curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Ευχαρίστως! ! !
Μας δίνεις ηλικία και ΑΦΜ σε παρακαλώ με p.m.
τυπε το ΑΦΜ μου δε το θυμαμαι τωρα..μηπως σου κανει το ΑΜΚΑ μου να στο στειλω?
Ευχαρίστως! ! !
Μας δίνεις ηλικία και ΑΦΜ σε παρακαλώ με p.m.
τυπε το ΑΦΜ μου δε το θυμαμαι τωρα..μηπως σου κανει το ΑΜΚΑ μου να στο στειλω?
Καλά ρε φιλαράκι για το ΙΚΑ ή τον ΟΑΕΔ μας πέρασες?
αν η στελλιτσα εκδιδεται εναντι λογικου ποσου στειλτε και σε μενα π.μ τυποι
αν η στελλιτσα εκδιδεται εναντι λογικου ποσου στειλτε και σε μενα π.μ τυποι
παλι τις μικρες αρχισες ρε τυπε?
Λογικό ποσό για ποιόν; Για σένα ή τη Στελλίτσα. Γιατί γι αυτή το 500ρικο είναι λογικότατο ποσό για 30 λεπτά. Πόσες κινεζούλες γαμείς με 500 ευρά;;;αν η στελλιτσα εκδιδεται εναντι λογικου ποσου στειλτε και σε μενα π.μ τυποι
οχι και πιπινι ρε τυπετυπε αυτη ειναι πιπινι για τα γουστα σου ..το σκεφτηκες καλα?
παει χαλασε κ αυτος τυπε,κοιταζει παιδουλες σα τη στελλιτσα ..
για μενα τυπεΛογικό ποσό για ποιόν; Για σένα ή τη Στελλίτσα. Γιατί γι αυτή το 500ρικο είναι λογικότατο ποσό για 30 λεπτά. Πόσες κινεζούλες γαμείς με 500 ευρά;;;
για μενα τυπε
λογικο ποσον εννοω τα 20 ευρω
εννοειται με ακαποτο τσιμπουκι τελειωτικο
αν δεν κανει φουλ προγραμμα ομως τυπε δινω μεχρι 15 ετσιμε τετοια προσφορα εκλεισες τυπε ..περιμενε μεχρι τα χριστουγεννα θα σου σκασουν p.m για τα περαιτερω
αν δεν κανει φουλ προγραμμα ομως τυπε δινω μεχρι 15 ετσι
αλλιως παω σε κιτρινιαρα freelancer
για μενα τυπε
λογικο ποσον εννοω τα 20 ευρω
εννοειται με ακαποτο τσιμπουκι τελειωτικο
ασε τον νωντα τωρα τυπεΜπαχαλακιας που λεει και ο νωντας , νωντας μπαρμπα νωντας
Λογικό ποσό για ποιόν; Για σένα ή τη Στελλίτσα. Γιατί γι αυτή το 500ρικο είναι λογικότατο ποσό για 30 λεπτά. Πόσες κινεζούλες γαμείς με 500 ευρά;;;
ετσι μεχρι τα χριστουγεννα να εχουμε πει και τα καλανταμε τετοια προσφορα εκλεισες τυπε ..περιμενε μεχρι τα χριστουγεννα θα σου σκασουν p.m για τα περαιτερω