Νέα

Στημενα καζινο στην Ελλαδα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Κοιτα αγαπητε.Το οτι υπαρχουν καποιοι ελαχιστοι πολυ διαβασμενοι τυποι που ειναι ο φοβος και ο τρομος των καζινο ειναι γεγονος και η ονομασια που τους δινουν οι καζιναρχες ειναι advance δηλ αυτοι που εχουν το πλεονεκτημα γιαυτο και ποιο παλια οταν καποιος κεδιζε κατι σοβαρο και δεν τον ξερανε  τον ρωταγαν πως λεγεται η του ζηταγαν την καρτα και καλα να του περασουν μπονους η να τον κερασουν ποτο λες και δεν μπορουσε να παραγγειλει μονος του και ηθελε βοηθεια.Αμεσως τον τσεκαραν στο κομπιουτερ (γιατι υπαρχουν λιστες)μηπως ο τυπος ηταν advance.Τωρα βεβαια δεν υπαρχει τετοιο θεμα γιατι ξερουν οτι δεν παει να ειναι ο Θεος θα χασει με συνοπτικες διαδικασιες και πολυ γρηγορα
δεν κανω τον ξερολα,αλλα
κολητος μου ειναι ο πρωην  διευθυντης ενος απο τα τρια μεγαλυτερα καζινο ελλαδας με θητεια κι εξωτερικο πριν ,δεν λεω που ,,
οντως στην ρουλετα αγψωνοντουσαν με καποιους παικτες,αυτους που λες advanced..ο λογος ποιος?οτι ηταν ατομα,high rollers τους λενε εξω οι οποιοι ειχαν καποιο ειδους παικτηκοτητα κ επιαζαν πολλα χρηματα,μεγαλα ποσα
σε περιπτωση που κερδιζαν,μιλαμε για δεκαδες μυρια,τοτε,δραχμες,κ μετα χιλιαδες ευρω,ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ,ειχαν καποιο ταργκετ δηλ,δεν ηταν αρρωστοι εντελως,αυτο για το καζινο ηταν αδιαφορο οσο ηταν μονο η παρνηθα,γιατι την μια μερα τα επαιρναν την αλλη τα ξαναεχαναν,,οταν ομως εγιναν πολλα τα καζινο σε ρουλετα βασικα,ο παικτης σταματουσε ταπαιρνε κι εφευγε
την αλλη μερα μπορουσε να μην ξαναπαει εκει αλλα ν απαει σε αλλο καζινο ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ,οχι την ιδιατερη ικανοτητα του παικτη,αλλα το να φυγει με τα κερδη κα να παει σε αλλο καζινο,γι αυτο οταν συναιβαινε αυτο,καποιος ταπαιρνε χοντρα ,προσπαθουσε ο διευθυντης να τον παρασυρει να μεινει στο καζινο με δωματιο πουτανες κι οτι αλλο,ωστε αυριο ναναι ππαλι εκει να ξαναπαιξει,,,
κατ τ αλλα κανενα <advance δενγνωριζω εγω,,αν εσυ εχεις κατι αλλο γφαψτο ειμαι ολος αυτια,,
λιστες υπηρχαν παλια στο μπλακτζακ σωστο,το ξερω απο πρωτο χερι,σε ευρωπαικα καζινο αλυσιδες που δεν εκλεβαν βεβαια κι ειχαν μπλκτζακ με 1-2 τραπουλες,,νετα με τα 6-8τραπουλες shoes κ βασικα το πλυντηριο-σαφλινγκ,δηλ μετα καθε κουτι τα χαρτια πετιουντε ανακατα στο τραπεζι κ ανακατονοντε αφου γινουν σωρος πρωτα,,δεν δινουν ιδιατερη σημασια αφου δεν υπαρχει κ δυνατοτητα σαφλινγκ τρακινγκ βασικα,κ καουντινγκ κατα δευτερο,,,με βγαλαν κι εμενα απο πολλες απαγορευσεις εισοδου,μουχαν στειλει μαλιστα κ καρτες για αλαγη πολιτικης,,,φυσικα οταν ρωτησα πως κ τι καταλαβα,,η ειχαν βαλει σαφλινγκ μασινς η ειχαν καθιερωσει "πληντηριο" πριν απο καθε σαφλινγκ,κ παντα εκοβαν πανω απο 70% cut-off οσοι ειχαν ακομα shoe,,
ατα να πανε δηλαδη :lheel:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αυτα με την ρουλετα πιο πανω ειναι ολα βλακειες
δεν υπαρχει ακολουθια αριθμων,καποιες φορες ισως καποιος γκρουπιερης αν προσπαθει κι αυτος παντα, ;)να φερει καποια "τοξα" κι αυτο δυσκολα....τωρα οτι μετα το 5 παει το 3 κ κατι τεοιες μαλ..ιες :jerking: :jerking: :jerking:
ακομα,λεει ο "συγραφευς" τρεις μηνες παρακολουθουσαμε την ρουλετασ,,κ τους βγηκε οτι η συγκεκριμενη ειχε προβλημα,,,,κι εγω προπερσι πηρα ενα λαχειο κ κερδισα 15ε στους ληγοντες,,, :jerking: :jerking: :jerking: κι αν ειναι αληθει ααυτο,που εγω προσοπικα δινω 0.0001%,,,,
τα παιχνιδια αυτα δεν εχουν καμμια συγενεια η μνημη,η προηγουμενη με την επομενη μ"πΙλια"
μονο αν υπαρχει τεχνικο προβλημα,στον τροχο η πχ γερνει η ρουλετα,,πραγματα απιθανα στα συγχρονα καζινο
μυθοπλασιες για ευκολοπιστους
δεν εχω δει κανεναν αματερ η λαιτ προ,να χαμογελα λονγκ τερμ στα καζινο,,,, ;) ;) ;)καλα αν μιλαμε για ρουλετα κανουμε απλα χαβαλε,,,αν μιλαμε για συτηαματα εκει,ακομα κ μονευ μανατζεντ συστηαματα,εχουν το οριο του λιμιτ απ στον παικτη πολλες φορες οταν το καζινο δει οτι χρησιμοπειοει καποιο συστημα που εστω προσχαιρα αποδιδει,,, ;) ;) ;)
αν υποθεσουμε οτι το ξεπερναμε με καποιους συνεργαζομενους παικτες,υπαρχει το λιμιτ απ οριο στον αριθμο παλι,,οποτε?τι κ πως?
αυτα που λεει ο συγγραφεας ειναι παλιες ιστοριες,που καποια νουμερα ειχαν φθαρει κι επφτε ακει η μπιλλια πιο συχνα,η ηταν υπαιθρια καλοκαιρινα οπεν ρουφ καζινο κ η υγρασια ευνοουσε καποια νουμερακλπ,,,δεν πιστευω οτι καν αληθευαν καποτε αυτα,παντως σημερα κ τα τελευτεθα δεκα χρονια δεν αληθευουν ΣΙΓΟΥΡΑ ;)
Αν πρόσεξες φίλε αυτό είπα κι εγω...ΠΑΛΙΑ μπορούσαν να εχουν ΚΑΠΟΙΑ πιθανότητα..Με τις τωρινές συνθηκες, τον πούλο.......

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
:grin: :grin: :grin: ποιος να σηκωσει το χερι?δεν νομιζω να υπαρχουν πανω απο 10σαφλερτρακερς στην ελλαδα,κι ολοι απο μια σχολη ειναι,, ;) ;) ;)
δεν χρηζει αναλυσης,απλα να σου πω οτι χωρις αυτο,μετρα οσο θες κε σε επιπεδο 5,να καταλαβεις οτι αυτο που παιζει ο ταραμας ειναι επιπεδο 2 στο καουντινγκ
χωρις το σαφλ=τρακινγκ,την ωρα που ανακατωνει ο ντιλερ
δεν κανεις τιποτα παραπανω απο φραγκοδιφραγκα,,αστο τα πουμε απο κοντα αυτα αν τυχει
θα επαναφερω-η ελπις πεθαινει τελευταια-αν εχεις σε καπποοιο παιχνιδι καζινο εντοπισει-το θεωρω απιθανο,αλλα αφου επιμενεις-καποια κερδοφορο "τρυπα",,που οι ιδοι δεν μπορουν να κλεισουν,, :think:
Οσον αφορα κερδοφορο συστημα υπαρχει αλλα οπως το ειπες εχουν κλεισει και σφραγισει καθε τρυπα και δεν περναει ουτε αερας  :rockon:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Οσον αφορα κερδοφορο συστημα υπαρχει αλλα οπως το ειπες εχουν κλεισει και σφραγισει καθε τρυπα και δεν περναει ουτε αερας  :rockon:
κουροςε με ολη την συμπαθεια
Η "υπαρχει",Η "υπηρχε",,αλλλο τονα κι αλλο το αλλο,τι απο τα δυο λοιπον????
ξερω το γκαμπλινγκ στο μισο πλανητη,αν υπαρχει τρυπα ,το καζινο βρισκεται με τους ορους που πρεπει,αλλα φοβαμαι οτι,,,"φευ"... ;)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αν πρόσεξες φίλε αυτό είπα κι εγω...ΠΑΛΙΑ μπορούσαν να εχουν ΚΑΠΟΙΑ πιθανότητα..Με τις τωρινές συνθηκες, τον πούλο.......
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟς Η ΦΘΟΡΑ,,NOTHING ELSE..... ;)
τα μεταφυσικα στον χαρδαβελλα λοιπον,.,,, :grin: :grin: :grin:

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
δεν κανω τον ξερολα,αλλα
κολητος μου ειναι ο πρωην  διευθυντης ενος απο τα τρια μεγαλυτερα καζινο ελλαδας με θητεια κι εξωτερικο πριν ,δεν λεω που ,,
οντως στην ρουλετα αγψωνοντουσαν με καποιους παικτες,αυτους που λες advanced..ο λογος ποιος?οτι ηταν ατομα,high rollers τους λενε εξω οι οποιοι ειχαν καποιο ειδους παικτηκοτητα κ επιαζαν πολλα χρηματα,μεγαλα ποσα
σε περιπτωση που κερδιζαν,μιλαμε για δεκαδες μυρια,τοτε,δραχμες,κ μετα χιλιαδες ευρω,ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ,ειχαν καποιο ταργκετ δηλ,δεν ηταν αρρωστοι εντελως,αυτο για το καζινο ηταν αδιαφορο οσο ηταν μονο η παρνηθα,γιατι την μια μερα τα επαιρναν την αλλη τα ξαναεχαναν,,οταν ομως εγιναν πολλα τα καζινο σε ρουλετα βασικα,ο παικτης σταματουσε ταπαιρνε κι εφευγε
την αλλη μερα μπορουσε να μην ξαναπαει εκει αλλα ν απαει σε αλλο καζινο ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ,οχι την ιδιατερη ικανοτητα του παικτη,αλλα το να φυγει με τα κερδη κα να παει σε αλλο καζινο,γι αυτο οταν συναιβαινε αυτο,καποιος ταπαιρνε χοντρα ,προσπαθουσε ο διευθυντης να τον παρασυρει να μεινει στο καζινο με δωματιο πουτανες κι οτι αλλο,ωστε αυριο ναναι ππαλι εκει να ξαναπαιξει,,,
κατ τ αλλα κανενα <advance δενγνωριζω εγω,,αν εσυ εχεις κατι αλλο γφαψτο ειμαι ολος αυτια,,
Ακριβως οπως τα λες.Δεν τους πειραζε ο παικτης που θα παρει 100000 και ξερουν οτι θα τα ξαναπαιξει στο ιδιο καζινο αλλα το 100 που θα παρει ο πιτσιρικας  θα το φαει και δεν θα ξαναπατησει.Εγω για να καταλαβεις μετα απο 30 χρονια και μεσα στα καζινο σχεδον σε καθημερινη βαση ενα παιχτη γνωρισα που ηταν πραγματι advance και τους κερδιζε 28-29 ημερες το μηνα στην παρνηθα .

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
κουροςε με ολη την συμπαθεια
Η "υπαρχει",Η "υπηρχε",,αλλλο τονα κι αλλο το αλλο,τι απο τα δυο λοιπον????
ξερω το γκαμπλινγκ στο μισο πλανητη,αν υπαρχει τρυπα ,το καζινο βρισκεται με τους ορους που πρεπει,αλλα φοβαμαι οτι,,,"φευ"... ;)
Υπαρχει αλλα κολΛαει μονο σε ενα πραγμα.ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβως οπως τα λες.Δεν τους πειραζε ο παικτης που θα παρει 100000 και ξερουν οτι θα τα ξαναπαιξει στο ιδιο καζινο αλλα το 100 που θα παρει ο πιτσιρικας  θα το φαει και δεν θα ξαναπατησει.Εγω για να καταλαβεις μετα απο 30 χρονια και μεσα στα καζινο σχεδον σε καθημερινη βαση ενα παιχτη γνωρισα που ηταν πραγματι advance και τους κερδιζε 28-29 ημερες το μηνα στην παρνηθα .
πως και με τι παιγνιο?γιατι δεν τον "εκοψαν"??? :think:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Υπαρχει αλλα κολΛαει μονο σε ενα πραγμα.ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ
αν ειναι οτι εκτος απο μπλακ τζακ ξερω 20-30καζινο κοντα μας στην ευρωπη που δεν ειναι στημενα κι ουτε να μας στησουν γινεται,,,οποτε,,εαν υπαρχει αυριο πηραμε αεροπλανο και  φυγαμε,τα εξοαδα δικα μου, ;)
πλακτζακ εκτος γιατι δεν με αφηνουν να παιζω ..λογικο,αφου δεν κλεβουν :grin:

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
πως και με τι παιγνιο?γιατι δεν τον "εκοψαν"??? :think:
Γιατι παλια τα πραγματα ηταν αλλιως.Η παρνηθα αν θυμασαι ηταν του δημοσιου.Ποιος νοιαζοταν αν στους 10000 χαμενους παικτες υπηρχε και ενα κερδισμενος.Εδω το ειχαν κατακλεψει το καζινο απο μεσα οι ιδιοι αυτο θα κοιταγανε?

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
αν ειναι οτι εκτος απο μπλακ τζακ ξερω 20-30καζινο κοντα μας στην ευρωπη που δεν ειναι στημενα κι ουτε να μας στησουν γινεται,,,οποτε,,εαν υπαρχει αυριο πηραμε αεροπλανο και  φυγαμε,τα εξοαδα δικα μου, ;)
πλακτζακ εκτος γιατι δεν με αφηνουν να παιζω ..λογικο,αφου δεν κλεβουν :grin:
Για καντο επεξηγηση αυτο με το BJ

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι παλια τα πραγματα ηταν αλλιως.Η παρνηθα αν θυμασαι ηταν του δημοσιου.Ποιος νοιαζοταν αν στους 10000 χαμενους παικτες υπηρχε και ενα κερδισμενος.Εδω το ειχαν κατακλεψει το καζινο απο μεσα οι ιδιοι αυτο θα κοιταγανε?
σωστο αυτο..αματερ μανατζμεντ,,,δεν ταχω προάβει δυστυχως λογω ηλικιας αυατ,,ημουν μικρος τοτε,,,,
τωρα παμε πιο κατω,,τι επαιζε?τι ποσα?
κ επιμενω στο προηγουμενο,,στειλε πμ οτι δεν θες νανι δημοσιο ;)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Για καντο επεξηγηση αυτο με το BJ
με αφηνουν στο καζινο  αυστρια γερμανια γαλλια ελβετια κι αλλου,να μπω και να παιζω,ολα εκτος απο bj,,εχουν καλους ορους δεν κλεβουν μπορω να τουθς κερδισω,οποτε λενε φιλοι θαμαστε ερχεσαι τρως πιες παιξε οτι θες εκτος απο μπλακτζακ,χωρις μηχανημα,εαν παω στο μηχανημα φυσικα και με αφηνουν,, :2funny:

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει θεμα που εχει προβλημα να κοινοποιηθει.Οτυπος επαιζε με 1 εκατομμυριο καθε μερα εκτος της τεταρτης που ηταν τοτε κλειστο το καζινο.Επαιζε μονο ρουλετα τα ποσα που τους επαιρνε συνηθως ηταν απο 300000 εως 6-7 εκατομμυρια την βραδια.Καποιες φορες εφευγε μετα απο 15 λεπτα η μιση ωρα και οταν τον ρωταγα τι εγινε μου απαντουσε οτι σημερα δεν ειναι η βραδια του και αμα συνεχισει θα χασει.Εφευγε σχεδον στα λεφτα του + - 50000 μιλαμε παντα για δραχμες.Απιστευτος τυπος.Επαγγελματιας 100%

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει θεμα που εχει προβλημα να κοινοποιηθει.Οτυπος επαιζε με 1 εκατομμυριο καθε μερα εκτος της τεταρτης που ηταν τοτε κλειστο το καζινο.Επαιζε μονο ρουλετα τα ποσα που τους επαιρνε συνηθως ηταν απο 300000 εως 6-7 εκατομμυρια την βραδια.Καποιες φορες εφευγε μετα απο 15 λεπτα η μιση ωρα και οταν τον ρωταγα τι εγινε μου απαντουσε οτι σημερα δεν ειναι η βραδια του και αμα συνεχισει θα χασει.Εφευγε σχεδον στα λεφτα του + - 50000 μιλαμε παντα για δραχμες.Απιστευτος τυπος.Επαγγελματιας 100%
εστι σου ελεγε,αρα δεν ξερεις στ αληθεια τι εκανε,,,,τι επαιζε ξερεις?πχ μεσα-εξω απο τα νουμερα,τοξα,καποια νουμερα,ριπιτ?δεν λεεει τιποτα το ποστ γι αυτο,,,

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
εστι σου ελεγε,αρα δεν ξερεις στ αληθεια τι εκανε,,,,τι επαιζε ξερεις?πχ μεσα-εξω απο τα νουμερα,τοξα,καποια νουμερα,ριπιτ?δεν λεεει τιποτα το ποστ γι αυτο,,,
Βεβαιως και ηξερα τι εκανε αφου παιζαμε στην ιδια ρουλετα.Απλα τον ρωταγα τι συνεβη και φευγει σχεδον πριν αρχισουμε καλα καλα να παιζουμεΤο βασικο παιχνιδι του το εκανε μεσα στα νουμερα αλλα καποιες στιγμες επαιζε και απλες τυχες ποιο πολυ ντουζινες

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Βεβαιως και ηξερα τι εκανε αφου παιζαμε στην ιδια ρουλετα.Απλα τον ρωταγα τι συνεβη και φευγει σχεδον πριν αρχισουμε καλα καλα να παιζουμεΤο βασικο παιχνιδι του το εκανε μεσα στα νουμερα αλλα καποιες στιγμες επαιζε και απλες τυχες ποιο πολυ ντουζινες
ρε συ κουρος μ εχεις μπερδεψει..εχεις κανεει κοπυ καπιο συστημα ποθ επαιζε,η απλα περιγραφεις μια κατασταση?η δευτερη εκδοχη εμενα μου ειναι αδιαφορη,,,αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο,το τεσταρω κ το παιζουμε καπου μαζι,,,παντα χριαζοντε 2 ατομα,κ πλεον, αν,θες  να χτυπησεις καποιο καζινο,,,αλλα,,υπαρχει κατι συγκεκριμενο ,περα απο αναμνησεις,,,? :think:

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
ρε συ κουρος μ εχεις μπερδεψει..εχεις κανεει κοπυ καπιο συστημα ποθ επαιζε,η απλα περιγραφεις μια κατασταση?η δευτερη εκδοχη εμενα μου ειναι αδιαφορη,,,αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο,το τεσταρω κ το παιζουμε καπου μαζι,,,παντα χριαζοντε 2 ατομα,κ πλεον, αν,θες  να χτυπησεις καποιο καζινο,,,αλλα,,υπαρχει κατι συγκεκριμενο ,περα απο αναμνησεις,,,? :think:
Εννοειται οτι κατι υπαρχει περα απο αναμνησεις αλλιως θα εγραφα τα απομνημονευματα μου με λιγη σαλτσα αλλα Σουρουνη  και θα κονομαγα αλλα τωρα τι περιμενεις εσυ να βγαλω το συστημα φορα παρτιδα στο bourdella.tv?Αν το εκανα η ανεγκεφαλος θα ημουν η το συστημα θα ηταν για θανατο και θα κλαιγανε μανουλες Εξαλλου πες οτι μου την εδωσε και το λεω να το κανει καποιος τι στην Ελλαδα να παει να φαει τα μουτρα του παιζοντας με τον κ τσιπ και να νομιζει οτι τον κοροιδεψα και να με πουν και προμοτορα των καζινο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom