Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.904
Πόντοι
1.406
Ωπ να και ο βιασμενος,ψηφισε
tsipras-arthrou.jpg

"Σήμερα μιλούν τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις καλπες.Το δικό τους "παρών", μαζί και το δικό μου δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απών"

Εμ βεβαια δεν θα ειναι απων,απλα θα τον σπασει σε 2 κομματια :rockon:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ξεκινάει η αρχή του τέλους της ΝΔ

στην επόμενη μεγάλη συμφορά που θα έρθει (γιατί θα έρθει) θα ζητήσει ο Πρόεδρος εκλογές.....και τα γαλάζια τσίσα θα μυρίσουν μέχρι την Τουρκία απέναντι

Έλα ρε τύπε ... πως τα λες έτσι .... :2funny:

Ψήφισα Τζουμάκα, εκφράζει μια χαρά την αριστερή γλίτσα ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.982
Πόντοι
3.656
Έλα ρε τύπε ... πως τα λες έτσι .... :2funny:

Ψήφισα Τζουμάκα, εκφράζει μια χαρά την αριστερή γλίτσα ....
αριστερή γλίτσα είναι ο κρατικοδίαιτος κομμουνιστής κύριος Κυριάκος

ο Στέφανος είναι αυτοδημιούργητος και έχει βάλει ένσημα όχι σαν κάτι άλλους που εδώ και 200 χρόνια τρώνε και πίνουν από το κράτος :sunglasses:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.254
Πόντοι
1.056
Η Ελλαδα μετα τον ΓΑΠ δεν πιστεύαμε πως θα μπορουσε να γινει χειροτερη.Ηρθε ο δυο φορες Κουλης και σαφως δεν εφερε αυτος τα πιο ακραία φαινόμενα στην χωρα,ρεκόρ καμμένων στρεμμάτων στην Ευρωπη και πλυμμηρες απίστευτου μένους,ομως ειναι ο μοναδικός πρωθυπουργος που μιλαει απευθυνόμενος στους πληγέντες με ασυγκρατητα γελια και χαμογελα.

Ας βγει κ ο Κασελακης,εξ αλλου πολλες πουσταρες ειναι πολυ πιο ευθύς απ τους στρειτ.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Δειχτε καμια φωτο απο τη διαδικασια να νιωσουμε λιγο ποιοι ειναι οι ψηφοφοροι του Συριζα.

Κανενας μπακαλιαρος, καμια με κοκκινο μαλλι, τατουαζακια, πρεζακηδες, πουστρακια, lgbtq, karens, θλιμμενα καταθλιπτικα προσωπα, γεροι με επαναστατικο μουσι και ζιβαγκο κλπ

Πρεπει να χτιστει ενα υποσυνειδητο φιλτρο με ποιους συναναστρεφεσαι καθημερινα και ποιους θα ξερεις με σιγουρια οτι ειναι στον πατο.

Στοιχημα οτι στο συλλαλητηριο για τις ταυτοτητες ειχε πιο νορμαλ ατομα.

Τελευταία τροποποίηση:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Εμένα κάτι δεν με πείθει σε αυτόν τον Κασσελάκη...
Βλέπω ως θετικά το ότι είναι νέος, έχει ένσημα, και κυρίως δεν είναι κομματόσκυλο ή γόνος. Και αν γουστάρει να βάζει κρέας στο κώλο του εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Αλλά κάτι με πονηρεύει στο πως εμφανίστηκε και σε αυτά που λέει για την διαδρομή του.
Αυτά με το παραδικαστικό που "κατέστρεψε" την οικογένειά του, η δήθεν "καριέρα" στην GS, και το πως από το πουθενά πήρε δάνεια για να γίνει.... εφοπλιστής !!! μπάζουν από παντού και δεν μου ακούγονται αληθινά.
Και επίσης έχω μάθει στην ζωή μου ότι η ξαφνική αγάπη και υπερπροβολή από τα media ποτέ δεν είναι..."αυθόρμητη" και για εμένα είναι red flag...
Και εδώ που τα λέμε δεν βλέπω πως μπορεί να κάνει χωριό με τους μαρξιστές και τα απολιθώματα της αριστεράς που αποτελούν τον στενό πυρήνα του Τσύριζα...
Τέσπα, λίγες ώρες μείνανε και θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει. Π΄΄αντως ακόμα και αν δεν κερδίσει, σίγουρα έχει ανακατέψει την τράπουλα και μάλλον έχει εγγράψει υποθήκες για το μέλλον...ίσως και κατά βάθος αυτός να ήταν ο 1ος στόχος του

Τελευταία τροποποίηση:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.254
Πόντοι
1.056
Δειχτε καμια φωτο απο τη διαδικασια να νιωσουμε λιγο ποιοι ειναι οι ψηφοφοροι του Συριζα.

Κανενας μπακαλιαρος, καμια με κοκκινο μαλλι, τατουαζακια, πρεζακηδες, πουστρακια, lgbtq, karens, θλιμμενα καταθλιπτικα προσωπα, γεροι με επαναστατικο μουσι και ζιβαγκο κλπ

Πρεπει να χτιστει ενα υποσυνειδητο φιλτρο με ποιους συναναστρεφεσαι καθημερινα και ποιους θα ξερεις με σιγουρια οτι ειναι στον πατο.

Ελα ρε τυπε με τις εξυπνάδες σου!
Μας αρκει που κοιτάμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ στον Παλαμα και στον Βολο,βουτηγμένοι μεσα στα σκατα .

Ελα τωρα που μιλας κ απο πανω με πνεύμα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
Εμένα κάτι με χαλάει σε αυτόν τον Κασσελάκη... Βλέπω ως θετικά το ότι είναι νέος, έχει ένσημα, και κυρίως δεν είναι κομματόσκυλο ή γόνος. Και αν γουστάρει να βάζει κρέας στο κώλο του εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Αλλά κάτι με πονηρεύει στο πως εμφανίστηκε και σε αυτά που λέει για την διαδρομή του.
Αυτά με το παραδικαστικό που "κατέστρεψε" την οικογένειά του, η δήθεν "καριέρα" στην GS, και το πως από το πουθενά πήρε δάνεια για να γίνει.... εφοπλιστής !!! μπάζουν πολύ νερό και δεν μου ακούγονται αληθινά. Και επίσης έχω μάθει στην ζωή μου ότι η ξαφνική αγάπη και υπερπροβολή από τα media ποτέ δεν είναι..."αυθόρμητη" και για εμένα είναι red flag...
Και εδώ που τα λέμε δεν βλέπω πως μπορεί να κάνει χωριό με τους μαρξιστές και τα απολιθώματα της αριστεράς που αποτελούν τον στενό πυρήνα του Τσύριζα...
Τέσπα, λίγες ώρες μείνανε και θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει. Π΄΄αντως ακόμα και αν δεν κερδίσει, σίγουρα έχει ανακατέψει την τράπουλα και μάλλον έχει βάλει υποθήκες για το μέλλον...ίσως και κατά βάθος αυτός να ήταν ο 1ος στόχος του
Tύπε σωστά τα λες αλλά κάπου μπερδεύεσαι και αυτοαναιρείσαι, δηλαδή, από τη μια "έχει ένσημα, νέος, αυτοδημιούργητος" και από την άλλη "το δήθεν κύκλωμα που δήθεν κατέστρεψε την οικογένεια του, η δήθεν καριέρα του και ο δήθεν εφοπλιστής" καταλαβαίνεις πως δεν κολλάνε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μας αρκει που κοιτάμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ στον Παλαμα και στον Βολο,βουτηγμένοι μεσα στα σκατα .

Να τος ο πρώτος ο κατσαπλιάς ψηφοφόρος......

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Tύπε σωστά τα λες αλλά κάπου μπερδεύεσαι και αυτοαναιρείσαι, δηλαδή, από τη μια "έχει ένσημα, νέος, αυτοδημιούργητος" και από την άλλη "το δήθεν κύκλωμα που δήθεν κατέστρεψε την οικογένεια του, η δήθεν καριέρα του και ο δήθεν εφοπλιστής" καταλαβαίνεις πως δεν κολλάνε.
Ακριβώς επειδή δεν κολλάνε δεν με πείθει...Κάποια από αυτά σίγουρα είναι μουσια - κόλπα μαρκετινγκ και κυρίως δεν ξέρουμε από ποιούς και γιατί...

• Like
Αντιδράσεις: barock

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Αναμενομενη cope απαντηση.

Δε μιλησα για τους μπλε κλοουν εκει θα ελεγα χειροτερα μη κλαις.

Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
Έσκασε μύτη και ο ανεπάγγελτος κοπρίτης. Με το χαμόγελο πάντα. :2funny:

Ακόμα και μετά την 1η πούτσα το Μάϊο, μέσα στο χαμόγελο έσκασε στη μπουρδελο-Κουμουνδούρου. :2funny:
Πανουργος, αυτός τα χει σχεδιάσει για να βγει μπροστά μετά τη διάσπαση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
αριστερή γλίτσα είναι ο κρατικοδίαιτος κομμουνιστής κύριος Κυριάκος

ο Στέφανος είναι αυτοδημιούργητος και έχει βάλει ένσημα όχι σαν κάτι άλλους που εδώ και 200 χρόνια τρώνε και πίνουν από το κράτος :sunglasses:
O Κυριάκος ήταν τραπεζικό στέλεχος στο εξωτερικό.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Δηλαδή ρε φίλε αμφιβάλλεις πως αν κυβερνούσε η κοινοπραξία Έφη-Κασέλα - Riding & associates, η κακοκαιρία Daniel θα μας είχε προσπεράσει και θα πήγαινε ντουγρού Αφρική; :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297

Έχεις απόλυτο δίκιο..
Έβλεπα στις πρωινές εκπομπές τι γινόταν...σαν άσυλο ψυχοπαθών ήταν το σκηνικό.
:new_shocked:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.254
Πόντοι
1.056
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαμω το μουνι σου ως ψηφοφόρος της Κουλοδημοκρατιας σου ειπα σημερα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Πανουργος, αυτός τα χει σχεδιάσει για να βγει μπροστά μετά τη διάσπαση
Φαντάσου κενό που έχει ο χώρος ώστε να είναι "διακριτικά" από δίπλα...ποτέ δεν έγινε αυτό στην Ν.Δ.!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.742
Πόντοι
9.931
Δηλαδή ρε φίλε αμφιβάλλεις πως αν κυβερνούσε η κοινοπραξία Έφη-Κασέλα - Riding & associates, η κακοκαιρία Daniel θα μας είχε προσπεράσει και θα πήγαινε ντουγρού Αφρική; :confused:
Εννοείται τυπε οτι αν είχαμε αριστερή κυβερνηση η Daniel θα ειχε κανει ελιγμο και θα ειχε περάσει πανω απο τους φασίστες Ιταλους... ειναι γνωστο αλλωστε οτι η κακοκαιρίες ειναι αντιφα!!:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom