Νέα

Στέλλα Μπεζαντάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
αμα δε προκειται για ιστορια επιστημονικης φαντασιας,πολυ θα γουσταρα να δω τα ξινισμενα μουτρα της καριας της γυναικας του οταν το μαθε :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε σεις απο που τα μαθαίνετε τόσα κουτσομπολια?
Καλά πάει..εγώ είμαι ύπνος....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
re magkes  ο κολος της μπεζαντακου μιαζει με τον κωλο τις γιαγιας του φιλου μου σιγα μην δωσω 250 ευρω για να γαμησω την γιαγια του φιλου μου

Mr.Zapper

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Stella_Bezantakou_String_Bikini_Mykonos_KanoniTV_01.jpg
Stella_Bezantakou_String_Bikini_Mykonos_KanoniTV_02.jpg
http://www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2012/04/Stella_Bezantakou_String_Bikini_Mykonos_KanoniTV_03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Άνετα τη γαμούσα!±  :knockinb:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Αν όντως την πήρε νουμεράδα ο Είσαγγελάτος με τους tennis budies του λέτε να υπήρχε όντως το video ή να φάγανε πάπα από μια ξανθιά;

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
για μια ακομα φορα.....η ταριφα που εγραψα πληροφορια απο αγορι της νυχτας(μπραβο) φιλο μου ηταν.....δεν την εχω πηδηξει εγω και τον ξαναρωτησα αν και πως....δεν εχω λαβει απαντηση ακομα :think:.....οποτε δεν ξερω λεπτομερειςς,υπομονη αν μαθω και σπρωξω ενημερωνω.....μου ειπε παντως οτι απεριωε προταση απο σιρινακη η γκομενα :headbang:

Επισκέπτης
ρε μάγκες αυτό είναι γνωστό με τον ευαγγελατο.η πουτάνα του τα πήρε ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ρε μάγκες αυτό είναι γνωστό με τον ευαγγελατο.η πουτάνα του τα πήρε ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ;)

Eγώ δεν το πιστεύω πάντως ..... σιγά μην απάτησε ο Ευαγγελάτος τη Τατιάνα με αυτή τη βλακόφατσα.  :2funny:

Επισκέπτης
Eγώ δεν το πιστεύω πάντως ..... σιγά μην απάτησε ο Ευαγγελάτος τη Τατιάνα με αυτή τη βλακόφατσα.  :2funny:
τύπε  τατιανα δεν βγάζει γούστα ;) ιεραποστολικό και στα πολύ κέφια αν εχει πιει και ενα ποτηράκι παραπάνω στα  :fuck2: :grin: η στελλιτσα όμως είναι για πολύ άγρια γούστα :2on1: :pipa2: :zfuck: :pipa3: :fuck2: :bottom: ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τύπε  τατιανα δεν βγάζει γούστα ;) ιεραποστολικό και στα πολύ κέφια αν εχει πιει και ενα ποτηράκι παραπάνω στα  :fuck2: :grin: η στελλιτσα όμως είναι για πολύ άγρια γούστα :2on1: :pipa2: :zfuck: :pipa3: :fuck2: :bottom: ;)

Για ποια άγρια γούστα λες ..... κοίτα βλέμμα ρε τύπε.  :2funny:

91967.jpg

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

+1 :thumbsup: standard η ξενερωτη η κατινα δε θα πιανει μια στο κρεβατι μπροστα στη στελλιτσα :grin:

Επισκέπτης
:2funny:

Γουστάρεις εξωτικές καταστάσεις τύπε.  :grin: (0.31-0.35)

τυπε ειλικρινά αν είχα τη δυνατότητα επιλογής να γαμήσω μια απο τις δυο...να είσαι σίγουρα θα επέλεγα στελλα :rockon:η άλλη πρέπει να είναι πολύ ξινηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ;)ίσως μιλαμε για την πιο ξινή παρουσιάστρια της τηλεορασης....και κάτι άλλο....σκέψου πόσο μυαλό έχει που είναι παντρεμένη με τον ευαγγελατο ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
+1 :thumbsup: standard η ξενερωτη η κατινα δε θα πιανει μια στο κρεβατι μπροστα στη στελλιτσα :grin:

Curie και μόνο που βλέπεις αυτό το βλέμμα .....  :2funny:

τυπε ειλικρινά αν είχα τη δυνατότητα επιλογής να γαμήσω μια απο τις δυο...να είσαι σίγουρα θα επέλεγα στελλα :rockon:η άλλη πρέπει να είναι πολύ ξινηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ;)ίσως μιλαμε για την πιο ξινή παρουσιάστρια της τηλεορασης....και κάτι άλλο....σκέψου πόσο μυαλό έχει που είναι παντρεμένη με τον ευαγγελατο ;)

Η Τατιάνα είναι όμορφη. Στο κρεβάτι γιατί να είναι ξινή;  :)

Η άλλη πάλι :cheesy:..... τι σπινθηροβόλο βλέμμα  :grin:.....  η εκδίκηση των αγελάδων ..... :2funny:

και κάτι άλλο....σκέψου πόσο μυαλό έχει που είναι παντρεμένη με τον ευαγγελατο ;)

Γιατί ρε τύπε, πετυχημένος (οικονομικά) είναι σε αυτό που κάνει. Κάτι τέτοιο δεν έψαχνε;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την πεπη την χασαμε
δεν πρεπει να χασουμε και την στελλαρα τυποι μου
δωστε το τηλ της στο λαο :rockon:
δεν ειναι παρακληση πλεον