zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μεσα επεσες 100%2 παρομοιες κριτικες για 2 ανεξαρτητες, που προφανως δεν του εκαναν τα χατηρια.
καριολης ολκης!
μεσα επεσες 100%2 παρομοιες κριτικες για 2 ανεξαρτητες, που προφανως δεν του εκαναν τα χατηρια.
Ακου τωρα κατι...Μιστερ κλωνος εκ κολονου...Οι αλλοι δεν σε ξερουν αλλα εγω σε ξερω. Και επισης ξερω και γιατι εγραψες την κριτικη που εγραες ΧΩΡΙΣ να την εχεις δει τη καυλοκοπελα. Καποιος που ξερει 1 και 2 πραγματα αμεσως σε καταλαβε. Τεσπα...
Ονοματισες καποιον "προμοτορακο"?. Και εσυ που πηρες προχτες 3 τηλεφωνα (με αλλο ονομα ιδιο ομως αριθμο) και εκλιπαρουσες πουτανες του χωρου να τις βοηθησεις με κατι κατσικες που βοσκεις εκει ψηλα που εισαι, τι σε κανει? Τζεντλεμαν? Α ρε κουτουπομα που θες, αλλα που ορεξη πια με τοσο χρονια στην πλατη μου.
Θα σε παρω αργοτερα τηλεφωνο να τα πουμε, να σου δωσω μια καλυτερη που εχω...
Αντε καλα ξυπνητουρια μαγκα....
Παιδια καλημέρα και Στέλλα επισης.
χθες μου παραβίασαν τον λογαριασμο .αναγκαστηκα να ανοιξω αλλον να απολογηθω γιατι έχω κανει αναφορα και ειναι σε φάση διαγραφης .ο υποτιθέμενος master8888 που γράφει δεν είμαι εγω και δεν έχω ιδεα τι γίνεται ,ανοιξα το πρωι τον υπολογιστη και επαθα πλακα.
ζητω συγνωμη απο ολους και ιδαιτερα απο την κοπέλα που δεν την ξερω ουτε εχω βρεθει ποτε μου μαζι της .
εχω κανει εγγραφη απο το 2007 και ουδέποτε εδωσα δικαίωμα να γραψω κατι αρνητικο ειτε περασα καλα ειτε οχι .
φιλικα Σπυρος και συγνωμη Στελλα αλλα δεν ειμαι εγω ,εχω κανει αναφορα στον διαχειριστη.
παρακαλω ο λογαριασμος master8888 να διαγραφει.
Στην διαθεση σας για οτιδήποτε.
Ρε φιλε ποσό μαλακας είσαι που μπαινεις σε αλλους λογαριασμους και με εκθέτεις?εχεις την εντύπωση οτι με τις κατάλληλες διαδικασίες και το ip σου δεν θα βρεθείς?εκανες μεγαλο λαθος φιλαρακι ...
Σωθηκαμε τωρα...Νομιζω οτι πρεπει να ζητησεις να διαγραφουν επίσης και οι κριτικες οι χθεσινες....
τωρα αν οντως ετσι ειναι τα πραγματα..... [size=10pt][size=10pt]ο admin ξερει[/size][/size].
ναι οκ.. με τετοιου τυπου αναρτησεις οπως το δηλωσε εδω,,,,,σιγουρα θα περασει απαρατηρητο.Σωθηκαμε τωρα...
ναι οκ.. με τετοιου τυπου αναρτησεις οπως το δηλωσε εδω,,,,,σιγουρα θα περασει απαρατηρητο.
Αν στειλει μυνημα στον admin θα βρει ακρη. Εκτος αν η αναρτηση ειναι μονο για τα ματια τα δικα μας.
τα σεβη μου Τιμημενε καλε φιλε!
Έαν δεν γαμιόταν καλά θα έπαιρνες ταιμ αουτ θα σταμάταγες το πήδημα και θα την έδιωχνες δλδ ......Τίτλος: Ποτέ ξανά.
Η Στέλλα είναι μια μεγαλοκοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που είχα δει. Θέλησα να τη δοκιμάσω για την εμπειρία. Λάθος μου. Το σώμα της μέτριο και με παραπάνω χρόνια και κιλά. Στον αγώνα έδειξε ότι ξέρει να γαμιέται τρελά όπως όλες οι ασχημουλες και για αυτό την κράτησα. Δεν άντεξα όμως για δεύτερο γύρο και την έδιωξα νωρίτερα. Έκανα κι ένα μπανάκι να φύγει από πάνω μου η άσχημη μυρωδιά της.Ποτέ ξανά μάγκες. Η εμπειρία σκέτη απογοήτευση. Κρίμα. Αυτά από μένα μάγκες. Να περνάτε καλά.
τοση ωρα γιατι δεν εχουν πεσει οι ψευτικες κριτικες ;)παιδια ζήτησα να διαγραφτεί ο λογαριασμός μου και όλα .
Είχα κάνει πρόσφατα μία κριτική για την anna pipinaki κοιτάξτε γραφικό χαρακτήρα ΜΟΥ και κοιτάξτε και του φίλου....
Γραφικο χαρακτηρα?παιδια ζήτησα να διαγραφτεί ο λογαριασμός μου και όλα .
Είχα κάνει πρόσφατα μία κριτική για την anna pipinaki κοιτάξτε γραφικό χαρακτήρα ΜΟΥ και κοιτάξτε και του φίλου....
Παιδια καλημέρα και Στέλλα επισης.
χθες μου παραβίασαν τον λογαριασμο .αναγκαστηκα να ανοιξω αλλον να απολογηθω γιατι έχω κανει αναφορα και ειναι σε φάση διαγραφης .ο υποτιθέμενος master8888 που γράφει δεν είμαι εγω και δεν έχω ιδεα τι γίνεται ,ανοιξα το πρωι τον υπολογιστη και επαθα πλακα.
ζητω συγνωμη απο ολους και ιδαιτερα απο την κοπέλα που δεν την ξερω ουτε εχω βρεθει ποτε μου μαζι της .
εχω κανει εγγραφη απο το 2007 και ουδέποτε εδωσα δικαίωμα να γραψω κατι αρνητικο ειτε περασα καλα ειτε οχι .
φιλικα Σπυρος και συγνωμη Στελλα αλλα δεν ειμαι εγω ,εχω κανει αναφορα στον διαχειριστη.
παρακαλω ο λογαριασμος master8888 να διαγραφει.
Στην διαθεση σας για οτιδήποτε.
Ρε φιλε ποσό μαλακας είσαι που μπαινεις σε αλλους λογαριασμους και με εκθέτεις?εχεις την εντύπωση οτι με τις κατάλληλες διαδικασίες και το ip σου δεν θα βρεθείς?εκανες μεγαλο λαθος φιλαρακι ...
στο λογαριασμό σου μπαίνεις η είναι μπλοκαρισμένο; εσύ μου έστειλες το πρωί το ετειμα φιλίας;
μάλλον κάποιος του τράβηξε το αυτάκι....