψη για κατι που πιστευω οπως και οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα εκτος αν απαγορευεται σε καποιον να εκφρασει μια αποψη ειδικα οταν εχει να κανει με τα καζινο
Μαλλον χαζος εισαι εσυ και αν και συχαινομαι τις αψιμαχιες αλλα απο οτι βλεπω δεν καταλαβαινεις η δεν δεν διαβαζεις αυτα που γραφω.Που ειδες να κλεγομαι και σου εξηγησα οτι δεν παιζω εδω και ενα μεγαλο διαστημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος πονος για τα καζινο μηπως εχεις και τωρα καποιο συμφερον απο αυτα αλλιως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος και υπερασπισηΕισαι χαζος η τον παριστανεις?που την ειδες την απειλη,για σενα μιλησα μπας και συνελθεις.Μιλας για στημενα καζινο κτλ,θεωρητικα,ανοιξες ολοκληρο θρεντ να κλαφτεις,αντι απλα να το κοψεις αν σε χαλαει και να κανεις κατι αλλο?Οκ,αν θελεις μπορω να συμφωνησω μαζι σου τοτε και να πω οτι ολα ειναι στημενα,στηνεται το μπλακ τζακ,η ρουλεττα,η ποκα,το καζινο δεν θελει πελατες και ρισκαρει να στηνει τα παιχνιδια.Οποτε,ως συμπερασμα,δεν ξαναπαμε ποτε στο καζινο και σταματαμε την κλαψα.Νοιωθεις καλυτερα τωρα?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ναι,εχω κερδος,παιρνω ποσοστα Αν δεν σε ενδιαφερει η γνωμη καποιου που τα εζησε και απο την μια και απο την αλλη,τοτε οπως σου ειπα,κατσε σπιτι και μην κλαιγεσαι,ξερεις,δεν ειναι υποχρεωτινο απο τον νομο να πηγαινουμε στα καζινο,υπαρχουν κι αλλες επιλογες.Αν το σταματησες κιολας οπως λες,τοτε προς τι η συζητηση?Να χαμε να λεγαμε?Ειπαμε,ολα στημενα ειναι εκει,μαλιστα θα το επεκτεινω και θα σου πω οτι και στα ποτα που παραγγελνουν οι πελατες βαζουν μια ειδικη ουσια που "κοιμιζει" την σκεψη.Συμπερασμα δευτερο?Δεν παμε καζινο ουτε καν για ενα ποτακι...Μαλλον χαζος εισαι εσυ και αν και συχαινομαι τις αψιμαχιες αλλα απο οτι βλεπω δεν καταλαβαινεις η δεν δεν διαβαζεις αυτα που γραφω.Που ειδες να κλεγομαι και σου εξηγησα οτι δεν παιζω εδω και ενα μεγαλο διαστημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος πονος για τα καζινο μηπως εχεις και τωρα καποιο συμφερον απο αυτα αλλιως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος και υπερασπιση
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ενταξει εληξε ο καθενας εχει τις αντιληψεις του και λεει την γνωμη του
πολιτικα οπαδικα κοινωνικα και οι αψημαχιες ειναι στο προγραμμα
υγεια να εχουμε και να κονομαμε
kuro ο agnius ειναι απο τα πολυ καλα ατομα εδω μεσα δεν ειναι κανενας
μπαγλαμας
μπαγλαμας
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
εχουν ενα μπουφε ομως φιλε να φας να βαλεις και στην τσεπη σουΝαι,εχω κερδος,παιρνω ποσοστα Αν δεν σε ενδιαφερει η γνωμη καποιου που τα εζησε και απο την μια και απο την αλλη,τοτε οπως σου ειπα,κατσε σπιτι και μην κλαιγεσαι,ξερεις,δεν ειναι υποχρεωτινο απο τον νομο να πηγαινουμε στα καζινο,υπαρχουν κι αλλες επιλογες.Αν το σταματησες κιλας οπως λες,τοτε προς τι η συζητηση?Να χαμε να λεγαμε?Ειπαμε,ολα στημενα ειναι εκει,μαλιστα θα το επεκτεινω και θα σου πω οτι και στα ποτα που παραγγελνουν οι πελατες βαζουν μια ειδικη ουσια που "κοιμιζει" την σκεψη.Συμπερασμα δευτερο?Δεν παμε καζινο ουτε καν για ενα ποτακι...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ακομα ετσι ειναι η εχει υποστει περικοπες λογω κρισης?εχουν ενα μπουφε ομως φιλε να φας να βαλεις και στην τσεπη σου
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
πολυ λιγο συρικνωθηκε παντως εχει πλακα που μερικοι νομιζουν οτι μπορουν να γεμισουν μονο ενα πιατοΑκομα ετσι ειναι η εχει υποστει περικοπες λογω κρισης?
και βλεπεις να βαζουν στο ιδιο πιατο μακαρονια κρεατικα ψαρια σαλατες
Δεν ειπα εγω το αντιθετο ο καθενας εχει μια γνωμη και μια αποψη αλλα δεν μπορει να εμποδιζει και τον αλλο να λεει την δικη του ουτε να επιτιθεται με χαρακτηρησμους μιλωντας απαξιωτικα και δημιουργοντας εντυπωσεις οταν σε αυτα που γραφεις εισαι σαφης.Τελος παντων κλεινει εδω αυτη η αντιπαραθεση και οτι θελει ο καθενας το εκφραζει κοσμια χωρις ακροτητες και χαρακτηρισμους.Οσον αφορα το γιατι ανοιξα αυτην την κουβεντα νομιζω οτι εχω το δικαιωμα σε οποιον δεν αρεσει το θεμα μπορει να απεχει να μην μπαινει στον κοπο ουτε να διαβαζει τι γραφεται ετσι κιαλιως το site εχει τοσα ωραια θεματα ποιο σοβαρα επικαιρα και ενδιαφεροντα που μπορει καποιος να ασχοληθειενταξει εληξε ο καθενας εχει τις αντιληψεις του και λεει την γνωμη του
μπαγλαμας
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μια χαρα θεμα ανοιξεις εμενα προσωπικα μου αρεσει για πολλους λογους εχουν ανοιξει μερικοι φελοι κατι θεματα να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχοΔεν ειπα εγω το αντιθετο ο καθενας εχει μια γνωμη και μια αποψη αλλα δεν μπορει να εμποδιζει και τον αλλο να λεει την δικη του ουτε να επιτιθεται με χαρακτηρησμους μιλωντας απαξιωτικα και δημιουργοντας εντυπωσεις οταν σε αυτα που γραφεις εισαι σαφης.Τελος παντων κλεινει εδω αυτη η αντιπαραθεση και οτι θελει ο καθενας το εκφραζει κοσμια χωρις ακροτητες και χαρακτηρισμους.Οσον αφορα το γιατι ανοιξα αυτην την κουβεντα νομιζω οτι εχω το δικαιωμα σε οποιον δεν αρεσει το θεμα μπορει να απεχει να μην μπαινει στον κοπο ουτε να διαβαζει τι γραφεται ετσι κιαλιως το site εχει τοσα ωραια θεματα ποιο σοβαρα επικαιρα και ενδιαφεροντα που μπορει καποιος να ασχοληθει
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
εγω παντως παρνηθα παιζω ρουλετα στηλες χρωματα 12αδες!
ουτε αγχωνομαι ουτε τιποτα και αν ειμαι τυχερος βγαζω κανα πενηνταρικο(εχοντας ξεκινησει με 20 ευρω κεφαλαιο! )
για bj μαζευονται ολοι οι γεροι και αμα δεν ξερεις καλα και τραβηξεις οταν δεν πρεπει ειναι ικανοι να σε εκτελεσουν οποτε σπανια παιζω..η παιζω με καναν φιλο μ μαζι που ξερει και μ λεει στα κρισιμα τι πρεπει να κανω!
ουτε αγχωνομαι ουτε τιποτα και αν ειμαι τυχερος βγαζω κανα πενηνταρικο(εχοντας ξεκινησει με 20 ευρω κεφαλαιο! )
για bj μαζευονται ολοι οι γεροι και αμα δεν ξερεις καλα και τραβηξεις οταν δεν πρεπει ειναι ικανοι να σε εκτελεσουν οποτε σπανια παιζω..η παιζω με καναν φιλο μ μαζι που ξερει και μ λεει στα κρισιμα τι πρεπει να κανω!
Πραγματι μερικα θεματα ειναι να λες τι κουβαλαει αντι για μυαλο ο ανθρωπος αν και ο τιτλος ανθρωπος που του απεδωσα σηκωνει πολλη κουβενταμια χαρα θεμα ανοιξεις εμενα προσωπικα μου αρεσει για πολλους λογους εχουν ανοιξει μερικοι φελοι κατι θεματα να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
πολυ λιγο συρικνωθηκε παντως εχει πλακα που μερικοι νομιζουν οτι μπορουν να γεμισουν μονο ενα πιατο
και βλεπεις να βαζουν στο ιδιο πιατο μακαρονια κρεατικα ψαρια σαλατες
AXAXAXAAAA !!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικα φιλε Αλεξ αυτο εχει τρελο γελιο να τους βλεπεις να παραγεμιζουν το πιατακι και μαλιστα απο τα πρωτα αριστερα απο τις σαλατες που ειναι και μικροτερα απο αυτα που ειναι μετα πριν τα φαγητα... !!!
Να υποθεσω οτι κατα 99% αναφερεσαι σε λουτρατσι ετσι συναγωνιστη
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Συμπαικτες και συναγωνιστες κοιταξτε φατσα που απαγορευει τα τυχερα παιχνιδια στο διαδικτυο επειδη νοιαζεται για το καλο μας... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kuros κοιτα,πως εχει το θεμαΕννοειται οτι κατι υπαρχει περα απο αναμνησεις αλλιως θα εγραφα τα απομνημονευματα μου με λιγη σαλτσα αλλα Σουρουνη και θα κονομαγα αλλα τωρα τι περιμενεις εσυ να βγαλω το συστημα φορα παρτιδα στο bourdella.tv?Αν το εκανα η ανεγκεφαλος θα ημουν η το συστημα θα ηταν για θανατο και θα κλαιγανε μανουλες Εξαλλου πες οτι μου την εδωσε και το λεω να το κανει καποιος τι στην Ελλαδα να παει να φαει τα μουτρα του παιζοντας με τον κ τσιπ και να νομιζει οτι τον κοροιδεψα και να με πουν και προμοτορα των καζινο?
αμφιβολιες αν εχεις ανακαλυψει κατι τετοιο εχω κ πολλες,,παρολα αυτα,εχω δει πολλα στην ζωη μου,,,
ειπα κ πριν ομως αν ισχυει κατι τετιο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,εσυ δεν ρισκαρεις κατι,,και φυσικα ,το βασικοτερο
Kαι σωστα KAZINO YPARXOYN,,,εκτος ελλαδας βασικα ;) ελεγμενα κι ελεγχομεν ακαθε μερα,ασε που εχουμε κι ινσαιντ ινφος..σε πολλα ;)
αν θες στιελε πμ το τηλ συναντιομαστε κ τα λεμε,εαν εχεις ασο στο μανικι θα τα παρεις χοντρα κι εσυ κι εμεις,σε επιλεγμενα καζινο του εξωτερικου,φυσικα πρωτα θα το τεσταρουμε,,μεταφυσικα οπως "μετα το 5 ερχετε το 9",δεν γινοντε δεκτα,,