swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.369
- Πόντοι
- 206
Κορμαρα απλα!!!Γυναικαρα!
να είσαι καλάΚορμαρα απλα!!!Γυναικαρα!
Οι κοιλιακοί πάντως δε χτίζονται στα γυμναστήρια αλλά στην κουζίνα!!!! Μακάρι να μπορούσαμε να χάσουμε τοπικά αλλά όσο κι αν το διαφημίζουν ΔΕΝ γίνεται!!! Η αλήθεια είναι πως τα 90 είναι πολλά από θέμα υγείας πρωτίστως αλλά λόγω επαγγέλματος, να ξέρεις πως αν χάσεις κιλά θα έχεις κόστος και στα βυζιά!!!δηλαδή να αφεισό τα 90 κιλά;
μόνο κοιλιά θα κόψω;
μακάρι θα μπορούσα![]()
εχει κομμωτρια εδω μεσα πολυ γνωστη και κανει και νυχιαευχαριστώ)
personal κομμώτρια είναι)
έρχεται σπίτι μου)
κερατίνη είναι) 7 ώρες δουλειά) αλλά κρατάει 6 μήνες)
φιλε πολλα χρονια και πολλα ευρω για να αποκτησω αυτον τον εναν και μοναδικο κοιλιακο .Οι κοιλιακοί πάντως δε χτίζονται στα γυμναστήρια αλλά στην κουζίνα!!!! Μακάρι να μπορούσαμε να χάσουμε τοπικά αλλά όσο κι αν το διαφημίζουν ΔΕΝ γίνεται!!! Η αλήθεια είναι πως τα 90 είναι πολλά από θέμα υγείας πρωτίστως αλλά λόγω επαγγέλματος, να ξέρεις πως αν χάσεις κιλά θα έχεις κόστος και στα βυζιά!!!
Me too Τάσσο!!!φιλε πολλα χρονια και πολλα ευρω για να αποκτησω αυτον τον εναν και μοναδικο κοιλιακο .
όλα τα ξέρω) στα 47 λίγο δύσκολα μετά τα 3α χιρουργία)Οι κοιλιακοί πάντως δε χτίζονται στα γυμναστήρια αλλά στην κουζίνα!!!! Μακάρι να μπορούσαμε να χάσουμε τοπικά αλλά όσο κι αν το διαφημίζουν ΔΕΝ γίνεται!!! Η αλήθεια είναι πως τα 90 είναι πολλά από θέμα υγείας πρωτίστως αλλά λόγω επαγγέλματος, να ξέρεις πως αν χάσεις κιλά θα έχεις κόστος και στα βυζιά!!!
φτιάχνω μόνη μου αυτάεχει κομμωτρια εδω μεσα πολυ γνωστη και κανει και νυχια
για αυτο δεν θα παει αυτη η χωρα μπροστα ...επρεπε κανονικα να βοηθας... γιατι απο τα πουρμπουαρ δεν κανει προκοπη το παληκαριφτιάχνω μόνη μου αυτά![]()
βοηθάω στα μπαράκια, στριπτηζάδικα, εστιατόρια, σπα, γυμναστήρια, σπορτ τρενερ, γιατροί, τάξη, αεπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείεςγια αυτο δεν θα παει αυτη η χωρα μπροστα ...επρεπε κανονικα να βοηθας... γιατι απο τα πουρμπουαρ δεν κανει προκοπη το παληκαρι
τελος παντων η αγορα δεν κινειται ετσι θελει αλλαγες στον τροπο μαςβοηθάω στα μπαράκια, στριπτηζάδικα, εστιατόρια, σπα, γυμναστήρια, σπορτ τρενερ, γιατροί, τάξη, αεπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες
α, και ΔΕΗ) ασφάλεια, κράτος κλπ)
δηλαδή;τελος παντων η αγορα δεν κινειται ετσι θελει αλλαγες στον τροπο μας
αντε να σου πω μια φορα ακομη την αλλη φορα να στειλω την κομμωτρια-νυχου δεν θα πληρωσεις μονο τιπς θα του δωσειςδηλαδή;
επεσε με το μετρο η τσουτσουνα
Βάλε κι άλλα βιντεάκια Στέλλα
Μπράβο ΚΑΥΛΑ. Ρουφά το τρομπόνι!
Είσαι πάαααρα πολύ καλή.....!!