Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Φρι akis,giannos...

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Σώρρας στον STATUS FM 94,2 Αλεξανδρούπολης: "Εγώ προσωπικά δεν θα κατέβω ως υποψήφιος σε καμία περιφέρεια, είμαι πρόεδρος του φορέα. Δεν θέλω βουλευτική έδρα, τι να την κάνω; Εγώ όπου και να βάλω θα εκλεγώ. Είναι όμως προτιμότερο να πάρει την έδρα ένας Έλληνας πολίτης παρά να του τη στερήσω εγώ."

"Στις εκλογές θα καλέσω τοποτηρητές απο το εξωτερικό για να επιβλέπουν. Αυτή τη φορά θα μάθετε τα πραγματικά ποσοστά των εκλογών"

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
μήπως έχει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και εξω βρέχει...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μια χαρά είναι ο ψωρας,ούτε βρέχεται ούτε τίποτα,ήπιε και το τσαγακι του μετά την πρωινή καταμέτρηση...πασας στα Γιάννενα!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μονο η κυρα-φροσυνη λειπει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Αρτεμη ζουμε με τον Σωρρος να σε δουμε

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786

"Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του είχαν κριθεί ένοχοι για υπεξαίρεση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας το οποίο τους επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.."

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Για τα πολιτικά δικαιώματα το είχα γράψει πιό παλιά. Αν παρακολουθήσετε επίσης όλη τη συνέντευξη που έβαλα πιο πρίν, απαντάει στην ερώτηση για τα πολιτικά δικαιώματα.

Ακόμα και να δεν το έλεγε, αυτό εννοείται απο το γεγονός ότι ηγείται πολιτικού φορέα ο οποίος θα κατέβει στις εκλογές. Οπότε μη γράφετε παπαριές.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Συνέντευξη Σώρρα σε σταθμό της Κύπρου σήμερα 25/01/2019

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μη γράφετε παπαργιες...ο παπαργιας έχει το copyright.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Παλαιότερα είχα αναφερθεί στα περβόητα 600 δις του Σώρρα, είχα πει και σας είχα δείξει και στοιχεία ότι πρόκειται για ένα δάνειο απο την Αμερική και όχι για δωρεάν χρήματα ή πλαστά/ανύπαρκτα χρήματα όπου ο Σώρρας με κάποιο μυστηριώδη τρόπο ξεγέλασε τους δικαστές και τα πέρασαν για αληθινά.

Με τον αγαπητό μου συνάδελφο κ. Ρήνο είχαμε διαφωνήσει αρκετές φορές πάνω στο θέμα σε συναντήσεις μας, καθώς εκείνος επέμενε στον ισχυρισμό του περί ρέπος. Ο προϋπολογισμός του 2019 όμως έρχεται να επιβαιβεώσει για άλλη μία φορά τα λεγόμενά μου και να καταρίψει τις θεωρίες περι ρέπος.

Αυτό είναι το σάιτ της βουλής
Πάνω δεξιά στην αναζήτηση γράψτε τον αριθμό 4584

Επιλέξτε το πρώπο "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019".

Προς το τέλος λέει "Ψηφισθέν Νομοσχέδιο", ανοιξτε το pdf και θα σας βγάλει αυτό: /UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/kratikos-proypolog-2019-apospasma.pdf

Είναι ο προϋπολογισμος του 2019 όπου σε αντίθεση με τους παλαιότερους, υπάρχει μια περεταίρω διευκρίνιση για τα 600 δις. Εδώ δεν αναγράφονται πλέον ώς απλά "Έσοδα" αλλά ως "Δάνεια".
Στα "Έσοδα" στην αρχή εκεί που λέει "Δάνεια" γράφει 600.000.000.000 σε ευρώ (μετά το επιτόκιο 3% αν θυμάμαι καλά).

haris-btm

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2018
Like
5
Πόντοι
0
περιεργο...φαινοταν τιμιος ανθρωπος

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Επίθεση των ΑΝΤΙΦΑ πριν απο λίγο σε ομιλία της Ελληνων συνέλευσις, χτύπησαν με λοστούς ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα. Κάποιοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, και απ' ότι ενημερώθηκα ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στη συνέχεια είναι η απάντηση του Σώρρα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.085
Πόντοι
2.356
Επίθεση των ΑΝΤΙΦΑ πριν απο λίγο σε ομιλία της Ελληνων συνέλευσις, χτύπησαν με λοστούς ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα. Κάποιοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, και απ' ότι ενημερώθηκα ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στη συνέχεια είναι η απάντηση του Σώρρα.

ξεκινησες σαν και καλα μη οπαδος του σωρρα αλλα μονο για αυτον γραφεις...
το αφεντικο σου εχει στερηση πολιτικων δικαιωματων. τι κανουμε για να καλυψουμε την παπαργια? λεμε οτι δε θα κατεβουμε οι ιδιοι στις εκλογες αλλα να παρει την εδρα μας κανενας αλλος βουλευτακος...
στον προυπολογισμο πως μπηκαν τα λεφτα αφου δε κυβερνα και δε τα εδωσε και δεν εχει να τα δωσει? βρηκαμε ενα τυχαιο νουμερο και το λεμε ως δικο μας.
του προσφεραν λεει ανταλλαγματα για να μη κατεβει στην πολιτικη. τι ανταλλαγματα μπορεις να προσφερεις σε ενα δισεκατομμυριουχο δε ξερω περα απο το να του παιρνεις πιπες προσωπικα.

παπαργια εισαι επικινδυνο φερεφωνο που ουτε τον εαυτο σου ξεγελας με τις μαλακιες 5χρονου που τσαμπουνας. δε μας ειπες ποσα παιρνεις? γιατι αν το κανεις αφιλοκερδως εισαι 2 φορες μαλακας

παντως ειμαι υπερ της βιας κατα της οργανωσης του Σωρρα ειτε απο αντι φα ειτε απο φα ειτε απο ματ ειτε απο πατ. ελπιζω στην επομενη προβοκατσια να τις φας εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom