μπραβο3 μηνες τρωω σταθερες ωρες, οχι τζανκ φουντ βεβαια.. σπιτικο φαγητο. κ εχασα 15 κιλα. νιωθω αλλος ανθρωπος.
Τελευταία τροποποίηση:
μπραβο3 μηνες τρωω σταθερες ωρες, οχι τζανκ φουντ βεβαια.. σπιτικο φαγητο. κ εχασα 15 κιλα. νιωθω αλλος ανθρωπος.
ευχαριστώΕίσαι πάαααρα πολύ καλή.....!!
Απαλό πιπέτο
ευχαριστω.. Καλο στην υγεια μας κανουμε κοριτσαρα, δν ειναι μονο η εμφανιση.μπραβο
το ξέρω , και εγώ πριν 5 χρόνια είχα χάσει 10 κιλά και ειμουν 60 αλλά θέλει δουλειά! μετά τροχαία, χιρουργία και κιλά) τώρα θέλω ξύλο για να συνέλθω) χαχαχαχαευχαριστω.. Καλο στην υγεια μας κανουμε κοριτσαρα, δν ειναι μονο η εμφανιση.
Με ανατρίχιασες........Ένοιωσα σαν να είχες εμένα στο στόμα σου........ευχαριστώ
Με ανατρίχιασες........Ένοιωσα σαν να είχες εμένα στο στόμα σου........
Μόνο πουτσοσκάμπιλα Στέλλα για τιμωρίατο ξέρω , και εγώ πριν 5 χρόνια είχα χάσει 10 κιλά και ειμουν 60 αλλά θέλει δουλειά! μετά τροχαία, χιρουργία και κιλά) τώρα θέλω ξύλο για να συνέλθω) χαχαχαχα
E la re.. Κοριτσι γερη να σαι κ δεν γαμιουνται κ τα κιλα.. Εμεις σ αγαπαμε κ με τα κιλακια σουτο ξέρω , και εγώ πριν 5 χρόνια είχα χάσει 10 κιλά και ειμουν 60 αλλά θέλει δουλειά! μετά τροχαία, χιρουργία και κιλά) τώρα θέλω ξύλο για να συνέλθω) χαχαχαχα
θέλω το πρωί να με ξυπνάει κάποιος και να με στέλνει έξω με κλωτσιά, και να με φτιάχνει διετικό φαγητό χαχαχαΜόνο πουτσοσκάμπιλα Στέλλα για τιμωρία
Η πιο καλή δίαιτα είναι όταν σε πιάνει πείνα να κάνεις σεξ. Τρώγε πουτσο κι όχι φαγητόθέλω το πρωί να με ξυπνάει κάποιος και να με στέλνει έξω με κλωτσιά, και να με φτιάχνει διετικό φαγητό χαχαχα
Θ σ εχω κριτσινακια καροτου με πρασινο τσαι..θέλω το πρωί να με ξυπνάει κάποιος και να με στέλνει έξω με κλωτσιά, και να με φτιάχνει διετικό φαγητό χαχαχα
να είσαι καλάE la re.. Κοριτσι γερη να σαι κ δεν γαμιουνται κ τα κιλα.. Εμεις σ αγαπαμε κ με τα κιλακια σου
κλωτσια ομως ποτε..θέλω το πρωί να με ξυπνάει κάποιος και να με στέλνει έξω με κλωτσιά, και να με φτιάχνει διετικό φαγητό χαχαχα
σωστόςΗ πιο καλή δίαιτα είναι όταν σε πιάνει πείνα να κάνεις σεξ. Τρώγε πουτσο κι όχι φαγητό
σωστός
Την εχεις δοκιμασει κ λειτουργει?Η πιο καλή δίαιτα είναι όταν σε πιάνει πείνα να κάνεις σεξ. Τρώγε πουτσο κι όχι φαγητό
Εννοειται φιλαράκι. Το ρεκόρ μου, γκόμενα από 72 κιλά την έφτασα 57 σε 2 μήνες με πουτσοφαγία. Μόλις πήγαινε για το ψυγείο την κέρναγα πουτσο. Αλάνθαστη μέθοδος και ταυτόχρονα γυμναζει και εμας τους άντρεςΤην εχεις δοκιμασει κ λειτουργει?
Καλο το παραμυθακι αλλα δεν εχει δρακο κ δεν πουλαει αδερφεΕννοειται φιλαράκι. Το ρεκόρ μου, γκόμενα από 72 κιλά την έφτασα 57 σε 2 μήνες με πουτσοφαγία. Μόλις πήγαινε για το ψυγείο την κέρναγα πουτσο. Αλάνθαστη μέθοδος και ταυτόχρονα γυμναζει και εμας τους άντρες
Δεν θα επιμείνω φιλαράκι. Δεν πουλάω εγώ ούτε φίδια ούτε κριτσίνια.Καλο το παραμυθακι αλλα δεν εχει δρακο κ δεν πουλαει αδερφε
όταν είσαι μικρή χάνεις γρήγορα)Εννοειται φιλαράκι. Το ρεκόρ μου, γκόμενα από 72 κιλά την έφτασα 57 σε 2 μήνες με πουτσοφαγία. Μόλις πήγαινε για το ψυγείο την κέρναγα πουτσο. Αλάνθαστη μέθοδος και ταυτόχρονα γυμναζει και εμας τους άντρες