Επισκέπτης
Την ειπες βρωμιαρα ...φιλικα???
Ρε τι πίνετε?
Ρε τι πίνετε?
Καλύτερα ψεύτης παρά βρωμιάρης. Φιλικά πάντα.
αντε κοιμησου να δεις και κανα αλλο ονειρο οτι γαμησες παλι να γραψεις καμια κριτικηΚι εσένα σε πήραν χαμπάρι προμοτοράκο. Άντε γεια τώρα
τελικα γινονται θαυματα?Πάντως μεγάλο ζήτημα ο κωλος της Στελλας.
Τον αναγκασε να ξαναγραψει εδω μετα το 2009!!!!!
τα ειδες και εσυ βλεπω...προχθές κάπου γυρνούσαν κάτι ταγάρια....
σφυρίζουν αυτά είναι προχωρημένα μοντέλατα ειδες και εσυ βλεπω...
Πάντως μεγάλο ζήτημα ο κωλος της Στελλας.
Τον αναγκασε να ξαναγραψει εδω μετα το 2009!!!!!
Τίτλος: Ποτέ ξανά.
Η Στέλλα είναι μια μεγαλοκοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που είχα δει. Θέλησα να τη δοκιμάσω για την εμπειρία. Λάθος μου. Το σώμα της μέτριο και με παραπάνω χρόνια και κιλά. Στον αγώνα έδειξε ότι ξέρει να γαμιέται τρελά όπως όλες οι ασχημουλες και για αυτό την κράτησα. Δεν άντεξα όμως για δεύτερο γύρο και την έδιωξα νωρίτερα. Έκανα κι ένα μπανάκι να φύγει από πάνω μου η άσχημη μυρωδιά της.Ποτέ ξανά μάγκες. Η εμπειρία σκέτη απογοήτευση. Κρίμα. Αυτά από μένα μάγκες. Να περνάτε καλά.
Οτι και να λενε εισαι μιλφαρα και μας καυλωνεις τρελα και αυτο δεν αλλαζει
δεν λεω ψεμματα.αυτο που εισαι λεωευχαριστώ
αλλά όχι ψέματα
τελικα δεν εισαι μονο χαζος αλλα εισαι πολυ χαζος τελικαΤίτλος: Ποτέ ξανά.
Η Στέλλα είναι μια μεγαλοκοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που είχα δει. Θέλησα να τη δοκιμάσω για την εμπειρία. Λάθος μου. Το σώμα της μέτριο και με παραπάνω χρόνια και κιλά. Στον αγώνα έδειξε ότι ξέρει να γαμιέται τρελά όπως όλες οι ασχημουλες και για αυτό την κράτησα. Δεν άντεξα όμως για δεύτερο γύρο και την έδιωξα νωρίτερα. Έκανα κι ένα μπανάκι να φύγει από πάνω μου η άσχημη μυρωδιά της.Ποτέ ξανά μάγκες. Η εμπειρία σκέτη απογοήτευση. Κρίμα. Αυτά από μένα μάγκες. Να περνάτε καλά.
Ακου τωρα κατι...Μιστερ κλωνος εκ κολονου...Οι αλλοι δεν σε ξερουν αλλα εγω σε ξερω. Και επισης ξερω και γιατι εγραψες την κριτικη που εγραες ΧΩΡΙΣ να την εχεις δει τη καυλοκοπελα. Καποιος που ξερει 1 και 2 πραγματα αμεσως σε καταλαβε. Τεσπα...Τίτλος: Ποτέ ξανά.