You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 304K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.157
- Πόντοι
- 5.506
Τι επαθε το φιλαρακι μου;τι κασσελακης ρε μαλακα εδω εχουμε ΠΟΛΥ σοβαρα θεματα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
15 και τιτανιο μωρη πλεμπα , ΜΟΝΟτο iphone 14 αξιζει με επιδότηση?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
μην μου ανεβαζεις την πιεση και εσυ ρε..το iphone 14 αξιζει με επιδότηση?
βλεπω κατι γαμωσπιτους που βαζουν 36 ατοκες να το παρουν και βαζουν 12 ευρω καρτα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα σου πω αλλη φορα πριβε εχει και πουστοπαιδια εδω μεσαΤι επαθε το φιλαρακι μου;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 3.656
δε το θέλω για μένα θέλωνα το κάνω δώρο σε ένα μουνί15 και τιτανιο μωρη πλεμπα , ΜΟΝΟ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
επαίτες βρωμιζουν το νημα του Κασσελακη μας , με Χ2 BMW , λευκο ατσαλακωτο πουκαμισο και πακο τα λεφτα στην τραπεζα ...
Τι πλεμπα αυτοι οι δεξιοι ρε πουστη
Τι πλεμπα αυτοι οι δεξιοι ρε πουστη
Απο το σκαιπ και εσυ μουνι βλεπω .. ειναι της μόδαςδε το θέλω για μένα θέλωνα το κάνω δώρο σε ένα μουνί
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.157
- Πόντοι
- 5.506
Παρτης αυτο μωρ μαλακα και συδε το θέλω για μένα θέλωνα το κάνω δώρο σε ένα μουνί
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 3.656
ο πλεμπας φαινεται απο τη θηκη τυπεην μου ανεβαζεις την πιεση και εσυ ρε..
βλεπω κατι γαμωσπιτους που βαζουν 36 ατοκες να το παρουν και βαζουν 12 ευρω καρτα..
οποιος εχει θηκες και ζαμαριες και αλεξισφαιρα γιλεκα στο iphone....δουλευε 3 χρονια για να το παρει και ετρωγε ρεβυθια καθε μερα.
εμεις οι απλες το εχουμε στον πουτσο μας χυμα και πεφτει κατω και γρατζουνιεται και κλαιν
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 3.656
το φόρτωσα σε ρουγκάρντενΑπο το σκαιπ και εσυ μουνι βλεπω .. ειναι της μόδας
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
πόσα εντιντ θα κανεις για να φανει αληθινο αυτο που θα γραψεις ;το φόρτωσα σε ρουγκάρντεν
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 3.656
Τίναυτό ρε τύπε φαξ??????Παρτης αυτο μωρ μαλακα και συ
ε να την φόρτωσα από το σπίτι της μπορεί να πήγαινε πιο πολύ σε απαγωγήπόσα εντιντ θα κανεις για να φανει αληθινο αυτο που θα γραψεις ;
Είσαι τελειως για τον μπεοΑρα απο Θεσσαλια εισαι.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
καλά και γω παράδειγμα το φερα, δεν είναι η κάψα μου τα ναρκωτικά, οι πουτάνες είναι!Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε για όλα τα ναρκωτικά ,η κοκαΐνη να δεις τι έσοδα θα φέρει αν την νομιμοποίησουμε.
Καταλαβαίνω τι λες αλλά μην το παρουσιάζουμε και σαν κάτι καλό και καλά ξεβαχλεβουμε ,προοδεύουμε ,γινόμαστε καλύτεροι μπλα μπλα μπλα ,έχουμε ένα πρόβλημα που δεν έχει εύκολη λύση οπότε θα πάρουμε καποιες δύσκολες αποφάσεις μήπως και γινει καλύτερη η κατάσταση.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Αυτη η φάση με την σύμβαση κατά παραγγελία την βλέπεις για καλό δηλαδή?
Αν εξαιρεσεις οτι εγω ειμαι υπερ του να κλεβεις τον κλεφτη (=κρατος) και να φοροδιαφευγεις και να εισαι μαυρος και οτι θα σε γαμησουν και θα καταγραφουν μεχρι και το τελευταιο ευρω για να μη μπορεις να γλυτωσεις με τιποτα. Εαν αυτη ειναι η κριτικη συμφωνω.
Σε ορους ασπρισματος και κριτικης απο την αλλη πλευρα τι κακο εχει για εσενα. Οτι θα υπαρχουν εργοδοτικα παραθυρα? Σοβαρα ρωτω γιατι δεν εχω μελετησει τα παντα.
Διαβαζω:
Η εργασία να παρέχεται εντός προκαθορισμένων ωρών και ημερών αναφοράς, τις οποίες ο εργοδότης υποχρεωτικά θα πρέπει εξ υπαρχής να έχει γνωστοποιήσει στον εργαζόμενο.
- Ο εργαζόμενος να έχει ειδοποιηθεί από τον εργοδότη για την ανάθεση της εργασίας εγγράφως ή με γραπτό μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο πρόσφορο τρόπο, σε εύλογο χρόνο που δεν μπορεί να είναι μικρότερος των είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν από την ανάληψη της εργασίας, πλην περιπτώσεων που δικαιολογούν αντικειμενικά μικρότερο χρόνο προειδοποίησης, τον οποίο ο εργοδότης γνωστοποιεί στον εργαζόμενο.
Διασφαλιστικές, προστατευτικές δικλείδες αποτελούν οι εξής παρακάτω προβλέψεις/ρήτρες:
- Ο εργαζόμενος δικαιούται να αρνηθεί την ανάληψη εργασίας. Σε αυτή την περίπτωση απαγορεύεται οποιαδήποτε δυσμενής διάκριση σε βάρος του εργαζόμενου από τον εργοδότη.
- Αν οποιαδήποτε χρονική στιγμή και πάντως πριν από την ανάληψη της εργασίας, ο εργοδότης ακυρώσει την ανάθεσή της, ο εργαζόμενος δικαιούται αποζημίωση που αντιστοιχεί στο ημερομίσθιο της εργασίας που δεν του ανατέθηκε.
- Tα συμβαλλόμενα μέρη υποχρεούνται να συμφωνούν έναν ελάχιστο αριθμό αμειβόμενων ωρών εργασίας, αλλιώς η σύμβαση κατά παραγγελία είναι άκυρη.
- Εφαρμόζονται όλες οι προστατευτικές για τον εργαζόμενο διατάξεις που συνδέονται με τη σύμβαση ή σχέση εξαρτημένης εργασίας του και ειδικά για την υπερεργασία, την υπερωρία και τον χρόνο ημερήσιας ανάπαυσης
- Οι συμβάσεις κατά παραγγελία θα αναγγέλλονται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και θα παρακολουθούνται από τους εργαζόμενους μέσω της εφαρμογής MyErgani app.
- Ο έλεγχος της εργασίας κατά παραγγελία θα διενεργείται από την Επιθεώρηση Εργασίας και για όποιες παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίες θα επιβάλλονται τα αντίστοιχα προβλεπόμενα πρόστιμα.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Καταλαβα οτι «νομικά» δεν καταργείται το 8ωρο και νομιμοποιεί 13ωρο,ομως πρακτικά αυτο θα γινει γιατι θα σου λεει η εταιρεια θα χτυπάς καρτα 08:00-16:00 και στις 16:00 θα ξαναχτυπας με 20:00 που θα σχολάς .Εδω ηδη δεν υπαρχει 8ωρο ρε τυποι,μαλακιες μου λετε τωρα;
Εχει δουλεψει Ελλαδα κανεις ή ολοι γόνοι ειστε;
Μεγαλε απαγορευεται να δουλευεις για τον ιδιο εργοδοτη.
Δεν εχεις παρει μυρωδια.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Στεφάνος Κασσελάκης: Έτεινα χείρα φιλίας στην Έφη και την απέρριψε - Της έκανα τον Ιούλιο προτάσεις και δεν μου απάντησε
Ετσιιιι, ξεφτιλισε την χτικιαρα
Ετσιιιι, ξεφτιλισε την χτικιαρα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.468
- Πόντοι
- 2.606
επος!Για τις χρόνιες παθογένειες της χωρας, για τις οποίες ευθυνεται η αριστερα, θα ζητησει συγνωμη η νδ?
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Να και τα ντοκουμεντα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.468
- Πόντοι
- 2.606
μεταξυ μας ρε συΜεγαλε απαγορευεται να δουλευεις για τον ιδιο εργοδοτη.
Δεν εχεις παρει μυρωδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 44