ξεκινησες σαν και καλα μη οπαδος του σωρρα αλλα μονο για αυτον γραφεις...
το αφεντικο σου εχει στερηση πολιτικων δικαιωματων. τι κανουμε για να καλυψουμε την παπαργια? λεμε οτι δε θα κατεβουμε οι ιδιοι στις εκλογες αλλα να παρει την εδρα μας κανενας αλλος βουλευτακος...
στον προυπολογισμο πως μπηκαν τα λεφτα αφου δε κυβερνα και δε τα εδωσε και δεν εχει να τα δωσει? βρηκαμε ενα τυχαιο νουμερο και το λεμε ως δικο μας.
του προσφεραν λεει ανταλλαγματα για να μη κατεβει στην πολιτικη. τι ανταλλαγματα μπορεις να προσφερεις σε ενα δισεκατομμυριουχο δε ξερω περα απο το να του παιρνεις πιπες προσωπικα.
παπαργια εισαι επικινδυνο φερεφωνο που ουτε τον εαυτο σου ξεγελας με τις μαλακιες 5χρονου που τσαμπουνας. δε μας ειπες ποσα παιρνεις? γιατι αν το κανεις αφιλοκερδως εισαι 2 φορες μαλακας
παντως ειμαι υπερ της βιας κατα της οργανωσης του Σωρρα ειτε απο αντι φα ειτε απο φα ειτε απο ματ ειτε απο πατ. ελπιζω στην επομενη προβοκατσια να τις φας εσυ
Προσέξτε τι γράφει "μπορείς να προσφέρεις σ' εναν δισεκατομμυριούχο αντάλλαγμα;"
Μα εγώ ο ίδιος είπα ότι τα χρήματα δεν είναι δικά του, και ότι είναι ΔΑΝΕΙΟ της Αμερικής, και το δάνειο το ξεπληρώνεις. Και σας έδειξα και τον προϋπολογισμό.
Μετά απορείτε γιατί θυμώνω...
Λέει μία παροιμία: Του ανθρώπου μία φορά το λένε, του γαϊδάρου πεντακόσιες.
Φιλαράκι Κατσαπλιά, γιατί θυμώνεις έτσι; Αγαπάς τόσο πολύ τον κόσμο και φοβάσαι μη τον παρασύρω στο Σώρρα; Ή μήπως τελικά αγαπάς την ιδεολογία σου, που πιθανόν έρχεται σε αντίθεση μ' αυτά που λέει ο Σώρρας, και γι' αυτό θυμώνεις;
Εμένα μου αρέσει η αλήθεια, αν διαφωνείς μαζί μου καλά κάνεις. Αλλά καλό θα ήταν να στηρίζεις και με κάποιο τρόπο την άποψή σου. Έτσι είναι ο διάλογος...
Πες μας αφού γνωρίζεις, απο πού είναι το δάνειο των 600 δις στον προϋπολογισμό, ποιός μας το δίνει; Πες μας για τη διάταξη του νόμου που παρά τη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων επιτρέπει στο Σώρρα τον δημόσιο πολιτικό λόγο. Πραγματικά αν γνωρίζεις κάτι θα με βοηθήσεις και στη δουλειά μου. Κάνω συχνά ρεπορτάζ σε τοπικό κανάλι.
Δε θα σου κάνω αναφορά για αυτά που λές στο τέλος. Δε μπορώ καν να σε πάρω στα σοβαρά. Μαλάκας που λές είμαι, γιατι έκατσα και έγραψα ολόκληρη απάντηση σ' έναν μαλάκα.