Νέα

Στημενα καζινο στην Ελλαδα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Παντου οι πιθανοτητες ειναι σε βαρος του παικτη,ομως ο μεγαλυτερος του εχθρος ειναι η διαρκεια,το καζινο θελει τον παικτη κολλημενο στο τραπεζι,
αυτο ειναι το μονο "στησιμο" που μπορω να δεχτω,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος που πιστευει οτι ολα ειναι αψογα στην λειτουργια των καζινο σε μια Ελλαδα που τα παντα λειτουργουν αψογα δεν υπαρχει διαφθορα δεν υπαρχουν λαδωματα μιζες ρουσφετια και το χρημα ρεει αφθονο.Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος   που να πιστευει οτι ολα στα καζινο λειτουργουν αψογα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος που πιστευει οτι ολα ειναι αψογα στην λειτουργια των καζινο σε μια Ελλαδα που τα παντα λειτουργουν αψογα δεν υπαρχει διαφθορα δεν υπαρχουν λαδωματα μιζες ρουσφετια και το χρημα ρεει αφθονο.Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος   που να πιστευει οτι ολα στα καζινο λειτουργουν αψογα
Ρε φιλε ειναι διακιωμα σου να πιστευεις ο,τιδηποτε,εγω σου λεω τι εζησα και απο μεσα και απο εξω.Θα σου συνιστουσα απλα να απεχεις απο τα καζινο και να βρεις αλλα σπορ,ειλικρινα το να παθιαζεσαι με κατι που το θεωρεις στημενο ειναι αρρωστο και δεν θα σε οδηγησει σε καλα μονοπατια,απο κει και περα σεβομαι την γνωμη σου και δεν αντιδικω,απλα γελαω με οσα γραφεις...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν εχω δικο μου καζινο παντως :)
συμφωνω με τον kuro ο τζογος ειναι βαθυ και βρωμικο ποταμι
Κανεις δεν ειπε οτι ο τζογος ειναι καλο πραγμα παικτη,αλλο ηταν το θεμα μας,γενικα οτι το κανεις στην υπερβολη του βλαπτει...

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Ρε φιλε ειναι διακιωμα σου να πιστευεις ο,τιδηποτε,εγω σου λεω τι εζησα και απο μεσα και απο εξω.Θα σου συνιστουσα απλα να απεχεις απο τα καζινο και να βρεις αλλα σπορ,ειλικρινα το να παθιαζεσαι με κατι που το θεωρεις στημενο ειναι αρρωστο και δεν θα σε οδηγησει σε καλα μονοπατια,απο κει και περα σεβομαι την γνωμη σου και δεν αντιδικω,απλα γελαω με οσα γραφεις...
Αυτο με τα καλα μονοπατια ακουγεται σαν ΑΠΕΙΛΗ  και να ξερεις οτι το να εκτοκσευεις απειλες εστω και απο εδω ειναι κατι το οποιο αμα θελησω μπορεις να διωκτης για κακουργημα (ελπιζω να το ανασκευασεις) οσο για το αν απεχω βεβαιως και απεχω εδω και ενα χρονο και κατι και δεν παθιαζομαι απλα εκφραζω μια αποψη για κατι που  πιστευω οπως  και οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα εκτος αν απαγορευεται σε καποιον να εκφρασει μια αποψη ειδικα οταν εχει να κανει με τα καζινο.Οσον αφορα το οτι γελας με αυτα που γραφω εχεις καθε δικαιωμα να γελας αλλα καποιος αλλος μπορει να κλεει.Ετσι ειναι η ζωη αλλοι γελανε και αλλοι κλενε μακαρι να ανηκεις στους πρωτους

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Κανεις δεν ειπε οτι ο τζογος ειναι καλο πραγμα παικτη,αλλο ηταν το θεμα μας,γενικα οτι το κανεις στην υπερβολη του βλαπτει...
παν μετρον αριστον ολα τα πραγματα στην υπερβολη βλαπτουν

Αυτο με τα καλα μονοπατια ακουγεται σαν ΑΠΕΙΛΗ  και να ξερεις οτι το να εκτοκσευεις απειλες εστω και απο εδω ειναι κατι το οποιο αμα θελησω μπορεις να διωκτης για κακουργημα (ελπιζω να το ανασκευασεις) οσο για το αν απεχω βεβαιως και απεχω εδω και ενα χρονο και κατι και δεν παθιαζομαι απλα εκφραζω μια αποψη για κατι που  πιστευω οπως  και οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα εκτος αν απαγορευεται σε καποιον να εκφρασει μια αποψη ειδικα οταν εχει να κανει με τα καζινο.Οσον αφορα το οτι γελας με αυτα που γραφω εχεις καθε δικαιωμα να γελας αλλα καποιος αλλος μπορει να κλεει.Ετσι ειναι η ζωη αλλοι γελανε και αλλοι κλενε μακαρι να ανηκεις στους πρωτους
ελεος ρε μαν δεν σε απειλησε , συμβουλη σου εδωσε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτο με τα καλα μονοπατια ακουγεται σαν ΑΠΕΙΛΗ  και να ξερεις οτι το να εκτοκσευεις απειλες εστω και απο εδω ειναι κατι το οποιο αμα θελησω μπορεις να διωκτης για κακουργημα (ελπιζω να το ανασκευασεις) οσο για το αν απεχω βεβαιως και απεχω εδω και ενα χρονο και κατι και δεν παθιαζομαι απλα εκφραζω μια αποψη για κατι που  πιστευω οπως  και οι υπολοιποι που γραφουν εδω μεσα εκτος αν απαγορευεται σε καποιον να εκφρασει μια αποψη ειδικα οταν εχει να κανει με τα καζινο
Εισαι χαζος η τον παριστανεις?που την ειδες την απειλη,για σενα μιλησα μπας και συνελθεις.Μιλας για στημενα καζινο κτλ,θεωρητικα,ανοιξες ολοκληρο θρεντ να κλαφτεις,αντι απλα να το κοψεις αν σε χαλαει και να κανεις κατι αλλο?Οκ,αν θελεις μπορω να συμφωνησω μαζι σου τοτε και να πω οτι ολα ειναι στημενα,στηνεται το μπλακ τζακ,η ρουλεττα,η ποκα,το καζινο δεν θελει πελατες και ρισκαρει να στηνει τα παιχνιδια.Οποτε,ως συμπερασμα,δεν ξαναπαμε ποτε στο καζινο και σταματαμε την κλαψα.Νοιωθεις καλυτερα τωρα?

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Εισαι χαζος η τον παριστανεις?που την ειδες την απειλη,για σενα μιλησα μπας και συνελθεις.Μιλας για στημενα καζινο κτλ,θεωρητικα,ανοιξες ολοκληρο θρεντ να κλαφτεις,αντι απλα να το κοψεις αν σε χαλαει και να κανεις κατι αλλο?Οκ,αν θελεις μπορω να συμφωνησω μαζι σου τοτε και να πω οτι ολα ειναι στημενα,στηνεται το μπλακ τζακ,η ρουλεττα,η ποκα,το καζινο δεν θελει πελατες και ρισκαρει να στηνει τα παιχνιδια.Οποτε,ως συμπερασμα,δεν ξαναπαμε ποτε στο καζινο και σταματαμε την κλαψα.Νοιωθεις καλυτερα τωρα?
Μαλλον χαζος εισαι εσυ και  αν και συχαινομαι τις αψιμαχιες αλλα απο οτι βλεπω δεν καταλαβαινεις η δεν δεν διαβαζεις αυτα που γραφω.Που ειδες να κλεγομαι και σου εξηγησα οτι δεν παιζω εδω και ενα μεγαλο διαστημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος πονος για τα καζινο μηπως εχεις και τωρα καποιο συμφερον απο αυτα αλλιως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο  μενος και υπερασπιση

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μαλλον χαζος εισαι εσυ και  αν και συχαινομαι τις αψιμαχιες αλλα απο οτι βλεπω δεν καταλαβαινεις η δεν δεν διαβαζεις αυτα που γραφω.Που ειδες να κλεγομαι και σου εξηγησα οτι δεν παιζω εδω και ενα μεγαλο διαστημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος πονος για τα καζινο μηπως εχεις και τωρα καποιο συμφερον απο αυτα αλλιως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο  μενος και υπερασπιση
Ναι,εχω κερδος,παιρνω ποσοστα :jerking: :jerking:Αν δεν σε ενδιαφερει η γνωμη καποιου που τα εζησε και απο την μια και απο την αλλη,τοτε οπως σου ειπα,κατσε σπιτι και μην κλαιγεσαι,ξερεις,δεν ειναι υποχρεωτινο απο τον νομο να πηγαινουμε στα καζινο,υπαρχουν κι αλλες επιλογες.Αν το σταματησες κιολας οπως λες,τοτε προς τι η συζητηση?Να χαμε να λεγαμε?Ειπαμε,ολα στημενα ειναι εκει,μαλιστα θα το επεκτεινω και θα σου πω οτι και στα ποτα που παραγγελνουν οι πελατες βαζουν μια ειδικη ουσια που "κοιμιζει" την σκεψη.Συμπερασμα δευτερο?Δεν παμε καζινο ουτε καν για ενα ποτακι...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ενταξει εληξε ο καθενας εχει τις αντιληψεις του και λεει την γνωμη του
πολιτικα οπαδικα κοινωνικα και οι αψημαχιες ειναι στο προγραμμα :)
υγεια να εχουμε και να κονομαμε :)
kuro ο agnius ειναι απο τα πολυ καλα ατομα εδω μεσα δεν ειναι κανενας
μπαγλαμας

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Ναι,εχω κερδος,παιρνω ποσοστα :jerking: :jerking:Αν δεν σε ενδιαφερει η γνωμη καποιου που τα εζησε και απο την μια και απο την αλλη,τοτε οπως σου ειπα,κατσε σπιτι και μην κλαιγεσαι,ξερεις,δεν ειναι υποχρεωτινο απο τον νομο να πηγαινουμε στα καζινο,υπαρχουν κι αλλες επιλογες.Αν το σταματησες κιλας οπως λες,τοτε προς τι η συζητηση?Να χαμε να λεγαμε?Ειπαμε,ολα στημενα ειναι εκει,μαλιστα θα το επεκτεινω και θα σου πω οτι και στα ποτα που παραγγελνουν οι πελατες βαζουν μια ειδικη ουσια που "κοιμιζει" την σκεψη.Συμπερασμα δευτερο?Δεν παμε καζινο ουτε καν για ενα ποτακι...
εχουν ενα μπουφε ομως φιλε να φας να βαλεις και στην τσεπη σου  :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Ακομα ετσι ειναι η εχει υποστει περικοπες λογω κρισης?
πολυ λιγο συρικνωθηκε παντως εχει πλακα που μερικοι νομιζουν οτι μπορουν να γεμισουν μονο ενα πιατο
και βλεπεις να βαζουν στο ιδιο πιατο μακαρονια κρεατικα ψαρια σαλατες

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
ενταξει εληξε ο καθενας εχει τις αντιληψεις του και λεει την γνωμη του
πολιτικα οπαδικα κοινωνικα και οι αψημαχιες ειναι στο προγραμμα :)
υγεια να εχουμε και να κονομαμε :)
kuro ο agnius ειναι απο τα πολυ καλα ατομα εδω μεσα δεν ειναι κανενας
μπαγλαμας
Δεν ειπα εγω το αντιθετο ο καθενας εχει μια γνωμη και μια αποψη αλλα δεν μπορει να εμποδιζει και τον αλλο να λεει την δικη του ουτε να επιτιθεται με χαρακτηρησμους  μιλωντας απαξιωτικα και δημιουργοντας εντυπωσεις οταν σε αυτα που γραφεις εισαι σαφης.Τελος  παντων κλεινει εδω αυτη η αντιπαραθεση και οτι θελει ο καθενας το εκφραζει κοσμια  χωρις ακροτητες και χαρακτηρισμους.Οσον αφορα το γιατι ανοιξα αυτην την κουβεντα νομιζω οτι εχω το δικαιωμα σε οποιον δεν αρεσει το θεμα μπορει να απεχει να μην μπαινει στον κοπο ουτε να διαβαζει τι γραφεται ετσι κιαλιως το site εχει τοσα ωραια θεματα  ποιο σοβαρα επικαιρα και ενδιαφεροντα που μπορει καποιος να ασχοληθει

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Δεν ειπα εγω το αντιθετο ο καθενας εχει μια γνωμη και μια αποψη αλλα δεν μπορει να εμποδιζει και τον αλλο να λεει την δικη του ουτε να επιτιθεται με χαρακτηρησμους  μιλωντας απαξιωτικα και δημιουργοντας εντυπωσεις οταν σε αυτα που γραφεις εισαι σαφης.Τελος  παντων κλεινει εδω αυτη η αντιπαραθεση και οτι θελει ο καθενας το εκφραζει κοσμια  χωρις ακροτητες και χαρακτηρισμους.Οσον αφορα το γιατι ανοιξα αυτην την κουβεντα νομιζω οτι εχω το δικαιωμα σε οποιον δεν αρεσει το θεμα μπορει να απεχει να μην μπαινει στον κοπο ουτε να διαβαζει τι γραφεται ετσι κιαλιως το site εχει τοσα ωραια θεματα  ποιο σοβαρα επικαιρα και ενδιαφεροντα που μπορει καποιος να ασχοληθει
μια χαρα θεμα ανοιξεις εμενα προσωπικα μου αρεσει για πολλους λογους εχουν ανοιξει μερικοι φελοι κατι θεματα να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εγω παντως παρνηθα παιζω ρουλετα στηλες χρωματα 12αδες! :2funny: :2funny:
ουτε αγχωνομαι ουτε τιποτα και αν ειμαι τυχερος βγαζω κανα πενηνταρικο(εχοντας ξεκινησει με 20 ευρω κεφαλαιο! :2funny: :2funny:)
για bj μαζευονται ολοι οι γεροι και αμα δεν ξερεις καλα και τραβηξεις οταν δεν πρεπει ειναι ικανοι να σε εκτελεσουν οποτε σπανια παιζω..η παιζω με καναν φιλο μ μαζι που ξερει και μ λεει στα κρισιμα τι πρεπει να κανω!

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
μια χαρα θεμα ανοιξεις εμενα προσωπικα μου αρεσει για πολλους λογους εχουν ανοιξει μερικοι φελοι κατι θεματα να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο
Πραγματι μερικα θεματα ειναι να λες τι κουβαλαει αντι για μυαλο ο ανθρωπος αν και ο τιτλος ανθρωπος που του απεδωσα σηκωνει πολλη κουβεντα :think:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
πολυ λιγο συρικνωθηκε παντως εχει πλακα που μερικοι νομιζουν οτι μπορουν να γεμισουν μονο ενα πιατο
και βλεπεις να βαζουν στο ιδιο πιατο μακαρονια κρεατικα ψαρια σαλατες

AXAXAXAAAA :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικα φιλε Αλεξ αυτο εχει τρελο γελιο να τους βλεπεις να παραγεμιζουν το πιατακι και μαλιστα απο τα πρωτα αριστερα απο τις σαλατες που ειναι και μικροτερα απο αυτα που ειναι μετα πριν τα φαγητα... :dancing: :dancing: :dancing:!!!
Να υποθεσω οτι κατα 99% αναφερεσαι σε λουτρατσι ετσι συναγωνιστη :rockon: :rockon: :rockon:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εννοειται οτι κατι υπαρχει περα απο αναμνησεις αλλιως θα εγραφα τα απομνημονευματα μου με λιγη σαλτσα αλλα Σουρουνη  και θα κονομαγα αλλα τωρα τι περιμενεις εσυ να βγαλω το συστημα φορα παρτιδα στο bourdella.tv?Αν το εκανα η ανεγκεφαλος θα ημουν η το συστημα θα ηταν για θανατο και θα κλαιγανε μανουλες Εξαλλου πες οτι μου την εδωσε και το λεω να το κανει καποιος τι στην Ελλαδα να παει να φαει τα μουτρα του παιζοντας με τον κ τσιπ και να νομιζει οτι τον κοροιδεψα και να με πουν και προμοτορα των καζινο?
kuros κοιτα,πως εχει το θεμα
αμφιβολιες αν εχεις ανακαλυψει κατι τετοιο εχω κ πολλες,,παρολα αυτα,εχω δει πολλα στην ζωη μου,,,
ειπα κ πριν ομως αν ισχυει κατι τετιο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,εσυ δεν ρισκαρεις κατι,,και φυσικα ,το βασικοτερο
Kαι σωστα  KAZINO YPARXOYN,,,εκτος ελλαδας βασικα  ;) ελεγμενα κι ελεγχομεν ακαθε μερα,ασε που εχουμε κι ινσαιντ ινφος..σε πολλα  ;)
αν θες στιελε πμ το τηλ συναντιομαστε κ τα λεμε,εαν εχεις ασο στο μανικι θα τα παρεις χοντρα κι εσυ κι εμεις,σε επιλεγμενα καζινο του εξωτερικου,φυσικα πρωτα θα το τεσταρουμε,,μεταφυσικα οπως "μετα το 5 ερχετε το 9",δεν γινοντε δεκτα,, :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom