αραγε ποσο παει η ταριφα της?
μεχρι και μια 1000 της τα εχωνα!!!!!!
Αντί να δώσεις τόσα σε ένα σούργελο, τουλάχιστον δε δίνεις το 1/5 σε κάποια πάμπτωχη οικογένεια, για να σου σχωρνάει και τα πεθαμένα?
αραγε ποσο παει η ταριφα της?
μεχρι και μια 1000 της τα εχωνα!!!!!!
Αντί να δώσεις τόσα σε ένα σούργελο, τουλάχιστον δε δίνεις το 1/5 σε κάποια πάμπτωχη οικογένεια, για να σου σχωρνάει και τα πεθαμένα?
Εδώ όμως υπάρχει το μειονέκτημα ότι οι πάμπτωχες (πλην τίμιες) οικογένειες δεν παίρνουν πίπες.
Εδώ όμως υπάρχει το μειονέκτημα ότι οι πάμπτωχες (πλην τίμιες) οικογένειες δεν παίρνουν πίπες.
σουργελο και σαλεμενη
μαλακιες λες
δες το μεσο ελληνικο μουνι κ ειδικα στην ηλικεια της
ειναι παραπανω αρκετα
που ζειτε ρε πουστη μ σε φασιον σοου της βικτορια σικρετ?δειτε λιγο τι γινεται εξω
Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια μου φαίνεται...
Είναι όλο αυτό το τρας που αποπνέει, είναι εμετική. Δεν σχολίασα το σώμα της που αν εξαιρέσουμε τα τραγικά που φοράει και τα 7-10 παραπάνω κιλά, μια χαρά είναι.
ούτε 0,5cm στύσης δεν της χαραμίζω της πατσούρας
βλιμα ισε το σκορδοστουμπακι μου!!!!!!!!
ακτινοβολεί ασχήμια από χιλιόμετρακοίτα φωτό χαχαχαχα
μπερδευετε τη ομορφια με την σεξουαλικοτητα που εμπνεει ο καθε ανθρωπος.... :-
μπερδευετε τη ομορφια με την σεξουαλικοτητα που εμπνεει ο καθε ανθρωπος.... :-
δεν έχει τπτ απ τα δύο ... απλά είναι πολύ πατσαβούρα κ χρειάζεται έτσι έναν εξευτελισμό, λίγο ξύλο, κανα μπινελίκι, κανα τράβηγμα να μείνει το εξτε στο χέρι
πεσ'τα μωρο μου.μολις αυτο θα εγραφα τωρα.η στελλαρα ειναι καταλληλη για ολα τα υπολοιπα που εχουν σχεση με το σεξ,εκτος απάυτο καθαυτο το σεξ.ειναι ο,τι πρεπει για κλωτσιες,μπουνιες,φτυσιες,να την κλ*σεις στην μαπα,αλλα και λιγο σεξ στο τελος ωστε να μην θεωρηθει κακοποιηση