Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
το iphone 14 αξιζει με επιδότηση?
μην μου ανεβαζεις την πιεση και εσυ ρε..
βλεπω κατι γαμωσπιτους που βαζουν 36 ατοκες να το παρουν και βαζουν 12 ευρω καρτα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι επαθε το φιλαρακι μου;
θα σου πω αλλη φορα πριβε εχει και πουστοπαιδια εδω μεσα:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
επαίτες βρωμιζουν το νημα του Κασσελακη μας , με Χ2 BMW , λευκο ατσαλακωτο πουκαμισο και πακο τα λεφτα στην τραπεζα ...
Τι πλεμπα αυτοι οι δεξιοι ρε πουστη

δε το θέλω για μένα θέλωνα το κάνω δώρο σε ένα μουνί :confused:
Απο το σκαιπ και εσυ μουνι βλεπω .. ειναι της μόδας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.157
Πόντοι
5.506
δε το θέλω για μένα θέλωνα το κάνω δώρο σε ένα μουνί :confused:
Παρτης αυτο μωρ μαλακα και συ

original-iphone-2007.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.035
Πόντοι
3.656
ην μου ανεβαζεις την πιεση και εσυ ρε..
βλεπω κατι γαμωσπιτους που βαζουν 36 ατοκες να το παρουν και βαζουν 12 ευρω καρτα..
ο πλεμπας φαινεται απο τη θηκη τυπε

οποιος εχει θηκες και ζαμαριες και αλεξισφαιρα γιλεκα στο iphone....δουλευε 3 χρονια για να το παρει και ετρωγε ρεβυθια καθε μερα.

εμεις οι απλες το εχουμε στον πουτσο μας χυμα και πεφτει κατω και γρατζουνιεται και κλαιν :sunglasses:

Xee

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Κασσελάκης για ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι καλύτερο για ένα κατά φαντασίαν αριστερό κόμμα που θα μπορούσε να μεταλλαχθεί σε κέντρο-κεντροδεξιό μη διεφθαρμένο για να πεθάνει μετά το ΠΑΣΟΚ και το μεγαλύτερο καρκίνωμα της χώρας, η ΝΔ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.035
Πόντοι
3.656
Παρτης αυτο μωρ μαλακα και συ

original-iphone-2007.jpg
Τίναυτό ρε τύπε φαξ??????

πόσα εντιντ θα κανεις για να φανει αληθινο αυτο που θα γραψεις ; :coffee:
ε να την φόρτωσα από το σπίτι της μπορεί να πήγαινε πιο πολύ σε απαγωγή :confused:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε για όλα τα ναρκωτικά ,η κοκαΐνη να δεις τι έσοδα θα φέρει αν την νομιμοποίησουμε.
Καταλαβαίνω τι λες αλλά μην το παρουσιάζουμε και σαν κάτι καλό και καλά ξεβαχλεβουμε ,προοδεύουμε ,γινόμαστε καλύτεροι μπλα μπλα μπλα ,έχουμε ένα πρόβλημα που δεν έχει εύκολη λύση οπότε θα πάρουμε καποιες δύσκολες αποφάσεις μήπως και γινει καλύτερη η κατάσταση.
καλά και γω παράδειγμα το φερα, δεν είναι η κάψα μου τα ναρκωτικά, οι πουτάνες είναι! :grin:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αυτη η φάση με την σύμβαση κατά παραγγελία την βλέπεις για καλό δηλαδή?

Αν εξαιρεσεις οτι εγω ειμαι υπερ του να κλεβεις τον κλεφτη (=κρατος) και να φοροδιαφευγεις και να εισαι μαυρος και οτι θα σε γαμησουν και θα καταγραφουν μεχρι και το τελευταιο ευρω για να μη μπορεις να γλυτωσεις με τιποτα. Εαν αυτη ειναι η κριτικη συμφωνω.

Σε ορους ασπρισματος και κριτικης απο την αλλη πλευρα τι κακο εχει για εσενα. Οτι θα υπαρχουν εργοδοτικα παραθυρα? Σοβαρα ρωτω γιατι δεν εχω μελετησει τα παντα.

Διαβαζω:

Η εργασία να παρέχεται εντός προκαθορισμένων ωρών και ημερών αναφοράς, τις οποίες ο εργοδότης υποχρεωτικά θα πρέπει εξ υπαρχής να έχει γνωστοποιήσει στον εργαζόμενο.
  • Ο εργαζόμενος να έχει ειδοποιηθεί από τον εργοδότη για την ανάθεση της εργασίας εγγράφως ή με γραπτό μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο πρόσφορο τρόπο, σε εύλογο χρόνο που δεν μπορεί να είναι μικρότερος των είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν από την ανάληψη της εργασίας, πλην περιπτώσεων που δικαιολογούν αντικειμενικά μικρότερο χρόνο προειδοποίησης, τον οποίο ο εργοδότης γνωστοποιεί στον εργαζόμενο.

Διασφαλιστικές, προστατευτικές δικλείδες αποτελούν οι εξής παρακάτω προβλέψεις/ρήτρες:

• Ο εργαζόμενος δικαιούται να αρνηθεί την ανάληψη εργασίας. Σε αυτή την περίπτωση απαγορεύεται οποιαδήποτε δυσμενής διάκριση σε βάρος του εργαζόμενου από τον εργοδότη.
  • Αν οποιαδήποτε χρονική στιγμή και πάντως πριν από την ανάληψη της εργασίας, ο εργοδότης ακυρώσει την ανάθεσή της, ο εργαζόμενος δικαιούται αποζημίωση που αντιστοιχεί στο ημερομίσθιο της εργασίας που δεν του ανατέθηκε.
  • Tα συμβαλλόμενα μέρη υποχρεούνται να συμφωνούν έναν ελάχιστο αριθμό αμειβόμενων ωρών εργασίας, αλλιώς η σύμβαση κατά παραγγελία είναι άκυρη.
  • Εφαρμόζονται όλες οι προστατευτικές για τον εργαζόμενο διατάξεις που συνδέονται με τη σύμβαση ή σχέση εξαρτημένης εργασίας του και ειδικά για την υπερεργασία, την υπερωρία και τον χρόνο ημερήσιας ανάπαυσης
  • Οι συμβάσεις κατά παραγγελία θα αναγγέλλονται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και θα παρακολουθούνται από τους εργαζόμενους μέσω της εφαρμογής MyErgani app.
  • Ο έλεγχος της εργασίας κατά παραγγελία θα διενεργείται από την Επιθεώρηση Εργασίας και για όποιες παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίες θα επιβάλλονται τα αντίστοιχα προβλεπόμενα πρόστιμα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Καταλαβα οτι «νομικά» δεν καταργείται το 8ωρο και νομιμοποιεί 13ωρο,ομως πρακτικά αυτο θα γινει γιατι θα σου λεει η εταιρεια θα χτυπάς καρτα 08:00-16:00 και στις 16:00 θα ξαναχτυπας με 20:00 που θα σχολάς .Εδω ηδη δεν υπαρχει 8ωρο ρε τυποι,μαλακιες μου λετε τωρα;
Εχει δουλεψει Ελλαδα κανεις ή ολοι γόνοι ειστε;

Μεγαλε απαγορευεται να δουλευεις για τον ιδιο εργοδοτη.
Δεν εχεις παρει μυρωδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom