Τι αποδεικτικα θα σε καλυπταν. Να φερω τα βιντεο απο τις καμερες του καζινο το συγκεκριμενο πασχα η τις μαυρες πλερεζες που φορεσαν μετα οι διοικουντες την επιχειρηση?Για πες μας περισσοτερα φιλε Κυρο με αποδειχτικα στοιχεια περικαλουμε οπως σου πα και πριν καθως αυτη η ιστοριουλα ακουγεται πιο πολυ σαν υποθετικο μαθηματικο/κοινωνικοικονομικο πειραμα..οποτε αν μπορεις να μας το κανεις πιο λιανα θα ειχε αρκετο ενδιαφερον...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στημενα καζινο στην Ελλαδα ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Το οτι μπορει καποιος που ειναι counter να εχει πλεονεκτημα εναντι του καζινο ειναι πασιγνωστο και πολυ παλιο.Η ποιο γνωστη ιστορια ειναι με τους φοιτητες του πανεπιστημιου ΜΙΤ που εχει γινει και ταινια που σηκωσαν εκατομμυρια δολαρια απο καζινα στο Λας Βεγκας μεχρι να τους παρουνε χαμπαριΚαι εξι τραπουλες ανα τραπεζι φιλε ειναι απολυτως αδυνατον να ελεγξει καποιος τον μαυρο ιακωβο με 6 τραπουλες μεσα!!!
ΠΡωτον ειναι αδυνατον εγκεφαλικα και για τον μεγαλυτερο αριθμομνημονα της ιστοριας να θυμαται πανω απο 2 τραπουλες!!!
Ο μονος που μπορουσε ηταν ο Στου που'χω στο αβαταρ μου και ο Ταραμας επισης οπως και καποιοι ιδιοφυεις αυτιστικοι..idiots savants για οποιον εχει δει το Rainman με Dustin Hofman και Tom Cruz!
Και δευτερον καθαρα μαθηματικα ασχετα απο καταμετρηση φυλλων οταν παιζουν 6 τραπουλες μαζι ειναι παντελως αδυνατον θεωρητικα παντα να αναδευτουν και οι 6 πληρως τυχαια randomly..το card shuffling για να γινει σωστα και απολυτως randomly μαθηματικα παντα πρεπει για μια και μονο τραπουλα να γινει καποιες χιλιαδες φορες!!! οποτε φαντασου τη γεωμετρικη προοδο ανακατεματος που απαιτειται για εξι τραπουλες ειναι παντελως αδυνατον μαθηματικα με το αποτελεσμα στη πραξη να ειναι οτι εχουμε μη ανακατεμενες τραπουλες cold decks οποτε ειναι απολυτως αδυνατον να προβλεψεις πχ.οτι μετα απο πολλες απανωτες φιγουρες θα'ρθουν μικρα φυλλα διοτι στις 6 τραπουλες οπου παντα
ειναι ΜΗ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ εχουμε το φαινομενο να πεφτουν chunks of cards δηλαδη πολλες φιγουρες ή πολλα μικρα μαζι χωρις καμια αναλογια...οποτε παρδοπουλον
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Ελληνικά καζίνο=η ελληνική γυφτιά και τσιφουτιά υψωμένα στο τετράγωνο.
Στον πανικό τους που έχει πέσει τόσο ο τζίρος, ικανούς θα τους είχα να χρεώνουν κάποια στιγμή τους παίχτες με μερικά σεντς ανά ώρα επειδή φθείρουν την τράπουλα ή ακουμπάνε την τσόχα ή κάθονται σε καρέκλα ή...ή...
Από τέτοιους σκατόγυφτους όλα πρέπει να είναι αναμενόμενα
Στον πανικό τους που έχει πέσει τόσο ο τζίρος, ικανούς θα τους είχα να χρεώνουν κάποια στιγμή τους παίχτες με μερικά σεντς ανά ώρα επειδή φθείρουν την τράπουλα ή ακουμπάνε την τσόχα ή κάθονται σε καρέκλα ή...ή...
Το ποιο γελειο του θεματος ηταν στην παρνηθα πριν κατι ημερες οταν ζητησε παιχτης που παιζει 3000 εως 10000 την βραδια ενα jonny και ο σερβιτορος του ειπε οτι το καζινο διαθετει μονο μια μαρκα μεκαψες.Οταν το εφερε μετα απο λιγο το γκαρσονι και ο παιχτης το δοκιμασε κοντεψε να τον λουσει ουτε πετρελαιο να δοκιμαζε ο χριστιανος και με απορια τον ρωτησε μα καλα τι ειναι αυτο το ουισκι χυμα?Ελληνικά καζίνο=η ελληνική γυφτιά και τσιφουτιά υψωμένα στο τετράγωνο.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα Admiral speaking.....Μετά από 21 κλεισμένα χρόνια ενασχόλησης με τη ρουλέτα,θεωρώ ότι εχω κάτι να προσθέσω στην κουβέντα μας..Κατ'αρχην τα περισσότερα απο αυτα που αναφέρατε είναι σωστα-όσον αφορά τα ποσοστα κέρδους και τις τράπουλες του blackjack-.Είναι όμως όλα καταγεγραμμένα στο νημα που εχω ανοίξει εδω και τρια χρόνια , με τίτλο "Καζίνο:Εμπειρίες και διδάγματα",οπότε αναμασάμε τα ίδια.Αν δεν το συγχωνεύσουμε οι mods απλα θα επαναλάβω ότι στη ρουλέτα είσαι ΜΑΘΑΗΜΑΤΙΚΑ χαμένος από χέρι..Απειρες ιστορίες εχω να διηγηθώ,προσωπικά περιστατικά που μου εχουν συμβεί, ανθρωποι αξιοπρεπείς να με παρακαλάνε για ένα 500αρικο, κυρίες να με στέλνουν για παρέα στις ...κόρες τους-Παρνηθα ,όταν λειτουργούσε το ξενοδοχείο-για να έχουν χρόνο να παίξουν,επιθέσεις σε κερδισμένους παίκτες στο Βουνό στις στροφές του δρόμου,τοκογλυφίες με τους ταρίφες απ'έξω, κορίτσια νεα να παρακαλάνε για βιζιτα με 10-15 ευρω στο Λουτράκι κλπ κλπ.Τα εχω δει ΟΛΑ!Με το ανάλογο κόστος καθότι κρατούσα ταμείο, γυρω στα 80 χιλιάρικα σε 21 χρόνια......
Μέχρι που ηρθε το ποκερ στο Λουτράκι..ΜΑΧΑΙΡΙ κομμένη η "αρχόντισσα" ρουλέττα και ενασχόληση με το χαρτί, με περισσότερες ελπίδες καθότι το ποκερ θέλει και skills εκτος από τυχη και τέλος πάντων με περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τα άλλα κωλοπαίχνιδα...Ονειρεύομαι κάποια στιγμη τη συμμετοχή μου σε ενα μεγάλο main event στο οποίο θα με "γλείψει" λίγο η τύχη και θα μπορέσω να εξασφαλίσω ενα ποσό αρκετό για να ανέβω level..και μετα τα πράγματα για κάποιον που δεν ειναι απληστος και εχει αυτοπειθαρχία είναι πιο εύκολα..Μια συμβουλή φιλική:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ και HOME GAMES που δεν ξερετε με ποιους παίζετε..Μπορουν ΑΝΕΤΑ να σας γδυσουν και να μην πάρετε χαμπαρι...
Τωρα για το αν στήνεται η ρουλέτα, ναι στήνεται αλλά δεν πιστευω ότι το καθε μεγάλο καζίνο θα ρισκαρει φημη και οριστικό κλείσιμο για 100-200 χιλιάρικα.Εδω είχε ερθει στο Λουτράκι ένας πριγκηπας το καλοκαίρι του 11 ,καθησε 4 μήνες και τους αφησε πάνω απο 3 μύρια ΚΑΘΑΡΑ.Τι συζητάμε τώρα...
Για Γνωστους Τζογαδόρους:Αντελα Δημητρίου,Δούκισσα,Γιώργος Παλιος,Πάντζας,Μουστακας,Κωνσταντινου,Χαρης Αλευρόπουλος,Μακης Ψωμιάδης,Στράτος Γιδόπουλος,ο γιος του Βωβού και αλλοι που δε θυμάμαι τωρα....
Μέχρι που ηρθε το ποκερ στο Λουτράκι..ΜΑΧΑΙΡΙ κομμένη η "αρχόντισσα" ρουλέττα και ενασχόληση με το χαρτί, με περισσότερες ελπίδες καθότι το ποκερ θέλει και skills εκτος από τυχη και τέλος πάντων με περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τα άλλα κωλοπαίχνιδα...Ονειρεύομαι κάποια στιγμη τη συμμετοχή μου σε ενα μεγάλο main event στο οποίο θα με "γλείψει" λίγο η τύχη και θα μπορέσω να εξασφαλίσω ενα ποσό αρκετό για να ανέβω level..και μετα τα πράγματα για κάποιον που δεν ειναι απληστος και εχει αυτοπειθαρχία είναι πιο εύκολα..Μια συμβουλή φιλική:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ και HOME GAMES που δεν ξερετε με ποιους παίζετε..Μπορουν ΑΝΕΤΑ να σας γδυσουν και να μην πάρετε χαμπαρι...
Τωρα για το αν στήνεται η ρουλέτα, ναι στήνεται αλλά δεν πιστευω ότι το καθε μεγάλο καζίνο θα ρισκαρει φημη και οριστικό κλείσιμο για 100-200 χιλιάρικα.Εδω είχε ερθει στο Λουτράκι ένας πριγκηπας το καλοκαίρι του 11 ,καθησε 4 μήνες και τους αφησε πάνω απο 3 μύρια ΚΑΘΑΡΑ.Τι συζητάμε τώρα...
Για Γνωστους Τζογαδόρους:Αντελα Δημητρίου,Δούκισσα,Γιώργος Παλιος,Πάντζας,Μουστακας,Κωνσταντινου,Χαρης Αλευρόπουλος,Μακης Ψωμιάδης,Στράτος Γιδόπουλος,ο γιος του Βωβού και αλλοι που δε θυμάμαι τωρα....
Σε ολα εισαι εντος θεματος στο μονο που διαφωνω ειναι οτι αν την στησουν την ρουλετα (γιατι ολα τα αλλα ειναι ντεφακτο στημενα)θα εχουν οφελος 100-200 χιλιαρικα.Μηπως θα πρεπει να προσθεσεις 3-4 -5 μηδενικα στο ποσο?Γιατι αγαπητε πως να βγει μια επιχειρηση με χιλιαδες ατομα προσωπικο οταν περνας απο τα τραπεζια και παιζει ενας και καμια 10αρια παιρνουν ματι και αυτος παιζει ψιλικοκοΚαλημέρα Admiral speaking.....Μετά από 21 κλεισμένα χρόνια ενασχόλησης με τη ρουλέτα,θεωρώ ότι εχω κάτι να προσθέσω στην κουβέντα μας..Κατ'αρχην τα περισσότερα απο αυτα που αναφέρατε είναι σωστα-όσον αφορά τα ποσοστα κέρδους και τις τράπουλες του blackjack-.Είναι όμως όλα καταγεγραμμένα στο νημα που εχω ανοίξει εδω και τρια χρόνια , με τίτλο "Καζίνο:Εμπειρίες και διδάγματα",οπότε αναμασάμε τα ίδια.Αν δεν το συγχωνεύσουμε οι mods απλα θα επαναλάβω ότι στη ρουλέτα είσαι ΜΑΘΑΗΜΑΤΙΚΑ χαμένος από χέρι..Απειρες ιστορίες εχω να διηγηθώ,προσωπικά περιστατικά που μου εχουν συμβεί, ανθρωποι αξιοπρεπείς να με παρακαλάνε για ένα 500αρικο, κυρίες να με στέλνουν για παρέα στις ...κόρες τους-Παρνηθα ,όταν λειτουργούσε το ξενοδοχείο-για να έχουν χρόνο να παίξουν,επιθέσεις σε κερδισμένους παίκτες στο Βουνό στις στροφές του δρόμου,τοκογλυφίες με τους ταρίφες απ'έξω, κορίτσια νεα να παρακαλάνε για βιζιτα με 10-15 ευρω στο Λουτράκι κλπ κλπ.Τα εχω δει ΟΛΑ!Με το ανάλογο κόστος καθότι κρατούσα ταμείο, γυρω στα 80 χιλιάρικα σε 21 χρόνια......
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μιλαω για εβδομαδιαίο κερδος από στήσιμο στο Λουτράκι..Αυτήν την εποχή παραπάνω δεν εχουν..Και δεν το ρισκάρουν επαναλαμβάνω οι μεγάλες πολυεθνικές..Νομίζεις ότι η club Hotel εχει μόνο το Λουτράκι?;H η HAYATT την Παρνηθα?Μια βρώμα τέτοια να βγει και θα πέσουν κατακόρυφα οι μετοχές τους....Γιατί αν δεν το γνωρίζεις , ναι. είναι και εισηγμένες...Σε ολα εισαι εντος θεματος στο μονο που διαφωνω ειναι οτι αν την στησουν την ρουλετα (γιατι ολα τα αλλα ειναι ντεφακτο στημενα)θα εχουν οφελος 100-200 χιλιαρικα.Μηπως θα πρεπει να προσθεσεις 3-4 -5 μηδενικα στο ποσο?Γιατι αγαπητε πως να βγει μια επιχειρηση με χιλιαδες ατομα προσωπικο οταν περνας απο τα τραπεζια και παιζει ενας και καμια 10αρια παιρνουν ματι και αυτος παιζει ψιλικοκο
Και συμπληρωνω..Ποιος σου είπε ότι βγαίνουν?21 εκατ ευρώ μπήκε μεσα περυσι το Λουτρακι..Τόσο κόσμο απολύσανε και το ξενοδοχείο το παζαρευουν προς εκμετάλλευση με την SHERATON..Αλλά όπως προείπα, αυτα τα εχουμε γραψει και στο άλλο νημα...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
παλια πηγαινα λουτρακι κ επαιζα μπλακ τζακ,λιγο να ηξερες κ να ησουν εγκρατης,εφευγες με καλο μεροκαματο...οταν αλλαξαν το συστημα κ τους dealer κ εβαλαν μηχανηματα να μοιραζει τα χαρτια ηρθε το τελος για μενα κ εχασε πολυς κοσμος τα λεφτα του...Αυτα ειναι λογια του προλαλησαντος Cavo.Δεν υπαρχει παικτης μπλακ τζακ που να μην εχει ξενερωσει τελειως απο τοτε που μπηκαν τα μαυρα κουτια που ανακατευουν και καλα την τραπουλα και ολως τυχαιως η μανα δεν καιγεται ποτε ενω ο παικτης καιγεται για πλακα.Τωρα οσον αφορα την ρουλετα απο ολους τους παικτες ακους το εξης.Ρε τι ειναι αυτο δεν προλαβαινεις να πεις το ονομα σου και σε εχουν καθαρισει.Δεν μιλαμε για νικη δεν μιλαμε για εστω μια διαφορα στο συν και μετα να τα πεταξεις μιλαμε για στεγνο καθαρισμα και μιλαμε για παικτες σοβαρους με καλες νικες στο ενεργητικο τους και που παιζουν απο 2-3χιλιαρικα την φορα και πανω.Ολα αυτα αν τα θεωρεις τυχαια τοτε δεν μπορω να πω τιποταΜιλαω για εβδομαδιαίο κερδος από στήσιμο στο Λουτράκι..Αυτήν την εποχή παραπάνω δεν εχουν..Και δεν το ρισκάρουν επαναλαμβάνω οι μεγάλες πολυεθνικές..Νομίζεις ότι η club Hotel εχει μόνο το Λουτράκι?;H η HAYATT την Παρνηθα?Μια βρώμα τέτοια να βγει και θα πέσουν κατακόρυφα οι μετοχές τους....Γιατί αν δεν το γνωρίζεις , ναι. είναι και εισηγμένες...
Και συμπληρωνω..Ποιος σου είπε ότι βγαίνουν?21 εκατ ευρώ μπήκε μεσα περυσι το Λουτρακι..Τόσο κόσμο απολύσανε και το ξενοδοχείο το παζαρευουν προς εκμετάλλευση με την SHERATON..Αλλά όπως προείπα, αυτα τα εχουμε γραψει και στο άλλο νημα...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δεν υπάρχει φίλε καλός και κακός παίκτης στη ρουλέττα..Υπάρχει α) λίγο τυχερός και β) καταδικασμένος με τις πιθανότητες..Την τελευταία 20ετία οι ρουλέτες φτιάχνονται έτσι που δεν μπορείς να προβλέψεις ΤΙΠΟΤΑ.Για πιο παλιά διάβασε το "Χορό των Ρόδων", Αντώνης Σουρούνης..Πώς ξετίναξαν της ρουλέτες του Μπάντεν Μπάντεν τη δεκαετία του 50-69 τρεις Ελληνες..Ούτε συστηματα πιανουν τωρα ούτε και στησίματα όμως..Ετσι πιστευω εγω..παλια πηγαινα λουτρακι κ επαιζα μπλακ τζακ,λιγο να ηξερες κ να ησουν εγκρατης,εφευγες με καλο μεροκαματο...οταν αλλαξαν το συστημα κ τους dealer κ εβαλαν μηχανηματα να μοιραζει τα χαρτια ηρθε το τελος για μενα κ εχασε πολυς κοσμος τα λεφτα του...Αυτα ειναι λογια του προλαλησαντος Cavo.Δεν υπαρχει παικτης μπλακ τζακ που να μην εχει ξενερωσει τελειως απο τοτε που μπηκαν τα μαυρα κουτια που ανακατευουν και καλα την τραπουλα και ολως τυχαιως η μανα δεν καιγεται ποτε ενω ο παικτης καιγεται για πλακα.Τωρα οσον αφορα την ρουλετα απο ολους τους παικτες ακους το εξης.Ρε τι ειναι αυτο δεν προλαβαινεις να πεις το ονομα σου και σε εχουν καθαρισει.Δεν μιλαμε για νικη δεν μιλαμε για εστω μια διαφορα στο συν και μετα να τα πεταξεις μιλαμε ια στεγνο καθαρισμα και μιλαμε για παικτες σοβαρους με καλες νικες στο ενεργητικο τους και που παιζουν απο 2-3χιλιαρικα την φορα και πανω.Ολα αυτα αν τα θεωρεις τυχαια τοτε δεν μπορω να πω τιποτα
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα Admiral speaking.....Μετά από 21 κλεισμένα χρόνια ενασχόλησης με τη ρουλέτα,θεωρώ ότι εχω κάτι να προσθέσω στην κουβέντα μας..Κατ'αρχην τα περισσότερα απο αυτα που αναφέρατε είναι σωστα-όσον αφορά τα ποσοστα κέρδους και τις τράπουλες του blackjack-.Είναι όμως όλα καταγεγραμμένα στο νημα που εχω ανοίξει εδω και τρια χρόνια , με τίτλο "Καζίνο:Εμπειρίες και διδάγματα",οπότε αναμασάμε τα ίδια.Αν δεν το συγχωνεύσουμε οι mods απλα θα επαναλάβω ότι στη ρουλέτα είσαι ΜΑΘΑΗΜΑΤΙΚΑ χαμένος από χέρι..Απειρες ιστορίες εχω να διηγηθώ,προσωπικά περιστατικά που μου εχουν συμβεί, ανθρωποι αξιοπρεπείς να με παρακαλάνε για ένα 500αρικο, κυρίες να με στέλνουν για παρέα στις ...κόρες τους-Παρνηθα ,όταν λειτουργούσε το ξενοδοχείο-για να έχουν χρόνο να παίξουν,επιθέσεις σε κερδισμένους παίκτες στο Βουνό στις στροφές του δρόμου,τοκογλυφίες με τους ταρίφες απ'έξω, κορίτσια νεα να παρακαλάνε για βιζιτα με 10-15 ευρω στο Λουτράκι κλπ κλπ.Τα εχω δει ΟΛΑ!Με το ανάλογο κόστος καθότι κρατούσα ταμείο, γυρω στα 80 χιλιάρικα σε 21 χρόνια......
Kαλως τον Ναυαρχο επιτελους τοποθετηθηκε επι του θεματος ο πλεον ειδικος !!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδες ποσες εκλησεις ειχα κανει για σενα Ναυαρχε μου ειδες και τα βιντεακια που εχω παραθεσει για παρτη σου στο ποκερικο θρεντ; Καλη συνεχεια ADMIRAL(ως και το ονομα ειναι ιδιο με τη μαρκα της ηλεκτρονικης ρουλετας στο λουτρατσι..ADMIRAL Games for the World !!! !!!!
Ποσο πιο ειδικος πια.. ;) !!!! Δωσε τα φωτα σου στο λαο !!!!!!!!!!!!!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κλασσικα στην υπογα επαιζαν κοκκαλα τυπε?είχε λέσχη ο θείος ενός κουμπάρου μου και είχαμε πάει γύρω στο 98-00 στην αθήνα βόλτα και τον επισκεφτήκαμε.
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
στην υπογα επαιζαν κοκκαλα κλασσικα τυπε?
κοκκαλα.. :S;;??
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κοκκαλα.. :S;;??
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε πως φαινεται οταν ο αλλος δεν εχει μεγαλωσει με Γ.Γεωργιου...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γενικα λεγονται κοκκαλα τυπετυπε πως φαινεται οταν ο αλλος δεν εχει μεγαλωσει με Γ.Γεωργιου...
ο φαφουτης ηταν τρελος τζογαδορος
επαιζε πολυ αλογα και κοκκαλα
Ο σουρουνης ηταν ενας συγγραφεας ασχετος με καζινο και ρουλετες ο οποιος επιασε μια ιστορια για αγριους της εβαλε μπολικη σαλτσα για να πουλαει και την σερβιρε και ειναι γεγονος οτι τσιμπισανε πολλοι και παιξανε με το σκεφτικο που προεβαλε αλλα ατυχησαν τυχην οικτρα.Στο οτι οι καινουργιες ρουλετες εχουν βαθμο δυσκολιας μεγαλυτερο απο τις παλιες ειναι ευννοειτο οπως και το οτι υπαρχουν κλιμακες στο ποσο απροβλεπτη μπορει να ειναι μια καινουργια ρουλετα και συνηθως τις ποιο δυσκολες τις βαζουν στο πριβε και εκει που παιζονται χοντρα στηχηματα αλλα απο τον βαθμο δυσκολιας μιας ρουλετας μεχρι το στησιμο υπαρχει τεραστια διαφοραΔεν υπάρχει φίλε καλός και κακός παίκτης στη ρουλέττα..Υπάρχει α) λίγο τυχερός και β) καταδικασμένος με τις πιθανότητες..Την τελευταία 20ετία οι ρουλέτες φτιάχνονται έτσι που δεν μπορείς να προβλέψεις ΤΙΠΟΤΑ.Για πιο παλιά διάβασε το "Χορό των Ρόδων", Αντώνης Σουρούνης..Πώς ξετίναξαν της ρουλέτες του Μπάντεν Μπάντεν τη δεκαετία του 50-69 τρεις Ελληνες..Ούτε συστηματα πιανουν τωρα ούτε και στησίματα όμως..Ετσι πιστευω εγω..
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το ξερω τυπε.ο φαφουτης ηταν και γαμω τους κοκκαλιαριδες.γενικα λεγονται κοκκαλα τυπε
ο φαφουτης ηταν τρελος τζογαδορος
επαιζε πολυ αλογα και κοκκαλα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το ξερω τυπε.ο φαφουτης ηταν και γαμω τους κοκκαλιαριδες.