Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Με την λογικη σου λοιπον και τι σημαινει να γραφουμε με μικρα?
Επειδη τα κανανε ετσι στο βυζαντιο?

Και?

Το θεμα ειναι η αυθεντικη γραφη και το αυθεντικο αλφαβητο πως ειναι....
Δεν υπάρχει αυθεντική γραφή. Αυτό που λες είναι ένα στάδιο της γραφής. Υπήρχαν κι άλλα. Σου είπα κάποτε έγραφαν βουστροφηδόν. Κάποτε υπήρχε και μουσικός τονισμός και ήταν άλλη η προφορά κάποιων γραμμάτων.
Ήμαρτον κάπου με την απίστευτη αμορφωσιά που πλασάρεται ως άποψη.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Δηλαδη μου λες οτι κομμα και φορεας ειναι το ιδιο.....
ρε βλακα,το καταστατικο σου το εχεις διαβασει? γραμματα ξερεις? σαλτα γαμησου επιτελους, τουβλα πετας καταλαβε το επιτελους!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε βλακα,το καταστατικο σου το εχεις διαβασει? γραμματα ξερεις? σαλτα γαμησου επιτελους, τουβλα πετας καταλαβε το επιτελους!
οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν να διαβαζουν.οσο για ορθογραφια πραγματικα ειναι να γελας.ειδικα το γιδι ο σωρρας ο μεταμορφωμενος μεγαλεξανδρος,στις 10 λεξεις ζητημα να γραφει σωστα τις 2.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
η αυθεντικη γραφη ρε μαλακοπαπαρα, αφορα την αρχαια ελληνικη, αμορφωτε μαλακα που ηρθες να πουλησεις και πνευμα, αντε γραψε στη μπουτζα μου με κεφαλαια να γουσταρεις, αγραμματε
Δηλαδη ειναι δυο ξεχωριστα διαφορετικα πραγματα οι αρχαιοι και εμεις......

Αλλο dna αλλη γλωσσα εεεεεε.......

Ποσο βλακας αμορφωτος με την πραγματικη εννοια μπορεις εισαι?

Α ρε μορφωμενε που το εχεις το μυαλο για διακοσμητικο εσωτερικου <<χωρου>>!

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Λες για τη γλώσσα που κακοποιούν χυδαία με κάθε δυνατό τρόπο οι καθυστερημένοι ούγκανοι του Σώρρα;
Δεν ευθυνομαι εγω για αλλα ατομα,μονο για τον εαυτον μου.
Αρα τι μου λες....

Αλλα και παλι δεν μπορεις να αποδειξεις την ορθογραφια.....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει αυθεντική γραφή. Αυτό που λες είναι ένα στάδιο της γραφής. Υπήρχαν κι άλλα. Σου είπα κάποτε έγραφαν βουστροφηδόν. Κάποτε υπήρχε και μουσικός τονισμός και ήταν άλλη η προφορά κάποιων γραμμάτων.
Ήμαρτον κάπου με την απίστευτη αμορφωσιά που πλασάρεται ως άποψη.
Οποτε ψαξε να δεις ποιος και γιατι πετσοκοψε το αλφαβητο και αφαιρεσε ακομα και γραμματα και εφτασε την γλωσσα στην σημερινη κατασταση,ασε που τωρα μας πανε μονο για greeklish.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οποτε ψαξε να δεις ποιος και γιατι πετσοκοψε το αλφαβητο και αφαιρεσε ακομα και γραμματα και εφτασε την γλωσσα σημερινη κατασταση,ασε που τωρα μας πανε μονο για greeklish.....

οι εβραιοι το καναν στανταρ...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Λες και διαβαζω μπου!
Χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ .. ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ :

……………………………………………
..Φώτης Λεπίδας
Θα σας επισκεφθώ μόνον εάν είστε έγκλειστοι. Αυτή είναι η δουλειά μου.
Φώτης Λεπίδας
20/8/2014 02:47 μ.μ.
Φώτης Λεπίδας
Και εγώ ακολουθώ τον Σώρρα για να τον βάλω πρώτος στην Μπουζού. Θα το δείς μέχρι τον Νοέμβριο. Συμπυκνώνει τρείς πολύ σημαντικές ιδιότητες: ΗΛΙΘΙΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
2 Σεπτεμβρίου 2014
Γιάννης Καλογερόπουλος
2/9/2014 02:41 μ.μ.
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΧΑΧΑΧΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ….2 Σεπτεμβρίου 2014
Φώτης Λεπίδας
2/9/2014 06:08 μ.μ.
Φώτης Λεπίδας
Ρέ τι μαλακιες είναι αυτές Τον κοντό γύφτο απατεώνα τον ξέρω όσο και η μάνα του. 20 χρόνια δικηγόρος του. Ηλιθιότητα και απατεώνας παντελώς απενταρος
3 Σεπτεμβρίου 2014
Γιάννης Καλογερόπουλος
3/9/2014 12:42 π.μ.
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ … ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ …. ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ….. ΘΑΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ … ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΕΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ …. ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ….. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!!!
3 Σεπτεμβρίου 2014
Φώτης Λεπίδας
3/9/2014 03:46 μ.μ.
Φώτης Λεπίδας
Είσαι του ιδίου σκυλολογιού άθυρμα. Ο Γυφτοκοντος, δεν είχε, ούτε έχει δικάτου καν τσιγάρα. Κλεμμένα αρχαία, πλαστά δεινάρια, απατεωνίστικα κόλπα και τώρα αρχηγός σπείρας γελοίων απετώνω. Ακου κουτσαντράκο. Οι απειλές σου θα αναδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προχώρα με τα συχάματα που συμφύρεσαι και ασε τα νοήμονα ορθοβαδιστικά στην χωρία των οποίων ίσως ναμην μετέχεις.
Φώτης Λεπίδας
3/9/2014 03:48 μ.μ.
Φώτης Λεπίδας
Επειδή είναι σίγουρο ότι θα έχεις πολλές άγνωστες λέξεις, λόγω των μεγάλων σχέσεων σου μ ετην Ελληνική. Ρώτα να μάθεις νοήματα. Ουγκα;
3 Σεπτεμβρίου 2014
Γιάννης Καλογερόπουλος
3/9/2014 10:12 μ.μ.
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ……. Ακου κουτσαντράκο. Οι απειλές σου θα αναδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προχώρα με τα συχάματα που συμφύρεσαι και ασε τα νοήμονα ορθοβαδιστικά στην χωρία των οποίων ίσως ναμην μετέχεις………………..ΠΕΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ …….ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ …. ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τι να φοβουνται τα καλοπαιδα.......

29 Νοεμβρίου 2012 • Μήνυση Σώρρα για εσχάτη προδοσία στους 300 της Βουλής

Ο Αρτέμης Σώρρας  στις 29/11/12 προχωρεί σε μηνυτήρια αναφορά κατά των :
1. Αντώνιος Σαμαράς
2. Ευάγγελος Βενιζέλος
3. Φώτιος Κουβέλης
4. Ιωάννης Στουρνάρας
5. Κάρολος Παπούλιας
6. Άπαντων των αρχηγών των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου
7. Άπαντων των Ελλήνων Βουλευτών
8. Κατά παντός άλλου υπευθύνου

Για τις άδικες πράξεις:
1. Της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά άρθρο 134
2. Της ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ κατά άρθρο 259
3. Της ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ κατά άρθρο 256 για τους τέσσερις πρώτους μηνυόμενους

cebcceb7cc81cebdcf85cf83ceb7-cf83cf84cebfcf85cf82-300cf82-cf83ceb5cebbceb9cc81ceb4ceb1-1.jpg

cebcceb7cc81cebdcf85cf83ceb7-cf83cf84cebfcf85cf82-300cf82-cf83ceb5cebbceb9cc81ceb4ceb1-38.jpg

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Οποτε ψαξε να δεις ποιος και γιατι πετσοκοψε το αλφαβητο και αφαιρεσε ακομα και γραμματα και εφτασε την γλωσσα στην σημερινη κατασταση,ασε που τωρα μας πανε μονο για greeklish.....
Μια χαρά είναι η γλώσσα στη σημερινή κατάσταση. Σε κάθε εποχή (απ' την εποχή του Ισοκράτη) υπήρχαν οι τύποι που αναπολούσαν την "παλιά καθαρή ελληνική γλώσσα". Η γλώσσα είναι ζωντανός οργανισμός και αλλάζει και κανείς δεν πετσόκοψε τίποτα απ' τη μια στιγμή στην άλλη με τον τρόπο που το εννοείς. Γενικά απολύτως τίποτα δε συμβαίνει με τον τρόπο που το εννοείς.
Τώρα αυτή η ασυναρτησία περί "απόδειξης της ορθογραφίας". Κάποιος είπε στους ούγκανους αυτούς κάποτε κάτι περί αυθαιρεσίας του σημαίνοντος και στο "μυαλό" τους δημιουργήθηκε αυτή η πρόταση.
Εγώ πάλι λέω ότι οι Σωρραίοι είναι ανορθόγραφοι γιατί είναι εντελώς αμόρφωτοι και για κανέναν άλλο λόγο.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ενω τα κομματα και ολοι οι προδοτες αλλογεννεις πολιτικοι γενοκτονοι + ΜΜΕ τους ειναι καλοι και ωραιοι!

Οι πολιτικοι δεν ειναι προδοτες?
Δεν ειναι εναντιον σας?
Δεν ειναι απατεωνες?
Οι δημοσιοκαφροι δεν ειναι δικοι τους?
Δεν καταπατουν ολους τους νομους και το συνταγμα?
Δεν σας λενε ψεμματα?
Δεν σας κοροιδευουν?
Δεν σας αποκτρυπτουν τον πλουτο σας?

Ξυπνηστε Ελληνες!

Δειτε την αληθεια...

Τι σας εκανε αυτος ο Σωρρας και συμφωνειτε με το καθεστως και εσεις,πολιτικους-καναλια οτι εχουν δικιο αυτοι που σας καταντησαν ετσι!

Αλλα λογια να αγαπιομαστε

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Μια χαρά είναι η γλώσσα στη σημερινή κατάσταση. Σε κάθε εποχή (απ' την εποχή του Ισοκράτη) υπήρχαν οι τύποι που αναπολούσαν την "παλιά καθαρή ελληνική γλώσσα". Η γλώσσα είναι ζωντανός οργανισμός και αλλάζει και κανείς δεν πετσόκοψε τίποτα απ' τη μια στιγμή στην άλλη με τον τρόπο που το εννοείς. Γενικά απολύτως τίποτα δε συμβαίνει με τον τρόπο που το εννοείς.
Τώρα αυτή η ασυναρτησία περί "απόδειξης της ορθογραφίας". Κάποιος είπε στους ούγκανους αυτούς κάποτε κάτι περί αυθαιρεσίας του σημαίνοντος και στο "μυαλό" τους δημιουργήθηκε αυτή η πρόταση.
Εγώ πάλι λέω ότι οι Σωρραίοι είναι ανορθόγραφοι γιατί είναι εντελώς αμόρφωτοι και για κανέναν άλλο λόγο.
Δε πιστευω μορφωση να εννοεις την ελεγχομενη γνωση που σας δινουν οι σιωνιστες....

Ριξε μια ματια και σε αυτη την αποψη και κρατα οτι θελεις ωστε να εξελιχθεις....

ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ;;;;; ΜΕ ΤΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ;;; ΜΕ ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ;;;;;;;;;;;; ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ (ΕΝ ΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΥΣ)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, και ο Συριζα έχει ακόμα διψήφιο ποσοστό, κι ο Βαλλιανάτος έγινε πολιτικός που μπήκε στη βουλή(τον εξήγησα σ' έναν αμερικάνο από τη Νέα Υόρκη και δε το πίστευε ότι πρώην αρσενική πόρνη με αίηντζ έγινε πολιτικός που μπήκε στη βουλή, για σύγκριση το βάζω), ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός κι όταν άρχισε την άνοδό του άρεσε και στις κοπέλες...

Άσ' το η Ελλάδα δεν είναι τρελή χώρα μα σουρεαλιστική, δηλαδή πάνω από το ρεαλισμό.

Ποιός Βαλλιανάτος μπήκε στη βουλή ρε τύπε ?? Στον ύπνο σου το είδες ? :headbang: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom