Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
τυπε νατσο, απο την πολυ τη μαλακια εχει διαλυθει ο κυτταρικος σου ιστος , τραβα σε κανα γιατρο να σε δει και ασε τον βλακα που σε εχει κανει ζομπι
Δηλαδη οσοι ανηκουν στα κομματα-δογματα-θρησκειες και πιστευουν τα ΜΜΕ ειναι οι πανεξυπνοι και οι ελευθεροι που σκεφτονται ειναι τα ζομπι.....

Δε μας τα λες καλα.....

Aκομα δεν ξεπερασες το mind control.....και μιλας κιολας.....

Δεν αναγκασα κανεναν για τιποτα,για ερευνηστε και βαλτε το μυαλο σας να λειτουργησει λιγο.....

Δεν υπαρχει λογος να βριζεις,για ποιο λογο να το κανεις?

Ειδες τι σας εκαναν?
Προδικασατε και βγαλατε και εσεις συμπερασματα χωρις καν να δειτε και να ερευνησετε τα στοιχεια....

Αυτο πως ονομαζεται?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ:»ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ»!

1655923_1421028001492273_5907847985959780119_n.jpg

*ΘΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ

:jerking:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν θα σας χαρισει κανενας τα χρεη σας

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδη οσοι ανηκουν στα κομματα-δογματα-θρησκειες και πιστευουν τα ΜΜΕ ειναι οι πανεξυπνοι και οι ελευθεροι που σκεφτονται ειναι τα ζομπι.....

Δε μας τα λες καλα.....

Aκομα δεν ξεπερασες το mind control.....και μιλας κιολας.....

Δεν αναγκασα κανεναν για τιποτα,για ερευνηστε και βαλτε το μυαλο σας να λειτουργησει λιγο.....

Δεν υπαρχει λογος να βριζεις,για ποιο λογο να το κανεις?

Ειδες τι σας εκαναν?
Προδικασατε και βγαλατε και εσεις συμπερασματα χωρις καν να δειτε και να ερευνησετε τα στοιχεια....

Αυτο πως ονομαζεται?
τυπε εχεις ορκιστει στην συμπαντικη συνειδητοτητα; :2funny:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δεν θα σας χαρισει κανενας τα χρεη σας

http://[URL unfurl="true"]www.againstcronycapitalism.org/wp-content/uploads/FreeLunch-c-c.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ανθρωπε μου δικα σου ειναι!
Αρα ποιος να στα χαρισει.......

Αλλο αν δεν τα ξερεις γιατι στα κρυβουν τα καθαρματα......

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Δεν έχεις ορκιστεί; Μήπως είσαι τίποτα υβριδιοΕβραίος αρχιμασόνος;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.774
Πόντοι
216
1-Το πρωτο σου επιχειρημα για την ψηφο δεν ισχυει γιατι απλουστατα ολες οι εκλογες που εχουν γινει ειναι στημενες
Εβραικη εταιρια μετραει της ψηφους.
Αυτη ειναι η αληθεια.

2-Εκει πονταρουν φιλε μου οτι αυτο το δικο τους καθεστως διαμορφωσε τον Ελληνα να ζει μονο μεσα στην απατη και στο ψεμμα και διαμορφωσαν τους Ελληνες ετσι ωστε να ειμαστε δουλοι τους και ανθρωπακια....
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΜΕ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΔΟΓΜΑΤΑ -ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ - ΔΟΛΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
Εκει πονταρουν οτι δεν θα ξυπνησεις απο τη ληθη,δεν θα μαθεις και θα σε γαμανε μεχρι να σε εξαφανισουν.

3-Αυτοι κανουν το mind control για παρα πολλα χρονια συμφωνα με τις εντολες των αφεντικων σου και ετσι σε διαμορφωνουν οπως θελουν και τι θα σκεφτεσαι....
Οι δημοσιογραφοι εχουν ξεπερασει καθε οριο!
Αυτοι λενε στους Ελληνες τι να κανουν και πως να ζησουν και δεν σεβονται καμια ελευθερια μας....
Αυτοι μας κολλανε ταμπελες αν πουμε κατι διαφορετικο απο αυτα που τους εχουν διαταξει να προπαγανδιζουν!
Αυτοι μεσω της τρομοκρατιας τους ελεγχουν τα μυαλα ενος ολοκληρου λαου αλλα και ολων των λαων πλην των ελευθερων ανθρωπων που γνωριζουν.

........το τραγικο με σενα, ξερεις ποιο είναι?

-ότι οι οπαδοι του σωρρα, ακομα κι αυτά τα αμόρφωτα νεατερνταλ δηλαδή, παιζει οι περισσοτεροι κατά βαθος να μην τον πιστευουν καν...απλα ακολουθουν την (κλασσικη παραδοσιακη ελληνικη) τακτικη του 'ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ'? η το κλασσικο 'σκασιλα μου, εγω δεν εχω τιποτα να χασω'...
Ο παπανδρεου βγηκε με 'λεφτα υπαρχουν', ο τσιπρας με 'νταουλια', και τα ρεστα. Μια απτα ιδια λοιπον, απλα σε λιγο πιο εξαντρίκ είναι ο δικος σου.

Εσυ όμως τυπε, μαλλον τον πιστευεις! Η απλα παπαγαλίζεις-και μαλλον εισαι μες στο κολπο και κονομάτε παρε! Κι αυτό είναι τραγικο!

Λες για τους δημοσιογράφους/πολιτικους κτλπ ότι πουλανε παπατζα....χμ!

Και εν τελη, ένα καουμποικο ρητο, λεει το εξης:
'MONEY TALKS, BULLSHIT WALKS'...

και όπως γινεται κλασσικα στην ελλαδα, απλα ακουμε για λεφτα, αλλα ποτε δεν τα βλέπουμε!
Ακουμε για χαρτια, δικηγόρους, επιχειρηματιες, μετοχες, χαρτοφυλάκια, παπαριες για να κοροϊδεύουν τους αδαεις που δεν γνωριζουν.
ΛΕΦΤΑ, ΓΙΟΚ=ΠΑΠΑΡΙΑ
Παπαρια μαντολες λοιπον...

Τα λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν, λυπούμαστε ολοι που στο χαλαμε!
Εάν υπηρχαν και εστεκε εστω και το 1% απτα συλλεκτικα που λεει, κατι θα χε κινηθεί!
Μεχρι στιγμης μονο η τατιαννα κινειται, παρα δεν ειδε κανεις, παρα μονο εδωσαν οι ανόητοι αδαεις στα χωρια!

Νερο του καματερου, αγια αθανασια του αιγαλεω, και τα ρεστα...
ασε τις παπαριες και σοβαρεψου, είναι δυσκολοι καιροι....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
-ότι οι οπαδοι του σωρρα, ακομα κι αυτά τα αμόρφωτα νεατερνταλ δηλαδή, παιζει οι περισσοτεροι κατά βαθος να μην τον πιστευουν
Αυτά τα λένε οι καλοπροαίρετοι λογικοί άνθρωποι. Η πραγματική τραγωδία είναι ότι τον πιστεύουν.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.774
Πόντοι
216
Αυτά τα λένε οι καλοπροαίρετοι λογικοί άνθρωποι. Η πραγματική τραγωδία είναι ότι τον πιστεύουν.

κοιτα, όταν βγει ο σωρρας πρωθυπουργος και την κανει μετα, ολοι οι ψηφοφοροι του παντως θα λενε πως 'δεν τον πιστεψαν', και οι περισσοτεροι ότι δεν τον ψηφισαν καν!
κατι σαν το συριζα: ένα κομμα που βγηκε μονο του..ΚΑΝΕΙΣ δεν τον ψηφισε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μια καλοστημενη πυραμιδα ειναι ,που κονομανε τα ανωτατα στελεχη.βρισκουν κακομοιρους σαν τον νατσο και δινουν 30αρια για εγγραφες και 10αρικο το μηνα συνδρομη..φυσικα χωρις αποδειξη χωρις τιποτα..σε ερωτηση μου σε εναν που ανοιξε γραφειο κοντα σε μενα,γιατι θελετε συνδρομες αφου εχετε τοσα λεφτα,μου λεει οτι για λειτουργικα εξοδα. :2funny:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
........το τραγικο με σενα, ξερεις ποιο είναι?

-ότι οι οπαδοι του σωρρα, ακομα κι αυτά τα αμόρφωτα νεατερνταλ δηλαδή, παιζει οι περισσοτεροι κατά βαθος να μην τον πιστευουν καν...απλα ακολουθουν την (κλασσικη παραδοσιακη ελληνικη) τακτικη του 'ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ'? η το κλασσικο 'σκασιλα μου, εγω δεν εχω τιποτα να χασω'...
Ο παπανδρεου βγηκε με 'λεφτα υπαρχουν', ο τσιπρας με 'νταουλια', και τα ρεστα. Μια απτα ιδια λοιπον, απλα σε λιγο πιο εξαντρίκ είναι ο δικος σου.

Εσυ όμως τυπε, μαλλον τον πιστευεις! Η απλα παπαγαλίζεις-και μαλλον εισαι μες στο κολπο και κονομάτε παρε! Κι αυτό είναι τραγικο!

Λες για τους δημοσιογράφους/πολιτικους κτλπ ότι πουλανε παπατζα....χμ!

Και εν τελη, ένα καουμποικο ρητο, λεει το εξης:
'MONEY TALKS, BULLSHIT WALKS'...

και όπως γινεται κλασσικα στην ελλαδα, απλα ακουμε για λεφτα, αλλα ποτε δεν τα βλέπουμε!
Ακουμε για χαρτια, δικηγόρους, επιχειρηματιες, μετοχες, χαρτοφυλάκια, παπαριες για να κοροϊδεύουν τους αδαεις που δεν γνωριζουν.
ΛΕΦΤΑ, ΓΙΟΚ=ΠΑΠΑΡΙΑ
Παπαρια μαντολες λοιπον...

Τα λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν, λυπούμαστε ολοι που στο χαλαμε!
Εάν υπηρχαν και εστεκε εστω και το 1% απτα συλλεκτικα που λεει, κατι θα χε κινηθεί!
Μεχρι στιγμης μονο η τατιαννα κινειται, παρα δεν ειδε κανεις, παρα μονο εδωσαν οι ανόητοι αδαεις στα χωρια!

Νερο του καματερου, αγια αθανασια του αιγαλεω, και τα ρεστα...
ασε τις παπαριες και σοβαρεψου, είναι δυσκολοι καιροι....

Ξυπνα λιγο να μαθεις σε τι κοσμο και σε τι πλανητη ζεις και ποιοι ελεγχουν τα παντα και μετα μιλαμε.
Δεν σε κατηγορω αλλα εισαι και εσυ μεσα στην μαζα των θυματων πλυσης εγκεφαλου.
Χωρις λογικη,κριση,σκεψη.

Αν δεν ξερεις τι συμβαινει στην Ελλαδα τοτε να το μαθεις.....

Λες βλακειες και δεν απαντας σε τιποτα.....

Ποιοι οπαδοι?
Δεν ξερω τι μου λες.....

Αυτα τα λενε οι δημοσιοπαπαγαλοι....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
μια καλοστημενη πυραμιδα ειναι ,που κονομανε τα ανωτατα στελεχη.βρισκουν κακομοιρους σαν τον νατσο και δινουν 30αρια για εγγραφες και 10αρικο το μηνα συνδρομη..φυσικα χωρις αποδειξη χωρις τιποτα..σε ερωτηση μου σε εναν που ανοιξε γραφειο κοντα σε μενα,γιατι θελετε συνδρομες αφου εχετε τοσα λεφτα,μου λεει οτι για λειτουργικα εξοδα. :2funny:
Νομιζω οτι ριχνετε το επιπεδο οπως κανουν οι δημοσιοκαφροι στην τηλεοραση.......

Ερευνηστε....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.654
Πόντοι
41.129
ποιοι ειναι πιο ηλιθιοι και αξιοι της μοιρας τους ? οι αριστεροι που ψηφισαν τον τσιπρα η οι υποστηρικτες του σωρα ?

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Η πραγματική τραγωδία είναι ότι τον πιστεύουν.
Μην πιστευετε κανεναν και μην ξαναπιστεψετε τιποτα!
Απο τις πιστες φτασαμε εδω που φτασαμε.....

Οποιος πιστευει δεν ξερει,δεν γνωριζει.....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.774
Πόντοι
216
Ξυπνα λιγο να μαθεις σε τι κοσμο και σε τι πλανητη ζεις και ποιοι ελεγχουν τα παντα και μετα μιλαμε.
Δεν σε κατηγορω αλλα εισαι και εσυ μεσα στην μαζα των θυματων πλυσης εγκεφαλου.
Χωρις λογικη,κριση,σκεψη.

Αν δεν ξερεις τι συμβαινει στην Ελλαδα τοτε να το μαθεις.....

Λες βλακειες και δεν απαντας σε τιποτα.....

Ποιοι οπαδοι?
Δεν ξερω τι μου λες.....

Αυτα τα λενε οι δημοσιοπαπαγαλοι....

μια χαρα σου απανταω, αλλα σε ρωταω βασικα...το καταλαβαινεις ότι οφειλεις εξηγήσεις και να τεκμηριώσεις, γιατι οι τρελες δεν πουλανε και πολύ...δεν μπορεις να πεις απλα κι ωραια?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

ουτε για χαρτακια μην μου πεις, ουτε για βουλη, δικαστηρια και παπαριες...

where's the money, dude?

μια χαρα ξερω τι συμβαινει στην ελλαδα...οι μορφωμένοι και οι αξιοι μεταναστευσαν, κι εμειναν εδώ οι ανημποροι και οι ηλιθιοι...εξου και ο σωρρας, ο τσιπρας, και τα λοιπα..

στην τελικη, δες λιγο γυρω σου! εισαι ενας, και μεχρι στιγμης δεν εχεις απαντησει σε κανενα επιχειρημα! απλα λες για εβαιομασωνους (πολύ 90's ρε τυπε), για πλυση εγκεφαλου, βρωμοκαναλα, κτλπ (το ιντερνετ το ξεχασες λιγο-ισως γιατι τα θυματα γεροι δεν είναι καλα εξοικειωμένοι μ αυτό).

εγω πιστευω ότι μαλλον εισαι χωμένος στο κολπο να κανεις καμμια αρπαχτη, τυπε, γι αυτό και το παλευεις τοσο!

στην τελικη, εσυ που μας λες για αρχαια ελλαδα κτλπ, μην ξεχνας ότι ειχαν κι έναν καιαδα οι σπαρτιάτες! εσεις θα χατε πεταχτει προ πολλου μεσα, εγκαιρα!

Και να σου πω την αληθεια, είμαι πολύ κατά στο να ασκηθουν διωξεις στον τυπο! θα επρεπε απλα να μαντρωθουν όλα τα ζωα που είναι στους καταογους των χορηγων του, να τους απαγορευτουν τα δικαιώματα, και να στειρωθουν.
Πειτε με φασιστα, πειτε με ο,τι γουστάρετε-η αληθεια είναι ότι μονο ετσι θα φιλτραρουμε την μολυνση από τους ηλιθιους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom