jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Και ο Γιάννος (Παπαντωνίου) γιατί?? Επειδή πήρε η Κουρακου ..τι??2-3 δις?ναι
ο ακης επειδη πηρε η σταματη ακριβες κουρτινες
Δε γαμιέστε και 'σείς και οι ιδεολογίες σας λέω εγώ; Που μου μπαίνετε και καλά ως προστάτες του λαού απο τον κακό Παπάγια και στην πραγματικότητα πολεμάτε για το κόμμα σας και για το τομάρι σας; Σε τι διαφέρετε απο αυτούς που κατηγορείτε; Αυτοί περιμένουν λεφτά και εσείς ρουσφέτια... Δηλαδή πάλι λεφτά.
Εδώ είναι για το Σώρρα, ξέρετε κάτι; Γράφτε. Δεν ξέρετε; Πάρτε πούλο. Παλιό μουνόπανα του κερατά, ύπουλα σκουλήκια. Ο Σώρρας θα μπεί στη βουλή, σας αρέσει δε σας αρέσει. Το είπε ο Παπάγιας και ο Παπάγιας ξέρει. Και κόφτε τη μαλακία γιατί σας την έχει βαρέσει.
Γράφει ο Κατσαπλιάς "εγω ο ιδιος θα σαμποταρω την ελσυ και θα εξαφανισω τονους ψηφοδελτιων την καταλληλη στιγμη μιας και ειμαι πιο εξυπνος απο τον ψωρρα και θελω να διοριστω στο δημοσιο". Ρε κατσαπλιά αγόρι μου γιατί δε λες στους γονείς σου να σε πάνε σ' έναν ψυχίατρο; Θα αισθανθείς καλύτερα.
Θέλετε ν' ακούσετε και μία άλλη αλήθεια; Η Ε.ΣΥ. σαν φορέας δε χρωστάει τίποτα. Τα άλλα κόμματα ξέρετε πόσα χρωστάνε; Πάρα πολλά... Οπότε αν το δείτε και αλλιώς ο Σώρρας μέχρι στιγμής δε σας έχει κλέψει, γιατί έχετε τόση εμμονή; Χαλαρώστε λίγο.
κι ακριβα τσιμπουκια τυπε τζωννυναι
ο ακης επειδη πηρε η σταματη ακριβες κουρτινες
Papagias η παπαριας τυπε ???
βαλτου εν; Βιντεο.το μιτσο να δει τι σημαινει πολιτικος ;ρχηγοςΟ παπάγιας είναι αρχηγός και προσπαθεί να σας ανοίξει τα μάτια. Εγώ πήγα ήδη γράφτηκα στην κοντινότερη ΕΣΥ της περιοχής μου, βέβαια είχα 4-5 κοντινές αλλά επέλεξα το πιο γωνιακό μαγαζί.
Ο παπάγιας είναι αρχηγός και προσπαθεί να σας ανοίξει τα μάτια. Εγώ πήγα ήδη γράφτηκα στην κοντινότερη ΕΣΥ της περιοχής μου, βέβαια είχα 4-5 κοντινές αλλά επέλεξα το πιο γωνιακό μαγαζί.
Ο παπάγιας είναι αρχηγός και προσπαθεί να σας ανοίξει τα μάτια. Εγώ πήγα ήδη γράφτηκα στην κοντινότερη ΕΣΥ της περιοχής μου, βέβαια είχα 4-5 κοντινές αλλά επέλεξα το πιο γωνιακό μαγαζί.
πηγα και εγω να γραφτω αλλα δινανε εκεινη τη στιγμη ορκο στον αρχαιο πολεμιστη και στον Δια και δεν με δεχτηκανε :S :S
Ναι καλά...Χεστηκαν για τον όρκο .Το πιθανότερο ήταν..να μην πλήρωσε την συνδρομή!!Και μπράβο του και πολύ καλά έπραξε!Δεν ξέρεις τον όρκο;
τυπε στηριξε αρτεμηΠετυχαινω παλιο μου φιλο που ειχα χρονια να δω,
μετα τα τυπικα μου λεει χαμηλοφωνα καπως συνωμοτικα "ερχεται η ωρα"
Τι εννοεις ??Ποια ωρα του λεω ??
Του Αρτεμη Σωρρα μου απανταει
τυπε δινεις 50€ και παιρνεις μερισμα στα 600διςΝαι καλά...Χεστηκαν για τον όρκο .Το πιθανότερο ήταν..να μην πλήρωσε την συνδρομή!!Και μπράβο του και πολύ καλά έπραξε!
.
Γιατί ρε φίλε midas69 Για τόσο μακακα με έχεις??? Εντάξει είμαι.. αλλά όχι και τόσο!τυπε δινεις 50€ και παιρνεις μερισμα στα 600δις
Γραψου κι εσυ
Κλείνουν οι θεσεις σιγα σιγα
δωσε οσο προλαβ;ινειςΓιατί ρε φίλε midas69 Για τόσο μακακα με έχεις??? Εντάξει είμαι.. αλλά όχι και τόσο!
Λες να μπει σαν μετοχή στο χρηματιστήριο?? Μήπως έχεις τίποτα κονέ και ξέρεις κάτι?δωσε οσο προλαβ;ινεις
Οταν βγει ο Αρτέμης θα ακρβηνει
Αθηνα μπορει να παει και 150
Επαρχια πιο φτηνα κανα 80-100 προβλέπω
Ναι καλά...Χεστηκαν για τον όρκο .Το πιθανότερο ήταν..να μην πλήρωσε την συνδρομή!!Και μπράβο του και πολύ καλά έπραξε!
.