alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εχεις δικιο, εκανα λαθος, ανακαλω.Αφορά τις εκλογές του ´23, και τη σύγκριση συγκεντρώσεων Κουτσούμπα και Τσίπρα.
Αφαιρω το ποσταρισμα
Εχεις δικιο, εκανα λαθος, ανακαλω.Αφορά τις εκλογές του ´23, και τη σύγκριση συγκεντρώσεων Κουτσούμπα και Τσίπρα.
Μη δίνεις σημασία. Κλασσική προπαγάνδα γαλάζιων τρολ.Αφορά τις εκλογές του ´23, και τη σύγκριση συγκεντρώσεων Κουτσούμπα και Τσίπρα.
εχεις φωτο απο χτες τυπε ? γιατι κατι μκου λεει οτι ηταν ιδια και χειροτερα απο το 23Αφορά τις εκλογές του ´23, και τη σύγκριση συγκεντρώσεων Κουτσούμπα και Τσίπρα.
εχεις φωτο απο χτες τυπε ? γιατι κατι μκου λεει οτι ηταν ιδια και χειροτερα απο το 23
Εάν αφαιρέσεις τις λουγκρες και τους λάθρο.....δεν είχε...Γιαυτό παίζουν ρόλο και οι συμμαχίες και σε με πιο block είσαι........ Αν κατάλαβες κατάλαβες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο οτι κατάλαβα, δεν μάζεψε κόσμο...... Σωστά???
Για κάνε μας ταληράκια ποιο είναι το παραμύθι; Μας έβαλες ένα άρθρο ΓΤΠΚ να μας πεις τι;Στο όνομα του Τάιλερ το σπίτι στο Κολωνάκι, πλήρωσε με τραπεζικό έμβασμα 1,76 εκατ. ευρώ (δείτε το συμβόλαιο)
Υπήρχε πρόβλεψη για golden visa στο συμβόλαιο, ωστόσο μετά τη θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφύλων δεν χρειάστηκε - Ο Κασσελάκης είχε πει ότι η αγορά του σπιτιού έγινε με δικά του χρήματα απ' τα δεδουλευμένα του - Στο excel δεν εμφανίζονται εισοδήματα του Τάιλερ, αλλά καταθέσεις $600, οφειλές...www.protothema.gr
Και το παραμύθι συνεχίζεται...
Τα ίδια με τις εκλογές τις τότεΔημοσκόπηση GPO για το parapolitika.gr: Από 31% έως 34% η ΝΔ - Από 14,7% έως 17,7% ο ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσκόπηση GPO για το parapolitika.gr: Από 31% έως 34% η ΝΔ - Από 14,7% έως 17,7% ο ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική - Δημοσκόπηση GPO για το parapolitika.gr: Από 31% έως 34% η ΝΔ - Από 14,7% έως 17,7% ο ΣΥΡΙΖΑwww.parapolitika.gr
μου βγαζει οτι ειναι πραγματικος ρε τυπε , με συγκινησε το πουστρακι , αληθεια λεω
και θεογκόμενος το πουστράκι πάντως.μου βγαζει οτι ειναι πραγματικος ρε τυπε , με συγκινησε το πουστρακι , αληθεια λεω
Να το κοιτάξεις......μου βγαζει οτι ειναι πραγματικος ρε τυπε , με συγκινησε το πουστρακι , αληθεια λεω
ααα δικος μας και εσυκαι θεογκόμενος το πουστράκι πάντως.
Να τα λέμε όλα φιλενάδα
Γιατί μας βάζεις τις αναρτήσεις των δημοσκοπήσεων?? Αλλωστε είσαι σίγουρος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει 2 μπροστά και αυτές άλλα λένε...Δημοσκόπηση GPO για το parapolitika.gr: Από 31% έως 34% η ΝΔ - Από 14,7% έως 17,7% ο ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσκόπηση GPO για το parapolitika.gr: Από 31% έως 34% η ΝΔ - Από 14,7% έως 17,7% ο ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική - Δημοσκόπηση GPO για το parapolitika.gr: Από 31% έως 34% η ΝΔ - Από 14,7% έως 17,7% ο ΣΥΡΙΖΑwww.parapolitika.gr
Γιατί μας βάζεις τις αναρτήσεις των δημοσκοπήσεων?? Αλλωστε είσαι σίγουρος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει 2 μπροστά και αυτές άλλα λένε...
Ε τότε περίμενε την κάλπη. Τόσο καιρό στο λέω. Τις αναρτήσεις γιατί μας τις βάζεις δεν μου είπες....Κ ο Γεράκης από την Marc το είπε. Εξάλλου ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί ποτέ σε εκλογές.
Δεν ξέρεις τι θα βγάλει η κάλπη.