Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Μια φορά είχε γίνει αυτό, στην Τήλο. Ακυρώθηκε από τα δικαστήρια, νομίζω μέχρι Αρειο Πάγο έφτασε.Για τους δήμους κονομα είναι. Καποιοι έκαναν γάμους και πιο παλιά. Ειδικά σε τουριστικά νησιά
Σκέψου να γίνει νομιμο. Πόσοι τουρίστες θα έρχονται να οργανώσουν τελετές εδώ. Υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία γαμων στα νησιά μας. Θα επεκταθεί και στους γάμους ομοφύλων.Μια φορά είχε γίνει αυτό, στην Τήλο. Ακυρώθηκε από τα δικαστήρια, νομίζω μέχρι Αρειο Πάγο έφτασε.
GamiesaiΠαει και αυτο το νημα. Για ντιγκιντανγκες εγινε. Ουτε ενα μαδομουνι.
Εντάξει, δεν είμαι εντελώς κατά. Βασικά για τον γάμο είμαι υπέρ, με την καρακιτς εμπορευματοποίηση έχω κι εγω θέμα.Σκέψου να γίνει νομιμο. Πόσοι τουρίστες θα έρχονται να οργανώσουν τελετές εδώ. Υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία γαμων στα νησιά μας. Θα επεκταθεί και στους γάμους ομοφύλων.
Ευχαριστω. Το ιδιο ευχομαι και για εσας. Μαδομουνι ειπαμε, οχι ευχουλεςGamiesai
Εννοείται πως θα ξεφουσκώσει γρήγορα.Εντάξει, δεν είμαι εντελώς κατά. Βασικά για τον γάμο είμαι υπέρ, με την καρακιτς εμπορευματοποίηση έχω κι εγω θέμα.
Πολύ πιθανόν να γίνει αυτό που λες. Αλλά μετά το πρώτο τζέρτζελο, θα σταματήσουν και τα κανάλια να ασχολούνται
Ρευτηκε; Είναι σημαντικό αυτό.
Έκτακτο....
Πριν λίγο ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε τουαλέτα κ μετά έφαγε μια σπανακόπιτα χωρίς τυρί…
Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι !Δηλώνουμε παρών στα καυτά γεγονότα της χώρας!!!
Οι απόψεις διΐστανται !Ρευτηκε; Είναι σημαντικό αυτό.
Σιγά μη νομίζουμε....σίγουροι είμαστε ρε συ γκέο οι υπολοιποι..ε ναι ρε τυπε, αμα ασχολουμαστε μονο με κασελακη θα νομιζει ο κοσμος οτι εμαστε πουστηδες
Οχι αγαπητέ,πρώτα έφαγε και μετά τουαλέτα.
Έκτακτο....
Πριν λίγο ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε τουαλέτα κ μετά έφαγε μια σπανακόπιτα χωρίς τυρί…
Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι !Δηλώνουμε παρών στα καυτά γεγονότα της χώρας!!!
Γιατί, είναι κοντά του;Χτύπα του την πλατούλα
Βέβαια τον χτύπησε ο taylor στην πλάτη..Ρευτηκε; Είναι σημαντικό αυτό.
Γουστάρεις κασσελα;;;;
Γουστάρεις κασσελα;;;;
Ώριμος μεστός πολιτικός λόγος με προοδευτικές θέσεις .
Καλά μάς τον φυτευσαν κ αυτόν οι Βαρδινογιάννηδες κ Αμερικάνοι .....
Καλά κάνω κ είμαι τελικά με ΚΚΕ μ-λ