Peiraiotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς κάτι?????Μπαίνει και στο zoo...αλλά εκεί χλωμό να της μιλήσει κανείς. Έχει καλύτερη φώτο και γίνεται χαμός.
...και ξεπέτακάπου είχε αναφερθεί εάν θυμάμαι καλά ότι είναι μόνο παθητική.
...και ξεπέτα
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]κάπου είχε αναφερθεί[/size][/size] [/size] εάν θυμάμαι καλά ότι είναι μόνο παθητική.
...και ξεπέτα
να της πει η Νταίζη τότε καμμιά κουβέντα μπας και συμμορφωθείΕίναι νομίζω και πολύ κολλητή φίλη της Νταίζης!!!
Ουτε καν τιξερω τιν κυρια θα τιν μαλωσο γιατι δεν τον περνεις αβιαστα κοπελα μουνα της πει η Νταίζη τότε καμμιά κουβέντα μπας και συμμορφωθεί
ρε απαράδεκτε τύπε όλα απ το μυαλό σου τα βγάζεις ?Είναι νομίζω και πολύ κολλητή φίλη της Νταίζης!!!
Περίμενε! ;)ρε απαράδεκτε τύπε όλα απ το μυαλό σου τα βγάζεις ?
Νταιζάρα, σόρυ, αλλα αν δεν με απατά η μνήμη μου, κάτι είχες πεί πρίν κανα δύο μήνες εδώ για την κυρία Στέλλα.Ουτε καν τιξερω τιν κυρια θα τιν μαλωσο γιατι δεν τον περνεις αβιαστα κοπελα μου
POIA XARA LETE. MIA MELAXRHNI STELLA THN LENE KAI EPIDI THN GNORIZA KAPOTE PROSOPIKA.
AFTH XANEI DEN STEKI KALA STON EGKEFALO THS. NA PW PWS EPINE KAI TIPOTA ENTAKSH
ASE POU AFTO TO STOMA DEN TO KLHNI POTE THS. TRELOS EINAI
ΛΑΘΟΣ!!!
Με συγχωρείς ρε Νταιζη !
Glykomoutsounos δεν το πα ετσι!! ;) Κάτι θυμόμουνα αλλά δεν το ειχε πει η Ντέζη!!
Καλημερα και παρακαλω το λυσαμε και παμε για αλλα φιλια :-* :-* :-*
Ιδού!!!
Αρα είναι καρδιακή φίλη κολλητη της κυρίας Αντριάννας!!!
Δεν αμφιβαλλω για το ερωτικο κομματι τησ κριτικης.τη στελλα την γνωριζω πρωσοπικα απο τα πρωτα της βηματα που σαν κρος μου ζητησε να βγουμε μαζι καποιο βραδυ για συμπαρασταση και ενθαρυνση.μπορει να ειναι λιγο συγχυσμενη σαν κοπελα που ψαχνει τον δρομο της η μπορει κ να μην εχει επαγγελματικη συμπεριφορα για χιλιουσ δυο λογουσ..αλλα σε καμια περιπτωση δεν παιρνει τιποτα για να χαλαρωσει η να ανεβει εκτος απο ορμονες.ειμαι σε θεση να το βεβαιωσω...σορρυ αλλα ασ μην εικαζουμε αυθεραιτα για τοσο λεπτα θεματα easy rider xωρις παρεξηγηση ετσι?επειδη το καλοκαιρι πιζω στη δουλεια δεν γραφω στο φορουμ
αυτο ομως δεν συμενει οτι σταματισα να γαμαω τα καλα ενχορια και εισαγομενα τρανς
που εχουμε στην αθηνα.
αυτη εκ πρωτης οψεος μου φανικε καλο καυλακι ... ομως ... πιπα μετρια ...
σπιτι λιγο ποιο πανω απο τη πλατεια γκιζη μετριο σαν χορος μενει μαζι με τη παολινα
γενικα ξεπετοφαση σκευτητε οτι σε καποια φαση πονεσε στα 4 και μου ειπε να σταματισω ....
γενικα ελεγε οτι ειχε παει με πολλους και οτι ηταν κουρασμενη αλλα απο το κολαρακι
καταλαβα οτι δεν επαιζε κατι τετοιο ... και επισεις δεν ειναι απο τις τρανς που γαμανε τυπου
νταιζη η τρανς που γαμαει φενεται απο τη πρωτη ματια ... οποτε πιστευω οτι κατι ειχε
κατεβασει πριν παω και την ειχε ρικσει σωματικα και ψυχολογικα .... αυτα !!!
Δεν αμφιβαλλω για το ερωτικο κομματι τησ κριτικης.τη στελλα την γνωριζω πρωσοπικα απο τα πρωτα της βηματα που σαν κρος μου ζητησε να βγουμε μαζι καποιο βραδυ για συμπαρασταση και ενθαρυνση.μπορει να ειναι λιγο συγχυσμενη σαν κοπελα που ψαχνει τον δρομο της η μπορει κ να μην εχει επαγγελματικη συμπεριφορα για χιλιουσ δυο λογουσ..αλλα σε καμια περιπτωση δεν παιρνει τιποτα για να χαλαρωσει η να ανεβει εκτος απο ορμονες.ειμαι σε θεση να το βεβαιωσω...σορρυ αλλα ασ μην εικαζουμε αυθεραιτα για τοσο λεπτα θεματα easy rider xωρις παρεξηγηση ετσι?
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τοσες που ειναι μονο παθητικες λενε οτι ειναι και ενεργητικες...
ναι μεν ψαρευουν περισσοτερουσ πελατες αλλα οταν ερθει η ωρα της αληθειας τι κανουν τι λενε;
Ετσι τρωνε ακυρο και να ειναι καλα και σαιτ σαν κι αυτο και ετσι ο καθενας που την παθενει μπορει να ενημερωνει και τους υπολοιπους