petheropliktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 510
- Πόντοι
- 81
Πολύ σωστά τα λες και είναι η αρχή όλου του κακού που βρήκε την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την χώρα ελλείψει τρίτου (βασικά, με τρίτο το ΠΑΣΟΚ που είναι ζόμπυ πλέον, είναι χαμστεράκια της πολιτικής, ξεδοντιασμένοι χάρη στο ένοχο παρελθόν και την απίστευτα ομιχλώδη πλέον ιδεολογική κατεύθυνση όσων επιμένουν να στηρίζουν ΠΑΣΟΚ).Μάγκες,
ο Κάσσελ ψηφίστηκε από πρόσωπα που ΔΕΝ ήταν μέλη του κόμματος,
και ψήφιζαν ΑΛΛΑ κόμματα, είτε ήταν ΛΟΑΤΚΙ + και τον ψήφισαν
για να περάσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων ( που δεν είχε ψηφιστεί ακόμα) και τα
ΛΟΑΤΚΙ + αυτά πρόσωπα ήταν από διάφορα κόμματα.
Εξάλλου το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν ερμηνεύεται ότι
ο κάθε άσχετος μπορεί να συμμετέχει σε εκλογή του Προέδρου
του κόμματος, δίνοντας 2 ευρώ.
Είναι αμφίβολο αν μπορεί να εκλεγεί ο Πρόεδρος του κόμματος
με διαδικασία άσχετων ψηφοφόρων , όπως εκλέχτηκε ο Κάσσελ.
Σε κα΄θε περίπτωση , έγινε διαδικασία μομφής και πειθαρχικό.
Ο Κάσσελ έδειξε ένα άλλο εαυτό, από εκείνο που παρουσίαζε
πριν εκλεγεί, και έδειξε ότι ΔΕΝ καταλαβαίνει ούτε βασικά
πράγματα, ΔΕΝ κατάλαβε ούτε το " τα εν οίκω μη εν δήμω".
Δημοκρατία χωρίς κανόνες δεν είναι δημοκρατία, είναι ανοιχτή πρόσκληση για να μπει ο κάθε λαϊκιστής και να χειραγωγήσει τον λαό. Θέλοντας να αποδείξουν πόσο τολμηροί και ανοιχτοί είναι, δέχτηκαν παράτυπη υποψηφιότητα, "περαστικούς" ψηφοφόρους, ύποπτο αβαντάρισμα, μέχρι που ήταν πια αργά. Τώρα πλέον εκτέθηκαν τόσο που δεν ξέρω αν συμμαζεύεται η κατάσταση: αν μπορεί να διαμορφωθεί νέος παρθένος κεντροαριστερός πόλος που δε θα κουβαλά τα ρεζιλίκια με τα μνημόνια (χαριστική βολή) και τους κασσελίστας (ταφόπλακα).
Απορώ με όσους τάχτηκαν μαζί του φανατικά. Πραγματικά ζουν ανάμεσά μας ρε φίλε. Ο Πολάκης είναι ρόμπα που πήγε μαζί του για να χτυπήσει την Αχτσιόγλου (ή πήγε μαζί του όταν είδε πως είναι ο επόμενος πρόεδρος), ενώ η ανυποχώρητη στάση της Τζάκρη εξηγείται μόνο αν παίρνει γερά λεφτά από το Golden Boy. Ή είναι απλά τερματικά βλαμμένη, ή -όπως προείπα, και θέλω να πιστεύω!- έχουμε ένα καταπληκτικό ερωτικό τρίγωνο ετεροφυλοφιλικής στροφής/ξεσπάσματος από femboys προς αυταρχική milf/δασκάλα ("εγώ θα σας κάνω άντρες!" κι έτσι) .