Διαγραμμένο μέλος 183327
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2018
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
ΓΙΑ πολλες πιπες !!!!.. ισοβια ιδιαιτερα θα την ειχα με μονιμη θεση κατω απο το γραφειο..
Η τυπισα παιδες δεν γαμιεται με τιποτα. Το λεω μιας και την γνωριζω προσωπικα λογω δουλειας σε διαφορες νυχτερινες δουλειες με τις οποιες ασχολουμε. Ειναι μαλιστα παντρεμενη. Απλα ολα αυτα με τα βιντεο και τις φωτο τα κανει επιτειδες, για να πηγαινει ο κοσμος να την βλεπει καινα γεμιζει τα μαγαζια... αυτο είναι ολο
Ήξερε τι έκανε η Στέλλα τύπε.Έχω ακούσει ότι σε επαρχιακά σκυλάδικα άνοιγαν κιβώτια σαμπάνιες για πάρτη της κι έφυγαν πολλά επιδόματα εσπα και διάφορα άλλα που έπαιρναν αγρότες και κτηνοτρόφοι.
εγω παλι την εχυνα και στο προσωποΈχει σωματαρα για γαμήσι και ακαποτο χύσιμο αλλά στο πρόσωπο τα ψιλοχαλαει κατά την γνώμη μου
true story...αφου και σε ένα μαγαζι που ειχε εμφανιστεί πριν κατι μηνες μονο άντρες είχε μεσα. κουνιοτανε σα ψαροβαρκα στη στεριαΗ τυπισα παιδες δεν γαμιεται με τιποτα. Το λεω μιας και την γνωριζω προσωπικα λογω δουλειας σε διαφορες νυχτερινες δουλειες με τις οποιες ασχολουμε. Ειναι μαλιστα παντρεμενη. Απλα ολα αυτα με τα βιντεο και τις φωτο τα κανει επιτειδες, για να πηγαινει ο κοσμος να την βλεπει καινα γεμιζει τα μαγαζια... αυτο είναι ολο
Μου θυμίζει την χαμένη βλάχα αδελφή της Μπρίτνει Σπίαρς
Ήξερε τι έκανε η Στέλλα τύπε.Έχω ακούσει ότι σε επαρχιακά σκυλάδικα άνοιγαν κιβώτια σαμπάνιες για πάρτη της κι έφυγαν πολλά επιδόματα εσπα και διάφορα άλλα που έπαιρναν αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Χαχαχα τρελο σχολιο μπραβοΜου θυμίζει την χαμένη βλάχα αδελφή της Μπρίτνει Σπίαρς
Είναι σέξυ όμως για πολλά..