Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
ξεκινησες σαν και καλα μη οπαδος του σωρρα αλλα μονο για αυτον γραφεις...
το αφεντικο σου εχει στερηση πολιτικων δικαιωματων. τι κανουμε για να καλυψουμε την παπαργια? λεμε οτι δε θα κατεβουμε οι ιδιοι στις εκλογες αλλα να παρει την εδρα μας κανενας αλλος βουλευτακος...
στον προυπολογισμο πως μπηκαν τα λεφτα αφου δε κυβερνα και δε τα εδωσε και δεν εχει να τα δωσει? βρηκαμε ενα τυχαιο νουμερο και το λεμε ως δικο μας.
του προσφεραν λεει ανταλλαγματα για να μη κατεβει στην πολιτικη. τι ανταλλαγματα μπορεις να προσφερεις σε ενα δισεκατομμυριουχο δε ξερω περα απο το να του παιρνεις πιπες προσωπικα.

παπαργια εισαι επικινδυνο φερεφωνο που ουτε τον εαυτο σου ξεγελας με τις μαλακιες 5χρονου που τσαμπουνας. δε μας ειπες ποσα παιρνεις? γιατι αν το κανεις αφιλοκερδως εισαι 2 φορες μαλακας

παντως ειμαι υπερ της βιας κατα της οργανωσης του Σωρρα ειτε απο αντι φα ειτε απο φα ειτε απο ματ ειτε απο πατ. ελπιζω στην επομενη προβοκατσια να τις φας εσυ

Προσέξτε τι γράφει "μπορείς να προσφέρεις σ' εναν δισεκατομμυριούχο αντάλλαγμα;"
Μα εγώ ο ίδιος είπα ότι τα χρήματα δεν είναι δικά του, και ότι είναι ΔΑΝΕΙΟ της Αμερικής, και το δάνειο το ξεπληρώνεις. Και σας έδειξα και τον προϋπολογισμό.
Μετά απορείτε γιατί θυμώνω...
Λέει μία παροιμία: Του ανθρώπου μία φορά το λένε, του γαϊδάρου πεντακόσιες.

Φιλαράκι Κατσαπλιά, γιατί θυμώνεις έτσι; Αγαπάς τόσο πολύ τον κόσμο και φοβάσαι μη τον παρασύρω στο Σώρρα; Ή μήπως τελικά αγαπάς την ιδεολογία σου, που πιθανόν έρχεται σε αντίθεση μ' αυτά που λέει ο Σώρρας, και γι' αυτό θυμώνεις;

Εμένα μου αρέσει η αλήθεια, αν διαφωνείς μαζί μου καλά κάνεις. Αλλά καλό θα ήταν να στηρίζεις και με κάποιο τρόπο την άποψή σου. Έτσι είναι ο διάλογος...

Πες μας αφού γνωρίζεις, απο πού είναι το δάνειο των 600 δις στον προϋπολογισμό, ποιός μας το δίνει; Πες μας για τη διάταξη του νόμου που παρά τη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων επιτρέπει στο Σώρρα τον δημόσιο πολιτικό λόγο. Πραγματικά αν γνωρίζεις κάτι θα με βοηθήσεις και στη δουλειά μου. Κάνω συχνά ρεπορτάζ σε τοπικό κανάλι.

Δε θα σου κάνω αναφορά για αυτά που λές στο τέλος. Δε μπορώ καν να σε πάρω στα σοβαρά. Μαλάκας που λές είμαι, γιατι έκατσα και έγραψα ολόκληρη απάντηση σ' έναν μαλάκα.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
πουτσα,μπαλα και τραμπαλα.
δυστυχως υπαρχουν ψεκασμενοι που συνεχιζουν να πιστευουν τα τρισεκατομμυρια και την τεχνολογια του Απολλωνα που θα πουλαγε ο κοντος απατεωνας-μποντυμπιλντερ
:jerking:

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
Προσέξτε τι γράφει "μπορείς να προσφέρεις σ' εναν δισεκατομμυριούχο αντάλλαγμα;"
Μα εγώ ο ίδιος είπα ότι τα χρήματα δεν είναι δικά του, και ότι είναι ΔΑΝΕΙΟ της Αμερικής, και το δάνειο το ξεπληρώνεις. Και σας έδειξα και τον προϋπολογισμό.

Φιλαράκι Κατσαπλιά, γιατί θυμώνεις έτσι; Αγαπάς τόσο πολύ τον κόσμο και φοβάσαι μη τον παρασύρω στο Σώρρα; Ή μήπως τελικά αγαπάς την ιδεολογία σου, που πιθανόν έρχεται σε αντίθεση μ' αυτά που λέει ο Σώρρας, και γι' αυτό θυμώνεις;

Εμένα μου αρέσει η αλήθεια, αν διαφωνείς μαζί μου καλά κάνεις. Αλλά καλό θα ήταν να στηρίζεις και με κάποιο τρόπο την άποψή σου. Έτσι είναι ο διάλογος...

Πες μας αφού γνωρίζεις, απο πού είναι το δάνειο των 600 δις στον προϋπολογισμό, ποιός μας το δίνει; Πες μας για τη διάταξη του νόμου που παρά τη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων επιτρέπει στο Σώρρα τον δημόσιο πολιτικό λόγο. Πραγματικά αν γνωρίζεις κάτι θα με βοηθήσεις και στη δουλειά μου. Κάνω συχνά ρεπορτάζ σε τοπικό κανάλι.

Δε θα σου κάνω αναφορά για αυτά που λές στο τέλος. Δε μπορώ καν να σε πάρω στα σοβαρά. Μαλάκας που λές είμαι, γιατι έκατσα και έγραψα ολόκληρη απάντηση σ' έναν μαλάκα.

Αυτή η ελαφρότητα που έχεις στο κεφάλι σου είναι μεγάλο βάρος για την κοινωνία.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Νέα απόπειρα των ΑΝΤΙΦΑ να επιτεθούν σε συγκέντρωση της Ελλήνων Συνέλευσις σήμερα 31/01/2019 στο Ρέθυμνο. Αυτή τη φορά υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το κτήριο και τους εμπόδισε.

Παρά την πρόσφατη επίθεση, αυτή η συγκέντρωση ήταν ακόμα μεγαλύτερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες που είχαν γίνει στο Ρέθυμνο. Στο 16:30 μπορείτε να έχετε μία εικόνα για το πλήθος του κόσμου.
[facebook] ]

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.085
Πόντοι
2.356
τα ρεπορταζ υποθετω ολα ειναι προπαγανδα της ελσυ?
βρηκαμε τον αποκλειστικο φωτορεπορτερ του ψωρρα επιτελους. τελικα οντως τα πιστευει και δε γελαει οταν τραβαει τα πλανα με τις παπαργιες που ακουει... τουλαχιστον πες μας πληρωνει τιποτα ψιλα το αφεντικο? η εστω τη συνδρομη τη γλυτωνεις?

εμεις δε θελουμε τα 600 δις. θελουμε το σωρρα φυλακη και φαλημεντο για το μπορντελο το ελληνικο κρατος! δε σας αφηνουμε να μας σωσετε! εγω ο ιδιος θα σαμποταρω την ελσυ και θα εξαφανισω τονους ψηφοδελτιων την καταλληλη στιγμη μιας και ειμαι πιο εξυπνος απο τον ψωρρα και θελω να διοριστω στο δημοσιο.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445

μιλάνε και οι οπαδοί τουΣωρρα για ισολογισμούς του κράτους που ο καλύτερος χρωστάει και της Μιχαλούς και δεν μπορεί να αθρισει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ  :2funny:

δες μας είπες παπάργια , τι έγινε με την αρχιτεκτονισσα αντιπρόεδρο σας που χρωστάει στις τράπεζες 50 μυρια και με τις απατες  του Σώρρα ήθελε να τα γλιτώσει ?? :huh:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
μιλάνε και οι οπαδοί τουΣωρρα για ισολογισμούς του κράτους που ο καλύτερος χρωστάει και της Μιχαλούς και δεν μπορεί να αθρισει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ  :2funny:

δες μας είπες παπάργια , τι έγινε με την αρχιτεκτονισσα αντιπρόεδρο σας που χρωστάει στις τράπεζες 50 μυρια και με τις απατες  του Σώρρα ήθελε να τα γλιτώσει ?? :huh:

Α γι' αυτό φίλε πρέπει να ρωτήσεις τον Μπαροκ...

Σ' αυτό εμπλέκονται βουλευτές κυρίως της νέας δημοκρατίας και σημερινοί μάλιστα. Σας είχα πει ότι πίσω απ' την υπόθεση Σώρρα κρύβονται πολλά πρόσωπα που δε θέλω να γράψω για ευνόητους λόγους.

Πάντως επειδή είναι πολύ γνωστό ο Σώρρας είναι κώλος και βρακί με τον Τατούλη, περιφερειάρχη πελοποννήσου. Αυτό το γνωρίζουν και οι κότες. Μάλιστα φημολογείται ότι στην Τρίπολη ενώ προγραματιζόταν μία ομιλία του Σώρρα, ο Τατούλης του είχε κάνει διαφήμιση στα κρυφά και τον έκανε γνωστό στην περιοχή.

Όσο για τη σχέση της Χαραλάμπους με τον Τατούλη, πιστεύω ότι μαζί τα φάγανε... Σε μία περίοδο που ήταν πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έχει βάλει και αυτός το χεράκι του στο θέμα Σώρρας (και το βάζει ακόμα απ' όσο γνωρίζω). Με ποιό τρόπο; Άμα βάλετε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει θα καταλάβετε. Πολλά σας είπα.
Διάβασε για τον Τατούλη και τη Χαραλάμπους

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Σας θυμίζω και εκείνη την "ιστορική" ομιλία του Σώρρα στην Τρίπολη, σε μία πόλη που μέχρι τότε ήταν άγνωστος...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Α γι' αυτό φίλε πρέπει να ρωτήσεις τον Μπαροκ...

Σ' αυτό εμπλέκονται βουλευτές κυρίως της νέας δημοκρατίας και σημερινοί μάλιστα. Σας είχα πει ότι πίσω απ' την υπόθεση Σώρρα κρύβονται πολλά πρόσωπα που δε θέλω να γράψω για ευνόητους λόγους.

Πάντως επειδή είναι πολύ γνωστό ο Σώρρας είναι κώλος και βρακί με τον Τατούλη, περιφερειάρχη πελοποννήσου. Αυτό το γνωρίζουν και οι κότες. Μάλιστα φημολογείται ότι στην Τρίπολη ενώ προγραματιζόταν μία ομιλία του Σώρρα, ο Τατούλης του είχε κάνει διαφήμιση στα κρυφά και τον έκανε γνωστό στην περιοχή.

Όσο για τη σχέση της Χαραλάμπους με τον Τατούλη, πιστεύω ότι μαζί τα φάγανε... Σε μία περίοδο που ήταν πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έχει βάλει και αυτός το χεράκι του στο θέμα Σώρρας (και το βάζει ακόμα απ' όσο γνωρίζω). Με ποιό τρόπο; Άμα βάλετε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει θα καταλάβετε. Πολλά σας είπα.
Διάβασε για τον Τατούλη και τη Χαραλάμπους

Αφού το ξέρεις ότι είναι διαπλεκόμενος και απατεώνας γιατί μας βομβαρδίζεις με τις μαλακιες του  :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οπου βρωμα η δεξια απο πισω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.085
Πόντοι
2.356
γιατι ολοι εχουν δικαιωμα να λενε ψεματα ειτε στο βημα ειτε απο κατω για αυτο.
οπως ολοι εχουν το δικαιωμα να ειναι ηλιθιοι.
απλα οι του σωρρα δεν εχουν κανενα προσωπικο συμφερον. φραγκο δε βλεπουν. ειναι κατι σαν ζομπι υπνωτισμενα που νομιζουν οτι ειναι ενεργοι πολιτες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
γιατι ολοι εχουν δικαιωμα να λενε ψεματα ειτε στο βημα ειτε απο κατω για αυτο.
οπως ολοι εχουν το δικαιωμα να ειναι ηλιθιοι.
απλα οι του σωρρα δεν εχουν κανενα προσωπικο συμφερον. φραγκο δε βλεπουν. ειναι κατι σαν ζομπι υπνωτισμενα που νομιζουν οτι ειναι ενεργοι πολιτες.
τυπε λιγα με το Κινημα
Ξερουμε που μενεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
πουτσα,μπαλα και τραμπαλα.
δυστυχως υπαρχουν ψεκασμενοι που συνεχιζουν να πιστευουν τα τρισεκατομμυρια και την τεχνολογια του Απολλωνα που θα πουλαγε ο κοντος απατεωνας-μποντυμπιλντερ
:jerking:
τα εξακοσια δις μας ανήκουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom