Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη μου λες οτι κομμα και φορεας ειναι το ιδιο.....αρα ο δικος σου ειναι προδοτης ._ συ ειπας (ξερεις τι σημαινει?)
Δηλαδη μου λες οτι κομμα και φορεας ειναι το ιδιο.....αρα ο δικος σου ειναι προδοτης ._ συ ειπας (ξερεις τι σημαινει?)
Δεν υπάρχει αυθεντική γραφή. Αυτό που λες είναι ένα στάδιο της γραφής. Υπήρχαν κι άλλα. Σου είπα κάποτε έγραφαν βουστροφηδόν. Κάποτε υπήρχε και μουσικός τονισμός και ήταν άλλη η προφορά κάποιων γραμμάτων.Με την λογικη σου λοιπον και τι σημαινει να γραφουμε με μικρα?
Επειδη τα κανανε ετσι στο βυζαντιο?
Και?
Το θεμα ειναι η αυθεντικη γραφη και το αυθεντικο αλφαβητο πως ειναι....
ρε βλακα,το καταστατικο σου το εχεις διαβασει? γραμματα ξερεις? σαλτα γαμησου επιτελους, τουβλα πετας καταλαβε το επιτελους!Δηλαδη μου λες οτι κομμα και φορεας ειναι το ιδιο.....
οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν να διαβαζουν.οσο για ορθογραφια πραγματικα ειναι να γελας.ειδικα το γιδι ο σωρρας ο μεταμορφωμενος μεγαλεξανδρος,στις 10 λεξεις ζητημα να γραφει σωστα τις 2.ρε βλακα,το καταστατικο σου το εχεις διαβασει? γραμματα ξερεις? σαλτα γαμησου επιτελους, τουβλα πετας καταλαβε το επιτελους!
Δηλαδη ειναι δυο ξεχωριστα διαφορετικα πραγματα οι αρχαιοι και εμεις......η αυθεντικη γραφη ρε μαλακοπαπαρα, αφορα την αρχαια ελληνικη, αμορφωτε μαλακα που ηρθες να πουλησεις και πνευμα, αντε γραψε στη μπουτζα μου με κεφαλαια να γουσταρεις, αγραμματε
Λες για τη γλώσσα που κακοποιούν χυδαία με κάθε δυνατό τρόπο οι καθυστερημένοι ούγκανοι του Σώρρα;αλλη γλωσσα εεεεεε.......
Δεν ευθυνομαι εγω για αλλα ατομα,μονο για τον εαυτον μου.Λες για τη γλώσσα που κακοποιούν χυδαία με κάθε δυνατό τρόπο οι καθυστερημένοι ούγκανοι του Σώρρα;
Οποτε ψαξε να δεις ποιος και γιατι πετσοκοψε το αλφαβητο και αφαιρεσε ακομα και γραμματα και εφτασε την γλωσσα στην σημερινη κατασταση,ασε που τωρα μας πανε μονο για greeklish.....Δεν υπάρχει αυθεντική γραφή. Αυτό που λες είναι ένα στάδιο της γραφής. Υπήρχαν κι άλλα. Σου είπα κάποτε έγραφαν βουστροφηδόν. Κάποτε υπήρχε και μουσικός τονισμός και ήταν άλλη η προφορά κάποιων γραμμάτων.
Ήμαρτον κάπου με την απίστευτη αμορφωσιά που πλασάρεται ως άποψη.
Οποτε ψαξε να δεις ποιος και γιατι πετσοκοψε το αλφαβητο και αφαιρεσε ακομα και γραμματα και εφτασε την γλωσσα σημερινη κατασταση,ασε που τωρα μας πανε μονο για greeklish.....
Μηπως αυτοι που εχεις στην βουλη σου?οι εβραιοι το καναν στανταρ...
καλα o ιπποτης ειναι γνωστο υβριδιο του σαη...Μηπως αυτοι που εχεις στην βουλη σου?
Σκεψου λιγο...
Μηπως αυτοι που εχεις στην βουλη σου?
Σκεψου λιγο...
Μια χαρά είναι η γλώσσα στη σημερινή κατάσταση. Σε κάθε εποχή (απ' την εποχή του Ισοκράτη) υπήρχαν οι τύποι που αναπολούσαν την "παλιά καθαρή ελληνική γλώσσα". Η γλώσσα είναι ζωντανός οργανισμός και αλλάζει και κανείς δεν πετσόκοψε τίποτα απ' τη μια στιγμή στην άλλη με τον τρόπο που το εννοείς. Γενικά απολύτως τίποτα δε συμβαίνει με τον τρόπο που το εννοείς.Οποτε ψαξε να δεις ποιος και γιατι πετσοκοψε το αλφαβητο και αφαιρεσε ακομα και γραμματα και εφτασε την γλωσσα στην σημερινη κατασταση,ασε που τωρα μας πανε μονο για greeklish.....
Ενω τα κομματα και ολοι οι προδοτες αλλογεννεις πολιτικοι γενοκτονοι + ΜΜΕ τους ειναι καλοι και ωραιοι!
Οι πολιτικοι δεν ειναι προδοτες?
Δεν ειναι εναντιον σας?
Δεν ειναι απατεωνες?
Οι δημοσιοκαφροι δεν ειναι δικοι τους?
Δεν καταπατουν ολους τους νομους και το συνταγμα?
Δεν σας λενε ψεμματα?
Δεν σας κοροιδευουν?
Δεν σας αποκτρυπτουν τον πλουτο σας?
Ξυπνηστε Ελληνες!
Δειτε την αληθεια...
Τι σας εκανε αυτος ο Σωρρας και συμφωνειτε με το καθεστως και εσεις,πολιτικους-καναλια οτι εχουν δικιο αυτοι που σας καταντησαν ετσι!
Δε πιστευω μορφωση να εννοεις την ελεγχομενη γνωση που σας δινουν οι σιωνιστες....Μια χαρά είναι η γλώσσα στη σημερινή κατάσταση. Σε κάθε εποχή (απ' την εποχή του Ισοκράτη) υπήρχαν οι τύποι που αναπολούσαν την "παλιά καθαρή ελληνική γλώσσα". Η γλώσσα είναι ζωντανός οργανισμός και αλλάζει και κανείς δεν πετσόκοψε τίποτα απ' τη μια στιγμή στην άλλη με τον τρόπο που το εννοείς. Γενικά απολύτως τίποτα δε συμβαίνει με τον τρόπο που το εννοείς.
Τώρα αυτή η ασυναρτησία περί "απόδειξης της ορθογραφίας". Κάποιος είπε στους ούγκανους αυτούς κάποτε κάτι περί αυθαιρεσίας του σημαίνοντος και στο "μυαλό" τους δημιουργήθηκε αυτή η πρόταση.
Εγώ πάλι λέω ότι οι Σωρραίοι είναι ανορθόγραφοι γιατί είναι εντελώς αμόρφωτοι και για κανέναν άλλο λόγο.
Οχι,ειναι η αληθεια.....Αλλα λογια να αγαπιομαστε
Υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, και ο Συριζα έχει ακόμα διψήφιο ποσοστό, κι ο Βαλλιανάτος έγινε πολιτικός που μπήκε στη βουλή(τον εξήγησα σ' έναν αμερικάνο από τη Νέα Υόρκη και δε το πίστευε ότι πρώην αρσενική πόρνη με αίηντζ έγινε πολιτικός που μπήκε στη βουλή, για σύγκριση το βάζω), ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός κι όταν άρχισε την άνοδό του άρεσε και στις κοπέλες...
Άσ' το η Ελλάδα δεν είναι τρελή χώρα μα σουρεαλιστική, δηλαδή πάνω από το ρεαλισμό.
τυπε, για πες εισαι γενικα εχθρος με τα υβριδια ή γουσταρεις να τον τρως που και που απο κανενα?Οχι,ειναι η αληθεια.....