Νέα

Στημενα καζινο στην Ελλαδα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.037
Πόντοι
1.486
Αυτο μαρεσει η σημασια στην λεπτομερεια.Λεμε οτι οταν παιζεις ΣΧΕΔΟΝ μιση ρουλετα βαση του νομου των πιθανοτητων θα κερδισεις ΣΧΕΔΟΝ τις μισες μπιλιες αρα θα δωσης γκανιοτα ΣΧΕΔΟΝ τα μισα απο οτι υπολογισε ο φιλος.Αντι για 50 ευρω πες 47-48 .Αντιληπτον?
δεν είναι ετσι φίλε, αλλά βαριέμαι τωρα να τα ΞΑΝΑ-αναλύω..Μπες στο σχετικό thread που εχω ανοίξει "Καζίνο-Εμπειρίες και διδάγματα " και ενημερώσου λεπτομερέστερα.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποτε δεν καταλαβα το γουστο στη ρουλετα. δεν ειναι καν παιχνιδι, εκτος και θεωρουνται παιχνιδια και το τζοκερ και τα λαχεια. πονταρεις και παρακαλας το κωλοφαρδος σου.
αντιθετα το ποκερ ειναι παιχνιδι επιστημη.
οπως πολυ σωστα ειπε και ο μποντ στη ταινια, στο ποκερ δε παιζεις τα φυλλα σου. παιζεις τα φυλλα του αντιπαλου σου.  ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.037
Πόντοι
1.486
ποτε δεν καταλαβα το γουστο στη ρουλετα. δεν ειναι καν παιχνιδι, εκτος και θεωρουνται παιχνιδια και το τζοκερ και τα λαχεια. πονταρεις και παρακαλας το κωλοφαρδος σου.
αντιθετα το ποκερ ειναι παιχνιδι επιστημη.
οπως πολυ σωστα ειπε και ο μποντ στη ταινια, στο ποκερ δε παιζεις τα φυλλα σου. παιζεις τα φυλλα του αντιπαλου σου.  ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Χιλια δικια έχεις αλλά....εγω για να το καταλάβω ,μου πήρε 23 χρόνια..Φαντασου τωρα άλλοι που μόλις ξεκινάνε...

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
δεν είναι ετσι φίλε, αλλά βαριέμαι τωρα να τα ΞΑΝΑ-αναλύω..Μπες στο σχετικό thread που εχω ανοίξει "Καζίνο-Εμπειρίες και διδάγματα " και ενημερώσου λεπτομερέστερα.....
Δεν χρειαζεται φιλε μου να ενημερωθω περισσοτερο μετα απο 30 και κατι χρονια σε καθημερινη σχεδον βαση λες να μου λειπει ενημερωση?Οτι εγραψα ειναι ακριβως ετσι και αν εχεις καποια αντιρηση εδω ειμαι να στο εξηγησω

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.037
Πόντοι
1.486
Δεν χρειαζεται φιλε μου να ενημερωθω περισσοτερο μετα απο 30 και κατι χρονια σε καθημερινη σχεδον βαση λες να μου λειπει ενημερωση?Οτι εγραψα ειναι ακριβως ετσι και αν εχεις καποια αντιρηση εδω ειμαι να στο εξηγησω
Βαλε ταμείο σου να μιλήσουμε και με νούμερα..Πόσα εριξες ,ποσα εχασες/κερδισες,συνολικο τζιρο, ετη ανοδου/καθόδου,αριθμός συνεχόμενων νικων/ηττών, σε ποιες ρουλετες επαιζες (1000αρες/2χιλιαρες/πεντοχιλιαρες κλπ)ωρες απασχόλησης ημερησίως....Ετσι να μιλήσουμε για να δεις ότι δεν μιλάω στον αερα..οταν λέω 23 χρόνια παιξίματος το εννοώ..με ταμείο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ φιλε..
Επίσης τα συστηματα που ακολουθούσες-martingale?-Andruchi?-Fibonacci?-Oscar’s Grind?-Δωδεκάδες?-Voisin/tier/orphans?-Γενικά οτι πληροφορία ακολουθούσες για να εισαι κερδοφορος....

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Βαλε ταμείο σου να μιλήσουμε και με νούμερα..Πόσα εριξες ,ποσα εχασες/κερδισες,συνολικο τζιρο, ετη ανοδου/καθόδου,αριθμός συνεχόμενων νικων/ηττών, σε ποιες ρουλετες επαιζες (1000αρες/2χιλιαρες/πεντοχιλιαρες κλπ)ωρες απασχόλησης ημερησίως....Ετσι να μιλήσουμε για να δεις ότι δεν μιλάω στον αερα..οταν λέω 23 χρόνια παιξίματος το εννοώ..με ταμείο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ φιλε..
Επίσης τα συστηματα που ακολουθούσες-martingale?-Andruchi?-Fibonacci?-Oscar’s Grind?-Δωδεκάδες?-Voisin/tier/orphans?-Γενικά οτι πληροφορία ακολουθούσες για να εισαι κερδοφορος....
Καταρχας οι  Δωδεκάδες?-Voisin/tier/orphans δεν ειναι συστηματα οσον αφορα τα υπολοιπα αν ηταν για να κονομησει κανεις δεν θα τα εβρισκες παντου δωρεαν και με φουλ αναλυση για το οτι δουλευουν και αποδιδουν.Επειτα εγω μιλησα για την γκανιοτα στο παραδειγμα του Giorgos Likouretzakis τωρα αν περιμενεις να κανω πληρη αναλυση συστηματων στο boutdella.tv μαλλον θα το πεταξες για καλαμπουρι για να γελασουμε

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.037
Πόντοι
1.486
Καταρχας οι  Δωδεκάδες?-Voisin/tier/orphans δεν ειναι συστηματα οσον αφορα τα υπολοιπα αν ηταν για να κονομησει κανεις δεν θα τα εβρισκες παντου δωρεαν και με φουλ αναλυση για το οτι δουλευουν και αποδιδουν.Επειτα εγω μιλησα για την γκανιοτα στο παραδειγμα του Giorgos Likouretzakis τωρα αν περιμενεις να κανω πληρη αναλυση συστηματων στο boutdella.tv μαλλον θα το πεταξες για καλαμπουρι για να γελασουμε
Κι όμως..Εδω μέσα φίλε υπάρχει θησαυρός πληροφοριών που δε βρίσκεις πουθενα αλλού..Το οτι ειμαστε μελη εδω μεσα δε σημαίνει απαραίτητα ότι ειμαστε μονο μπουρδελόβιοι..εχεις λαθος που απαξιώνεις ετσι ενα απο τα μεγαλύτερα site γενικης θεματολογίας..Πιστευω πως μόνο το insomnia ειναι μεγαλύτερο σε ποικιλία θεματων ενεργών...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Και όχι μόνο,το τραπέζι αναποδα γυρισε στην παρνηθα μπροστά μου εν ετει 1992,άλλαζε γκρουπιερη όποτε γουσταρε και γενικά ήταν σε μια ρουλέτα μόνος του άμα του κάβλωνε..και το όνομα αυτού????
[size=20pt]ΜΑΚΗΣ THE GREAT!!!![/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παίζουμε στο Λουτράκι και μια ντίλερ (η ψηλή η Τατιάνα) τον έχει σκίσει. Ούτε πάσα δεν του δίνει.
Αρχίζει να της κατεβάζει ότι πουστριλίκι υπάρχει.
Γυρίζει τότε ο ινσπέκτορ και του λέει "κύριε Μάκη θα σας παρακαλούσα να είστε πιο κόσμιος γιατί υπάρχουν και κυρίες εδώ.
Γυρίζει ο Μάκαρος με ύφος δολοφονικό και του λέει "η μόνη κυρία που βλέπω εγώ είσαι εσύ"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Κι όμως..Εδω μέσα φίλε υπάρχει θησαυρός πληροφοριών που δε βρίσκεις πουθενα αλλού..Το οτι ειμαστε μελη εδω μεσα δε σημαίνει απαραίτητα ότι ειμαστε μονο μπουρδελόβιοι..εχεις λαθος που απαξιώνεις ετσι ενα απο τα μεγαλύτερα site γενικης θεματολογίας..Πιστευω πως μόνο το insomnia ειναι μεγαλύτερο σε ποικιλία θεματων ενεργών...
Δεν απαξιωνω τιποτα γιαυτο και ανοιξα  αυτο το θεμα στο συγκεκριμενο site.Αλλα δεν βλεπω σχεδον καμια ανταποκριση για να πω οτι υπαρχει ενδιαφερον να πουμε και πεντε πραγματα παραπανω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.Εριξα μια ματια για το θεμα που λες οτι ειχες ξεκινηση Καζίνο-Εμπειρίες και διδάγματα αλλα δεν βρηκα τιποτα

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παίζουμε στο Λουτράκι και μια ντίλερ (η ψηλή η Τατιάνα) τον έχει σκίσει. Ούτε πάσα δεν του δίνει.
Αρχίζει να της κατεβάζει ότι πουστριλίκι υπάρχει.
Γυρίζει τότε ο ινσπέκτορ και του λέει "κύριε Μάκη θα σας παρακαλούσα να είστε πιο κόσμιος γιατί υπάρχουν και κυρίες εδώ.
Γυρίζει ο Μάκαρος με ύφος δολοφονικό και του λέει "η μόνη κυρία που βλέπω εγώ είσαι εσύ"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο σιγουρος εισαι οτι η απαντηση-ατακα του ηταν αυτη ακριβως? ;)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Spirta.gif