Επισκέπτης
Ποιους πιστευεις ρε ανθρωπε?
κανενα
Ποιους πιστευεις ρε ανθρωπε?
Δεν ειχε τον ιδιο τον Σωρρα.η τατιαννα μια χαρα τον ειχε live τον δικο σου...
δεν ειδαμε τιποτα λεφτα!
money talks, bullshit walks-μην ξεχνας
Δε μου λες φιλε μου.....
Γιατι δεν βγαζουν τον ιδιο τον Σωρρα live στα καναλια αυτα να απαντησει ο ιδιος και να δειξει τα στοιχεια?
Μηπως γιατι φοβουνται κατι?
Δεν ειχε τον ιδιο τον Σωρρα.
Δεν ειναι θεμα προσωπου.....
Ο καθενας για τον εαυτο του,ομως δεν μπορω να δεχτω ψεμματα-αδικιες-προπαγανδες-πουστιες......
Μονο η αληθεια μετραει.....
Τα λεφτα ειναι κατατεθημενα 600 δις και περιμενουν θεσμο να τα κατεβασει.....
Σκεψου μονος σου γιατι δεν το κανει το καθεστως και ποιους σκοπους και εφεντικα εχει.....
Κάτσε να μαντέψω: μήπως κρύβονται Εβραίοι από πίσω;Τα λεφτα ειναι κατατεθημενα 600 δις και περιμενουν θεσμο να τα κατεβασει.....
Σκεψου μονος σου γιατι δεν το κανει το καθεστως και ποιους σκοπους και εφεντικα εχει.....
Σαν τι να φοβούνται δηλαδή;
Πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω τύπε,ούτε αυτούς που έχουν πιστέψει τον συγκεκριμένο.
Έχω δει μόνο το βίντεο παραπάνω με τα πηνία και τους αντίστροφους πόλους ,ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έζησε 1000 χρόνια,ότι έκανε 13 Αλεξάνδρειες μόνο στην Κίνα και 623 σε όλο τον κόσμο..
Εσύ δηλαδή δεν βλέπεις ότι ο τύπος είναι ένας ημιμαθής απατεωνίσκος;
Ποιός Μέγας Αλέξανδρος. Αν βγει ο Σώρρας και πει ότι είναι χιλίων ετών αμφιβάλλεις ότι θα τον πιστέψουν;ο Μέγας Αλέξανδρος έζησε 1000 χρόνια
Ποιός Μέγας Αλέξανδρος. Αν βγει ο Σώρρας και πει ότι είναι χιλίων ετών αμφιβάλλεις ότι θα τον πιστέψουν;
Και που το ξερεις οτι ο Μπιλ Γκέιτς ειναι ο πλουσιοτερος στον πλανητη?Κάτσε να μαντέψω: μήπως κρύβονται Εβραίοι από πίσω;
Η περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο (Μπιλ Γκέιτς) υπολογίζεται αυτή τη στιγμή στα 84.2 δις δολάρια, και ο Αρτέμης Σώρρας ισχυρίζεται ότι έχει 600 δις. Αλλού μιλάει για κάτι τρις. Και τώρα αυτό θα το συζητήσουμε. Και αυτοί που το πιστεύουν θα πάνε αύριο να ψηφίσουν.
Ελεύθερη σκέψη όπως την εννοείς είναι "σκέψη" υπό την επήρεια LSD. Μόνο με αυτή μπορεί να παρομοιαστεί η απίστευτη αρλούμπα των καθυστερημένων αυτών.Οποιος εχει ελευθερη σκεψη
Ναι. Σπάστε τους φραγμούς της λογικής. Ένας άλλος κόσμος ειναι εφικτός.Μην σκεφτεστε τοσο περιορισμενα....
>OI< Rothschild, όπως πολύ σωστα ειπες..δεν είναι ενας!Και που το ξερεις οτι ο Μπιλ Γκέιτς ειναι ο πλουσιοτερος στον πλανητη?
Οι ροθτσιλντ με τα τρις που ειναι φιλε μου?
Που εχει ολες τις τραπεζες στον πλανητη?
Τα περιοδικα αυτα ειναι για οσους θελοτυν να κανουν φιγουρα και να το παιξουν λεζαντα...
Η μηπως σου ειπε κανεις οτι τα λεφτα 600 δις βγηκαν απο μπιζνες?
Ειναι ανοητο αν νομιζετε κατι τετοιο.....
Μην σκεφτεστε τοσο περιορισμενα....
Βαλε να ακουσεις καναν δημοσιογραφο να σου πει αληθεια.....>OI< Rothschild, όπως πολύ σωστα ειπες..δεν είναι ενας!
είναι ποσα ατομα αυτά....αρα μοιρασμένα είναι τα τρις!
και στην τελικη μας τα χρωστανε δηλαδή αυτοι, που τα τρωγαμε εδώ σε μπουζούκια και καγιεν?
απενοχοποιηση στα βλαχαδερα πουλατε μωρε, αντε τωρα, μαλακια και νανι!
όταν βρεις τα λεφτ,α δειξτε μας να βουλωσεις το στομα ολων!
μεχρι τοτε, μοκο, φτανει
Βαλε να ακουσεις καναν δημοσιογραφο να σου πει αληθεια.....
Αχαχαχαχαχαχ γιδι.....