blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.404
- Πόντοι
- 26.096
Δεν αντεχεις μακρια μου!!! :-* :-*
Δεν απαντήσατε όμως στην ερώτηση!
Δεν αντεχεις μακρια μου!!! :-* :-*
Δε μ εχουν βαρεθει μεχρι στιγμης και ολοι με θυμουνται κ με ψαχνουν εδω και χρονια, παροτι δεν ασχολουμαι περαιτερω με οποιον εχει τελειωσει, περα απο μια τυπικη επαφη.Δεν απαντήσατε όμως στην ερώτηση!
Δε μ εχουν βαρεθει μεχρι στιγμης και ολοι με θυμουνται κ με ψαχνουν εδω και χρονια, παροτι δεν ασχολουμαι περαιτερω με οποιον εχει τελειωσει, περα απο μια τυπικη επαφη.
Προσωπικές απόψεις παρακάτω.Να ρωτησω κατι βρε παιδια, εσεις πιστευετε οτι το σεξ γινεται καλυτερο μετα από ορισμενες φορες ή σας εντυπωσιαζει το παθος της κατακτησης που υπαρχει την πρωτη φορα?
μετα την πεμπτη φορα γινεται καλυτεροΝα ρωτησω κατι βρε παιδια, εσεις πιστευετε οτι το σεξ γινεται καλυτερο μετα από ορισμενες φορες ή σας εντυπωσιαζει το παθος της κατακτησης που υπαρχει την πρωτη φορα?
Δε μ εχουν βαρεθει μεχρι στιγμης και ολοι με θυμουνται κ με ψαχνουν εδω και χρονια, παροτι δεν ασχολουμαι περαιτερω με οποιον εχει τελειωσει, περα απο μια τυπικη επαφη.
Δεν το παιζω femme fatal, ειμαιΣυγνώμη, αλλά εδώ πρέπει να κάνω μια παρατήρηση, παρότι είμαι λίγο off topic. Νομίζω ότι το παρών θέμα ζητά τη γνώμη των ανδρών. Δε νομίζετε ότι έχει παρα γίνει, με την κάθε μια απο τα θηλυκά του site, που το παίζει και καλά femme fatal, και πετάγεται σαν την ψωλή του κόκκορα έχοντας γνώμη επι παντός επιστητού? Έλεος πια..το μόνο που μένει είναι να τις δούμε να μπουκάρουν και σε κανένα παραδοσιακό καφενέ και εκεί ανάμεσα στα γεροντια που παίζουν τάβλι και πρέφα, να παραγγείλουν και ένα πολλά βαρή και όχι.
Τώρα στο θέμα μας. Εγώ όσον αφορά τις επαγγελματίες, μάξιμουμ 4 φορές να επισκευθώ την ίδια. Σε σχέση, παραπάνω από 6 μήνες δεν....και αστακό να έχεις, αν τον τρώς κάθε μέρα τον βαριέσαι..
Ροζι απο κωλο γαμιεσαι ?Δεν το παιζω femme fatal, ειμαι
Απλα φευγω πρωτη ;)
Μη σπαμαρουμε το θεμα, πες μας την αποψη σου για το ποτε βαριεσαι.Ροζι απο κωλο γαμιεσαι ?
στις ποσες φορες σου κανουν γλειφομουνι;Δεν το παιζω femme fatal, ειμαι
Απλα φευγω πρωτη ;)
ρε συ τυπε ειπαμε να γαμησουμε κανα κωλαρακι,ελεος δηλαδηγουσταρεις τυπε?
στις ποσες φορες σου κανουν γλειφομουνι;
στις ποσες φορες κανεις πιπα;
στις ποσες φορες δινεις σφαλιαρες ή σου δινουν σφαλιαρες;
στις ποσες φορες σου τσιμπανε ρωγες;
στις ποσες φορες τα παιρνεις στα βυζια;
στις ποσες φορες τα παιρνεις στο στομα;
στις ποσες φορες τα πινεις;
στις ποσες φορες δινεις κωλο;
αν απαντησεις αυτα τα ερωτηματα θα παμε παρακατω
υγ εχω μαστερ σεξολογιας ,ειμαι επιστημονας οχι κανενας αγυρτης κομπογιαννιτης......γιαυτο ρωταω
κωλαρα τυπερε συ τυπε ειπαμε να γαμησουμε κανα κωλαρακι,ελεος δηλαδη
Τίποτα από όλα αυτά δεν προλαβαίνει να κάνει , γιατί απλά φεύγει πρώτη