Νέα

Στημενα καζινο στην Ελλαδα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Από πολύ καλό μου φίλο,ο οποίος έχει επισκεφθεί και έχει παίξει πολλές φορές,μου έχει πει ότι τα στήνουν γενικώς.Έχουν κάμερες πάνω από τα παιχνίδια,που παρακολουθούν όλες τις κινήσεις σου.Στην αρχή,σχεδόν πάντα κερδίζεις,δηλαδή σε αφήνουν να κερδίσεις,με τον τρόπο τους,και στην συνέχεια επειδή ο τζόγος γενικά είναι "αρρώστια " σε μαδάνε!Μία φορά έχω πάει,πρίν 3 χρόνια,μαζί με τον φίλο μου,αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω,τι παίζεται γενικά.Πάντως αυτό που αναφέρει φίλος πιο πάνω σχετικά με τα μεγάλα τζακπότ στις εορτές,μόνο τυχαίο και συμπτωματικό δεν μπορεί να είναι!
Ακριβως οπως το λεει ο φιλος σου ειναι.Στην αρχη σου δινουν το τυρακι και μετα σε περιμενει η λαιμητομος.Δεν εχεις ιδεα τι γνωριζουν για σενα μολις περασεις την πορτα τους και σε χειριζονται καταλληλως

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εδω φιλε μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω.Υπαρχουν ελαχιστοι πεχτες στον κοσμο που το καζινο τους ονομαζει advance που μπορουν να εχουν πλεονεκτημα εναντι της γκανιοτας του καζινο και που τους φοβουνται οπως ο διαολος το λιβανι
κοίτα...όταν μιλάμε για τέτοια θέματα πάντα έχουμε στο νού μας τους μέσους όρους...
ούτε αυτούς που θα πάνε 10 φορές και χάσουν και τις 10, αλλά ούτε και το ανάποδο...

ο κανόνας λέει ότι το καζίνο θα είναι πάντα κερδισμένο...
πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις...είτα προς τα πάνω,είτε προς τα κάτω...

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
κοίτα...όταν μιλάμε για τέτοια θέματα πάντα έχουμε στο νού μας τους μέσους όρους...
ούτε αυτούς που θα πάνε 10 φορές και χάσουν και τις 10, αλλά ούτε και το ανάποδο...

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Αν δεν κερδιζαν τα καζινο θα ειχαν κλεισει αλλα τωρα στην κριση για να διατηρησουν τα κερδη τους οταν οι τζιροι πεφτουν βοηθουνται λιγο απο την τεχνολογια  :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Αν δεν κερδιζαν τα καζινο θα ειχαν κλεισει αλλα τωρα στην κριση για να διατηρησουν τα κερδη τους οταν οι τζιροι πεφτουν βοηθουνται λιγο απο την τεχνολογια  :2funny:
ναι...δεν μπορώ να διαφωνήσω...υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι έτσι...
γενικά δεν είμαι του καζίνο...έχω πάει το πολύ 7-8 φορές, για χαβαλέ πιο πολύ...
αλλά έχω καλές γνώσεις μαθηματικών,στατιστικής κ.λ.π. οπότε αντιλαμβάνομαι ότι οι πιθανότητες σε όλα τα παιχνίδια που έχουν σχέση με αριθμούς είναι εναντίον του παίχτη...

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
ναι...δεν μπορώ να διαφωνήσω...υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι έτσι...
γενικά δεν είμαι του καζίνο...έχω πάει το πολύ 7-8 φορές, για χαβαλέ πιο πολύ...
αλλά έχω καλές γνώσεις μαθηματικών,στατιστικής κ.λ.π. οπότε αντιλαμβάνομαι ότι οι πιθανότητες σε όλα τα παιχνίδια που έχουν σχέση με αριθμούς είναι εναντίον του παίχτη...
Αυτο ειναι σιγουρο αλλα οπως ξανα ανεφερα υπαρχουν ελαχιστοι παιχτες που μπορουν να κερδιζουν το καζινο οι λεγομενοι advance.Εγω μετα απο 30 χρονια ενασχολησης με το θεμα των καζινο εχω δει μονο ενα παιχτη που χτυπουσε το καζινο στα ισα και κερδιζε 28 φορεςη 29 στις 31 που επαιζε στον μηνα

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εχω δυο φιλους αρρωστους καζινοβιους που παιζουν εδω κ μια τριετια σχεδον μια φορα τη βδομαδα κ πολλες φορες δυο κ τρεις...εχουν φτασει σε τετοιο σημειο που δεν πινουμε καν ενα καφε για μηνες,αφου ξημεροβραδυαζονται στην ρουλετα...εχουν φτασει στο σημειο να πηγαινουν λουτρακι με γεματες τσεπες κ στην επιστροφη να γυριζουν απο παλια εθνικη,γιατι δεν εχουν να πληρωσουν ουτε διοδια...προσωπικη μου αποψη...δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια απο το καζινο...πρεπει να εισαι τελειως τελειωμενος,ελαφρομυαλος κ να χεις χασει καθε ενδιαφερον για τη ζωη ωστε να καταντησει να γινει μερος της καθημερινοτητας σου

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
εχω δυο φιλους αρρωστους καζινοβιους που παιζουν εδω κ μια τριετια σχεδον μια φορα τη βδομαδα κ πολλες φορες δυο κ τρεις...εχουν φτασει σε τετοιο σημειο που δεν πινουμε καν ενα καφε για μηνες,αφου ξημεροβραδυαζονται στην ρουλετα...εχουν φτασει στο σημειο να πηγαινουν λουτρακι με γεματες τσεπες κ στην επιστροφη να γυριζουν απο παλια εθνικη,γιατι δεν εχουν να πληρωσουν ουτε διοδια...προσωπικη μου αποψη...δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια απο το καζινο...πρεπει να εισαι τελειως τελειωμενος,ελαφρομυαλος κ να χεις χασει καθε ενδιαφερον για τη ζωη ωστε να καταντησει να γινει μερος της καθημερινοτητας σου
Ειναι μεγαλο ναρκωτικο φιλε μου λενε οτι ειναι ποιο δυνατο και απο τα κανονικα ναρκωτικα και ακομη ποιο δυσκολο να το κοψεις πρωτος πριν σε κοψει αυτο οταν δεν θα εχεις ουτε για τσιγαρο.Πες τους να διαβασουν αυτα που γραφουμε εδω μπας και καταλαβουν οτι δεν υπαρχει τιποτα να πετυχουν εκει μεσα περα απο την καταστροφη τους και την οικονομικη τους εξαθλιωση

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εχω κανει μεγαλες προσπαθειες φιλε μου κ δεν λενε να καταλαβουνε με τιποτα...η πλακα ειναι οτι ειναι παντρεμενοι με παιδια κ κουμπαροι...φτανουν στο σημειο να τους παιρνεις τηλ κ επειδη τους πετυχαινεις στην ρουλετα αν τυχον χασουν να σε λενε γρουσουζη που τους πηρες εκεινη την ωρα αντι να αναγνωρισουν τη μαλακια τους...δηλαδη φτανεις σχεδον στο σημειο να τσακωθεις κιολας...εχω καταλαβει οτι επειδη νιωθουν τοσο αδειοι στην προσωπικη τους ζωη εχουν βρει "καταφυγιο" σ'αυτη τη μαλακια που λεγεται καζινο...μεχρι κ μεταξυ τους σχεσεις διαταρασσονται αφου συχνα τσακωνονται για το ποιος φταιει για τη χασουρα καθε φορα...η μεταξυ τους φιλια κ κουμπαρια δεν στηριζεται σε σωστα κριτηρια,αλλα μονο κ μονο επειδη τυχαινει να μοιραζονται το ιδιο παθος

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είχε λέσχη ο θείος ενός κουμπάρου μου και είχαμε πάει γύρω στο 98-00 στην αθήνα βόλτα και τον επισκεφτήκαμε.
φτάσαμε στην αθήνα γύρω στις 9-10 το πρωί στη λέσχη όπου φεύγανε οι τελευταίοι και άρχιζε η καθαριότητα.
είχανε μαζεμένες τις εισπράξεις της βραδυάς σε ένα τεράστιο τραπέζι στρογγυλό με τσόχα, παίζανε χαρτιά.
τα είχανε πάνω στο τραπέζι και είχαν φτιάξει ένα τέτοιο λόφο που κυλούσανε τα χαρτονομίσματα από την κορυφή και πέφτανε από τις άκρες.
τα μεταφέρανε μέσα σε σακούλες σκουπιδιών στην τράπεζα.
δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου τόσα πολλά λεφτά μαζεμένα.

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
εχω κανει μεγαλες προσπαθειες φιλε μου κ δεν λενε να καταλαβουνε με τιποτα...η πλακα ειναι οτι ειναι παντρεμενοι με παιδια κ κουμπαροι...φτανουν στο σημειο να τους παιρνεις τηλ κ επειδη τους πετυχαινεις στην ρουλετα αν τυχον χασουν να σε λενε γρουσουζη που τους πηρες εκεινη την ωρα αντι να αναγνωρισουν τη μαλακια τους...δηλαδη φτανεις σχεδον στο σημειο να τσακωθεις κιολας...εχω καταλαβει οτι επειδη νιωθουν τοσο αδειοι στην προσωπικη τους ζωη εχουν βρει "καταφυγιο" σ'αυτη τη μαλακια που λεγεται καζινο
Κοιτα ειναι σαν το ποτο αλλους τους διαλυει τελειως αλλους ετσι και ετσι αλλα για να φτασεις σαυτην την κατασταση ειναι σιγουρο οτι δεν εχεις πολλες αντιστασεις και κατι δεν παει καλα σε ψυχολογικο επιπεδο.Αν θελει καποιο συγγενικο προσωπο μπορει να ζητησει απαγορευση εισοδου μηπως και σωθουνε πριν να ειναι πολυ αργα

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
είχε λέσχη ο θείος ενός κουμπάρου μου και είχαμε πάει γύρω στο 98-00 στην αθήνα βόλτα και τον επισκεφτήκαμε.
φτάσαμε στην αθήνα γύρω στις 9-10 το πρωί στη λέσχη όπου φεύγανε οι τελευταίοι και άρχιζε η καθαριότητα.
είχανε μαζεμένες τις εισπράξεις της βραδυάς σε ένα τεράστιο τραπέζι στρογγυλό με τσόχα, παίζανε χαρτιά.
τα είχανε πάνω στο τραπέζι και είχαν φτιάξει ένα τέτοιο λόφο που κυλούσανε τα χαρτονομίσματα από την κορυφή και πέφτανε από τις άκρες.
τα μεταφέρανε μέσα σε σακούλες σκουπιδιών στην τράπεζα.
δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου τόσα πολλά λεφτά μαζεμένα.
Σκεψου τι μαζευουν τα καζινα καθε βραδυ απο 10αδες τραπεζια και μηχανακια :headbang:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Κοιτα ειναι σαν το ποτο αλλους τους διαλυει τελειως αλλους ετσι και ετσι αλλα για να φτασεις σαυτην την κατασταση ειναι σιγουρο οτι δεν εχεις πολλες αντιστασεις και κατι δεν παει καλα σε ψυχολογικο επιπεδο.Αν θελει καποιο συγγενικο προσωπο μπορει να ζητησει απαγορευση εισοδου μηπως και σωθουνε πριν να ειναι πολυ αργα

το κακο ειναι οτι δεν εχουν μεινει μονο στο καζινο,αλλα παιζουν οτιδηποτε αλλο υπαρχει σε τζογο...απο παμε στοιχημα,κινο,μεχρι αλογα κ κυνομαχιες!ολη τους η ζωη κ καθε τους κουβεντα περιστρεφεται γυρω απο τον τζογο...κ μιλαμε για νεα παιδια γυρω στα 37-38

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6

τριχες κατσαρες,,, :s&m_3:
δεν υπαρχει καμμια φορμουλα ν ακερδισεις κανενα παιχνιδι καζινο σε μονιμη βαση.οποιος λεει τετοια ειναι βλακας η φαντασιοπληκτος,,,μονο στο ποκερ με αλλους πελατες κερδιζιες ,αλλα οχι το καζινο ,αλλα τους αλλους παικτες,
κι αυτο πολυ θεωρητικο,,στα υπολοιπα παιχνιδια  απλα δεν γινεται,,ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ ;)
οπιος εχει αντιρηση εδω ειμαι με στοιχεια και αριθμους να τα πουμε,, ;)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
μιλαμε για τα καζινο του σημερα
μην αναφερει καπποιος την μονη εξαιρεση πριν απο χρονια πολλα το καουντινγ στο μπλακτζακ,αυτα πανε περασαν,οντως υπηρξαν κ καποιοι εβγαλαν χρηματα

σημερα κι αυτο δεν γινετε λοφω αλλαγης κανονων κ επιπλεον τοποθετησης κ μηχανων για ανακατεμα,,, ;)

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
τριχες κατσαρες,,, :s&m_3:
δεν υπαρχει καμμια φορμουλα ν ακερδισεις κανενα παιχνιδι καζινο σε μονιμη βαση.οποιος λεει τετοια ειναι βλακας η φαντασιοπληκτος,,,μονο στο ποκερ με αλλους πελατες κερδιζιες ,αλλα οχι το καζινο ,αλλα τους αλλους παικτες,
κι αυτο πολυ θεωρητικο,,στα υπολοιπα παιχνιδια  απλα δεν γινεται,,ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ ;)
οπιος εχει αντιρηση εδω ειμαι με στοιχεια και αριθμους να τα πουμε,, ;)
Θα μπορουσα να σου απαντησω και να σε διαψευσω με επιχειρηματα αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια γιατι αφου ξεκινας την συζητηση με χαρακτηρισμους δεν εχει νοημα γιατι αυτο δηλωνει ελλειψη επιχειρηματων και ατομο που δεν μπορει να δεχτει αλλες αποψεις και προκαταληψη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οσο υπαρχουν πελατες με την νοοτροπια οτι θα μπουν μεσα και σ'ενα βραδυ θα ξετιναξουν το καζινο, δεν εχει λογο να σε κλεψει η να σου στησει κατι,ολα ερχονατι απο μονα τους...

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Οσο υπαρχουν πελατες με την νοοτροπια οτι θα μπουν μεσα και σ'ενα βραδυ θα ξετιναξουν το καζινο, δεν εχει λογο να σε κλεψει η να σου στησει κατι,ολα ερχονατι απο μονα τους...
Δεν ειναι αριβως ετσι γιατι πριν καμια δεκαετια ενα πασχα στο καζινο της Συρου ηρθε ενα γκρουπ απο καμια 50αρια παιχτες .Οι 45 παιχτες ηταν χοντροπαιχτες και οι 5 ψιλοπαιχτες.Κερδισαν και οι 45 χοντροπαιχτες και χασαν οι 5 ψιλοπαιχτες.Εκεινο το πασχα το καζινο της Συρου σηκωσε μαυρη σημαια.Μπηκε μεσα ενα σκασμο εκατομμυριο που βαση δυναμικης και τζιρου θα ηθελε 3 καλες χρονιες για να ρεφαρει την χασουρα χωρις απροοπτα ενεκα του μικρου μεγεθου του και της μικρης σεζον(καλοκαιριου).Οποτε οπως βλεπεις τα πραγματα δεν ειναι ακριβως τοσο ροδινα για τα καζινο ειδικα οταν βλεπουν τους τζιρους τους να βυθιζονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom